Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladhatja,ha meghirdeti ipari ingatlanát. Már akár 12 képpel hirdethet: ipariingatlanok.hu: Egyet fizet, többet kap.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.07.07.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Repülőtéri értesítő - 2020.június 19.
2020.06.19
Forrás: Budapest Airport, Hírek
¤ A Magyarországra történő belépés szabályai
¤ Egészségvédelmi intézkedések
¤ Európa újranyit – itt a Budapestről elérhető járatok listája

¤  Exkluzív ajánlatok a SkyCourtban
¤  Sikeres munkahelyvédelmi intézkedések
¤  Egynapos karbantartás zajlott az 1. futópályán

A Magyarországra történő belépés szabályai

Az országba történő belépés szabályai megtalálhatók a Budapest Airport weboldalán: https://www.bud.hu/covid_19 

A Budapest Airport kéri az utasokat, hogy utazás előtt minden esetben tájékozódjanak az aktuálisan érvényben lévő rendeletekről.

Június 18.-tól korlátozások nélkül léphetnek be Magyarországra az EU és az EGT állampolgárai és az ezen országokból hazatérő magyarok is

A veszélyhelyzet megszűnésével kapcsolatos jogszabályok értelmében június 18-án 0 órától kezdve szabadon, korlátozások nélkül beléphetnek Magyarországra az Európai Unió, valamint Liechtenstein, Svájc, Norvégia és Izland állampolgárai, továbbá a magyar állampolgároknak sem kell karanténba vonulniuk a magyar határ átlépését követően. Kivételt képeznek ez alól az Egyesült Királyság állampolgárai, akik csak külön engedély birtokában léphetnek be Magyarországra, elbírálás függvényében akár kéthetes karantén kötelezettség mellett. Az Egyesült Királyságból hazaérkező magyar állampolgárok korlátozás nélkül léphetnek be Magyarországra.

A korlátozásoktól mentes belépési jogosultság állampolgársághoz kötött: az EU, az EGT és Svájc állampolgárai a világ bármely pontjáról érkezve beléphetnek Magyarországra. Emellett a szabályozás hatálya kiterjed a fent felsorolt országokból érkező állampolgárok azon közeli családtagjaira is, akik nem ezen országok állampolgárai (például magyar férj kanadai felesége).

Fontos tudni, hogy a szabályozás értelmében nem a határok lezárását megelőzően hatályos schengeni utazásra vonatkozó szabályok lépnek ismét érvénybe, hiszen a rendőrségnek ellenőriznie kell valamennyi határátlépő esetében, hogy a fent felsorolt országok állampolgárainak számítanak-e, vagyis útlevélellenőrzést kell végezniük.

Egészségvédelmi intézkedések

A Budapest Airport már hetekkel ezelőtt bevezette a nemzetközi ajánlásokban foglalt intézkedéseket, és azokkal összhangban folyamatosan biztosítja az utasok és a repülőtéri személyzet egészségének védelmét. Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség (EASA) és az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) május végén az európai légiközlekedésre vonatkozó közös ajánlásokat adott ki, amelyek biztosítják a repülőterek járványidőszak alatti biztonságos működését. Ezeknek az intézkedéseknek a budapesti repülőtér üzemeltetője maximálisan eleget tesz.

A budapesti repülőtéren bevezetett intézkedésekről az alábbi cikkünkben olvashat bővebben:

https://www.bud.hu/budapest_airport/media/hirek/aktualis_sajtokozlemenyek/a_nemzetkozi_protokolloknak_is_megfelelnek_a_budapest_airport_jarvanyintezkedesei.html  

A Budapest Airport Zrt. ezen túlmenően szigorú protokollt írt elő szerződött szolgáltató partnerei számára is, amelyeket kötelezően be kell tartaniuk annak érdekében, hogy az utazás minden folyamata – a terminálra való belépéstől a repülőgépbe való beszállásig – biztonságos legyen. Ezen kívül a vállalat az óvintézkedések bevezetésével egyidőben minden, utasfolyamban érintett kollégának speciális tréninget tartott arra vonatkozóan, hogy az intézkedéseket milyen módon kell betartani és betartatni a repülőtéren.

A budapesti repülőtéren az óvintézkedések hatékony kombinációja került bevezetésre, biztonságos és a lehetőségekhez mérten kockázatmentes környezet várja vissza utasainkat. Európa fokozatosan újra kitárja kapuit; a csodás városok felfedezéséhez a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér pedig megbízható kiindulópont.

Európa újranyit – itt a Budapestről elérhető járatok listája

Újranyitnak az európai országok határai, júniusra és júliusra több légitársaság is bejelentette járatai újraindítását Budapestről, illetve Budapestre.

A Wizz Air két új útvonal indulását is bejelentette: az idei nyári utazási szezonban így már a Görögországhoz tartozó Szantorini szigete, és a spanyol Menorca is elérhető Budapestről.

A következő hetekben így alakul a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér tervezett menetrendje: 

Légitársaság: Úticél ; Indulás dátuma

Lufthansa: Frankfurt ; június 1-től, napi járat
  ; München: június 16-tól, heti 3 járat

Swiss Airlines: Zürich ; június 8-tól, heti 3 járat

Brussels Airlines: Brüsszel ; június 15-től, heti 4 járat

Eurowings: Stuttgart ; június 11-től, heti 3 járat
  ; Düsseldorf ; már üzemel, heti 3 járat

Czech Airlines: Prága ; június 18-tól, heti 3 járat

Ryanair: jelenleg a London Stansted útvonal üzemel ; júliustól fokozatos visszatérés

Air France: Párizs ; június 1-től, heti 2-3 járat

SunExpress: Antalya ; július 5-től, heti 1 járat

KLM: Amszterdam ; jelenleg is üzemel, napi 1 járat

Qatar Airways: Doha ; június 15-től, heti 3 járat

Belavia : Minszk ; jelenleg is üzemel, heti 3 járat 

Wizz Air: 
Malaga, Alicante, Burgasz, Glasgow, Baku, Hannover, Kharkiv, Lisszabon, Lviv, Málta, Nizza, Odessza, Zaporizzsja, Palma de Mallorca, Pristina, Szarajevó, Szkopje, Tenerife, Podgorica, Tirana, Bari, Birmingham, Edinburgh, Liverpool, Malmö, Marosvásárhely, Stockholm, Barcelona, Berlin, Róma, Madrid, Milánó, Oslo, Tel-Aviv, Athén, Bázel, Brüsszel, London Gatwick, Eindhoven, London Luton ; 
Június és július folyamán 

A koronavírus járvány nyomán országonként eltérő szabályozások vannak érvényben, amelyek függvényében a légitársaságok menetrendje is dinamikusan változhat. Az aktuális járatok közlekedéséről a légitársaságok weboldalán található naprakész információ.

A Budapestre járatot üzemeltető kínai légitársaságok - a kínai hatóságok nemzetközi utazásokra vonatkozó tiltása miatt - július előtt valószínűleg nem indítják újra járataikat. Az American Airlines és az Air Canada Rouge 2020-ban nem indít közvetlen, szezonális járatot Budapestről.
Exkluzív ajánlatok a SkyCourtban

A repülőtéren – a hatályos rendeletekkel összhangban – egyre több üzlet, kávézó és étterem nyitja meg újra kapuit az utasok előtt. Egyre bővülő választék és nagyobb vásárlói élmény fogadja a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről induló utasokat: étel- és italvásárlási lehetőség, ajándékvásárlás, szupermarket, kávézó és étterem egyaránt újra elérhető a repülőtéri szolgáltatások között. Az üzletek üzemeltetői fokozottan ügyelnek az egészségvédelmi intézkedések betartására, ezért maszkban szolgálják ki az utasokat, és a fertőtlenítő takarítás is rendszeres.

Jelenleg a következő üzletek tartanak nyitva:

FoodCourt: nyitva 0-24-ig

KFC: mindennap 7:00-21:00-ig

Ne’o Kiosk (a 2A Terminálon): hétfő, péntek, vasárnap: 4:00-20:00-ig

FloCafé: 04:00-19:00-ig

Heinemann Duty Free: nyitva tartása az adott napi menetrendhez igazodik

Spar (a 2B Terminál érkezési szintjén, a földi oldalon): változatlanul nyitva 6:00-tól

Disney/Budapest&Music/Living Toys: nyitva tartása az adott napi menetrendhez igazodik

Posta: hétfőtől péntekig: 8:00-12:00-ig és 12:30-15:30-ig

Relay – T2B indulási csarnok: Mindennap 5:00-18:00

Relay – SkyCourt: Mindennap 5:00-19:00

 
Sikeres munkahelyvédelmi intézkedések

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. még áprilisban csoportos létszámleépítést jelentett be a koronavírus iparágat sújtó hatásai miatt. Az idénre prognosztizált 17 milliós utasszámhoz mért dolgozói létszámot a Budapest Airport a koronavírus járvány okozta utasszám-csökkenés miatt nem tudta fenntartani.

A BUD csoport az elmúlt hónapokban minden lehetséges intézkedést megtett a munkahelyek védelméért. A vállalat munkahelyvédelmi intézkedéseinek és az állami bértámogatásnak köszönhetően sikerült mérsékelni az eredetileg tervezett létszámcsökkentés mértékét, amely így 275 fő helyett összesen 143 főállású és 47 másodállású munkavállalót érint. A Budapest Airport a létszámcsökkentés mellett is készen áll a repülőtér biztonságos működtetésére és a forgalom fokozatos visszaépítésére.

A létszámcsökkentésben érintett munkavállalókkal a Budapest Airport a lehető leghumánusabban és legkorrektebben jár el. Létrejött a BUD Csoport Munkavállalóiért Alapítvány, melynek célja azon jelenlegi vagy volt munkavállalóink támogatása, akiknek a koronavírus járvány okozta válság miatt veszélybe került fizikai vagy mentális egészsége, szociális biztonsága. Az Alapítványt a Budapest Airport vezetősége a saját fizetésének egy részének felajánlásával indította az útjára, majd a Budapest Airport részvényesei úgy döntöttek, a már befolyt összeg megduplázásával támogatják a BUD Csoport Munkavállalóiért Alapítvány tevékenységét.

Egynapos karbantartás zajlott az 1. futópályán

Június 18-án, 8:00-19:00 óráig a Budapest Airport karbantartás miatt lezárta a repülőtér 1. futópályáját. Az egynapos pályazár ideje alatt a repülőgépek fel-és leszállása során a futópályára égett gumit távolították el, a megfelelő tapadás biztosítása érdekében.

www.bud.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; BUD

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre