Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladhatja,ha meghirdeti ipari ingatlanát. Már akár 12 képpel hirdethet: ipariingatlanok.hu: Egyet fizet, többet kap.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.07.07.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az SBTi* jóváhagyta a Michelin CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit
2020.06.22
Forrás: Michelin, Hírek
- A környezettudatos vállalkozások, különösen a vállalatok üvegházhatású gáz (ÜHG)-kibocsátásának csökkentésén dolgozó Science Based Targets initiative (Tudományos Alapú Célkitűzések kezdeményezés; SBTi),

a világ vezető független nemzetközi ügynöksége jóváhagyta a Michelin CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit.

- A Michelin ezzel hivatalosan is megtette az első lépést 2050-re vállalt céljának teljesítése felé, mely szerint addigra a vállalat minden telephelye karbonsemleges módon üzemel majd.

- A célkitűzések elfogadása fontos mérföldkő a Michelin környezetvédelmi stratégia és jövőkép megvalósításának útján.

A Science Based Targets initiative (Tudományos Alapú Célkitűzések kezdeményezés; SBTi) jóváhagyta a Michelin Csoport CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit.
A célkitűzések elfogadása megerősítést ad vállalatunk számára, hogy kijelölt környezetvédelmi stratégiánk jó irányba halad, és hozzásegíti a Michelint, hogy 2050-re teljesíteni tudja célját, azaz valamennyi telephelye a Scope 1 (közvetlen) és Scope 2 (áramfelhasználáshoz kapcsolódó) kibocsátási kategóriák előírásainak megfelelően, karbonsemlegesen üzemeljen.

Michelin CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit. A Párizsi Éghajlatvédelmi Egyezmény (COP21) sikeres végrehajása nem csak az aláíró államok vállalásainak teljesítésén múlik, hanem a társadalom és a versenyszféra együttes erőfeszítésein is, csak közös elhatározással és felelősséggel tudjuk csökkenteni az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását.

A Michelin Csoport ezért küldte el véleményezésre és jóváhagyásra CO2-kibocsátása csökkentésére irányuló célkitűzéseit az SBTi környezetvédelmi szervezetnek.

A Michelin vállalása: 2030-ra a 2010-es kibocsátáshoz képest a Scope 1 és Scope 2** ÜHG-kibocsátást 38%-kal csökkenti, illetve a 2018-as referenciaévhez képest a Scope 3 ÜHG-kibocsátást -- üzemanyag-, ill. energiafelhasználáshoz, alapanyag- és késztermékszállításhoz, készáruraktározáshoz, a használt abroncsok hulladékkezeléséhez kapcsolódó kibocsátás -- 15%-kal csökkenti. A Michelin környezetvédelmi célkitűzeseként szerepel továbbá, hogy 2024-re a kibocsátás szempontjából kiemelt szereppel bíró termékek beszállítói körében a partnerei 70%-a igazoltan tudományos alapú kibocsátási célkitűzéssel rendelkezzen.

A Scope 1 kategóriájú kibocsátás a vállalat tulajdonában álló vagy döntéseitől függő forrásokhoz kapcsolódó, közvetlen kibocsátás, míg a Scope 2 kategóriájú kibocsátást a vállalat energiafelhasználásához kapcsolódó, közvetett kibocsátási érték. A Scope 3 kategória szintén közvetett kibocsátást jelent, ide a gazdasági tevékenységhez kapcsolódó, ám nem a vállalat saját tulajdonában álló vagy döntéseitől függő forrásokból eredő kibocsátást soroljuk.

Az SBTi jóváhagyása az első lépés a karbonsemlegesítés útján, amellyel lehetővé válik, hogy 2050-re minden Michelin-telephely Scope 1 és Scope 2 kategóriában fenntartható, tiszta módon végezze tevékenységét.

Az SBTi módszere azért is remek lehetőség a Michelin számára, mert a jóváhagyott kibocsátási célkitűzések révén megerősíti a beszállítókkal való együttműködésünket, a kibocsátás csökkentésére irányuló célkitűzések elfogadtatása növeli az alapanyagbeszállítók társadalmi felelősségvállalási hajlandóságát.

Célkitűzéseink jóváhagyását így értelmezi a Michelin Csoport vezérigazgatója, Florent Menegaux: “Az a tény, hogy az SBTi jóváhagyta a CO2-kibocsátás csökkentésére irányuló célkitűzéseinket újabb bizonyíték számunkra, hogy vállalatunk környezetvédelmi stratégiája helyes irányba mutat. A Michelin Csoport nagyszabású tervekkel, stratégiájával összhangban lévő és a klímaváltozás elleni küzdelemmel kapcsolatos hosszú távú jövőképpel rendelkezik. Meggyőződésem, hogy ez a válság minden üzletágunk számára egyben lehetőség arra, hogy még többet tegyünk, és termékeinkkel, kezdeményezéseinkkel még hatékonyabban védjük környezetünket.
 
SBTi partnerek

- ENSZ Globális Megállapodás (UN Global Compact; UNGC): Az ENSZ stratégiai alapelveket érintő kezdeményezése vállalatok számára. A megállapodást aláírók vállalják, hogy működésüket és stratégiáikat általánosan elfogadott emberi jogi, munkaügyi, környezetvédelmi és korrupció-ellenességi alapelvekhez igazítják, gazdaságilag és társadalmilag hasznos tevékenységet végeznek. A Michelin aláírta az ENSZ Globális Megállapodását.

- CDP (Carbon Disclosure Project -- CO2 közzétételi Projekt): Az önkéntes adatszolgáltatók által megadott, klímaváltozással, ivóvízkészlettel és erdőirtással kapcsolatos környezeti kockázatokról és üzleti lehetőségekről szóló jelentéseket rendszerező és intézményi befektetők, vállalatok és önkormányzatok számára nyilvánosságra hozó szervezet. 

- Erőforrások Világintézete (World Resources Institute; WRI): nemzetközi kutatóintézet, amelyben a fejlődést és környezetvédelmet érintő hét kritikus területen folytatnak kutatásokat: klíma, energia, élelmezés, erdőgazdálkodás, vízkészlet, települések és óceánok.

- Természetvédelmi Világalap (World Wildlife Fund; WWF): 1961-ben alapított nemzetközi civil szervezet. Célja a fenntartható fejlődés és a bolygó védelme. A Michelin a WWF Franciaország partnere.

www.michelin.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Michelin

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre