Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Az SBTi* jóváhagyta a Michelin CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit
2020.06.22
Forrás: Michelin, Hírek
- A környezettudatos vállalkozások, különösen a vállalatok üvegházhatású gáz (ÜHG)-kibocsátásának csökkentésén dolgozó Science Based Targets initiative (Tudományos Alapú Célkitűzések kezdeményezés; SBTi),

a világ vezető független nemzetközi ügynöksége jóváhagyta a Michelin CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit.

- A Michelin ezzel hivatalosan is megtette az első lépést 2050-re vállalt céljának teljesítése felé, mely szerint addigra a vállalat minden telephelye karbonsemleges módon üzemel majd.

- A célkitűzések elfogadása fontos mérföldkő a Michelin környezetvédelmi stratégia és jövőkép megvalósításának útján.

A Science Based Targets initiative (Tudományos Alapú Célkitűzések kezdeményezés; SBTi) jóváhagyta a Michelin Csoport CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit.
A célkitűzések elfogadása megerősítést ad vállalatunk számára, hogy kijelölt környezetvédelmi stratégiánk jó irányba halad, és hozzásegíti a Michelint, hogy 2050-re teljesíteni tudja célját, azaz valamennyi telephelye a Scope 1 (közvetlen) és Scope 2 (áramfelhasználáshoz kapcsolódó) kibocsátási kategóriák előírásainak megfelelően, karbonsemlegesen üzemeljen.

Michelin CO2-kibocsátás csökkenésre irányuló célkitűzéseit. A Párizsi Éghajlatvédelmi Egyezmény (COP21) sikeres végrehajása nem csak az aláíró államok vállalásainak teljesítésén múlik, hanem a társadalom és a versenyszféra együttes erőfeszítésein is, csak közös elhatározással és felelősséggel tudjuk csökkenteni az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátását.

A Michelin Csoport ezért küldte el véleményezésre és jóváhagyásra CO2-kibocsátása csökkentésére irányuló célkitűzéseit az SBTi környezetvédelmi szervezetnek.

A Michelin vállalása: 2030-ra a 2010-es kibocsátáshoz képest a Scope 1 és Scope 2** ÜHG-kibocsátást 38%-kal csökkenti, illetve a 2018-as referenciaévhez képest a Scope 3 ÜHG-kibocsátást -- üzemanyag-, ill. energiafelhasználáshoz, alapanyag- és késztermékszállításhoz, készáruraktározáshoz, a használt abroncsok hulladékkezeléséhez kapcsolódó kibocsátás -- 15%-kal csökkenti. A Michelin környezetvédelmi célkitűzeseként szerepel továbbá, hogy 2024-re a kibocsátás szempontjából kiemelt szereppel bíró termékek beszállítói körében a partnerei 70%-a igazoltan tudományos alapú kibocsátási célkitűzéssel rendelkezzen.

A Scope 1 kategóriájú kibocsátás a vállalat tulajdonában álló vagy döntéseitől függő forrásokhoz kapcsolódó, közvetlen kibocsátás, míg a Scope 2 kategóriájú kibocsátást a vállalat energiafelhasználásához kapcsolódó, közvetett kibocsátási érték. A Scope 3 kategória szintén közvetett kibocsátást jelent, ide a gazdasági tevékenységhez kapcsolódó, ám nem a vállalat saját tulajdonában álló vagy döntéseitől függő forrásokból eredő kibocsátást soroljuk.

Az SBTi jóváhagyása az első lépés a karbonsemlegesítés útján, amellyel lehetővé válik, hogy 2050-re minden Michelin-telephely Scope 1 és Scope 2 kategóriában fenntartható, tiszta módon végezze tevékenységét.

Az SBTi módszere azért is remek lehetőség a Michelin számára, mert a jóváhagyott kibocsátási célkitűzések révén megerősíti a beszállítókkal való együttműködésünket, a kibocsátás csökkentésére irányuló célkitűzések elfogadtatása növeli az alapanyagbeszállítók társadalmi felelősségvállalási hajlandóságát.

Célkitűzéseink jóváhagyását így értelmezi a Michelin Csoport vezérigazgatója, Florent Menegaux: “Az a tény, hogy az SBTi jóváhagyta a CO2-kibocsátás csökkentésére irányuló célkitűzéseinket újabb bizonyíték számunkra, hogy vállalatunk környezetvédelmi stratégiája helyes irányba mutat. A Michelin Csoport nagyszabású tervekkel, stratégiájával összhangban lévő és a klímaváltozás elleni küzdelemmel kapcsolatos hosszú távú jövőképpel rendelkezik. Meggyőződésem, hogy ez a válság minden üzletágunk számára egyben lehetőség arra, hogy még többet tegyünk, és termékeinkkel, kezdeményezéseinkkel még hatékonyabban védjük környezetünket.
 
SBTi partnerek

- ENSZ Globális Megállapodás (UN Global Compact; UNGC): Az ENSZ stratégiai alapelveket érintő kezdeményezése vállalatok számára. A megállapodást aláírók vállalják, hogy működésüket és stratégiáikat általánosan elfogadott emberi jogi, munkaügyi, környezetvédelmi és korrupció-ellenességi alapelvekhez igazítják, gazdaságilag és társadalmilag hasznos tevékenységet végeznek. A Michelin aláírta az ENSZ Globális Megállapodását.

- CDP (Carbon Disclosure Project -- CO2 közzétételi Projekt): Az önkéntes adatszolgáltatók által megadott, klímaváltozással, ivóvízkészlettel és erdőirtással kapcsolatos környezeti kockázatokról és üzleti lehetőségekről szóló jelentéseket rendszerező és intézményi befektetők, vállalatok és önkormányzatok számára nyilvánosságra hozó szervezet. 

- Erőforrások Világintézete (World Resources Institute; WRI): nemzetközi kutatóintézet, amelyben a fejlődést és környezetvédelmet érintő hét kritikus területen folytatnak kutatásokat: klíma, energia, élelmezés, erdőgazdálkodás, vízkészlet, települések és óceánok.

- Természetvédelmi Világalap (World Wildlife Fund; WWF): 1961-ben alapított nemzetközi civil szervezet. Célja a fenntartható fejlődés és a bolygó védelme. A Michelin a WWF Franciaország partnere.

www.michelin.hu   


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Michelin


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre