Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladhatja,ha meghirdeti ipari ingatlanát. Már akár 12 képpel hirdethet: ipariingatlanok.hu: Egyet fizet, többet kap.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.07.07.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A SEAT 2010 óta 43%-kal csökkentette a termelés környezetre gyakorolt
2020.06.05
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A vállalat 65%-kal csökkentette a termeléssel kapcsolatos széndioxid kibocsátást
- A 2019-ben végrehajtott intézkedéseknek köszönhetően a cég egy év alatt 38,5%-kal kevesebb hulladékot termelt

- Az a cél, hogy  2025-ig a martorelli gyár  környezetre gyakorolt  hatásait 50%-kal csökkentsék
- 2019-ben az autógyár 27 millió eurót fektetett be környezetvédelmi programokba

Martorell / Budapest, 2020. június 5.– A SEAT elkötelezett a környezetvédelem  iránt, és 2019-ben is aktívan ténykedett annak érdekében, hogy  fokozatosan csökkentse  a tevékenységéből  a környezetre eredő hatást. A SEAT ennek következtében 43%-kal csökkentett öt fő mutatót, amelyek  a termelésnek  a  környezetre gyakorolt hatását jelzik, beleértve az energia- és vízfogyasztást, a hulladék termelést, az illékony szerves vegyületeket és a széndioxidot. Ilyen módon a vállalat jelentős lépést tett a 2025-re kitűzött célok elérése felé annak érdekében, hogy  a termelés környezetre gyakorolt hatását  2010-hez képest 50%-kal csökkentse.

Mióta  a SEAT egy teljes évtizeddel ezelőtt megkezdte környezetvédelmi offenzíváját,  a társaság az energia fogyasztást 26%-kal, a víz fogyasztást pedig 32%-kal csökkentette, 58%-kal javította a hulladékgazdálkodást, illetve 23%-kal csökkentette az illékony szerves vegyületek kibocsátását. Ezen túl  a cég  65%-kal csökkentette a termelésből származó széndioxid kibocsátást. 2019-ben a vállalat 27 millió eurót fektetett be környezetvédelmi programokba.

Dr. Christian Vollmer, a SEAT termelésért és logisztikáért felelős alelnöke rámutatott, hogy „a SEAT egyértelműen elkötelezett a környezetvédelem  iránt. Ezért dolgozunk évek óta azon, hogy üzleti tevékenységünk  környezetre gyakorolt hatásait a lehető legkisebb mértékre csökkentsük. 2010 óta 43%-kal csökkentettük e hatást a környezetre, és  65%-kal csökkentettük a termelésből származó széndioxid kibocsátást. Célunk az, hogy napról napra tovább javítsuk e mutatókat azért, hogy hozzájáruljunk bolygónk védelméhez.”

38,5%-kal kevesebb hulladék egy év alatt

2019-ben a vállalat olyan intézkedések végrehajtására összpontosított, amelyek kevesebb hulladékot eredményeznek, és hatékonyabban kezelik a gyártás során keletkező hulladékot. Ennek megvalósítása céljából a termelési szakaszban átfogó megközelítésen alapuló intézkedéseket hajtottak végre a hulladék termelésének minimálisra csökkentésétől az azt követő újrahasznosításig. Ennek eredményeként a SEAT csupán egyetlen év alatt 38,5%-kal csökkentette a hulladékok mennyiségét, és így ezen a téren 2010 óta 58%-os csökkentést ért el, amit jól mutat, hogy az ártalmatlanításra szánt hulladék minden egyes legyártott gépkocsi esetében két kilóval csökkent.

Főbb  kezdeményezések 2019-ben

A 2019-ben alkalmazott intézkedések legfontosabb elemei a termékcsomagolás és az ártalmas anyagok csökkentése, illetve a hulladék szétválasztásának és kezelésének javítása a visszanyerés garantálása érdekében. Mindezek mellett folyik a műanyag palackok lecserélése a dolgozóknak átadott újra felhasználható palackokra azért, hogy segítsenek évente 22 tonna műanyagot "megspórolni".

2019-ben a gépkocsigyártó számos olyan programot kezdett meg, amelyek célja a széndioxid kibocsátás csökkentése, a nagyobb energia hatékonyság elérése, olyan esetekben, mint például az energia visszanyerése a festék-szárító kemencék kéményeiből.  Ennek eredményeként a földgáz fogyasztás 11,7 GWh-os évi megtakarítást eredményez, ami megközelítőleg azonos 2.400 spanyol háztartás egy egész éves  földgáz fogyasztási  igényével. Ennek a tervnek köszönhetően évente már 2.400 tonnával kevesebb széndioxidot  bocsátanak ki.

A festéküzemben is számos sikeres kezdeményezést valósítottak meg, ide értve a járművek festésében használt víz újrafelhasználását. Ebben a programban a víz leválasztása és megtisztítása után teljesen zárt körben visszatér a folyamatba.

Ezen túl  a biodiverzitás megőrzése céljából a vállalat alkalmazottai fákat ültettek a Llobregat folyó Barcelona melletti deltájába. Ez a kezdeményezés a Llobregat Delta élőhely helyreállítási projekt részét képezi. Ez  a hely a SEAT két gyártóüzeméhez, az SEAT Barcelona és a SEAT Componentes-hez közeli helyen található.

Környezetvédelmi elkötelezettség

A környezeti dimenzió a SEAT fenntarthatósági stratégiájának egyik sarokköve. Ennek keretében 2010-ben elindult az Ecomotive Factory program. Ennek a tervnek a célja, hogy  a lehető legkisebbre csökkentsék  a SEAT martorelli gyárának  környezetre gyakorolt hatásait. Napjainkban  bolygónk védelme   még nagyobb jelentőségre tesz szert a Move to Zero (Elmozdulás a Nulla -környezeti hatás-felé) globális vállalati program keretében, amelynek az célja, hogy minimálisra csökkentse az összes mobilitási terméknek és megoldásnak a környezetre gyakorolt hatásait azok  életciklusa során, az alapanyagok beszerzésétől  a termelésen át azok hasznos felhasználási idejének végéig. Ez érintetlenül megőrzi az ökoszisztémákat, és pozitív hatást gyakorol a környezetre és a társadalomra. A "Elmozdulás a Nulla -környezeti hatás-felé" program összhangban van a vállalat és a Volkswagen-csoport fenntarthatósági elkötelezettségével, a Párizsi Megállapodásban meghatározott környezetvédelmi célok elérése érdekében. A közös hosszú távú elképzelés az, hogy 2050-ig szén-dioxid-semleges vállalat legyen, és a gyártás speciális területén 2025-ig 2010-hez képest 50%-kal csökkentse a környezetre gyakorolt hatását.  

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre