Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.08.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A CASA SEAT kitárja kapuit a világ előtt
2020.06.04
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A CASA SEAT digitálisan megnyitja kapuit Barcelona városa és a világ előtt, a bemutatón láthatták a SEAT vezetőit, az FC Barcelona kapusát Marc ter Stegent és Lázaro Rosa-Violán belsőépítészt

- Az épület kiindulópontként szolgál a legújabb, mobilitással kapcsolatos termékek és szolgáltatások, illetve az új SEAT és CUPRA termékek bemutatásához
- Az új tér célja, hogy a városi programok és új trendek egyik találkozási pontja legyen
- A CASA SEAT széleskörű online programmal (www.casa.seat) és helyszíni eseményekkel jelentkezik az elkövetkező hetekben, hónapokban

Barcelona / Budapest, 2020. június 4.– A CASA SEAT most először tárja ki kapuit és bemutatja mindazt, amelyet az elkövetkező hetekben tervezett tényleges nyitás után kínál majd az érdeklődőknek. A digitális megnyitón a SEAT vezetői, az FC Barcelona kapusa, Marc ter Stegen és Lázaro Rosa-Violán belsőépítész is részt vett. A CASA SEAT épülete Barcelona szívében, a Paseo de Gracia és az Avenida Diagonal sarkán kapott helyet.

A CASA SEAT virtuális megnyitó keretében tárja ki kapuit a világ előtt, a 70 évvel ezelőtt Barcelonában létrejött márka számára mérföldkőnek számító esemény házigazdája pedig Ainhoa Arbizu újságíró. A hely készen áll arra, hogy a SEAT egyik stratégiai pilléreként a városi mobilitás mérceként szolgáló központja legyen. Ugyanakkor tökéletes környezetként szolgál a CUPRA számára is, amely itt mutathatja be és népszerűsítheti új termékeit. Röviden összefoglalva, a márka most bemutatott élményközpontja szolgál helyszínként minden olyan projekt bemutatásához, amelyet Barcelona vibráló mobilitási és városi kultúrája ihletett.

A SEAT elnöke, Carsten Isensee szerint „Barcelona már 1950 óta a SEAT otthona és azóta segíti, hogy a márka megítélése javuljon a nagyközönség és a nagyvilágból érkező látogatók körében. A városközpontban létesített új főhadiszállás pedig sok más egyéb mellett képet ad a vállalatnak a mobilitás területén betöltött jövőjéről is.”

A SEAT értékesítési és marketing területekért felelős alelnöke és a CUPRA vezérigazgatója, Wayne Griffiths hangsúlyozta, hogy „a CASA SEAT jól illusztrálja a márka jelenlegi kapcsolatát ezzel a fantasztikus várossal. A márka élményközpontja Barcelona szívében teret ad az ügyfeleknek és a város lakóinak, hogy megismerkedhessenek a SEAT és a CUPRA világával és itt bemutathatjuk a legprogresszívebb projektjeinket is. Tulajdonképpen itt az emberek megtapasztalhatnak mindent, amit a vállalat és a márka elkötelezetten képvisel.”

Christian Stein, a SEAT kommunikációs vezetője és a SEAT illetve a Volkswagen-csoport spanyolországi intézményi kapcsolatokért felelős főigazgatója úgy látja, hogy „ez a hely szolgál majd az ötletek, a kreativitás és az üzleti megoldások megosztására, amely a média és a különböző intézmények képviselőit is szívesen fogadja. Egy hely, ahol körbejárhatjuk a mobilitás kérdéskörét, ahol a városi igényeket megfogalmazhatjuk és ahol az együttműködés és a nyitott innováció révén kreatív megoldásokat találhatunk ezekre.”

„A megfelelő hely”, ahol a városi mobilitás legújabb trendjeit megismerheted

A virtuális bemutató résztvevői elsőként nyerhetnek bepillantást a 2.600 négyzetméter területű CASA SEAT világába. Az egész hely azzal a céllal készült, hogy a jövő mobilitásának újragondolásához központi teret kínáljon és így lehetőséget adjon a jelen kihívásainak kezelésére a különböző résztvevőkkel együttesen alkotott megoldások révén. „A városi mobilitás gyorsan változik, a koronavírus járvány hatása miatt most ez még inkább igaz. Az elmúlt két évben a SEAT olyan mikromobilitási eszközök fejlesztését támogatta, amelyek ezekhez az új körülményekhez alkalmazkodnak. Stratégiai helyzetéből adódóan a CASA SEAT biztosítja azt az inspirációt, amely a fejlesztésükhöz szükséges számunkra.” – véli a SEAT városi mobilitás területéért felelős igazgatója, Lucas Casasnovas.

Az összekapcsolódás és az ötletek cseréjének népszerűsítésére a CASA SEAT olyan programot kínál, amelyben helyet kapnak többek között a mobilitással, a fenntarthatósággal, a technológiával és az üzleti kérdésekkel összefüggő beszélgetések, műhelymunkák és különböző kulturális események. „A jövő mobilitása közvetlen kapcsolatban áll majd a városi kultúrával. Ezért úgy véljük, hogy a CASA SEAT tökéletes találkozóhelyként szolgál mindkét világ számára.” – hangsúlyozza a CASA SEAT igazgatója, Gabriele Palma.

A jövő lüktet Barcelona szívében

A jövőbeni SEAT és CUPRA modellek, illetve a Városi Mobilitás részleg minden újdonsága helyet kap a CASA SEAT épületében, egészen pontosan annak a második emeletén, ahol a leginkább őrzött titok, a CASA SEAT Concept Lab található. Itt dolgoznak majd a vállalat tervezői az új modellek kezdeti fázisain. A Concept Lab műhelyében fejlesztik a leginnovatívabb ötleteket, amelyeket Barcelona vibráló és élénk életstílusa ihletett. A CASA SEAT látogatóit lenyűgözik majd az első emeleten található bemutatóterem innovatív valós és digitális élményei. Itt láthatók a SEAT és a CUPRA legújabb modelljei is, csakúgy, mint a vállalat legújabb városi mobilitási megoldásai.

A CUPRA márkanagykövete és az FC Barcelona futballistája Marc ter Stegen is részt vesz a bemutatón. „Nagyon izgalmas, hogy a márka, amelyet világszerte képviselek egy ilyen kivételes helyszínen, Barcelona szívében alkotta meg ezt a helyet. Olyan hely ez, amelyet biztosan én is gyakran felkeresek, hogy tájékozott legyek a CUPRA világának legújabb fejlesztéseit és modelljeit illetően.”

Ikonikus épület, amelyet Carlos Ferrater tervezett

A neves építész, Carlos Ferrater és irodája, az Office of Architecture in Barcelona (OAB) dolgozott a CASA SEAT otthonául szolgáló épület áttervezésén. Az átalakítás célja volt, hogy az épület – emblematikus helyének köszönhetően – találkozási pontként és bemutatóteremként szolgáljon a városban. Mivel az épület két különálló egységre tagolódott, így lehetőség nyílt egy, a Paseo de Gracia és az utca túloldalán található Pompeia templom közötti átjáró létrehozására is.

Ferrater elképzelése úgy tekint a CASA SEAT épületére, mint egy központi találkozóhelyre a városban. Éppen ezért a tervező megerősítette az utcai oldalpilléreket, szabaddá téve a sarokrészeket és kisimítva ezzel a homlokzat szögeit. Ennek a három módosításnak az eredményeképpen jött létre a lekerekített, folyamatos homlokzat, amely egy egyedi, nyitott és barátságos megjelenést kölcsönzött az épületnek. Ezt a képet erősítik az egyedülálló, ívelt bronz szitanyomat bevonatú üvegablakok, amelyek az épület transzparens jellegét hangsúlyozzák. Így mindenki, aki elhalad mellette egyértelműen látja annak karakterét és kulturális szerepét. A CASA SEAT épületében találhatók a legnagyobb ívelt üvegablakok Spanyolországban, amelyek jó eséllyel Barcelona vizuális jelképévé válnak majd. Összességében a CASA SEAT épülete kortárs újraértelmezése a Barcelona Eixample kerületében található jellegzetes épületeknek. Egy épület, amely Barcelona városépítészetét ünnepli, ugyanakkor átemeli azt a jövőbe.

Belső kialakítás, ahol rögtön otthon érzed magad

„Élvezd a teret, mintha a sajátod lenne” az üzenete a Lázaro Rosa-Violán vezette stúdió által megálmodott belső térnek. A belsőépítész szerint „ez egy dinamikus, folyton változó tér, amelynek szerves része a formatervezés.„ Egy otthonos hely, amely láttatja a SEAT és Barcelona városának kapcsolatát és az ehhez a nyitott, modern, kreatív és inspiráló városhoz kapcsolódó értékeket.

Lázaro Rosa-Violán és irodája olyan belső kialakítást álmodott meg, amely gazdag palettáját alkalmazza a telített rozsda, világoszöld és kék színeknek, amelyekkel még dinamikusabb és hívogatóbb teret hoztak létre. A színek telítettsége lehetővé tette, hogy még inkább kihangsúlyozzák a helyi alapanyagok minőségét, mint amilyen a négy szinten különböző struktúrákban alkalmazott mikrocement. Ez a fa megoldásokkal együtt modern, mégis barátságos karaktert kölcsönöz a CASA SEAT számára.

Kiemelt szerephez jut a térben a fény. Egyik oldalról Barcelona fényei, amelyek a motoros vezérlésű árnyékolóval szerelt, hatalmas üveghomlokzaton keresztül ömlenek be az épületbe. Ennek a rendszernek hála fenntartható épületté válik a CASA SEAT, hiszen az árnyékolással egyúttal a légkondicionálási igények is csökkennek. Másrészről pedig a belső tér fürdőzik a dizájn és antik lámpákból jövő, átgondoltan irányított fényben, amely meleg és vendégszerető hangulattal ruházza fel a teret. A kettő ötvözése számos figyelemreméltó megoldást is lehetővé tett, mint például a rugós székek és a falfestmények elhelyezését, amelyek – akár dekorációs szerepet töltenek be, akár kötődnek valahogy a mozgáshoz és a gépekhez – kapcsolatot teremtenek a környezet és az autóipar világa között.

Gasztronómia Ametller Origin módra: egy újabb érv, hogy miért tökéletes találkozóhely a CASA SEAT

A CASA SEAT szintén otthont ad az Ametller Origen által üzemeltetett kávézó-étteremnek, ahol a konyha a mediterrán étrendet követve elsősorban szezonális termékekre épül. Így az étterem válik az épület egyik vonzerejévé, köszönhetően gasztronómiai kínálatának, amelyet az egészséges táplálkozás, a fenntarthatóság és az ár/érték arány határoz meg. Szintén az alsó szinten találunk egy nagy területet, ahol kényelmesen beszélgethetünk, szemügyre vehetjük a vállalat legújabb tanulmányautóit vagy a fiatal és feltörekvő vállalatokkal együtt elmerülhetünk az új projekteken való közös ötletelésben a közösségi irodarészen.

Városi kultúra, innováció és tehetség: a legfontosabb pontok a CASA SEAT programjában

Ahhoz, hogy beilleszkedjen a város kulturális, művészeti és üzleti ökoszisztémájába, a CASA SEAT olyan eseménynaptárt állított össze, amelyben a városi kultúrát, mobilitást, fenntarthatóságot és technológiát érintő beszélgetések, koncertek, műhelymunkák is helyet kaptak.

A CASA SEAT elkötelezett az iránt, hogy a tényleges kapunyitásig is innovatív és fontos témákat kínáljon az emberek számára, így olyan digitális eseményeket kínál, amelyeket bárki követhet a www.casa.seat oldalon. Itt már a korábban lebonyolított események is megtekinthetőek, például a MIT városi mobilitási igazgatójának, John Moavenzadehnek az április végén tartott előadása a koronavírus járványnak a mobilitás jövőjére gyakorolt hatásáról. De az érdeklődők megtalálják azt a digitális beszélgetést is, ahol a filmrendező Isabel Coixet és Carlos Ferrater elemzik a mozi és az építészet világának kapcsolatát.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Seat ; IT, informatika ; Internet ; YouTube


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7070
Ipari cégek2051
Ipari hírek7051
Business4432
Autó, jármű, közlekedés5449
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 202
e-sport11
Audi515
Mercedes880
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat288
Škoda287
VW387
Tesla6
Munkagép, haszongép1082
Rába112
Scania444
Robot, automatika1050
ABB425
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő224
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika840
Internet516
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1361
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar364
Energia, közmű, akkumulátor1309
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone35
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre