Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó: Élelmiszer cég 600 M Ft forgalommal, 150 M árréssel, 90 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.05.26.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A mesés MINI Cooper SE a *mesés Las Vegas-ban*
2020.05.18
Forrás: BMW Sajtóközlemény
Pénz és csillogás, szerencsejáték és óriás show-műsorok: a felhőtlen szórakozás fellegváraként ismert Las Vegas-ban minden túlmegy a képzeleten.

Ezért is kelt itt ritka feltűnést a MINI első tisztán elektromos meghajtású modellje: parkoláskor az autónak minimális helyre van szüksége, miközben a neonfényben úszó, hotelekkel és kaszinókkal dúsított sivatagi város világhírű sugárútján hangtalanul suhan keresztül és csupán annyi elektromosságra van szüksége, amennyi a brit prémiummárka áltaal fémjelzett vezetési élményhez szükséges.

Ez az a város, amely soha nem alszik. A város, ahol az egekig magasodó hoteleknek és a látványos kaszinóknak a New York-i Szabadság-szobor, a párizsi Eiffel-torony, az egyiptomi piramisok és a velencei csatornák replikái adnak egyedülálló hátteret, egészen különös ékszerdobozként ragyogva a Mojave-sivatag közepén. A „Las Vegas Strip” néven emlegetett sugárút mentén elterülő látványosságok évről évre több turistát vonzanak, mint az eredetik, a nagyközönséget pedig olyan illuzionisták kápráztatják el, mint David Copperfield, Siegfried & Roy vagy Hans Klok. A szerencsejáték és a show-műsorok fővárosa látványosabb utcákat tartogat, mint bármelyik másik város a Földön, hiszen a hétköznapi városképet itt szuperhosszú limuzinok, exkluzív sportautók és bivalyerős motorokkal szerelt pickupok uralják, és csak a legfantasztikusabb modellek után fordulnak meg a járókelők. Ilyen a MINI első tisztán elektromos meghajtású autója, a MINI Cooper SE is (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km), amely Las Vegas-ban kivételes rajongásnak örvend.

A Las Vegas Strip a folyton nyüzsgő város legnépszerűbb sugárútjaként köti össze Las Vegas északi és déli részét, hét kilométer hosszan. Bárki, aki végigautózik rajta a zéró emissziójú MINI-vel, csodálkozó emberek, elismerő tekintetek és feltartott hüvelykujjak tucatjával találkozik szembe, miközben a „Welcome to Fabulous Las Vegas” tábla után olyan hangzatos hotelek mellett gurul el, mint a „Venetian”, a „Mirage”, a „Flamingo”, a „Caesars Palace”, a „Bellagio”, az „MGM Grand”, a „New York, New York” vagy a „Luxor”. A pezsgő város járókelőit egy emberként nyűgözi le a lendületes, mégis hangtalanul suhanó MINI Cooper SE, két lámpa között pedig éppen ideális távolság nyílik arra, hogy a sofőr az adott forgalmi helyzet szerint kiélvezze a két működési üzemmódban állítható fékerő-visszatáplálás előnyeit. Intenzív fékerő-visszatáplálás esetén a MINI Cooper SE erős fékezésbe kezd és azonnal elkezdi visszatáplálni a nagyfeszültségű akkumulátorba a fékezéskor felszabaduló energiát, amint a sofőr leveszi a lábát a gázpedálról. Csökkentett fékerő-visszatáplálás esetén a rendszer kevesebb energiát táplál vissza az energiatároló egységbe, viszont kényelmes sebességgel hosszabb távon lassul.

Ha leszáll az est, Las Vegas egészét a kivilágított épületek, a színes reklámtáblák, a világító forgalmi jelzések és a sokszínű díszkivilágítások fénye járja át, több millió neoncső és LED modul jóvoltából. A városvezetés azonban évtizedek óta megújuló erőforrás hasznosításával biztosítja az éjszakai látványvilághoz szükséges energia nagy részét. Las Vegas-ban könnyedén találni járműtöltő oszlopokat is, így a MINI Cooper SE maximálisan feltöltve várhatja a másnapi kalandokat.

Ami Vegas-ban történik, az Vegas-ban is marad” – szól a legendás mondás, amely az ide látogató vendégek diszkrécióját ígéri. A közösségimédia-felületek világában azonban ez egyre nehezebben tartható, a látogatók nagy része ráadásul nem csupán Las Vegasra, de a Mojave-sivatag közeli turistalátványosságaira is kíváncsi. A híres sugárúttól mindössze 30 kilométerre terül el például a Red Rock Canyon, amelynek vörösen csillámló sziklái napkeltekor varázslatos látványt nyújtanak.

Néhány óra, és őrjítő hőség üti fel a fejét: még ha elő is fordul egy-egy árnyék a sivatagban, akkor is körülbelül 50 Celsius fokot mér ott a hőmérő. A tűző nap alatt még nagyobb a forróság, ilyen körülmények közepette pedig még a legkorszerűbb okostelefonok akkumulátorai is felmondják a szolgálatot. Nem úgy a MINI Cooper SE lítium-ion akkumulátora, amelyet extrém hatékony hűtőrendszerrel szereltek fel a mérnökök. A brit prémiumgyártó első tisztán elektromos meghajtású autója így még a Mojave-sivatagban is garantálja az egyetlen feltöltéssel megtehető 235 – 270 kilométeres hatótávolságot, amely utazás közben fokozatosan, a megtett úttal arányosan csökken. A hőpumpával dolgozó technológia az utastér elő-légkondicionálását is lehetővé teszi, így a Red Rock Canyon dűnéi között megtett kirándulás után a MINI Cooper SE utasai irigylésre méltó helyzetben vannak: az autó előhűtött utastérrel várja őket, indulásra készen. A MINI Connected okostelefon-alkalmazás távolról is vezérelhető funkciójának köszönhetően ráadásul mindez távolról is aktiválható – feltéve, hogy az okostelefon akkumulátora még bírja az extrém hőséget.

Hasonlóan kedvelt úti cél a Las Vegas-ba látogatók körében a mindössze 50 kilométerre délkeletre található Hoover-gát és a fölötte húzódó Mike O’Callaghan – Pat Tillman Memorial híd, amelyen a 93-as út fut keresztül a Colorado folyón és monumentális gát számára kivájt kanyonon. A folyót feltorlaszoló gát mögött nyúlik el a Mead-tó, amely ivóvízzel látja el Las Vegast, a köré épített tizenhét vízturbina pedig a víz erejéből nyeri ki a megújuló energiát a város számára.

A károsanyag-kibocsátástól mentes energia előállításának mellékhatásaként a gát térségében időnként erőteljes elektromágneses lökések keletkeznek, amelyek kiváló segítséget jelentettek a BMW Group tervezőmérnökeinek a MINI Cooper SE prototípusainak tesztelésekor. A szakemberek addig fokozták a zéró emissziójú modell energiatároló egységének tűrőképességét, amíg az az elektromágneses lökésekkel tarkított Hoover-gát környékén meg nem tett több ezer kilométert problémamentesen. A MINI Cooper SE így a gát környékén is maximálisan megbízható elektromos autóként használható, az utasoknak pedig semmi más dolguk nincs, mint gyönyörködni az ember alkotta remekműben.

##

A MINI Cooper SE a koronavírus-járvány kitörése előtt tette meg útját Las Vegas-ba és a Mojave-sivatagba. A MINI maximálisan tudatában van társadalmi felelősségvállalásának, ezért kizárólag a veszélyhelyzet elmúltával, mások egészségének védelmét szem előtt tartva javasolja a sajtóközleményben írt kirándulást.

Az átlagos üzemanyag-fogyasztásra és kombinált károsanyag-kibocsátásra vonatkozó értékeket a valós körülmények közötti legdinamikusabb járműhasználat eredményeit vizsgáló, globális szabvány szerint működő tesztciklus (WLTP – Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) mérései szerint számolták ki, majd az adatokat a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus (NEDC – New European Driving Cycle) megegyező értékei szerint konvertálták át. Az adatok a gumiabroncs-típusoktól is függnek.

További információ az új személygépkocsik hivatalos üzemanyag-fogyasztási, fajlagos szén-dioxid-kibocsátási, illetve elektromosáram-fogyasztási adatairól a „Leitfaden über Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” (Tájékoztató az új személygépkocsik üzemanyag-fogyasztásáról, szén-dioxid-kibocsátásáról és elektromosáram-fogyasztásáról) (Guideline for fuel consumption, CO2 emissions and electric power consumption of new passenger cars), kiadványban található, amely minden értékesítési helyen, valamint a Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT) társaságtól (D-73760 Ostfildern-Scharnhausen, Hellmuth Hirth Str. 1.) vagy a
http://www.dat.de/en/offers/publications/guideline-for-fuel-consumption.html
internetes oldalról szerezhető be: Leitfaden CO2 (Guideline CO2) (PDF – 2,7 MB)

www.bmw.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre