Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó: Élelmiszer cég 600 M Ft forgalommal, 150 M árréssel, 90 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.05.26.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook Tire ismerteti a 2020 első negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit
2020.05.11
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A COVID-19 járvány okozta világméretű gazdasági visszaesés és csökkenő vásárlói hangulat miatt csökkentek az eladások, derül ki a Hankook Tire legfrisebb pénzügyi jelentéséből.

A nagy átmérőjű (legalább 18 colos) abroncsok eladási aránya ugyanakkor tovább növekedett, elérte a 33,7%-ot a személyautók és kistehergépjárművek területén, ami a tavalyi év ugyanezen időszakához képest 2,7%-os növekedést jelent.

Szöul, Dél-Korea / Neu-Isenburg, Németország, 2020. május 11. – A prémium abroncsgyártó Hankook Tire nyilvánosságra hozta a 2020 második negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit, 1,0905 milliárd euró (1,4357 billió dél-koreai won) konszolidált globális árbevétellel és 80,4 millió euró (105,8 milliárd dél koreai won) működési profittal.

A Hankook Tire bevételeinek csökkenésének hátterében a COVID-19 járvány okozta világméretű gazdasági visszaesés, a csökkenő vásárlói hangulat, és, ennek eredményeként, az abroncsok iránti kereslet hirtelen zuhanása áll. A COVID-19 hatalmas hatással van a legnagyobb globális piacokra, így csökken az eredeti és cserealkatrészként használt abroncsok iránti kereslet, miközben világszerte a gyártóüzemek működésében is nehézségek léptek fel.

A COVID-19 negatív hatásainak ellenére a 18 colosnál nagyobb abroncsok a személyautók abroncseladásainak 33,7%-ért feleltek, ami 2,7%-os növekedést jelent a tavalyi év ugyanezen időszakához képest. Ezt az eredményt a Hankook világszerte kiemelkedő technológiájának és minőségének köszönheti. A 18 colosnál nagyobb abroncsok stabil növekedése Észak-Amerikában, Dél-Koreában és Kínában tovább erősítette a márka prémium imidzsét.

A Hankook Tire a jövőben is szeretné megerősíteni prémium márkaimidzsét, így szeretné bővíteni a nagy átmérőjű (legalább 18 colos) abroncsok eladását a nagyobb piacokon, biztosítani a prémium autómárkák eredeti alkatrésszel való ellátását és fejleszteni a márka versenyképességét. A régiókra szabott értékesítési stratégiákkal a Hankook javítani szeretné az eladási adatait, hogy a vállalat le tudja küzdeni a jelen piaci helyzet okozta kihívásokat. Ennek érdekében többek között diverzifikált termékportfóliót vezetnek be, valamint bővítik a globális termeléshez és a terjesztési hálózatokhoz igazított eladási csatornákat is.

Konszolidált pénzügyi eredmények – 2020. 1. negyedév

(Egység: milliárd KRW) ; 2019. üzl. év 1. n.év ; 2019. üzl. év 4. n.év ; 2020. üzl. év 1. n.év

Árbevétel: 1.642,4 ; 1.664,9 ; 1.435,7 
Működési nyereség: 140,6 ; 117,2 ; 105,8

(Egység: millió USD) ; 2019. üzl. év 1. n.év ; 2019. üzl. év 4. n.év ; 2020. üzl. év 1. n.év

Árbevétel: 1.459,8 ; 1.416,0 ; 1.202,8
Működési nyereség: 125,0 ; 99,7 ; 88,6

(Egység: millió EUR) ; 2019. üzl. év 1. n.év ; 2019. üzl. év 4. n.év ; 2020. üzl. év 1. n.év

Árbevétel: 1.285,3 ; 1.278,8 ; 1.090,5
Működési nyereség: 110,0 ; 90,0 ; 80,4

*Átváltási árfolyamok:
;  ; 2019. üzl. év 1. n.év ; 2019. üzl. év 4. n.év ; 2020. üzl. év 1. n.év

USD / KRW: 1.125,08 ; 1.175,81 ; 1.193,60
EUR / KRW: 1.277,88 ; 1.301,97 ; 1.316,58 

A Hankook Tire vállalatról 

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 20.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Ausztriában, Csehországban, Franciaországban, Hollandiában, Lengyelországban, Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Spanyolországban, Svédországban, Szerbiában, Törökországban és Ukrajnában vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 34 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az IATF 16949:2016. minőségi, ISO 14001:2015. környezetvédelmi, ISO 22301 üzletmenet-folytonossági és az ISO 45001:2018. munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági tanúsítványokkal.

www.hankooktire.com/hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Hankook Tire

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre