Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A Bosch a koronavírus válság idején is elkötelezett a technológiai innovációk és az éghajlatvédelem mellett
2020.04.29
Forrás: Bosch, Sajtóközlemény
Felkészülés a gyártás fokozatos visszaállítására
¤ A Bosch és a Vivalytic által fejlesztett Covid-19 gyorsteszt
¤ Maszkok és fertőtlenítőszerek gyártása

¤  2020 üzleti előrejelzései: negatív kilátások a koronavírus válság okozta recesszió miatt
¤  Karbonsemlegesség: elérjük a 2020-ra kitűzött globális éghajlatvédelmi célokat
¤  Új üzleti terület: CO2 tanácsadói szolgáltatás a klímasemleges gazdaság érdekében
¤  Technológiai váltás: áttérés a hidrogén-alapú gazdaságra
¤  2019-es üzleti év: 77,7 milliárd eurós árbevétel, 3,3 milliárd eurós üzemi eredmény

Stuttgart, Németország – Miután ebben a hónapban világszerte közel 100 Bosch telephelyen állították le a termelést, a vállalat most szisztematikusan készül arra, hogy a gyártási kapacitásokat fokozatosan növelhesse. „Megbízható ellátás biztosítására törekszünk, hogy teljesíteni tudjuk majd a növekvő megrendelői igényeket, ezzel is támogatva a világgazdaság mihamarabbi visszarendeződését” - mondta Dr. Volkmar Denner, a Robert Bosch GmbH igazgatótanácsának elnöke a vállalat éves sajtótájékoztatóján. „Célunk a gyártás felfuttatásának összehangolása, valamint az ellátási láncok biztosítása, főként a gépjárműgyártás terén. Ez Kínában már sikerült, ahol mintegy 40 gyárunk már újra termel és az ellátási láncok stabilan működnek. Keményen dolgozunk azért, hogy a többi régiónkban is újra elérjük ugyanezt.” Denner azt is hangsúlyozta, hogy a vállalat számos intézkedést vezetett be, hogy gondoskodjanak a munkatársak védelméről a koronavírus-fertőzéssel szemben. A Bosch elkötelezett amellett is, hogy a megrendelőkkel, beszállítókkal, hatóságokkal, illetve a munkavállalói képviseletekkel közösen egyeztetett módon folytatódjon a termelés a gyárakban.

A cél, hogy tegyünk a koronavírus járvány megfékezéséért

Szeretnénk szakértelmünkkel hozzájárulni a járvány megfékezéséhez, például az újonnan kifejlesztett Covid-19 gyorsteszttel és Vivalytic elemző készülékünkkel” – mondta Denner. A Bosch igazgatótanácsának elnöke hozzátette: „A kereslet hatalmas. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy növeljük a gyártást és az eredeti terveinkhez képest az év végére ötszörösére bővítsük a kapacitásunkat.” A Bosch 2020-ban több mint egymillió gyorsteszt gyártását tervezi, majd a következő évben ezt hárommillióra növelné. A már meglevő laboratóriumi tesztek mellett a Vivalytic elemző készüléket kezdetben kórházakban és orvosi rendelőkben használják majd. Ott ez elsősorban az egészségügyi dolgozók védelmét szolgálja, hiszen számukra a gyors – kevesebb, mint két és fél óra alatt rendelkezésre álló – teszteredmények kritikus jelentőséggel bírnak. A gyorstesztet „kizárólag kutatási célra” megjelöléssel ellátva az európai felhasználók számára már eljuttatták, és a további engedélyeztetést követően használható lesz. A Bosch várakozásai szerint a CE-megfelelősségi tanúsítványt május végéig megszerzi a termékre. A fejlesztés végső szakaszában jár egy még ennél is gyorsabb teszt amely kevesebb, mint 45 perc alatt megbízhatóan kimutatja a Covid-19 fertőzés jelenlétét a szervezetben. „Az ezen a területen végzett munkánkat is az „Életre tervezve” szlogen vezérli” – emelte ki Denner.

A Bosch elkezdte a védőmaszkok gyártását is. Mostanra kilenc ország tizenhárom Bosch gyárában az olaszországi Baritól, a törökországi Bursa városán át az amerikai egyesült államokbeli Andersonig a helyi követelményeknek megfelelő maszkokat gyártanak. Emellett a vállalat a Stuttgart-Feuerbach-i telephelyén két teljesen automatizált gyártósort állít fel, és hasonló fejlesztést terveznek az erbachi, illetve indiai és mexikói gyárakban is. „A Bosch fejlesztőmérnökei néhány hét alatt megtervezték a szükséges berendezést” – mondta Denner. A Bosch a tervrajzokat más vállalatoknak is a rendelkezésére bocsátotta, hogy azokat térítés nélkül bárki használni tudja majd. A vállalat naponta több mint 500 ezer maszkot tud majd gyártani. A maszkok a Bosch munkavállalóinak védelmét szolgálják világszerte, továbbá cél az is, hogy ez a termék mások számára is elérhető legyen majd. Mindez a megfelelő, országspecifikus engedélyek beszerzésétől függ. Ezen felül a Bosch Németországban és az Egyesült Államokban az amerikai és az európai gyárakban foglalkoztatott munkatársait heti szinten ötezer liter fertőtlenítőszerrel látja el. „Büszke vagyok a kollégáimra, nagyszerű munkát végeznek” – mondta Denner.

A globális gazdaság 2020-as alakulása: a recesszió negatív hatásai

A koronavírus-járvány miatt a Bosch az aktuális üzleti évben jelentős kihívásokra számít: „Felkészülünk a globális recesszióra, melynek minden bizonnyal komoly hatása lesz az eredményeinkre” – mondta Prof. Stefan Asenkerschbaumer, a Bosch igazgatótanácsának elnökhelyettese és a pénzügyi területért felelős tagja. Az eddigi adatok alapján a Bosch jelenleg a gépjárműgyártás legalább 20 százalékos visszaesésére számít 2020-ban. Az idei év első negyedévében a Bosch csoport árbevétele 7,3 százalékkal esett vissza, az előző évhez képest már most jelentős mértékben csökkent. Az árbevétel csak 2020 márciusában 17 százalékkal lett kevesebb. A vállalat egyelőre még nem tud előrejelzést készíteni az egész évre vonatkozóan. A Bosch pénzügyi igazgatója kiemelte: „nagyon sokat kell tennünk annak érdekében, hogy a körülményekhez képest kiegyensúlyozott eredményt érjünk el. A válságban ismét előnyünkre válik az üzleti területek diverzifikáltsága.

Jelenleg a költségcsökkentést és a likviditás biztosítását segítő intézkedésekre összpontosítunk. Ez magában foglalja a munkaórák számának, valamint a gyártás volumenének csökkentését több nemzetközi telephelyen, a szakértők és vezetők fizetésének mérséklését, beleértve a felsővezetést, illetve a beruházások időkeretének meghosszabbítását. A fentiek mellett a Bosch 2020 elején egy átfogó, versenyképesség-javító programot indított el. „Középtávú célunk, hogy visszatérjünk a mintegy 7 százalékos működési nyereséghez, anélkül, hogy figyelmen kívül hagynánk a jövőnk biztosítását célzó alapvető feladatokat” – mondta Asenkerschbaumer. „Létrehozzuk azt a pénzügyi alapot, amely a Bosch csoport előtt álló hatalmas lehetőségek kiaknázásához szükséges.

Éghajlatvédelem: a Bosch szisztematikusan követi a kitűzött célokat

A jelenlegi helyzet kihívásai ellenére a Bosch folytatja a hosszú távú stratégiájában megfogalmazott, éghajlatvédelemmel kapcsolatos célok teljesítését és a fenntartható mobilitás elterjedésének támogatásához szükséges tevékenységeket fejt ki. „Noha jelenleg más problémákra kell koncentrálnunk, de bolygónk jövőjét nem téveszthetjük szem elől” – mondta Denner.

Körülbelül egy évvel ezelőtt a Bosch bejelentette, hogy az első olyan globális ipari tevékenységet folytató vállalat lesz, melynek 2020 végére mind a 400 telephelye klímasemlegessé válik. „2019 végén minden németországi telephelyünkön elértük a karbonsemlegességet, és mára világszinten is 70 százalékban teljesítettük ezt a célkitűzésünket.” A karbonsemlegesség megvalósítása érdekében a Bosch támogatja az energiahatékony megoldásokat, energiaellátásában növeli a megújuló energia arányát és több zöld energiát vásárol, mellyel ellensúlyozza az elkerülhetetlen szén-dioxid kibocsátást. „A szén-dioxid-kibocsátás aránya jelentősen alacsonyabb lesz 2020-ban, mint amit terveztünk: 25 százalék, az eddigi mintegy 50 százalék helyett. Ez azt jelenti, hogy a vártnál is hatékonyabbak az intézkedéseink”– nyilatkozta Denner.

Karbonsemleges gazdaság: új tanácsadó cég alakult

Ha éghajlatvédelemről van szó, a Bosch két új megközelítést alkalmaz, melyek multiplikátor-hatást érhetnek el a gazdaságban. Az egyik cél, hogy az értékláncot a lehető leginkább klímasemlegessé tegyük. 2030-ra a kapcsolódó kibocsátások (3. szint) 15 százalékos csökkenésére, vagy máshogy fogalmazva évi több, mint 50 millió metrikus tonnára számítunk. Ezért a Bosch elfogadta azt a Tudományalapú célkitűzésekre irányuló kezdeményezést, amely a vállalatot az első, mérhető célt elfogadó gépjárműipari beszállítóvá teszi. Továbbá, a vállalat világszerte közel ezer Bosch szakértő tudását és több, mint ezer saját energiahatékonysági projekt tapasztalatát tervezi hasznosítani az újonnan alapított Bosch Climate Solutions j tanácsadó cégben. „Szeretnénk a tapasztalatainkat más cégek rendelkezésére bocsátani, hogy segítsünk nekik a karbonsemlegesség elérésében” – tette hozzá Denner.

Növekedés Európában: a hidrogénalapú gazdaság területére lépünk

Az éghajlatvédelem továbbra is kritikus szerepet játszik életünkben. Költséges, de ha semmit nem teszünk érte, az még többe fog kerülni” – mondta Denner. „A politikának komoly szerepe van abban, hogy támogassa az innovatív és környezetkímélő technológiákat alkalmazó vállalatokat.” Denner szerint egy olyan széleskörű technológiai fejlődésre van szükség, amely nem csupán az elektromos akkumulátorok számára jelöl ki utat a fenntartható mobilitás terén, hanem figyelembe veszi a hatékony belsőégésű motorokat és főként a megújuló szintetikus üzemanyagokat, illetve az üzemanyagcellákat is. A Bosch igazgatótanácsának elnöke a koronavírus válság leküzdése után a hidrogénalapú gazdaság kiépítésére és a megújuló szintetikus üzemagyagok gyártására hívta fel a figyelmet. Véleménye szerint ez az egyetlen módja annak, hogy Európa 2050-re klímasemlegessé váljon. „A mai hidrogénalapú alkalmazásoknak át kell kerülniük a tesztelési fázisból a mindennapi életbe” – mondta Denner. A politikai döntéshozókat arra kérte, támogassák a szükséges technológiákat: „Ez lehetővé teszi számunkra, hogy még ambiciózusabb klímacélokat érjünk el.

Készen állunk a hidrogénalapú alkalmazásokra: mobil és fix üzemanyagcellák

Az éghajlatvédelem számos szektorban felgyorsítja a strukturális változásokat. „A hidrogén egyre fontosabb szerepet játszik a gépjárműiparban és az épülettechnológiában egyaránt. A Bosch felkészült erre” – mondta Denner. A Bosch együttműködésben a Powercell vállalattal már azon dolgozik, hogy 2022-ben kereskedelmi forgalomba hozzák a mobil üzemanyagcellákat a gépjárművek esetében. Így próbálja a Bosch egy másik növekedési piacon sikeresen pozícionálni magát: már 2030-ban minden nyolcadik újonnan regisztrált nehéz tehergépjármű üzemanyagcellával működhet. A Bosch partnerével, a Ceres Power céggel fix üzemanyagcellák kifejlesztésén dolgozik. Ezek a cellák épületeket, többek között számítógépes központokat láthatnak el elektromos árammal. A Bosch várakozásai szerint az üzemanyagcellás erőművek piaca 2030-ra 20 milliárd eurónál is nagyobb lesz.

Erőátvitel és fűtéstechnológia: a termékportfólió villamosítása

Az éghajlatvédelmi intézkedések fokozásakor az elektromos megoldások csak korlátozottan, az eddig meghatározónak számító belső égésű megoldások kiegészítéseként terjednek majd el a közeljövőben” – mondta Denner. Ezért foglalkozik a Bosch a technológiasemleges erőátvitel kifejlesztésével. A Bosch piackutatása szerint 2030-ban háromból kettő újonnan regisztrált gépjármű még mindig – hibrid vagy nem hibrid opciós – dízel vagy benzin meghajtású lesz. A vállalat ezért foglalkozik továbbra is a nagyhatékonyságú belsőégésű motorok fejlesztésével. Független tesztek eredményei szerint a Bosch új károsanyagkibocsátási-technológiájának köszönhetően a dízel motorok NOx kibocsátása szinte teljesen megszűnt. A Bosch fejlesztéseinek köszönhetően a benzinmotorok részecskekibocsátása az Euro 6d szabványnál mintegy 70 százalékkal alacsonyabb. Emellett a Bosch elkötelezett a megújuló üzemanyagok mellett is, mivel a hagyományos autóknak is szerepet kell játszaniuk a CO2 kibocsátás csökkentésében. A megújuló szintetikus üzemanyagok a belsőégési folyamatot karbonsemlegessé teszik. Denner szerint éppen ezért lenne észszerűbb az ilyen megújuló szintetikus üzemanyagokat a flotta fogyasztásával ellentételezni, ahelyett, hogy a válság ideje alatt megszigorítják a CO2 szabályokat a gépjárműiparban.

Továbbá, a Bosch az elektromobilitás terén is piacvezető szerepet kíván betölteni. A vállalat mintegy 100 millió eurót fektet be elektromos erőátviteli rendszerek gyártásába az Eisenachban és Hildesheimben található telephelyein. A villamosítás a fűtéstechnológiában, például a fűtőrendszerek modernizálásában is egyre nagyobb szerepet játszik. A Bosch további 100 millió eurót fektet a hőszivattyú üzletágba, és a fejlesztési munka kibővítésére, illetve piaci részesedésének megduplázására törekszik.

2019-es üzleti év: stabilitás a gyenge piaci környezet ellenére

A globális gazdaság további gyengülése és a gépjárműgyártás 5,5 százalékos visszaesése ellenére a Bosch csoport jól teljesített 2019-ben” – nyilatkozta Asenkerschbaumer, a Bosch igazgatótanácsának elnökhelyettese és a pénzügyi területért felelős tagja. Számos sikeres terméknek köszönhetően 77,7 milliárd eurós árbevételt ért el, amely csupán 0,9 százalékkal – árfolyam-korrekciót követően 2,1 százalékkal – maradt az előző évi szint alatt. A Bosch csoport üzemi eredménye (EBIT) 3,3 milliárd euró volt. Ez azt jelenti, hogy 4,2 százalékos üzemi eredményt ért el. Az egyszeri pozitív hatást leszámítva, melyek főként a csomagológép üzletág eladásából származnak, az üzemi eredmény 3,5 százalék volt. A pénzügyi igazgató szerint „a jövőbemutató beruházások mellett az eredményt több tényező, így a kínai és indiai piaci helyzet, a dízel autók iránti csökkenő kereslet, valamint különösképpen a mobilitás szegmensben a magas átszervezési költség befolyásolta”. A Bosch pénzügyi helyzete a 46 százalékos saját tőke aránnyal és az árbevétel 9 százalékos cash-flow-jával 2019-ben stabil volt. A kutatás-fejlesztésre fordított kiadások 6,1 milliárd euróra, az árbevétel 7,8 százalékára emelkedtek. A tőkebefektetések enyhén, mintegy 5 milliárd euróval növekedtek az előző évihez képest.

A 2019-es üzleti év: az eredmények alakulása üzletáganként

A globális gépjárműgyártás csökkenése ellenére a Mobilitási megoldások üzleti szektor 46,8 milliárd eurós árbevételt ért el. Az árbevétel az előző évhez képest 1,6 százalékkal lett alacsonyabb, az árfolyamhatások nélkül pedig 3,1 százalékkal csökkent. Ez azt jelenti, hogy a Bosch legmagasabb árbevételt elérő üzletága túlteljesítette a globális gyártási mennyiségeket. Az üzemi eredmény az árbevétel 1,9 százalékát tette ki. A Fogyasztási cikkek üzleti szektor az év során erősödött. Az árbevétel összesen 17,8 milliárd euró volt, amely 0,3 százalékos, az árfolyamhatások nélkül 0,8 százalékos csökkenésnek felel meg. Az árbevétel 7,3 százalékát kitevő üzemi eredmény (EBIT) az előző évhez képest alacsonyabb volt. Az Ipari technika üzleti szektor ugyan megérezte a gépek és berendezések piaci visszaesését, ám az árbevételét még így is 0,7 százalékkal 7,5 milliárd euróra növelte; az árfolyamhatások nélkül ez enyhe 0,4 százalékos visszaesést jelent. A Csomagolástechnika üzletág árbevételéből származó vissza nem térő, egyedi hatást kivéve az üzemi eredmény (EBIT) az árbevétel 7 százalékát tette ki. Az árbevétel az Energia és épülettechnológia üzleti szektorban 1,5 százalékkal vagy az árfolyamhatások nélkül 0,8 százalékkal 5,6 milliárd euróra emelkedett. Ez az árbevételhez viszonyítva 5,1 százalékos üzemi eredményt jelent.

A 2019-es üzleti év: az eredmények alakulása régiónként

2019-ben a Bosch üzleti teljesítménye régióról régióra változott. Európában az árbevétel 40,8 milliárd euró volt, ami az előző évhez képest 1,4 százalékkal, vagy az árfolyamhatások nélkül 1,2 százalékkal alacsonyabb eredmény. Észak-Amerikában az árbevétel 5,9 százalékkal (az árfolyamhatások nélkül csupán 0,6 százalékkal) 13 milliárd euróra emelkedett. Dél-Amerikában az árbevétel 0,1 százalékkal, az árfolyamhatások nélkül 6 százalékkal 1,4 milliárd euróra nőtt. Az üzlet Ázsia csendes-óceáni térségében (beleértve Afrikát) az indiai és kínai gépjárműgyártás visszaeső teljesítményét tükrözte: az árbevétel 3,7 százalékkal – az árfolyamhatások nélkül 5,4 százalékkal – 22,5 milliárd euróra esett vissza.

Létszám: minden ötödik munkatársunk a kutatás-fejlesztés területén dolgozik

2019. december 31-én a Bosch csoport világszerte 440 leányvállalatánál és regionális vállalatánál 398.150 munkavállalót foglalkoztatott 60 országban. Az előző évhez képest 2,9 százalékos létszámcsökkenés oka a Csomagolástechnika üzletág eladása volt. Összességében mintegy 72.600 szakember dolgozik a kutatás-fejlesztés területén a Boschnál, ami majdnem négyezer fővel több, mint az előző évben. 2019-ben a vállalati szoftverfejlesztők száma több mint 10 százalékkal nőtt és mintegy 30 ezer főre emelkedett.

Háttér információ

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. Az 1991-ben újjáalapított regionális kereskedelmi kft.-ből mára jelentős, hazánkban kilenc önálló vállalat szoros stratégiai együttműködéséként, a Bosch csoport Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. A 2018-as üzleti évben a vállalatcsoport teljes árbevétele 1317 milliárd forint, magyarországi konszolidált forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 251 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport közel 14.800 munkatársat foglalkoztat (2018. december 31-én). Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. Világszerte mintegy 400.000 munkatársat foglalkoztat (2019. december 31-én) és 77,7 milliárd euró árbevételt ért el 2019-ben. A cégcsoport négy üzleti területen végzi tevékenységét, ezek a mobilitási megoldások, az ipari technika, a fogyasztási cikkek, valamint az energia- és épülettechnika. Vezető IoT-vállalatként a Bosch innovatív megoldásokat kínál az intelligens otthonokhoz, az intelligens városokhoz, a hálózatba kapcsolt mobilitáshoz, és a hálózatba kapcsolt gyártáshoz. A Bosch fenntartható, biztonságos és izgalmas mobilitási megoldásokat nyújt partnereinek. Szakértelmét az érzékelők technológiájában, a hálózatba kapcsolt szoftverek és szolgáltatások területén, valamint saját IoT felhőjében is hasznosítja, ügyfelei számára hálózatba kapcsolt, cross-domain megoldásokat kínál egyetlen forrásból. A Bosch csoport stratégiai célja, hogy megkönnyítse a hálózatba kapcsoltságot olyan termékekkel és megoldásokkal, amelyek mesterséges intelligenciát (MI) használnak, vagy annak segítségével fejlesztettek, gyártottak. A Bosch csoport termékei és szolgáltatásai hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az „Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő csaknem 440 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch globális gyártási és értékesítési hálózata a világ szinte minden országát lefedi. A jövőbeli növekedés alapja a vállalat innovatív ereje. A Bosch 72.600 munkatársat foglalkoztat a kutatás és fejlesztés területén 126 telephelyen világszerte, többek között 30.000 szoftvermérnököt.

A vállalatot 1886-ban Robert Bosch (1861-1942) „Finommechanikai és Elektrotechnikai Műhelyként” alapította Stuttgartban. A Robert Bosch GmbH tulajdonosi szerkezete szavatolja a Bosch csoport vállalati önállóságát. Ez lehetővé teszi a vállalat számára jelentős, a jövő biztosítása érdekében történő befektetések megvalósítását. A Robert Bosch GmbH üzletrészeinek 92 százaléka a Robert Bosch Stiftung GmbH közhasznú alapítvány tulajdonában van. A szavazati jogok többsége a Robert Bosch Industrietreuhand KG-é, amely a vállalati társasági jogokat is gyakorolja. A maradék üzletrészek a Bosch családnál és a Robert Bosch GmbH-nál vannak.

További információért látogasson el honlapunkra: 
www.bosch.hu


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Bosch


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7334
Ipari cégek2306
Ipari hírek7317
Business4629
Autó, jármű, közlekedés5703
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport14
Audi520
Mercedes892
Opel305
Suzuki266
BMW225
Das WeltAuto51
Seat294
Škoda291
VW399
Tesla6
Munkagép, haszongép1104
Rába112
Scania445
Robot, automatika1068
ABB431
FANUC146
igm114
KUKA 68
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika883
Internet550
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1389
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer214
FMCG, kereskedelem36
Logisztika306
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1374
Solar76
Bosch789
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás899
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Vezetéstámogató rendszerek és automatizált vezetési funkciók fejlesztése a Boschnál
Az ABB termékei is segítik a Preserverance marsjáró sikeres küldetését
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre