Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó: Élelmiszer cég 600 M Ft forgalommal, 150 M árréssel, 90 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.05.26.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Trendi a Versenykék metál és a Sötétszürke metál – A SCALA és KAMIQ kompakt ŠKODA-modellek legnépszerűbb színei
2020.04.29
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A SCALA-vásárlók 17,4 százaléka választotta a Versenykék metál fényezést
› 16,1 százalékkal a Sötétszürke metál áll a KAMIQ színpalettájának élén

› Interjú Carola Maria Kertzscherrel, a ŠKODA Design szín- és anyagkoordinátorával az autók színének jelentőségéről

Mladá Boleslav / Budapest, 2020. április 29. – SCALA és City-SUV KAMIQ sorozatával a ŠKODA 2019 folyamán jelentősen továbbfejlesztette, illetve kibővítette kompakt modelljei kínálatát. Mindkettő hamar rátalált rajongói táborára, s e különböző vásárlói célcsoportokat természetesen színválasztáskor is más-más preferenciák jellemzik. A SCALA vásárlói körében a sportos Versenykék metál a favorit, míg a KAMIQ a leggyakrabban választott Sötétszürke metál fényezésével a teljes európai piacot jellemző trendet követi, ahol első ízben állnak abszolút az élen a szürke autók.

A ŠKODA SCALA sportos Versenykék metál színe e sorozat dinamikus és érzelmekben gazdag formavilágát emeli ki, tökéletes kombinációt alkotva az extrafelszerelésként rendelhető Emotion-csomagban szereplő fekete panorámatetővel, fekete színű tetőspoilerrel, valamint üveg borítású csomagtérajtajával. A ŠKODA SCALA 2019-ben gyártott példányainak összesen 17,4 százalékát erre a színre fényeztették, s a második Sötétszürke metált 15,5, a harmadik Feketemágia gyöngyház pedig 14,7 százalékos részarányaikkal utasította maga mögé a kompakt ferdehátú modell színpalettáján. A SCALA-vásárlók összességében 74,6 százaléka döntött a tízféle kínált metálfényezés valamelyike mellett, míg 25,4 százalékuk a négy alapszín közül választott.

Szürke tónusok dominálnak – a KAMIQ City-SUV modelleken és a teljes európai piacon
A ŠKODA első City-SUV modelljének megrendelői körében a szürke színárnyalatok bizonyultak különösen népszerűnek 2019 folyamán, 16,1 százalékos részesedéssel ugyanis a Sötétszürke metál lett itt a legkedveltebb fényezés. Másodikként a Feketemágia gyöngyház 13,6, míg a harmadik helyen a Holdfehér metál végzett 12,2 százalékkal. A metálfényezések aránya e modellnél 78,2 százalékra adódott. A Sötétszürke metál és az Acélszürke alapszín (6,5 százalék) együttesen 22,6 százalékot tett ki, a fehéret (20,6 százalék) megelőzve összességében a szürkét avatva a KAMIQ legnépszerűbb színtónusává.

A ŠKODA City-SUV modellje ezzel a teljes európai piac trendjébe illeszkedik. Az Axalta festékgyártó által a legnépszerűbb autószínekről már 1953 óta évente elkészített globális tanulmány szerint 24 százalékos részaránnyal 2019-ben bizonyult első ízben a szürke a leggyakrabban választott színnek Európában, míg a fehér 23 százalékkal a második helyre szorult. A ŠKODA SCALA két rendelkezésre álló fehér-árnyalata 22,0 százalékos részesedéssel végzett a háromféle kék (együttesen 21,4 százalék), valamint a szürke (20,9 százalék) árnyalatai előtt. Világszerte 38 százalékkal továbbra is a fehér a legnépszerűbb autószín, Ázsiában például a 49 százalékot is eléri a fehér gépkocsik részaránya.

Erőteljes színek az egyéni fellépés szolgálatában
Összességében a visszafogott színek dominálnak az autók fényezéseiben, a világszerte gyártott gépkocsik mintegy 80 százaléka a fehér, a fekete, a szürke és az ezüst árnyalataiban gördül le a szerelőszalagról. A ŠKODA SCALA és a KAMIQ palettájáról azonban az individualisták is „színt vallhatnak”, például a Velvet vörös metálfényezéssel, amely 2019-ben 9,1 százalékkal az ötödik helyen állt a KAMIQ legnépszerűbb színei között, míg a SCALA vásárlóinak 3,6 százaléka döntött ezen élénkvörös árnyalat mellett.

Öt rétegből épül fel az autók fényezése

A ŠKODA gépkocsik fényezése öt különböző rétegből áll, mégis összesen mindössze 0,1 milliméter vastag. A tényleges színréteg csupán 20 mikrométer (0,02 milliméter) és a fényezőrobot-karok egy foszfátréteg, a műanyagborítású korrózióvédelem és a töltőanyag után negyedik rétegként hordják fel. A fedőbevonatot egy 30 mikrométeres átlátszó lakkréteg alkotja, amely mindössze 37 másodperc alatt kerül fel a karosszériára – a ŠKODA AUTO ezzel a teljes Volkswagen Csoporton belül a leggyorsabb fedőlakk-felhordó berendezésekkel rendelkezik. Mindemellett a 2019 augusztusában a ŠKODA Mladá Boleslav-i főgyáregységében üzembe helyezett új fényezősor egész Európában az egyik legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb ilyen technika, amellyel éves szinten 168 ezer darabbal összesen immár 812 ezer járműre bővült a helyi fényezőkapacitás.

Interjú Carola Maria Kertzscherrel, a ŠKODA Design szín- és anyagkoordinátorával

Mennyire fontos járművük színe az autóvásárlók számára?

Carola Maria Kertzscher: Autója színe révén minden vásárló egyéni stílusjeggyel ruházhatja fel járművét. Ez egyaránt függ a személyes érzésektől, s az általános regionális preferenciáktól is, például nagyon eltérő az ízlés Európában és Ázsiában, de az egyes országokban is.”

Milyen szerepet játszik a szín a dizájnban? Illeszkedhet egy fényezés tökéletesen az autóhoz?

Kertzscher: „A SCALA és a KAMIQ modellek a ŠKODA formai nyelvezete egy újabb fejlesztési fázisának első képviselői. A kristályhatású elemek mellett mindenekelőtt határozott vonalvezetés és letisztult felületek gondoskodnak fokozott dinamikáról és érzelmekről, a megfelelő szín pedig pontosan ezen vonalakat és felületeket emelheti ki, illetve kölcsönözhet számukra még előnyösebb megjelenést.”

Honnan tudja, hogy milyen színekre van igény éppen?

Kertzscher: „Mi, a ŠKODA csapata, folyamatosan intenzív párbeszédet folytatunk ügyfeleinkkel, így mindenkor tájékozottak lehetünk arról, mit szeretnének. Ez pedig egészen más például Európában, mint Kínában, míg Indiában ismét más preferenciákkal rendelkeznek az ügyfelek. Emellett szakembereink természetesen követik a globális járműpiac általános fejleményeit és tendenciáit, de olyan más szakterületekét is, mint például a divat és az építészet. Ennek megfelelően folyamatosan naprakészen tarthatjuk színpalettánkat és széles színválasztékkal szolgálhatunk, amelyből megfelelő ajánlatokat dolgozhatunk ki az egyes piacok, de a különböző járműkategóriák számára is.”

A ŠKODA többek között alapszíneket és metálfényezéseket is kínál SCALA és KAMIQ sorozatához. Mi a különbség?

Kertzscher: „Alapvetően a pigmentanyagokkal színezett bázislakkal készülő alapszíneket és különleges hatást keltő kiegészítőkkel kevert metálfestékeket különböztetünk meg. Utóbbiak például alumíniumrészecskéket tartalmazhatnak, amelyek a beeső fényt visszatükrözve kölcsönöznek ragyogó hatást a fényezés számára. A gyöngyházfényezés lágyabban csillog, mint a metálfesték, amit különleges hatást keltő pigmentekkel, például csillámmal vagy mesterségesen előállított effekt-adalékokkal érhetünk el. Ha emellett más színű részecskéket is használunk, a fénytől függően változik a festék színe, s más-más irányból az autóra tekintve az adott szín fényessége is eltér. E színek lényegesen ragyogóbbak, mint más fényezések.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig MladáBoleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Škoda

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre