Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.14.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A vadonatúj SEAT Leon: csatlakoztathatóság a márka legfejlettebb járművében
2020.04.20
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen csatlakoztatott járműve, amely az embert mindig kapcsolatban tartja digitális életével

- Az új Leon autóba épített konnektivitással rendelkezik, ideértve a teljes kapcsolatot az Android Auto-val és a vezeték nélküli CarPlay szolgáltatással, online alapú navigációt, funkciókat és szolgáltatásokat; és autón kívüli csatlakoztathatóság a SEAT CONNECT-en keresztül
- A jármű beépített eSIM-mel és egy új, akár 10 collos méretig terjedő információs és szórakoztató rendszerrel rendelkezik
- A beépített és az online szolgáltatások száma a jármű élettartama során növekszik, ahogy a digitális ökoszisztéma bővül, ezáltal javítva a felhasználói élményt

Martorell / Budapest, 2020. április 20.– A világ változik, digitalizáltabb, mint valaha, ahogy kapcsolódunk a csatlakoztatott világhoz. És egyre növekszik annak szükségessége, hogy ezt a digitális világot magával vigye a járműbe, ezért a vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen összekapcsolt autója.

A következő generációs SEAT Leon nagyobb lehetőséget kínál a fogyasztók számára, hogy digitális életüket magukkal vihessék autójukba, és akkor is, ha ha kiszállnak az autóból. A vadonatúj SEAT Leon a márka első teljesen csatlakoztatott járműve, amely összeköttetést kínál a Full Link – az Android Autoval, valamint vezeték nélküli hozzáférést biztosít az Apple CarPlay-hez -, valamint online infotainment és a közeljövőben autós alkalmazásokat is kínálni fog, amelyek bővítik és továbbfejlesztik az ügyfél vezetési élményét. A járműből kiszállva a felhasználók távolról férhetnek hozzá a jármű adataihoz, a töltési folyamatot irányíthatják, és a légkondicionálót távolról vezérelhetik (plug-in hibrid változat esetén).

A beépített és az online szolgáltatások száma a jármű élettartama során növekszik, ahogy a digitális ökoszisztéma bővül, ezáltal javítva a felhasználói élményt.

SEAT CONNECT

Egy új világ nyílik meg az okos eszközére letölthető SEAT Connect alkalmazásnak köszönhetően, amely távirányítást biztosít számos olyan funkció felett, amely maximalizálja a járművezető élményét, és segít javítani a biztonságot is.

Amikor a járművön kívül tartózkodik, a SEAT Connect alkalmazásnak köszönhetően a felhasználók távolról hozzáférhetnek a jármű adataihoz: vezetési adatok, parkolási helyzet, jármű állapota, beleértve az ajtókat és a lámpákat, beállíthatnak sebesség riasztást, így figyelmeztetést kaphat, ha a jármű használója túl gyorsan vezet, területi és lopási riasztásokat, kinyithatja és bezárhatja az ajtókat a távoli lezárás és feloldás szolgáltatásával, vagy távolról aktiválhatja a kürtöt és az irányjelzőket, hogy könnyebben megtalálja az autót.

És ezzel még nincs vége, hogy a plug-in hibrid változat bevezetésével, további, a felhasználókat segítő funkciókat is hozzáadtak. A plug-in hibrid járművezetői az e-Manager segítségével távolról vezérelhetik a töltési folyamatot, vezérelhetik a légkondicionálót és kezelhetik az indulási időket az okostelefon alkalmazásból.

Amikor a járműben tartózkodik, a SEAT CONNECT online forgalmi információkat, nyitvatartási időket és a benzinkutak aktuális árait kínálja, valamint lehetőséget arra, hogy otthonról tervezze meg utazását, és ezt átküldje a járműre, hogy minden készen álljon a motor beindításakor.
És azok számára, akik nem szeretnének az elérhető rádióadókra korlátozódni, a vadonatúj SEAT Leon online rádiót hoz az utastérbe, lehetővé téve az ügyfél számára, hogy az általuk választott bármely online rádióállomást hallgassák, még akkor is, ha az egy másik országban van.

A SEAT CONNECT nagyobb biztonságot nyújt a segélyhívás (kézi vagy automatikus) segítségével, amely fontos adatokat küld az autóból a segélyhívó szolgálatoknak, például az autó helyzetét, a motortípust, az autó színét vagy az utasszámot, megkönnyítve ezzel a segítséget.

Infotainment rendszer

A széria médiarendszer 8,25 collos képernyővel büszkélkedhet, míg a nagyobb, 10 collos képernyőn a Navi rendszer 3D-s csatlakoztatott navigációt és természetes hangvezérlést (a rendszer a „ Hola Hola ”nemzetközi szavak kimondása esetén válaszol), valamint gesztusfelismerést kínál a felhasználói interakció egyszerűsítése érdekében.

Beépített eSIM

A beépített SIM-mel ellátott Online Connectivity Unit azt jelenti, hogy a vadonatúj SEAT Leon soha nem veszíti el a digitális világhoz fűződő kapcsolatát, és a jövőbeni fejlesztések során a rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára a legfrissebb infotainment alkalmazások elérését, amelyek bármikor frissíthetők. Ezért a vadonatúj SEAT Leon élettartama alatt képes új digitális termékeket és szolgáltatásokat kínálni.

Valós idejű információk a felhőből

Ezenkívül az online kapcsolat a beágyazott eSIM-en keresztül lehetővé teszi egyes infotainment funkciók számára, hogy valós idejű információkat használhassanak a felhőből, új dimenzióval bővítve a hagyományos navigációs rendszert. Például online forgalmi információk, parkolóhely és benzinkút helyzete, valamint a nyitvatartási idő és az aktuális árak is elérhetők.

Online rádió

És azok számára, akik nem szeretnének az elérhető rádióadókra korlátozódni, a vadonatúj SEAT Leon online rádiót hoz az utastérbe, lehetővé téve az ügyfél számára, hogy az általuk választott bármely online rádióállomást hallgassák, még akkor is, ha az egy másik országban van.

Full link

A Full Link rendszer a konnektivitás átjárója. Ez teszi lehetővé a felhasználók számára a mobiltelefon csatlakoztatását, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használnak; Apple CarPlay (Bluetooth vagy WLAN alapú vezeték nélküli kapcsolat használatával) vagy Android Auto vezetékes kapcsolat használatával.

Függetlenül attól, hogy a névjegyzékét szeretné-e letölteni a járműbe, az utazás részét képező zenék vagy térkép rendszerek mindegyike ellenőrzött, intuitív és biztonságos módon érhető el, amely nem vonja el a járművezetők figyelmét az útról, akár az infotainment rendszert vagy az integrált kormánykerék kezelőszerveit használva.

SEAT Digital Cockpit

Az új SEAT Leon műszerfala a SEAT Digital Cockpit, amely nagy felbontású, 10,25 ”méretű, felhasználó által definiálható műszercsoportot és infotainment rendszert (1280 x 480 pixel, 133 dpi) egyesít.

A szolgáltatott információk áttekintése egyszerű, és a járművezető számára csak a kormányra szerelt vezérlőgomb megnyomásával lépkedhet a három elérhető fő kijelzőn, minimalizálva a vezető figyelmének elterelődését, és maximalizálva a rendelkezésre álló információk tisztaságát a vezető igényeinek megfelelően. A TFT-kijelzőn rendelkezésre álló információk közötti átmenet a 75 Hz-es frissítési gyakoriságának köszönhetően zökkenőmentes, ami megkönnyíti az információk olvashatóságát.

A SEAT Digital Cockpit három fő információs kijelzőt kínál: Klasszikus, Digitális és Dinamikus nézetet.

A Klasszikus információk olyan jól ismert analóg funkciókat nyújtanak, mint a sebességmérő és a fordulatszámmérő. A Digitális részletes térképinformációkat mutat a tartózkodási hely közelében. A Dinamikus kijelző jobb áttekinthetőséget biztosít a vezető számára fontos információk számára - lehetővé teszi a testreszabást -, míg a sebességmérő és a fordulatszámmérő oldalán félkör alakú kialakítású marad.

És egy folyamatosan összekapcsolt világban, ha bejövő hívás érkezik, a kijelző automatikusan alkalmátváltozik, megmutatva a hívó fél azonosítóját, és a képernyőn pop-upként megjelenik a személy.

Connectivity Box

Az új Leon rendelkezik az induktív töltést biztosító Connectivity Box-szal - megfelel a Qi szabvány protokolloknak -, így a felhasználóknak nem kell aggódniuk, hogy a kritikus pillanatokban energia nélkül maradnak.

A vadonatúj SEAT Leon új, C típusú USB portokkal van felszerelve, lehetővé téve a töltési idő csökkentését (kábelen keresztül), egyszerűsítve az intelligens eszközök közötti kapcsolatot, és felgyorsítva az adatcserét. A Leon alapkivitelben két elülső C típusú USB-porttal rendelkezik, és a felszereltségi szintjétől függően két hátsó C-típusú USB-porttal is rendelkezik.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2019-ben 574.100 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen több mint 15.000 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza, Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca Csehországban, a Tarraco Németországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii electric, a SEAT első teljesen elektormos autója pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre