Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladhatja,ha meghirdeti ipari ingatlanát. Már akár 12 képpel hirdethet: ipariingatlanok.hu: Egyet fizet, többet kap.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.07.07.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Elegáns, hatékony, korszerű: az új Audi A3 Limousine
2020.04.29
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Formaterv: fókuszban a kupészerű tető és a megnyújtott oldalsó vonal
- Kifejezetten hatékony és nagy teljesítményű TDI és TFSI motorok

- Digitális műszerfal és érintőképernyő az alapfelszereltség részeként, hálózatba kapcsolhatóságot kínáló szolgáltatások széles köre

Ingolstadt/Budapest 2020. április 29. - Az Audi sikertörténetének második fejezete megérkezett: bemutatkozott az A3 Limousine. A négyajtós kompakt modell digitálisan és teljesen hálózatba kapcsolva érkezik, kezdve egészen az infotainment rendszertől a vezetéstámogató egységekig. Az elegáns karosszéria alatt új hajtásrendszer, tovább finomított futóműbeállítás biztosítja, hogy a vezetés élménye egyszerre legyen hatékony és dinamikus. Az A3 Limousine 2020. nyár elején érkezik számos európai kereskedésbe.

Az új A3 Limousine sportos, elegáns külsővel debütál. Elődjéhez képest 4 centiméterrel hosszabb, így eléri a 4,50 métert, míg tengelytávja változatlan maradt. Szélessége két centiméterrel 1,82 méterre nőtt, 1,43 méteres magassága pedig 1 centiméteres növekedést jelent a korábbi modellel összehasonlítva. Ennek köszönhető a könyöktér növekedése illetve a megnövekedett fejtér, amely a vezető ülésének alacsonyabb elhelyezése miatt is jó 2 centimétert jelent az első sorban ülőknek. 425 literes csomagtérkapacitása pontosan megegyezik az elődmodell méretével.

Erőteljes és elegáns: a külső megjelenés

Az autó orr részét a méhsejtmintázatú rácsozattal kialakított, nagyméretű Singleframe hűtőrács határozza meg, amelynek két oldalán feltűnő fényszórók kaptak helyet. Külső oldaluk lefelé futó trapézszerű formavilágot követ. A Matrix-LED technológiával szerelt csúcsváltozatnál itt kapott helyet az új digitális nappali menetfény. Ez 15 LED szegmensből felépülő pixelsorokból áll, amelyek egyedileg működtethetők és az A3 Limousine minden változatának jellegzetes ismertetőjegyet kölcsönöz.

Az A3 Sportback modellnél a küszöbök felett futó karosszériavonal a hátsó lámpák irányába haladva egészen a hátsó kerékjáratig emelkedik, így hangsúlyozva a rövid hátsó részt. A Limousine karosszériájánál azonban ez a vonal egészen a hátsó lökhárítóig fut. Ez kiemeli a modell hosszát - amely a Sportback kivitelnél így 15 centiméterrel hosszabb – és elegáns oldalnézetet kölcsönöz a limuzinnak. A széles karosszériaváz alatti homorú felületek tovább hangsúlyozzák a jellegzetes domborulatokat („quattro-blister”) és a küszöböket. Ez gondoskodik a fények és árnyékok intenzív játékáról. A tetővonal a B oszloptól dinamikusan ereszkedik lefelé – akárcsak egy kupé modellnél – és a csomagtérfedél tetejének feltűnő spoilerjében végződik. Ez az opcionálisan szénszálas kivitelben is elérhető elem vizuálisan tovább hangsúlyozza a négyajtós modell erőteljes megjelenését.

Áramvonalas karosszéria

Aerodinamikai szempontból az elődmodellhez képest magasabb hátsó rész illetve a nagyméretű diffúzor kifejezetten előnyös a modell számára. Ezek segítségével a 110 kW (150 LE) teljesítményű 2.0 TDI motorral szerelt új A3 Limousine alaktényezője 0,25-ra adódik, amely 0,04 ponttal jobb az első generáció eredményénél. A Singleframe hűtőrács mögött található elektromosan mozgatott, zárható lamellák szintén nagyban hozzájárulnak ehhez az eredményhez. Ők gondoskodnak a levegő intelligens és az adott helyzethez alkalmazkodó áramoltatásáról. Ezen kívül az alvázvédő burkolat, a tovább javított aerodinamikával bíró külső visszapillantó tükrök és az aktív fékhűtés tovább csökkenti a légellenállást és teremt még áramvonalasabb járművet.

Digitalizált középpont: a vezetőfülke

Az A3 Limousine pilótafülkéje teljes mértékben a vezetőre összpontosít, kezdve a belső tér kialakításával egészen a kijelző és kezelőszervek elemeiig. Éppen ezért a műszerfal központi helyén található MMI touch kijelző enyhén a vezető felé fordítva kapott helyet. A 10,1 col átmérőjű egység kezelése teljesen intuitív. Az alapfelszereltség részeként a kézírásos jelek felismerését és a természetes hangvezérlést is kínálja a rendszer, amely opcionálisan a felhő szolgáltatásait is igénybe veheti. A 10,25 col méretű műszerfal a kormány mögött már az alapmodellben is digitális kivitelben készül. Az Audi virtual cockpit plus műszeregység esetében 12,3 colos kijelző kerül a modellbe és három különböző nézetet kínál, mint például a dőlt számokkal operáló sportos megjelenést vagy egy kifejezetten dinamikus elrendezést. A fordulatszám és a sebességértékek itt szögletes, piros grafikai elemekkel kiegészített oszlopdiagramként kerülnek megjelenítésre. Kívánságra egy head-up kijelző egészíti ki a kijelzőkoncepciót, amely a vezető közvetlen látóterében a szélvédőre vetíti ki a legfontosabb információkat.

Teljesen hálózatba kötött: az infotainment rendszertől a vezetéstámogatásig

Az új Audi A3 Limousine modellben az infotainment rendszerek csúcsát az MMI Navigációs rendszer plusz képviseli, amely a harmadik generációs moduláris infotainment platformot (MIB 3) használja. Ez az elődmodellnél tízszer gyorsabb számítási teljesítményt kínál, az LTE Advanced sebességével kapcsolja hálózatba a járművet és egy Wi-Fi hotspoton keresztül köti össze az internettel az utasok okostelefonjait. Az MMI Navigációs rendszer plusz az alapfelszereltsés részeként számos Audi connect szolgáltatást tartalmaz, többek között online forgalmi információkat, híreket, további információkat, például fotókat, nyitvatartási időket és a látnivalókkal, érdekességekkel kapcsolatos felhasználói értékeléseket továbbít a vezetőnek.

Az Audi flotta kollektív intelligenciáját használó Car-to-X szolgáltatások szintén a kínálat részét képezik. Ezek jelzik például a veszélyes területeket vagy a sebességkorlátozásokat a megfelelő felszereltséggel rendelkező járműveknek vagy szabad parkolóhelyet keresnek az út mentén. Az autó leállítása után a myAudi alkalmazás segítségével az okostelefonon folytatódik a navigálás. Így az ügyfelek kerülő nélkül érnek majd célba.

Az A3 Limousine és az okostelefonok közötti kapcsolatról az Audi phone box illetve az Audi okostelefon interfész gondoskodik, amely az iOS és Android operációs rendszert futtató mobiltelefonokat az Apple Car Play és az Adroid Auto segítségével kapcsolja össze az MMI rendszerével. Az Audi phone box biztosítja a készülék és az autó antennája közötti összeköttetést és képes kábel nélkül tölteni az okostelefont. Ezen kívül az Audi connect key révén egy androidos okostelefon segítségével is nyitható és zárható az A3 Limousine. Az egyéni profilok beállításánál pedig akár hat felhasználó is eltárolhatja saját beállításait, például az ülésre, a klímaberendezés és a média beállításaira vonatkozóan. A DAB+ digitális rádió az alapfelszereltség részét képezi. Igény szerint elérhető az online rádió vagy a hibrid rádió lehetősége is, utóbbi az adó jelerősségétől függően automatikusan vált az FM, DAB és az online streaming között, biztosítva az optimális vételt. A kínálatot az év közepétől elérhető hangvezérelt asszisztens, Amazon Alexa teszi teljessé.

A vezetéstámogató rendszerek szintén különösen hatékonyak, köszönhetően a szoros hálózati kapcsolatnak. Az Audi pre sense front rendszerénél a belső visszapillantó tükör mögötti kamera az első radarral együttműködésben dolgozik azon, hogy elkerülje a baleseteket vagy legalább mérsékelje azok súlyosságát. Az alapfelszereltségként elérhető ütközés megelőző asszisztens szintén ennek az érzékelő rendszernek az információit használja. A nagyautók kategóriájából érkező innováció, az adaptive cruise assist a hosszanti és keresztirányú irányítás terhét veszi le a vezetőről. A hatékonysági asszisztens jelzi, hogy mikor lenne tanácsos elvennie a lábát a gázpedálról. Ehhez számos információt, például a navigációs adatokat is elemzi a rendszer. Városi forgalomban szintén hasznos a piaci bevezetés után nem sokkal elérhető kiszállás-figyelmeztetés, a keresztirányú forgalomfigyelő asszisztens és a 360 fokos kamerák.

Indításképp három aggregát a kínálatban: az erőforrások

Az új A3 Limousine kínálatában a bevezetéskor két TFSI motor és egy TDI aggregát szerepel. Egy dologban azonban mindhárom megegyezik, ez pedig a nagyfokú hatékonyság. Az 1.5 literes közvetlen befecskendezésű 35 TFSI erőforrás 110 kW (150 LE) teljesítményre képes és két változatban is elérhető. Az ügyfelek választhatnak az új fejlesztésű hatsebességes kéziváltó (üzemanyagfogyasztás (vegyes) l/100 km: 5.0 – 4.7; szén-dioxid kibocsátás (vegyes) g/km: 114 – 108) és a gyors váltásokkal operáló hétfokozatú S tronic sebességváltó (üzemanyagfogyasztás (vegyes) l/100 km: 4,9 – 4,7; szén-dioxid kibocsátás (vegyes) g/km: 113 – 107) között.

A hengerlekapcsolás technológiája mellett az erőátviteli rendszer az S tronic kettős tengelykapcsolós sebességváltóval egy 48 voltos mild hibrid rendszert használ. Ez fékezés során visszanyeri az energiát és akár 50 Nm nyomatékkal támogatja a motort induláskor vagy alacsony sebességről történő kigyorsításkor. Lehetővé teszi továbbá, hogy számos helyzetben az A3 Limousine a motor lekapcsolása mellett vitorlázzon. A hétköznapi közlekedési helyzetekben ez akár 0,4 literes megtakarítást is eredményezhez 100 kilométerenként.

A 110 kW (150 LE) teljesítményű 2.0 TDI erőforrás (üzemanyagfogyasztás (vegyes) l/100 km: 3.9 – 3.6; szén-dioxid kibocsátás (vegyes) g/km: 101 – 96) szintén egy hétfokozatú S tronic sebességváltóval együttműködve dolgozik, ahol a váltások egy új, shift-by-wire technológiát használó kapcsolón keresztül történnek.

Egyszerre kényelmes és dinamikus: a futómű

Az új A3 Limousine futóműve sportos és kiegyensúlyozott hangolást kapott, egy leheletnyivel precízebb is lett, mint az elődmodellnél. Ez a precizitás és reakciósebesség nagy részben a központi menetdinamikai szabályozórendszernek köszönhető, amely biztosítja a keresztirányú dinamika szempontjából fontos minden alkatrész optimális együttműködését. Az alapfelszereltség alternatívájaként elérhető egy sport felfüggesztés és egy csillapítás szabályzással szerelt felfüggesztés is. Utóbbi igen széles tartományt ölel fel a maximális kényelemmel történő haladás és az agilis kezelhetőség között. Az Audi drive select menetdinamikai szabályozórendszer szintén a vezetőt segíti a megfelelő futómű beállítások megtalálásában. Segítségével az A3 Limousine a kényelemre fókuszáló és a kiemelkedő dinamikát kínáló beállításokon keresztül egészen a különösen üzemanyag hatékony konfigurációig hangolható. Ez a gázadási reakció és a progresszív kormányzás karakterisztikájában is változást jelent, utóbbi például áttételezését a kormányzási szög alapján változtatja meg.

8.897.000 Forinttól: árak és piaci bevezetés

Az új A3 Limousine előértékesítése 2020. április végén indul Németországban és számos európai piacon, köztük Magyarországon is. A kiszállítások pedig nyáron várhatóak. A 110 kW (150 LE) teljesítményű 35 TFSI modell induló ára 9.555.400 Forint lesz, amelyet nem sokkal a piaci bevezetés után egy belépő szintű benzines modell követ majd 8.897.000 Forintos listaáron.

Az üzemanyag fogyasztási és szén-dioxid kibocsátási érték a választott gumiabroncs/kerék és felszereltségi szint függvénye.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre