Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó: Élelmiszer cég 600 M Ft forgalommal, 150 M árréssel, 90 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.05.26.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az ABB Electrification 2020 végéig díjmentesen kínál digitális megoldásokat
2020.04.06
Forrás: ABB, Hírek
Az ABB Electrification, amely vezető szerepet tölt be a legkorszerűbb technológiák fejlesztése és értékesítése területén, támogatni kívánja a kiemelt fontosságú egészségügyi létesítmények, közműszolgáltatók, ipari és kereskedelmi épületek működését, ezért úgy döntött, hogy

2020 végéig a szoftvermegoldásait díjmentesen bocsátja ezen gazdasági szereplők rendelkezésére.

A koronavírus-járvány szinte minden üzleti szektorra negatív hatást gyakorol és az országok gazdaságát világszerte visszaveti. Az ABB egyik piacvezető divíziója, az ABB Electrification bejelentette, hogy e nehéz, kihívásokkal teli időszakban segíteni kívánja ügyfelei működését, ezért az ügyfeleket támogató intézkedéseket hoz.

Az ABB Electrification március 27-től ez év végéig, a kórházaknak elengedi az iUPSGuard szoftver 12 havi előfizetési díját, továbbá minden új vagy megújított előfizető számára ingyenesen teszi elérhetővé az ABB Ability™ Software-as-a-Service (SaaS) alkalmazásait és szolgáltatásait.

Az ABB Electrification digitalizációs eszközöket és megoldásokat kínál a kritikus infrastruktúrákkal kapcsolatos feladatok megoldásához. Ide sorolva a kritikus egészségügyi alkalmazások támogatására szolgáló szünetmentes áramforrások (UPS) távfelügyeletét és diagnosztikáját, továbbá a közüzemi cégeknél, a kereskedelmi és az ipari létesítményeknél alkalmazott energetikai és épületirányítási megoldásokat az

Tarak Mehta, az ABB Energetika divíziójának vezetője így nyilatkozott a döntésről: „Tudjuk, hogy napjainkban ügyfeleink jelentős kihívásokkal szembesülnek, ezért intézkedéseinkkel azt kívánjuk elősegíteni, hogy növelni tudják működésük stabilitást, és fokozzák megtakarításaikat.

Ügyeleink rendkívül fontos munkát végeznek a különböző gazdasági ágazatokban, ezért a 12 havi díjmentesség bevezetésével a lehető legtöbb létesítmény és üzem számára lehetővé kívánjuk tenni, hogy élhessenek a megoldásaink kínálta előnyökkel.

Ezekben a napokban a megbízható villamosenergia-elosztás különösen kritikusnak számít a kórházi és egészségügyi alkalmazások számára:

¤  A kórházak és az egészségügyi létesítmények nagy hasznát vehetik az ABB és más cégek által gyártott UPS rendszereknél egyaránt alkalmazható iUPS megoldásunk távfelügyeleti és diagnosztikai funkcióinak, amelyekkel biztosítható a most kiemelt fontosságú, folyamatos áramellátás. 

Az ABB az ABB Ability MarketplaceTMdigitális portfólióhoz tartozó számos, a vállalatok működési hatékonyságát és biztonságát tovább javító megoldását is díjmentesen bocsátja ügyfelei rendelkezésére. Ezek a megoldások a létesítmények és az üzemek számára abban tudnak nagy segítséget nyújtani, hogy a helyszínen szükséges munkaerő minimális szintre csökkentése mellett is fenntartsák a kritikus tevékenységek működését.

Az ABB Ability MarketplaceTM digitális portfólióhoz tartozó energetikai és eszközgazdálkodási szoftvermegoldások közül az ABB az alábbiakat kínálja díjmentesen:

¤  ABB AbilityTM Electrical Distribution Control System (EDCS): digitális energiagazdálkodási platform, amellyel akár 30%-os üzemi költség-megtakarítás is elérhető.
¤  ABB AbilityTM Backup Management villamos rendszerekhez – DataCare: amely a védelmi és vezérlési funkciókat ellátó relékkel kapcsolatos műszaki adatok hatékony megosztását és kezelését biztosítja.A frissítések és a tesztelés/karbantartás egyidejű végrehajtásának megtervezésével lehetővé teszi, hogy az üzemek maximalizálják a működési hatékonyságukat. 

Az ABB díjmentesen rendelkezésre bocsátja három új, kereskedelmi épületeknél alkalmazható automatizálási megoldását is. Ezek a myBuildingsPortal-on érhetők el. A távoli felügyeletet biztosító megoldásokkal a vagyonbiztonság szintje javítható. A díjmentesség az alábbi megoldásokra vonatkozik:

¤  Building Care Service és DALI Manager. A Building Care Service-t alkalmazó ügyfelek teljes körű hozzáférést nyernek az IoT Dashboard Server-hez, amely átfogó képet nyújt az épület működési folyamatairól, és biztosítja a folyamatok felügyeletét. A DALI Manager az IoT Dashboard Server-en keresztül lehetővé teszi a vészhelyzeti világítási rendszerek teljes körű vezérlését.
¤  Video Streaming és -tárolás a smartIP VideoContrrol portfólióhoz:segítségével az épületüzemeltetők távolról követhetik az ABB CCTV biztonsági kamerák videofelvételeit. A videofelvételek online tárolhatók, és később is visszanézhetők.
¤  Remote Lock Release (távoli zárkioldás) a smartIP AccessControl portfólióhoz: segítségével az épületüzemeltetők távolról nyithatják az elektronikusan működtetett ajtózárakat, így, ha vészhelyzet esetén be kell menni az épületbe, az üzemeltetőnek nem kell kimenni a helyszínre, hogy átadja a szükséges kulcsokat. 

A díjmentes szoftvermegoldásokat igénybe venni kívánó ügyfeleknek az igényüket az ABB Electrification (Energetika üzletág) helyi értékesítési képviselőjénél kell bejelentenie.

www.abb.hu     


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Ingatlan, építőipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; ABB

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre