Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.18.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A Universal Robots bejelentette a UR+ alkalmazást, amely jelentősen leegyszerűsíti a cobotok telepítését
2020.03.31
Forrás: Stern Communications - Universal Robots Közlemény
A UR+ alkalmazással az együttműködő robotika vezetője kibővítette platformját minősített partnertermékeinek olyan felhasználói csomagokkal, amelyek megszüntetik az ipari automatizálás akadályait mind a kis-, közép- és a nagyvállalatok számára.

Húsz bevált szoftver- és hardver csomag érhető el a legnépszerűbb cobot alkalmazásokhoz a UR+ platformján, ez az iparág legnagyobb és legátfogóbb rendszere a tanúsított termékekkel, amelyekkel a UR cobotok zökkenőmentesen integrálhatóak. Az általános alkalmazásokhoz kapcsolódó mérnöki döntésel ismétlődésének csökkentésével a “Plug and Produce” készletek mérsékelik a projektek kockázatát és összetettségét, valamint lehetőséget teremtenek arra, hogy gyorsan végrehajtsanak olyan feladatokat, mint a befejezés, ellenőrzés, összeszerelés, gépek ápolása, anyag eltávolítás, kiadás és anyagkezelés. 

A Universal Robots, mint a világvezető vállalata az együttműködő robotika piacán, örömmel fejleszti díjnyertes UR+ rendszerét, amely tanúsított cobot felhasználási csomagokat tartalmaz.” mondta Jim Lawton a Universal Robots termék- és alkalmazásmenedzsment alelnöke. “Ez egy új tér, ahol az ügyfeleknek nem kell többé egyesével kiválasztani és meghatározni a cobotok perifériáit, hanem ehelyett össze tudják állítani a csomagot, a legszükségesebb alkatrészekből a kívánt használathoz. Ez pedig gyorsabb telepítést és gyorsabb megtérülést eredményez.

A kibővített UR+ rendszer most két különböző kategóriát tartalmaz, amelyek az alkatrészek és az felhasználói készletek. A készleteket az iparágvezető UR+ partnerei fejlesztették ki a felhasználási területek alapos ismeretében, amellyel kiküszöbölik a mérnöki munka duplikációját, a széles körben használt alkalmazások telepítésekor. 

Az új készlet kategóriák között, amelyek márciusban jelentek meg a UR+ platformján, összesen 20 készlet érhető el jelenleg, de ez a szám folyamatosan növekszik. Néhány közülük globálisan elérhető, azonban vannak olyanok, amelyek csak bizonyos régiókban vagy országokban vannak jelen. A csomagok mindegyike „URCap” szoftverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy minden perifériát közvetlenül a UR cobot saját távvezérlő egységéről egy fejlett 3D-s felületről lehessen irányítani.  

Egy nagyon jó példa erre, a Robotiq’s csiszolókészlete, amely jelenleg a világ vezető márkáinak több mint 20 pneumatikus és elektromos szerszámával kompatibilis. A készlet lehetővé teszi a polírozással vagy csiszolással foglalkozó gyártók számára, hogy a felhasználás során úgynevezett beépített folyamat ellenőrző generátort használjanak, így biztosítva minden ciklusban az egyenletes erőfelhasználást, ezzel növelve a minőséget és a termelékenységet, miközben csökkentik a programozási időt órákról percekre. 

Az új alkalmazási készletek közül, mint például a SPATZ – STÖGER Pick & Place csavarhúzó készlet, több is különböző UR+ tanúsítvánnyal rendelkező alkatrészből áll, amelyek a URCap-on keresztül vezérelhetők. A SPATZ – STÖGER csomag, amely hét UR+ komponenst tartalmaz, automatikusan biztosítja a szerszámcserét és a rögzítőelemek betöltését a Pick & Place rendszeren keresztül. 

Az utóbbi években megjelent a cobotok hegesztési területen történő alkalmazása, amelyet az a tény is alátámaszt, hogy számos hegesztő készlet érhető el az új UR+ felhasználói területek kategóriájában.  Ma Észak-Amerikában elérhető az új Vectis Cobot hegesztő készlet, amely esetében minden hardverhez tartozik egy mobil moduláris szerszámos kocsi, amely 25-40%-kal olcsóbb, egy hagyományos kisméretű robotheggesztő összköltségénél. A cobothegesztők lehetővé teszik a gyártók számára, hogy pontosan beállítsák a hegesztési paramétereket a tisztán kötött forrasztások esetében egy hegesztési sablon könyvtár segítségével, amely biztosítja a kiindulási pontok paramétereit a hegesztés általános méreteihez viszonyítva. 

Európában egy ROBiPAk névre hallgató hegesztőkészlet kerül bevezetésre, amely tökéletes szimbiózisban van az ABICOR BINZEL hegesztőberendezéseivel és a UR cobot technológiákkal a MIG/MAG hegesztésekhez. A “hegesztésre kész” URCap vezérli az összes hardvert, beleértve a levegővel vagy folyadékkal hűtött hegesztőpisztoly rendszert is, amely a UR cobotokra történő gyors telepítésére terveztek. 

A UR+ rendszer kialakításával, a Universal Robots meghallgatta ügyfeleink visszajelzéseit arról, hogy melyek azok az intézkedések, amelyek még egyszerűbbé tennék a cobotok alkalmazását “– mondta Jim Lawton. “Több mint 200 tanúsítvánnyal rendelkező termékkel és 400+ fejlesztővel a programban, a UR+ platformja gyors ütemben bővült, ezzel az iparágban a cobotok számára elérhető legszélesebb körű komponens platformját biztosítja. Az alkalmazási készletek bevezetésével tovább javíthatjuk pozíciónkat a gyors és egyszerű telepítések területén.

Az összes már elérhető alkalmazáskészlet megtalálható az új kibővített webhelyen, az alábbi címen: urrobots.com/applications  

A Universal Robots-ról
Az Universal Robots 2005-ben alakult, azzal a céllal, hogy a robottechnológiát mindenki számára elérhetővé tegye, olyan kis, felhasználóbarát, kedvező árú, rugalmas együttműködő robotok fejlesztésével, amelyekkel biztonságos a munka. Az első cobot 2008-as bevezetése óta a vállalat jelentős növekedést tapasztalt a felhasználóbarát cobotok világszerte történő értékesítésével. A Teradenyne Inc. részét képező vállalat székhelye Odenseben, Dániában található, és regionális irodái is vannak az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, az Egyesült Királyságban, a Cseh Köztársaságban, Lengyelországban, Magyarországon, Romániában, Oroszországban, Törökországban, Kínában, Indiában, Szingapúrban, Japánban, Dél-Koreában, Tajvanban és Mexikóban. 2019-ben az Universal Robots árbevétele 248 millió dollár volt.
További információkért, kérjük látogass el a www.universal-robots.com weboldalra. 


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; Universal Robots ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Hegesztés


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre