Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.03.28.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Volkswagen Személyautók márka a koronavírus-válság miatt csütörtökön felfüggeszti a termelést
2020.03.18
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- A Volkswagen Személyautók márkanév alatt működő üzemek két hétig felfüggesztik a termelést
- A Volkswagen Group Components üzemei szintén érintettek

- Kezdetben a Wolfsburgban, Emdenben, Drezdaban, Osnabrückben, Zwickauban, Pozsonyban (Szlovákia), Pamplonában (Spanyolország) és Palmelaban (Portugália) található üzemek érintettek, valamint a Components gyárak Brunswickben, Chemnitzben, Hannoverben, Kasselben és Salzgitterben és a SITECH
- A márka elsősorban a koronavírus-fertőzés felgyorsult ütemére, az ellátási láncokban ebből következő megszakításokra és az autópiacon tapasztalható gyors keresletcsökkenésre reagál.
- A társaság további intézkedéseket hajt végre a munkavállalók védelme érdekében

Wolfsburg / Budapest – A Volkswagen Személyautók márka fokozatosan leállítja gyártói tevékenységét európai gyáraiban. Ez a Volkswagen Group Components gyárait is érinti. Ez a márka válasza a kereslet gyors csökkenésére a gépjárműpiacon. A beszállítók ellátási láncaival kapcsolatos kockázatok szintén növekednek. Ennek oka a koronavírus-fertőzés jelentősen felgyorsult mértéke és az ebből következő, a hatóságok által megtett intézkedések. Ezért a gyárak kezdetben várhatóan két hétig bezárnak. Az érintett német üzemekben az intézkedéseket csütörtökön a délutáni műszak végétől kell alkalmazni.

Ralf Brandstätter, a Volkswagen Személyautók márka üzemeltetési igazgatója szerint: „A koronavírus Európában való elterjedése egyre inkább káros hatással van a keresleti helyzetre. Ugyanakkor egyre nehezebb lesz beszállítói alkatrészekkel ellátni üzemeinket. Ezért úgy döntöttünk, hogy csütörtökön a délutáni műszak végétől összehangolt módon leállítjuk a termelést. Meggyőződésünk, hogy ez azon alkalmazottaink érdekeit is szolgálja, akik egyre inkább aggódnak a koronavírus elterjedése miatt. ”

Gunnar Kilian, a Volkswagen Csoport HR igazgatósági tagja hangsúlyozta: „Átfogó egészségvédelmi intézkedéseinket számos egyéb intézkedéssel is kiegészítettük. Megértjük alkalmazottaink aggodalmait. A koronavírus járvány Kínában történt megjelenése óta következetesen azon az elv alapján működünk, hogy az egészség az elsődleges prioritásunk. Munkatársaink erre támaszkodhatnak. ”

Bernd Osterloh, az Üzemi Tanács elnöke üdvözölte a termelés felfüggesztését: „Olyan esetekben, amikor az emberek már nem találkozhatnak játszótéren vagy koncerteken, nem mehetnek templomba vagy este egy étterembe, és már nem vásárolnak autót, illetve a Volkswagennek beszállítási problémái vannak, a termelés nem mehet egyszerűen úgy, mintha semmi sem történt volna. A gyártásban dolgozó kollégáink számára tehát nincs más alternatíva mint a gyártás ellenőrzött felfüggesztése. Az összes nyitott kérdést tisztázni kell a társaság és az Üzemi Tanács között. ”

Munkavállalóinak védelme érdekében a Volkswagen további intézkedéseket hajt végre a koronavírus terjedésének megakadályozására. A mai naptól kezdve bezárják a vállalat étkezdéit, önkiszolgáló üzleteit, kávézóit, bisztróit, éttermeit és vendéglátó-ipari szolgáltatásait. Általános elvként az összes találkozót Skype-on vagy videón keresztül tartja meg. Az összes főbb eseményt törölték.

Ezenkívül különös védelmet kell alkalmazni azon munkavállalók esetében, akik a szívet vagy tüdőt érintő korábbi esetek miatt különleges egészségügyi kockázatokkal rendelkeznek, és ez többek között a gyengült immunrendszerrel rendelkező munkavállalókra is vonatkozik.

Ezenkívül azon munkavállalók számára, akik március 14. után térnek vissza más országokból Németországba, azonnali hatállyal tilos belépni a Volkswagen AG üzemeibe és egyéb létesítményeibe a 14 napos inkubációs időszak alatt.

Annak érdekében, hogy a vírus terjedése a lehető legalacsonyabb legyen, nagymértékben kerülni kell az érintkezést. A vezetőknek és az alkalmazottaknak át kell vizsgálniuk a mobil munkavégzés lehetőségeit, például az otthoni munkát. Általános elv: a mobil munka akár heti öt nap is lehet.

Az intézkedések magukban foglalják az üzleti utak általános megállítását - minden üzem és más országok számára is. Ez vonatkozik az üzemek közötti utazásokra is. Az egységek közötti belső ingajáratot már leállították.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre