Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.03.28.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Volkswagen Csoport és márkái sikeresen zárták a 2019-es évet
2020.03.17
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- Dr. Herbert Diess vezérigazgató: „2019 nagyon sikeres év volt a Volkswagen Csoport számára. Létrehoztuk a szükséges alapokat az összes lényeges változáshoz.”

- A Volkswagen növeli az árbevételt és az üzemi eredményt - bevezette az ID.3 és a Golf 8 modelleket, az új márka arculat kifejezi a márka új tevékenységét
- Az Audi magasabb működési megtérülést ér el - a ŠKODA, SEAT, Bentley, Porsche, Scania és MAN javítja az értékesítési bevételeket és az üzemi nyereséget
- A Volkswagen Haszonjárművek bevétele csökkent, a Volkswagen Pénzügyi Szolgáltatások jelentősen növelte az árbevételt és rekord üzemi eredményt ért el

Wolfsburg / Budapest – A Volkswagen Csoport sikeresen zárta a 2019-es pénzügyi évet, szinte minden márkája jobb pénzügyi eredményeket ért el. Dr. Herbert Diess, a Volkswagen Igazgatóságának elnöke elmondta: „2019 nagyon sikeres év volt a Volkswagen Csoport számára. Minden lényeges változáshoz alapvető alapot tettünk. 2020 nagyon nehéz év lesz. A korona-járvány ismeretlen operatív és pénzügyi kihívásokkal jár. Ugyanakkor vannak aggodalmak a tartós gazdasági hatások miatt is. Az erőink egyesítésével, a szoros együttműködéssel és a magas morállal a csoportunkban sikerrel küzdhetjük le a koronavírus okozta krízist.

A Volkswagen márka 88,4 milliárd eurós árbevétele 2019-ben az előző évihez képest 4,5 százalékkal magasabb volt. A különleges tételek előtti működési eredmény 3,8 (3,2) milliárd euróra nőtt. Különösen a termékmix és az ármeghatározás javulása ellensúlyozta a Volkswagen személygépkocsi modellek alacsonyabb eladási számait, valamint a bevezetési költségeket és a negatív árfolyamhatásokat. A speciális tételek előtt az értékesítés operatív megtérülése 4,3 (3,8) százalékra nőtt. A dízel ügy –1,9 (–1,9) milliárd eurós külön tételeket eredményezett.

Az Audi márka értékesítési árbevétele 55,7 (59,2) milliárd euróra csökkent a 2019-es pénzügyi évben. Ennek oka a több márkát értékesítő társaságoknál végrehajtott a Csoporton belüli átalakulás volt. Az üzemi eredmény (az előző évi adat nem tartalmazza a speciális tételeket) 4,5 (4,7) milliárd EUR volt. A termékmix és a termékköltségek javulása ellensúlyozza a modellek bevezetésének és megszüntetésének negatív hatásait, az új termékek és technológiák magasabb előzetes kiadásait, a kedvezőtlen árfolyam-tendenciát és a személyi költségek növekedését. Az értékesítés operatív megtérülése (az előző évi adat nem tartalmazza a speciális tételeket) 8,1 (7,9) százalék volt. A Lamborghini és Ducati márkák pénzügyi teljesítménymutatóit az Audi márka pénzügyi adatai tartalmazzák.

A ŠKODA márka árbevétele 2019-ben 14,5 százalékkal 19,8 milliárd euróra nőtt, részben az indiai konszolidáció következtében, melynek során India kapta a regionális központi szerepet. A működési eredmény 0,3 milliárd euróval 1,7 milliárd euróra javult. A mennyiség növekedése, a kombinált optimalizálás és az árképzési intézkedések jobban ellensúlyozzák a költségnövekedés és az új termékek magasabb előzetes kiadásaiból származó negatív hatásokat. Az értékesítés operatív megtérülése 8,4 százalék volt, szemben az előző évi 8,0 százalékkal.

A SEAT folytatta emelkedő trendjét a szóbanforgó évben: az árbevétel 11,5 milliárd eurót tett ki, 12,7 százalékkal meghaladva az előző évi rekordot. A működési eredmény 445 (254) millió euróra emelkedett, ami szintén új rekord. Különösen a mennyiség és a termékmix hatása volt pozitív. A SEAT márka operatív megtérülése 3,9 (2,5) százalékra nőtt.

A Bentley márka 2019-ben 2,1 milliárd eurós árbevételt generált, 35,1 százalékkal meghaladva az előző évi eredményeket. Az üzemi eredmény 65 (–288) millió EUR-ra javult a megnövekedett volumenek, illetve a folyamatban lévő hatékonysági programmal összefüggő költségmegtakarítások, valamint a termékmix-hatások és az árfolyam-tendenciák következtében. A márka operatív megtérülése 3,1 (–18,6) százalékra nőtt.

A Porsche Automotive árbevétele 10,1 százalékkal, 26,1 (23,7) milliárd euróra nőtt a 2019-es pénzügyi évben. A különleges tételek előtti működési eredmény 2,4 százalékkal 4,2 milliárd euróra javult az előző év azonos időszakához képest. A mennyiségi és termékmix fejlesztések, valamint a termékköltség-optimalizálás kompenzálta a negatív árfolyamhatásokat és a költségnövekedést. A különleges tételek előtti értékesítés operatív megtérülése 16,2 (17,4) százalék volt. A dízel ügy a tárgyidőszakban –0,5 milliárd eurós külön tételt eredményezett.

A Volkswagen Haszonjárművek árbevétele a 2019-es pénzügyi évben csaknem azonos volt az előző évi szinttel, 11,5 (11,9) milliárd EUR. Különösen az új termékek növekvő fix és fejlesztési költségei csökkentik az üzleti eredményt 510 (780) millió euróra. A jobb termékköltségek pozitív hatást gyakoroltak. Az értékesítés operatív megtérülése 4,4 (6,6) százalék volt.

A Scania Járművek és Szolgáltatások árbevétele 13,9 (13,0) milliárd euró volt a 2019-es pénzügyi évben. A működési eredmény 24,8 százalékkal 1,5 milliárd euróra nőtt. A megnövekedett járműértékesítés, valamint az erősebb eredeti alkatrész- és szolgáltató üzlet mellett a termékmix fejlesztése, valamint az árfolyamhatások pozitív hatással voltak a profitra. Az értékesítés operatív megtérülése 10,8 (9,3) százalék volt a beszámolási évben.
A magasabb értékesítési mennyiség hatására a MAN haszongépjárművek árbevétele 2019-ben 12,7 milliárd euróra emelkedett, 4,6 százalékkal haladta meg az előző évi értéket. A működési eredmény 402 (332) millió EUR-ra növekedett az előző évi időszakhoz képest, amelyet negatívan befolyásoltak az indiai tevékenységek átszervezésével kapcsolatban felmerült költségek. A márka operatív megtérülése 3,2 (2,7) százalék volt.

A Volkswagen Financial Services árbevétele az elszámolási évben 38,0 milliárd eurót tett ki, ez 15,8 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. A működési eredmény 13,3 százalékkal nőtt, és új rekordot, 3,0 milliárd eurót ért el. A növekedés elsősorban az üzleti növekedésnek tudható be.

Frank Witter, a Csoport igazgató tanácsának pénzügyekért és informatikáért felelős tagja: „A koronavírus terjedése befolyásolja jelenleg a globális gazdaságot. Nem világos, hogy ez milyen komolyan vagy mennyi ideig érinti majd a Volkswagen Csoportot. Jelenleg szinte lehetetlen megbízható előrejelzést készíteni. Munkacsoport módban teljes mértékben betartjuk az összes intézkedést alkalmazottaink és családtagjaink támogatása, valamint üzleti tevékenységünk stabilizálása érdekében.”

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Seat ; Škoda ; VW

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre