Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.03.28.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Repülőtéri Napi Értesítő: Tájékoztató a COVID-19 járványügyi intézkedésekről
2020.03.18
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport a mai naptól kezdve rendszeresen minden nap (de legfeljebb kétnaponta) délelőtt 10 órakor Repülőtéri napi értesítőt ad ki, hogy a friss információkról, adatokról tájékoztassuk a közvéleményt.

Kérjük, kövesse facebook oldalunkat és weboldalunkat, ahová a Repülőtéri napi értesítő feltöltésre kerül.

Átmeneti változások a terminálüzemelésben

A koronavírus járvány utasforgalomra gyakorolt hatása miatt a Budapest Airport 2020. március 18-tól több változtatást is bevezetett a terminálüzemeltetésben:

1. Az 1-es utasmóló (Pier1) utasszállítás céljából átmenetileg nem üzemel.

2. Minden schengeni országból érkező utast busszal szállítanak a 2B Terminálra, az induló utasok pedig a 2A Terminál beszállítókapuit használhatják.

3. Utasfelvételre ideiglenesen kizárólag csak a 2B Terminálon van lehetőség.Minden induló utas biztonsági ellenőrzését a 2B Terminálon végzik.

Minden belépő utas okmányát ellenőrzi a rendőrség
Március 17-én, kedden lépett életbe az a kormányrendelet, amely külföldi állampolgárok részére megtiltja a Magyarországra való belépést. Tegnaptól Magyarországra csak magyar állampolgárok, valamint az Európai Gazdasági Térség (Európai Unió tagállamok, Svájc és Norvégia) azon állampolgárai léphetnek be, akik állandó tartózkodásra jogosultak Magyarországon, és ezt a jogukat állandó tartózkodási kártyával igazolják. Ők ebben az esetben a magyar állampolgárokkal egyenlő elbírálás alá esnek.

A Repülőtéri Rendőri Igazgatóság minden járat minden utasát a határellenőrzési pontnál okmányellenőrzésnek veti alá. Családok együtt utazása esetén, amennyiben legalább az egyik fél magyar állampolgár, a külföldi állampolgársággal rendelkező hozzátartozója (gyermek, szülő, nagyszülő, házastárs) beléphet Magyarországra.

A többi külföldi állampolgárt a hatóság visszafordítja, ők az elutazásukig az erre a célra kijelölt tranzit részen várakozhatnak.

Információ az egészségügyi szűréssel kapcsolatban
Továbbra is érvényben van az a rendelkezés, hogy azok az utasok, akik beléphetnek az országba, és Dél-Koreából, Iránból, Izraelből, Kínából, vagy Olaszországból érkeznek, a belépésnél kötelező egészségügyi szűrésen esnek át. A szűrést követően a hatóságok és az orvosok döntenek az esetleges további lépésekről.

Légi áruszállítás
A kormányintézkedések az áruszállítást nem érintik, mind a gazdaság, mind az ellátási láncok fenntartása érdekében is rendkívül fontos a légi áruszállító járatok üzemelésének fenntartása. A cargo járatok üzemelnek, bár kapacitáscsökkentés előfordult, elsősorban Kína vonatkozásában. Természetesen óvintézkedések hatályban vannak az érkező cargo járatok személyzetét érintően is. Minden magyar ember érdeke az áruszállítás fenntartása.

Mivel az utasjáratok nagy része törlésre került, azok alsófedélzeti cargo kapacitása megszűnt, ezeken az útvonalakon a dedikált cargo járatok jelentik most az egyedüli légiszállítási megoldást, amely például orvosi segédeszközök vagy gyógyszerszállítmányok esetén kritikusan fontos, hogy rendelkezésre álljon.

Parkolással kapcsolatos információk
A Budapest Airport minden utas számára maradéktalanul visszatéríti az előre lefoglalt és fel nem használt parkolás díját 2020. március 16. és május 31. A visszatérítési igényét a puo@bud.hu címen a foglalást visszaigazoló e-mail csatolásával tudja jelezni.

Repülőtéri transzferrel és autóbérléssel kapcsolatos információk
Az előre lefoglalt transzfer szolgáltatással, illetve autóbérléssel kapcsolatos tájékoztatásért kérjük, forduljon a szolgáltatóhoz.

Folyamatos kapcsolat a repülőtér és a hatóságok között
A Budapest Airport percről percre követi a COVID-19 járványügyi helyzetet és folyamatos kapcsolatot tart fenn Magyarország kormányával, az operatív törzzsel, továbbá az illetékes hatóságokkal és minisztériumokkal. A Budapest Airport haladéktalanul és maradéktalanul bevezet minden rendkívüli óvintézkedést, amelyet a kormány és a hatóságok elrendelnek.

Vigyázzunk egymásra!
A Budapest Airport január vége óta többezer egység kézfertőtlenítőt szerzett be és folyamatosan gondoskodik a kifogyott vagy ellopott eszközök pótlásáról. A kihelyezett kézfertőtlenítőket egyrészt nagyon sokan használják, ezért gyorsan elfogy, de sajnos a tapasztalatok szerint a legtöbb néhány órán belül eltűnik, sokszor még a nagymennyiséget tároló automata szenzoros készülékekből is. A Budapest Airport a készletek utánpótlásáról gondoskodott, a kézfertőtlenítők folyamatosan érkeznek.

www.bud.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre