Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.16.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A FANUC bemutatja az új könnyűsúlyú kollaboratív robotját
2019.12.18
Forrás: FANUC, Sajtóközlemény
A munkaerőhiány, az árverseny és a termelésben növekvő flexibilitás igénye új kihívásokat tár a gyártók elé.

Ösztönszerű működtetés az első robot használók segítésére, újabb látórendszerek, delta robotok és lézeres hegesztés – 2019 december, IREX kiállítás

Echternach - A munkaerőhiány, az árverseny és a termelésben növekvő flexibilitás igénye új kihívásokat tár a gyártók elé. A világ legnagyobb robotikai kiállításán az IREX-en, Tokióban az ipari robotokat gyártó FANUC számos megoldást kínált a jövő gyárainak, beleértve az úttörő technológiai innovációkat.

A FANUC standon nem meglepő módon a CRX-10iA robot volt a legnagyobb érdeklődésre számot tartó újdonság. Ez a könnyűsúlyú kollaboratív robot teljesen új szintre emeli az ipari robotok és a gyári dolgozók együttműködését. Összehasonlítva a már meglévő CR széria robotjaival, az új CRX-10iA robot szignifikánsan könnyebb, mégis számos alkalmazáshoz installálható, köztük például az autonóm mobil robotos (AGV) applikációkhoz is. A hozzá tartozó Teach Pendant tablettel is helyettesíthető, ami még könnyebbé teszi a kezelését, illetve az új felület a programozásban kevésbé jártas felhasználóknak is kedvez.

A CRX-10iA ideális azoknak, akik a gyártási folyamatokban először kívánnak robotot használni. Miközben az autóiparban régi hagyományai vannak az automatizált folyamatoknak, a kis- és közép vállalatok még csak most ízlelnek bele a robotizált gyártás lehetőségeibe. A CRX-10iA két verzióban elérhető: egy rövidebb karú, 1.2 méteres kinyúlásúban, valamint egy hosszabb karú változatban, ami 1.4 méteres úthosszal rendelkezik. Teherbírásuk 10 kg. Miközben az eddigi CR szériába tartozó kollaboratív robotok a FANUC által gyártott népszerű ipari robotok alapjain nyugszanak, az új FANUC CRX-10iA robot egy teljesen új fejezetet nyit a Japán automatizálás történetében.

EGYSZERŰ FUNKCIÓK ÉS PROGRAMOZÁS

Első pillantásra a fehér CRX10iA robot designja meglepő lehet. A vékony kar és törzs mögött azonban a már jól ismert FANUC minőség rejlik – egyszerű funkciókkal, egyszerű telepítéssel és egyszerű programozással ötvözve. Mint ahogy a zöld robot kollégái, a CRX-10iA is kiegészíthető látó szenzorokkal, ami lehetővé tesz számos feladat elvégzését, mint például a ládából pakolás vagy a palettázás. Az IREX-en a CRXiA bemutatja, hogyan tudja bepakolni önállóan a fém munkadarabokat a ROBODRILL-be, egy 3D-s látó szenzor segítségével. 

A FANUC újdonságot kínál az érzékelők területén is. Az új 3DV/1600 látó szenzor lehetővé teszi a gyors felismerést egy szignifikánsan kiterjesztett látótérben. Ez azt jelenti, hogy még a nagy alkatrészeket is képes megbízhatóan felmérni. Az iREX-en a szenzor egy zsák palettázó applikáció segítségével került bemutatásra. Mivel mind a robotot, mind a szenzort a FANUC gyártja, így közvetlenül a robot vezérlőből kezelhető és programozható a szenzortechnika is. Ez a megoldás az “iRVision”nagy előnye más gyártókkal szemben, ahol a szenzort PC közbeiktatásával lehet csak csatlakoztatni a robothoz. A FANUC évek óta fejleszt csúcstechnológiás látó szenzorokat és erő szenzorokat, amelyek fontos elemei a kollaboratív robotoknak -  és fontos lépések a Smart Factory felé. 

Az IREX másik kiemelt szereplője az új Delta robot DR-3iB/8L 8 kilogrammos teherbírással. A megszokott sárga szín helyett a DR-3iB/8L egyszerű fehér színű. Ez a specifikáció főképp az élelmiszeriparban dolgozóknak lehet ismerős. A robot kinyúlása több, mint 1600 milliméter. A nagy teherbírásának köszönhetően előre becsomagolt konzervek pakolására is alkalmas. A FANUC szintén fejlesztette a SCARA robotjai teherbírását, így az új SR-12iA robot 12 kilogramm teherbírással bír. A kiállításon az SR-12iA elektromos akkumulátorok összeszerelését mutatta be nagy munkatér kihasználással és erőteljes gyorsulásokkal.

Az új, nagy pontosságú FANUC M-800iA / 60 robot kényes precizitást igénylő folyamtokban is helytáll, mint például a lézervágás és hegesztés. A nagyfokú integráció a robot és az áramforrás között kiváló eredményt biztosít, hiszen mindkét egység a robot vezérlése által van kezelve. Ez a megoldás érdekes az autóipar számára is, például ajtók, vagy autó testek precíz megmunkálásához.

IPAR 4.0 ÉS MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

A kiállítás a bemutatóival és prezentációval zárult, felvonultatva az Ipar 4.0 és a mesterséges intelligenciához köthető képességeit. Ezek között megismerhetjük a FANUC ipari IoT platformját, a FIELD System-et és különféle AI megoldásokat, mint például az Al Error Proof és Al Bin Picking. 
A FIELD system 2020-ban indul Európában. A rendszer először Japánban, a FANUC saját gyáraiban került élesítésre - sikeresen futtatott éles körülmények között és számos saját speciális funkciója különbözteti meg más IIoT megoldásoktól. A FIELD System helyben tartva gyűjti és elemzi a gépek adatait, és nem küldi a felhőbe rögtön. Ez azt jelenti, hogy a kritikus termelési adatok a gyáron belül maradnak, egyrészről megőrizve az adatok biztonságát, másrészről felgyorsítva az adatok helyi elemzését. Az elemzés eredményei azonnal a termelésben hasznosíthatóak.

A kiállításon az AI Bin Picking megoldással demonstrálták a FIELD-ben rejlő lehetőségeket. Az applikáció segítségével a látórendszerrel ellátott robot véletlenszerűen vesz ki a ládából munkadarabokat. A robot eközben önmagának tanítja a legoptimálisabb kiválasztást és felvétel módot a korábbi kivételeiből leszűrt tapasztalatai alapján. Ezt a folyamatot az emberi kezelő instrukciói is gyorsíthatják. Emellett az AI Error Proof lehetővé teszi a robot számára, hogy megvizsgáljon munkadarabokat és kiválassza a selejteseket. Mivel napjainkban robotjaink, szenzoraink, szerszámgépeink hálózatba kötöttek, és egy egységes, intelligens gyártási környezetet alakítanak ki, a FANUC tovább fejleszti intelligens funkcióit, hogy az ügyfeleik a legtöbbet hozhassák ki termelőgépeikből a jövőben.

A FANUC-ról

FANUC Corporation egy világvezető beszállító a gyártásautomatizálási megoldások, CNC vezérlések, ipari robotok and production machinery (ROBODRILL, ROBOCUT, ROBOSHOT and ROBONANO) tekintetében. Az 1956-os alapítása óta a FANUC úttörő a CNC eszközök fejlesztésében. Több, mint 264 irodával világszerte több, mint 7.000 alkalmazottal a FANUC teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei számára, legyen szó értékesítésről, műszaki támogatásról, logisztikáról vagy ügyfélszolgálatról.

www.fanuc.eu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; FANUC ; Mesterséges intelligencia ; Lézer ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7361
Ipari cégek2331
Ipari hírek7344
Business4652
Autó, jármű, közlekedés5728
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1105
Rába112
Scania445
Robot, automatika1071
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots42
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő229
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika888
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1393
Hegesztés123
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika307
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1382
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone79
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Az ABB új megvilágításba helyezi Isztambul modern múzeumát
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre