Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.01.20.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

BMW Motorrad Definition CE 04. Az újragondolt kétkerekű városi mobilitás.
2020.11.11
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Motorrad Definition CE 04 formájában a BMW Group a #NEXTGen 2020 eseményen bemutatja a BMW Motorrad Concept Link szériaközeli változatát.

 

A felhasználók analóg és digitális világát összekapcsoló BMW Motorrad Definition CE 04 a városi-elővárosi ingázók számára egyszerre jelent közlekedési és kommunikációs eszközt. Elektromos meghajtásával, merészen újszerű dizájnjával és innovatív hálózati megoldásaival alapjaiban változtatja meg a robogók szegmensét.

Az életre kapcsolódva” – elektromos meghajtással felvéve a motoros életritmusát.  Az elektromos meghajtású BMW Motorrad Concept Definition CE 04-et következetesen úgy alkották meg, hogy az maradéktalanul kiszolgálja tulajdonosa igényeit és megfeleljen a vele szemben támasztott elvárásoknak. „Az életre kapcsolódva” mottó szellemében a modell a vásárló analóg és digitális világát ötvözi.

A jármű a hozzáillő, intelligens motorosfelszereléssel együtt a mobilitás holisztikus, erősen emocionális, merőben újszerű felfogását testesíti meg.

Az elektromos mobilitás központi szerepet tölt be a BMW Group életében – így nem csoda, hogy fenntarthatósági stratégiánk homlokterében az ehhez kapcsolódó technológiák állnak. Az elektromos hajtásláncok fejlesztése a BMW Motorrad számára is első számú prioritást jelent, különösen a városi környezetbe szánt modellek esetében. Az iparágban lényegében már 2013, a BMW C evolution robogó megjelenése óta úttörőnek számítunk. A városi-elővárosi közlekedést megreformálni hivatott elektromobilitási stratégiánkba logikusan illeszkedő BMW Motorrad Definition CE 04 érzékletesen vetíti előre azt, hogy miként is festhet egy olyan sorozatgyártású jármű, amely mind műszaki, mind vizuális értelemben új szintre emeli a nagyvárosi övezetek kétkerekű elektromobilitását” – mondja Edgar Heinrich, a BMW Motorrad dizájnvezetője.

Innovatív architektúra és merészen újszerű dizájn.

A Definition CE 04 dizájnja, amely teljesen új irányvonalat jelöl ki a kategóriában, az újszerű, urbánus esztétikum iskolapéldája. Míg a BMW Motorrad Concept Link 2017-ben még a távoli jövő hírnökének tűnt, addig a most, 2020-ban bemutatott BMW Motorrad Definition CE 04 a Concept Link radikális dizájnját ölti magára – úgyszólván változtatások nélkül, sorozatgyártásra érett formában.

A koncepció számos innovatív elemét sikerrel emeltük át a szériaközeli változatra. Az elektromos meghajtás műszaki sajátosságainak – például a padló alatt elhelyezett, lapos energiatároló egységeknek és a kompakt hajtásláncnak – köszönhetően a dizájn megalkotásakor szabadjára engedhettük a fantáziánkat, aminek eredményeként egy merőben újszerű, urbánus, a konvencióktól határozottan elszakadó jelenség született meg. A formatervben a lényegre törő funkcionalitás, a letisztult esztétikum, valamint az a digitális valóság találkozik egymással, amelyben a ma motorosa a mindennapjait éli.

A valóságos vizuális forradalmat jelentő, új architektúra a különféle dizájntémák egész sora előtt nyitotta meg az utat. Lehetséges, hogy a modell megosztja majd a közvéleményt, ugyanakkor elvitathatatlan, hogy kiemelkedik a tömegből” – folytatja az iménti gondolatmenetet Alexander Buckan, a BMW Motorrad járműdizájnért felelős vezetője.

Vizuális értelemben a BMW Motorrad Definition CE 04 merészen hátat fordít az általunk eddig ismert robogóknak. A nyúlánk, alacsony felépítmény és az átlós vonalak által határolt orr-rész modern, letisztult sziluettel ruházza fel a járművet. Markáns vonalak által tagolt, nagyvonalú, homogén felületeivel a modell tökéletesen simul bele a modern városi miliőbe. A padló alá rejtett, lapos kialakítású akkumulátor jóvoltából a tervezők nagyobb szabadságot élveztek, amelynek egyik gyümölcse az új, oldalra nyíló, megvilágított tárolórekesz, amelyben könnyen hozzáférhetően helyezhető el például a bukósisak. A lapos akkumulátor további előnye, hogy lejjebb helyezi a súlypontot, amely jóvoltából a motort játékosan agilis és élvezetesen dinamikus viselkedés jellemzi.

Letisztult formák és modern technológia – időtlen interpretációban.

Az arányok által sugallt modernség benyomását a biztos kézzel megrajzolt vonalak, a nagyvonalúan méretezett felületek és a markánsan egyedi dizájn erősítik fel. Ugyanezt a hatást gyakorolja a kétféle szín használata is: a modern, fehér (Mineral white metallic) fényezésű felületek alatt fekete rész látható, amely a jármű magját, a műszaki értelemben vett szívét jelöli. Az orrtól egészen a farig húzódó fekete rész a gumikon és az első fényszórókon kívül magában foglalja a hajtóművet és a felfüggesztés elemeit is. A BMW Motorrad Definition CE 04 esetében a technológia általában véve is a dizájn szerves része. Többek között ez a magyarázata annak, hogy az oldalpanelek miért is nem takarják el teljesen jármű hátsó oldalszekcióját. Ehelyett azok kecses szárnyakként húzódnak végig a jármű oldalán, láttatni engedve a hajtóművet, a hűtőbordákat, az egyoldali lengőkart, a rugóstagot és a fogasszíjat.

A lámpák dizájnja egyszerre visszafogott és nagyon modern. A két U-alakú, LED-es első lámpa karakterét a minimalista formaterv határozza meg. A fényszórók világos elrendezésükkel és karcsú kontúrjaikkal még hangsúlyosabbá teszik az orr-rész modern, a megszokottól eltérő látványát. A hátsó lámpák szerepét betöltő két darab, C-alakú világító elemet a hátsó oldalpanelekbe integrálták.

Gyakorlatias dizájn és ergonómia.

A robogó nem egy „élménymotor”, amellyel az ember jó időben, csak úgy kiruccan egyet a hegyekbe. Sokkal inkább egy praktikus jármű, amely reggel a munkahelyre, este pedig a baráti találkozóra visz el – vagyis egyszerűen egy hétköznapi városi közlekedési eszközről van szó” – mondja Alexander Buckan. „Különösen nagy figyelmet fordítottunk tehát a hajtáslánc és az energiatároló rendszer kialakítására annak érdekében, hogy teljesüljenek a tényleges felhasználók által támasztott igények. A városi célcsoport jellemzően rövidebb utakat tesz meg, amelyekből naponta nagyjából 12 kilométer jön össze. A hosszú távú kényelmet, mint szempontot ily módon hátrább sorolta a testhez álló ergonómia, valamint az egyszerű fel- és leszállás. A fentiek szellemében „lebegő” nyerget alakítottunk ki, amelyre akár hátulról is rácsúszhat az ember. A robogó minden eddiginél tökéletesebb ergonómiát kínál az egyedül motorozók számára, függetlenül attól, hogy milyen hosszú a lábuk, illetve, hogy milyen magasak.

Gördülékeny hálózati kapcsolatok.

A BMW Motorrad Definition CE 04 esetében a tervezők mind a dizájn, mind pedig a digitális világhoz való kapcsolódás tekintetében következetesen a praktikus, felhasználóbarát megoldásokat részesítették előnyben. A BMW Motorrad például jelentős potenciált lát a jármű és a motorosfelszerelés közötti interakcióban, legyen szó a biztonságról, a kényelemről vagy éppen az élményszerű használatról. A motoros a BMW Motorrad Definition CE 04-gyel összeköttetésben álló okostelefonja segítségével kapcsolódik az őt körülvevő világhoz. A motor 10,25 col átmérőjű kijelzője – amely a legnagyobb a robogó kategóriában – a felhasználó digitális és analóg világát összekötő interfészként funkcionál.

Motorosfelszerelés, mint a járműkommunikáció szerves része.

A dizájnerek a motorosfelszerelés tekintetében is új utakra léptek: „Szándékosan olyan, divatos látványvilágot akartunk teremteni, amely urbánus stílusával és a funkció kihangsúlyozásával határozottan eltávolodik a klasszikus motorosruházat megjelenésétől. A termékekben, amelyeket most kifejlesztettünk, az ember a nyeregből leszállva minden nehézség nélkül intézheti a napi ügyes-bajos dolgait.

A motorosfelszerelés ugyanakkor természetesen maradéktalanul nyújtja azt a védelmet, amelyhez a felhasználók már hozzászokhattak a BMW Motorrad esetében – mi több, az a jármű és a külvilág közötti kommunikáció szerves részévé válik” – magyarázza Julia Lein, a BMW Motorrad motorosfelszerelés-dizájnért felelős vezetője.

A kifejezetten a BMW Motorrad Definition CE 04-hez tervezett motorosfelszerelések központi darabja egy lezser szabású, mindennapi használatra szánt anorák. A viselő megjelenését a fekete motorosnadrág, a stílusos félcipő, valamint a nyitott, fehér bukósisak teszi teljessé. A törtfehér színű, urbánus stílusával jellegzetes látványt nyújtó anorák bő szabásának jóvoltából rendkívül kényelmes viselet. A magas gallér és a nagyméretű kapucni csak még látványosabbá varázsolják. Az olyan részletek, mint a cipzárak elhelyezése vagy a diszkrét nyomat mind-mind csak ráerősítenek arra az urbánus jellegre, amely a viselő megjelenését ugyanolyan stílusossá teszi a nyeregben, mint az irodaházba belépve. Az anorák high-tech, vízálló, strapabíró és jól szellőző anyagból készül. Az integrált, rugalmas protektorok a BMW Motorradhoz méltó szintű védelmet nyújtanak. A városi forgalomban való még tökéletesebb láthatóságot az ujjakon lévő, érzékelők segítségével aktiválható, változtatható színű jelzőfényekhez hasonló innovatív részletek biztosítják. Arról pedig, hogy a motoros soha ne szenvedjen energiahiányban, a belső zsebben kialakított, az okostelefon töltését szolgáló indukciós mező hivatott gondoskodni. Ilyen tehát az a motorosfelszerelés, amely tökéletesen hozzáidomul viselőjének mindennapi életéhez.

Grafika, mint különleges stíluselem.

A BMW Motorrad Definition CE 04 diszkrét grafikai kialakítása optimálisan fejezi ki az új koncepció lényegét – ugyanakkor megteremti a lehetőséget egymástól gyökeresen különböző dizájnváltozatok kialakítása számára is. A BMW Motorrad dizájnrészlegének grafikai tervezője, Gerald Höller ezt mondja erről: „Az új architektúra jóvoltából valami egészen újat hozhattunk létre ezzel a járművel – és ezt az újszerűséget a jövőben további grafikai megoldásokkal és színekkel szeretnénk tovább hangsúlyozni. A CE 04 Definitonre egyfajta mozgó képernyőként tekintünk, amellyel a tulajdonos kifejezésre juttathatja személyiségét – vonzódjon a modern eleganciához vagy éppen a városias lezserséghez.

BMW Motorrad e-mobilitás.

A BMW Group fenntarthatósági stratégiájának megfelelően a BMW Motorrad is következetesen halad az elektromobilitás kiteljesítésének irányába. A BMW Motorrad a Concept e tanulmánnyal már 2011-ben megmutatta, hogy szerinte milyen formát is ölthet városi környezetben az elektromobilitás. E koncepciót a BMW C evolution első prototípusa követte, amely a 2012-es londoni nyári olimpiai játékokon gördült a nyilvánosság elé. A 2014-ben debütált, sorozatgyártású C evolutionnel pedig a BMW Motorrad volt az első olyan gyártó a prémium szegmensben, amely a vásárlóknak lehetővé tette azt, hogy tisztán elektromos energiára támaszkodó kétkerekűn ingázzanak otthonuk és a munkahelyük között.

De mindez csak a kezdet volt. Az utódmodell esetében azután a formatervezők és a fejlesztőmérnökök szabad kezet kaptak. Az eredmény nem is maradt el, hiszen egy teljesen újszerű architektúrájú, ikonikus dizájnnal rendelkező alkotás került ki a kezük alól. A BMW Motorrad Concept Linkről van szó, amellyel a márka újfent felvázolta, hogy milyennek is képzeli el az emissziómentes, városi egynyomtávú helyváltoztatás jövőjét. A BMW Motorrad városi-elővárosi elektromobilitási stratégiájának újabb mérföldköveként most a BMW Motorrad Definition CE 04 áll a nyilvánosság elé, konkrétan előrevetítve azt, hogy miként is néz majd ki a szériában gyártott jármű.

www.bmw.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business

Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk, segítjük.

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

KERESÜNK Eladó Működő ipari cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.huSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre