Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.03.28.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Sportautó ikonok világpremierjei Genfben: új Golf GTI, Golf GTE és Golf GTD
2020.02.28
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- Golf GTI: a digitális kor mozgékony, hatékony és gyors, csúcstechnológiás kompakt sportautója, 180 kW (245 LE) teljesítménnyel.

- Golf GTE: 180 kW (245 LE) teljesítményű rendszerrel ugyanolyan nagy teljesítményű, mint a Golf GTI. Hibrid hajtása összekapcsolja az elektromos fenntarthatóságot és a körülbelül 60 km-es zéró kibocsátású tartományt, nagyfokú dinamizmussal.
- Golf GTD: az új Golf GTD valódi hosszútávú sportoló. A jármű 147 kW (200 LE) teljesítménye nagyon hosszú hatótávolsággal párosul.

Genf / Budapest, 2020 február 28. – Három Golf verzió, három karakter, három hatékony hajtásrendszer - egy dizájn és felszereltségi filozófia. Közelít az új Golf GTI, Golf GTD és Golf GTE világpremierje a Genfi Autószalonon (2020. március 5-15.). 44 évvel ezelőtt a Volkswagen megalkotta a Golf GTI-t, egy sportautó ikont. Ezt 1982-ben követte az első Golf GTD, 2014-ben pedig az első Golf GTE, amely plug-in hibrid hajtással rendelkezik.

Golf GTI. Az autó ikonná válik, amikor a tervezési DNS-e és karaktere évtizedek óta felismerhető marad – mint ahogyan ez a Golf GTI esetében történik. A Volkswagen már 44 éve fejleszti a sportos, kompakt autók ikonját – egyik nemzedékről a másikra. A Golf GTI nyolcadik generációja most ünnepli debütálását. Újonnan tervezett és kifejlesztett - teljesen digitalizált és hálózatba csatlakoztatott. Az új Golf GTI-t egy 180 kW (245 LE) 2,0 literes turbófeltöltős közvetlen befecskendezéses motor hajtja. A maximális nyomaték 370 Nm. A négyhengeres motor alapkivitelben egy 6 fokozatú kézi sebességváltóval van felszerelve. Opcionálisan 7 sebességes dupla tengelykapcsolós váltóval (DSG) is elérhető.

Golf GTE. A Golf GTE plug-in hibrid hajtása egy 110 kW (150 LE) teljesítményű TSI négyhengeres motorból, egy 85 kW (115 LE) teljesítményű villanymotorból, egy 6 fokozatú DSG sebességváltóból és egy új lítium-ion akkumulátorból áll. A hajtómű 180 kW (245 LE) teljesítményt nyújt, és a rendszer maximális nyomatéka 400 Nm. Az elődhöz képest a teljesen elektromos hatótávolság jelentősen megnőtt, immáron 60 km-re. A távolság növekedését az új Golf aerodinamikájának javításával és az akkumulátor energiakapacitásának 50% -kal, 13 kWh-ra történő növelésével sikerült elérni. A Golf GTE akár 130 km/h sebességgel is vezethető tisztán elektromos üzemmódban.

Golf GTD. A hosszútávú sportautó egy 2,0 literes, négyhengeres TDI teljesítményű egységet kínál, 147 kW (200 LE) teljesítménnyel. A Golf GTD motorjának maximális 400 Nm nyomatéka több mint meggyőző. A TDI ezt a teljesítményt már nagyon alacsony motorfordulatszámon biztosítja. Mint minden új turbófeltöltésű dízelmotor esetében, így az új Golfban is, a Golf GTD hajtásrendszere két SCR katalizátorhoz kapcsolódik (SCR = Selective Catalytic Reduction). Ez az új, kettős adagolású SCR rendszer kettős AdBlue befecskendezéssel jelentősen csökkenti a nitrogén-oxid-kibocsátást elődjéhez képest. A Volkswagen a Golf GTD-t alapkivitelben egy 7 fokozatú, dupla tengelykapcsolóval ellátott DSG sebességváltóval kínálja.

Három Golf modell, három karakter. A három új, sportos Golf modell dizájnja tükrözi a hamisítatlan karizmát, ami különösen szemből nézve szembetűnő. A széria LED fényszórók alacsonyan helyezkednek el, és a hűtőráccsal együtt uralják a ragyogó orr részt. A motorháztető alatti keskeny él, amely az első rész teljes szélességén végigfut, a dedikált három szín egyikében lett kialakítva: piros a GTI számára, kék a GTE számára és ezüst a GTD számára. A nappali menetfények bekapcsolásakor a Volkswagen logóig húzódó két folyamatos LED-csík kihangsúlyozza ezt a feltűnő vonalat. Ez hozza létre a Golf GTI, GTE és GTD teljesen új, félreérthetetlen fényszóró-kialakítását. Ugyanolyan feltűnő és eltéveszthetetlen: az alul húzódó nagy, folytonos, légbevezető rács, amely a modellre jellemző tipikus méhsejtmintázatot kapta, valamint a beépített ködlámpa (opcionális).

Noha a Volkswagen példátlan mértékben fokozza a nyolcadik generációs Golf - és ezzel együtt a GTI, GTE és GTD - digitális és hálózati képességeit, az eredeti GT emblémák sokasága még mindig megtalálható a fedélzeten. A korábbi évek sportkormányát azonban egy új, multifunkciós bőr sportkormánnyá alakították érintőkapcsolókkal és opcionálisan beépített Travel Assist gombbal, amely segít a nagy teljesítményű Golf modelleknek támogatott vezetés mellett is elérni a 210 km/h maximális sebességet, amikor a Travel Assist működik. A kormányon levő három ezüst küllő megmarad - a GTI-ben a központi hangszóró belseje piros színű, míg a GTE és GTD kék és ezüst felülettel rendelkezik. A sportülések klasszikus kockás mintája is megmarad. Az új kockás minta neve Scalepaper. A szürke és a fekete belső dizájn elemein a varratok pirosak a GTI-ben, kékek a GTE-ben és világosszürkék a GTD-ben.

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2019-ben 6,28 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület2020.06.10-14., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre