Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Megnyitott a 27. FeHoVa
2020.02.13
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Idén február 13–16. között rendezi meg a Hungexpo a 27. FEHOVA-t, a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozóját.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ A és G pavilonjában közel 300 kiállító várja majd a látogatókat. A kiállítással egy időben rendezik a VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítást.

Magyarországon ma több mint 65 ezren vadásznak (köztük 3 ezer hivatásos), a horgászok száma pedig megközelíti a félmilliót; így nem meglepő, hogy a FEHOVA, hagyományosan a Hungexpo egyik legjelentősebb közönség kiállítása. Tavaly 17 ország 274 kiállítójára több mint 55 ezren voltak kíváncsiak, és az előzetes visszajelzésekből a szervezők arra következtetnek, hogy ez idén sem lesz másképp.

A vadászok és horgászok szezonnyitó rendezvényére – ahogy eddig, így idén is – a legjelentősebb gyártók és forgalmazók hozzák el újdonságaikat, fejlesztéseiket. Ezeket a látogatók kézbe vehetik, kipróbálhatják, és a legkiválóbb szakemberektől kaphatnak tanácsokat.

VADÁSZ PROGRAMOK

A kiállítás szervezői számos újdonsággal készülnek a 27. FEHOVA-ra. Ezek közé tartozik a Vadásztrófeák határon innen és túl bemutató, a Fekete István emlékkiállítás, valamint egy kiállítás a nemzetközi hírű vadász, a most 84 éves Hidvégi Béla legkedvesebb fegyvereiből. A kiállítás idején jelenik meg Hidvégi Béla Sziklák peremén című, hegyi vadászatokról szóló könyvének új, átdolgozott és bővített kiadása, amelyet a szerző a helyszínen dedikál.

A kiállítás négy napján más dedikálások is lesznek. A látogatók olyan ismert vadász szerzőkkel találkozhatnak, mint Faragó István, Feiszt Ottó. dr. Gergely Imre, dr. Gyimesi György, Híves Tóth Éva, Lipp Adrienn és Molitorisz Károly.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a „Fegyverek szabályos tárolása” címmel tartanak bemutatókat és adnak tanácsokat fegyvervásárlással és használattal kapcsolatban.

A Takarék Csoport a 2020-as FeHoVa kiállításon minden látogató számára ingyenesen lehetővé teszi a nagysikerű „VADONVILÁG – gróf Széchenyi Zsigmond nyomában” életrajzi dokumentumfilm megtekintését, egy valódi mozi élmény keretein belül.

A kiállításon rendezik a II. FEHOVA Nemzetközi Nyílt Preparátor Versenyt (a Magyar Vadászlap és az ETC közreműködésével), amelyen a részvevők bármely emlős, madár, hal és kétéltű preparálásával indulhattak, kivéve a háziállatokat (kutya, macska) és embert.

„A solymászat mint szellemi világörökség” bemutatása címmel látványos bemutatókat tartanak a kiállítás ideje alatt madárröptetésekkel, vetítéses előadásokkal. A látogatóknak lehetőségük lesz a közös fotók készítésére is.

A szokásoknak megfelelően idén is lesz Vadászkürtös Fesztivál (szombaton a vadász színpadon), valamint ugyanitt rendezik a VII. Ifjúsági Vadászkürtös Szóló Versenyt.

A FEHOVA egyik legnagyobb érdeklődéssel várt eseménye szintén szombaton a IX. FEHOVA Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokság.

HORGÁSZ PROGRAMOK

A horgászoknak ezúttal is három helyszínen – az Óriás Akváriumnál, a Horgász színpadnál és a Pergető medencénél – szerveznek látványos és érdekes programokat a szervezők.

Az Energofish teszteli új etetőhajóját egy erre a célra épített medencében (Etetőhajó teszt-tó), minden nap 11.00 – 15.00 között a G pavilonban.

A Pergető medencénél látványos csalivezetési bemutatók lesznek, a horgászok hasznos pergető tippeket és trükköket hallhatnak és láthatnak a legjobb szakemberektől.

Ahogy az előző években, idén is lesz fárasztó szimulátor, MOHOSZ Horgász suli a gyerekeknek, és a Szövetség standján ezúttal is lehet éves horgászjegyet váltani, illetve állami horgászvizsgát tenni.

A 2019-es év magyar horgászsikerekben bővelkedett. Aki kilátogat a FeHoVa-ra találkozhat többek között a világverő női válogatottunk tagjaival, a szintén világbajnok férfi feeder-válogatottal, valamint a VB ezüstérmes csónakos pergető válogatott tagjaival, akik a színpadon számolnak be a versenyek nehézségeiről, örömeiről, tapasztalatiról.

SZAKMAI PROGRAM

Ezúttal is a kiállítás első napján rendezi a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara „A vadgazdálkodás aktuális kérdései” című konferenciáját, amelyen a vidékfejlesztési, erdő- és vadgazdálkodási szakértők vesznek részt, köztük Győrffy Balázs, a Kamara elnöke, Zambó Péter, az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára, dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke és Bajdik Péter, az Országos Magyar Vadászkamara főtitkára.

A részvevők a többi között tájékoztatást kapnak a vadgazdálkodást érintő jogszabályok változásairól, az új vadászkártya bevezetéséről és az afrikai sertéspestis hazai megjelenésének vadászatra gyakorolt hatásairól. Bors Richárd, az Egy a természettel Nonprofit Kft. igazgatója a konferencián tájékoztatja a részvevőket a 2021-es Vadászati Világkiállítás aktualitásairól.
 
NYEREMÉNYJÁTÉK

2020-ban is FEHOVA tiszteletjegyek és értékes nyeremények várnak a kiállítás iránt érdeklődőkre. A Kalasnyikov.hu nyereményjátékára az idén 55 éves az AMD-65-ről beküldött képekkel lehet nevezni.

A Magyar Vadászlap előfizetői nyereményjátékán Browling A-Bolt golyós vadászpuskát nyerhetnek a látogatók.

A FEHOVA helyszíni kvízjátékon a látogatók értékes DAIWA, PROREX és ENERGOFISH nyereményekért mérhetik össze tudásukat.

EGYIDEJŰ RENDEZVÉNY

A FEHOVA kiállítással egy időben rendezik a VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítást (CAC, CACIB) a HUNGEXPO D és F pavilonjaiban.

HASZNOS TUDNIVALÓK

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ átalakítási munkálatai miatt a kiállításra a látogatók csütörtökön csak a III-as kapun, péntektől vasárnapig az I-es és a III-as kapun léphetnek be. A sajtó munkatársai a III-as Fogadóépületben elhelyezett sajtóközpontban regisztrálhatnak.

A parkolókból a pénztáraknál megváltott zsetonokkal lehet kilépni, az újságírók a sajtóközpontban vehetik át zsetonjukat.

2019 januárjától a látogatók a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban lévő jegypénztárakban vásárolt belépőjegyekért, a parkolásért, valamint a területen lévő vendéglátóhelyeken készpénz helyett érintéses bankkártyával vagy HelloPay kártyával tudnak fizetni. (Ez a rendszer a kiállítókra nem kötelező érvényű.)

Nyitvatartás

A látogatók szabadidejéhez alkalmazkodva és a nyugodt, tartalmas kiállítás-látogatás érdekében, valamint a városi forgalom elkerülése végett a FEHOVA pénteki nyitvatartási ideje változik.

2020. február 13-16.

Csütörtök: 9 – 18 óráig

Péntek: 9 – 19 óráig

Szombat: 9 – 18 óráig

Vasárnap: 9 – 17 óráig

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa rendezvényre utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2020. február 10-16. között. Az 50%-os menetkedvezmény igénybevétele oly módon történik, hogy az utas megveszi az alkalmi menettérti menetjegyet Budapestre, amit a program helyszínén a mobilpénztárban lepecsételtet, így a vissza útra már nem kell újabb jegyet váltania.

Amennyiben egyéb információra van szüksége a kiállításról, azt a www.fehova.hu oldalon érheti el.

www.hungexpo.hu 


* NEWS * ; Ipari hírek ; Agrár ; Kiállítás ; Hungexpo


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre