Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.02.25.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Akár 30%-os termelésnövekedés esetén is helytáll az ABB teljesen automata termékszállító és palettázó rendszere
2020.02.07
Forrás: ABB, Sajtóközlemény
Az ABB-t azzal kereste meg egyik partnere, hogy a nehéz, monoton, nagy humánerőforrás igényű kézi palettázási feladat kiváltására tervezzen, és építsen egy teljesen automata termékszállító- és palettázó rendszert.

Az igény

A rendszerrel szemben támasztott elvárások között megfogalmazódott, hogy a teljes folyamat automatizált legyen (a kész termék szállítástól a palettázáson keresztül a rakat fóliázás és címkézésig), illetve elvárt volt, hogy harminc százalékkal megnövelt kapacitást is könnyen tudjon kezelni a rendszer.

Fontos volt, hogy a robotos palettázó rendszer amellett, hogy megfelel a magas minőségi előírásoknak, munkakörnyezete egyszerre legyen biztonságos és egészségvédelmi szempontból megfelelő, továbbá, hogy az egész rendszert komolyabb előképzettség és hosszabb betanulási idő nélkül is bármelyik kolléga tudja irányítani. Nehezítette a feladatot, hogy a teljes rendszer tervezésére és a megvalósításra - a végleges ajánlattól az átadásig – rövid idő állt rendelkezésre, valamint a rendelkezésre álló kis méretű üzemi terület is kihívást jelentett. A megrendelőnek fontos volt továbbá, hogy a teljes rendszer bármikor felkészült legyen a termelés egyediségéből származó változásokra is.

A megoldás

A projekt sikerességének több kulcsa volt. Mind az ABB, mind a megrendelő cég műszaki és projektszemléletű volt, ami jelentősen megkönnyítette a közös munkát. A tervezés alatt tökéletesen sikerült kihasználni a humánerőforrást is. Jól átgondolt döntésnek bizonyult, hogy magyar alvállalkozókkal dolgoztak együtt a partnerek, illetve sokat számított, hogy az ABB-nek már volt hasonló projektben szerzett tapasztalata.

Az elkészült rendszernek az összes vele szemben támasztott elvárásnak sikerült megfelelnie. A teljes palettázó robotrendszer működtetése egyszerű, az egyedi palettázó szoftver segítségével könnyen kezelhető és programozható előzetes robotprogramozói ismeretek nélkül is.

A palettázó rendszer használata bármikor megtanítható egy új munkatársnak. A rendszer könnyen átlátható és több, nagy kezelőfelületű, grafikus megjelenítésű, statisztikákat és hibaelhárítási funkciókat is tartalmazó felületen lehet kezelni. A palettázó rendszer működését és a programozást az ABB munkatársai az átadáskor egy oktatás keretén belül bemutatták, ezzel is segítve a gyors rendszerbe állítást. Az új palettázó rendszer segítségével már egy kolléga munkája is elegendő a teljes rendszer üzemeltetéshez a korábbi két tucat állandó munkatárs helyett.

ABB Success story ; 2:44 
ABB palettázó rendszer 
https://www.youtube.com/watch?reload=9&time_continue=2&v=TbQC38X65DQ&feature=emb_logo   

A palettázó rendszer

A rendszer lelke a 3 darab, ABB IRB 660-as palettázó robotcella és az automata fóliázógép, fedőfóliázással. Az egész rendszert úgy tervezték meg az ABB munkatársai, hogy a termelés egyediségéből adódó változások (ilyen lehet a dobozok mérete, súlya, a raklapokon elfoglalt pozíciója) könnyen és gyorsan kezelhetőek legyenek.

Az elkészült rendszer maximális kapacitása 60 rakat óránként (ez már a 30%-kal megnövelt kapacitás). A rendszer része egy címkéző robot is, mely percenként 8 palettacímkét is képes felhelyezni a raklap mind a négy oldalára. Összesen több mint 150 folyóméternyi magasban elhelyezett termék szállítópályán futnak a termékek, melyet 11 lift szolgál ki, ebből 10 a szerelősorok végén dolgozik, egy külön lift felel azoknak a termékeknek a szállításáért amelyiket nem sikerült azonosítani a rendszernek.

Az ABB által tervezett, és elkészített egyedi palettázó rendszer – és a technológia - minden olyan gyártó cégnek megoldást nyújthat, ahol egyszerre cél kiváltani a nehéz, monoton, és kevésbé hatékony kézi palettázást, miközben szeretnénk megnövelni a kapacitást egy biztonságos munkakörnyezetben.

www.abb.hu    


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika ; YouTube ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; ABB

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre