Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


Hamarosan SIRHA ÉS BOCUSE D'OR!
2020.01.29
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Idén február 4-6 között rendezi a Hungexpo a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítást.

2014 óta negyedik alkalommal gyűlik össze a teljes szakma - az élelmiszeripar, pék- és cukrászipar, szálloda- és vendéglátóipar, csomagolóipar és gasztronómia területéről - a régió legjelentősebb fórumán.

Európa legnagyobb élelmiszeripari és horeca szakkiállításának régiós eseménye nem egyszerű kiállítás: az iparág innovációinak bemutatása mellett tapasztalatcsere, lehetőség arra, hogy a részvevők szakmai kapcsolatokat építsenek, megismerjék a legfrissebb iparági trendeket, és a legjobbak összemérjék tudásukat. A két évente megrendezett esemény legutóbb 21.500 szakmai látogatót vonzott a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A szervezők előzetes várakozásai és a regisztrációk alapján ez idén sem várható másképp, ami nem meglepő, hiszen a kiállítás ismét rendkívül széles programkínálattal várja a szakmai érdeklődőket.

A Sirha Budapest 2020-ban is olyan rangos programoknak ad otthont, mint, mint a Bocuse d’Or magyar döntője, a Sirha Budapest Desszert Verseny, a Közétkeztetési Szakácsverseny, vagy a most először a rendezvényen zajló Jeunes Chefs Rôtisseurs, fiatal szakácsok versenyének hazai döntője.

A szakkiállítás mindezek mellett számos konferenciát, bemutatót, és több mint 300 kiállítót vonultat fel, akik mintegy 30.000 négyzetméternyi területen prezentálják termékeiket, szolgáltatásaikat, innovációikat. A kiállítás nemzetközi mivoltát jelzi, hogy a bemutatkozó vállalkozások közel 30%-a érkezik külföldről.

A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO Kereskedelmi Kft., kiemelt médiatámogatója a Trade magazin.

Versenyek a Sirha Budapesten 

A Sirha Budapest ezúttal is számos szakmai versenynek ad otthont. Közülük kiemelkedik a Bocuse d’Or magyar döntője, amelyet a kiállítás második napján tartanak, az A pavilon verseny színpadán. A győztes képviseli majd az országot a világ legjelentősebb szakácsversenyének májusi európai döntőjén, Tallinnban. A magyarországi forduló idei döntősei: Veres István, Palágyi Eszter, Haraszti Zsolt, Csik Gábor, Huszár Tibor és Kelemen Roland. (További részletek a versenyről a Magyar Bocuse d’Or Akadémia sajtóanyagában.)

Idén először a Sirha Budapest ad otthont a fiatal szakácsok nemzetközi versenye magyar válogatójának. Az International Jeunes Chefs Rôtisseurs-ön a francia Chaîne des Rôtisseurs Világszervezet versenykiírása alapján, a Magyarországon üzemelő szállodákban és éttermekben dolgozó ifjú szakácsok vesznek részt. A francia hálózat számára kiemelten fontos az igényes, tradíciókat megtartó, de akár merésznek tűnő, innovatív újításokat is felvállaló magas szintű nemzetközi gasztronómia támogatása, nem feledve ugyanakkor az e téren híres magyar hagyományokat sem. A Jeunes Chefs Rôtisseurs célja népszerűsíteni a fenntartható gasztronómia elveit, amely a pazarlás nélküli anyagfelhasználást, a tudatos hulladék szelekciót, a takarékos vízhasználatot és ezzel egyidőben a tiszta, higiénikus, rendszerezett munkát jelenti. A verseny évenkénti megszervezésével a szervezők szeretnék elérni, hogy a Magyarországon dolgozó fiatal szakácsok a felkészüléssel és részvételükkel egyre magasabb színvonalat érjenek el mindennapi munkájukban, és versenytapasztalatot szerezzenek a későbbi megmérettetésekre. A nemzeti verseny első helyezettje jogot nyer arra, hogy induljon a Jeunes Chef Rôtisseurs 2020. évi világbajnokságon, idén szeptemberben, Párizsban.

Az immár hetedik alkalommal megrendezett Közétkeztetési Szakácsverseny (KÖSZ) idei kiírásának döntője a kiállítás harmadik napján várja az érdeklődőket és szurkolókat. A verseny célja a közétkeztetés minőségének fejlesztése és népszerűsítése, az étkezési kultúra erősítése, az évszakhoz köthető hagyományok és szokások megőrzése, ugyanakkor az ételek modernizálása és a mai kor követelményeihez igazítása.

A megmérettetés témája idén a „nyári ételek a hagyomány és a megújulás jegyében”, melyhez kötelezően felhasználandó a friss alapanyagokból készült lecsó, méz, illetve a hazai nyári, friss idényzöldségek és idénygyümölcsök közül legalább kettő. Az elkészült háromfogásos ebédnek a közétkeztetésben is elkészíthetőnek, illetve kiszállíthatónak kell lennie, a nyersanyag költsége pedig nem haladhatja meg a maximum 550 Ft/adagot.

Az országos döntőbe az elődöntők 12 legjobb csapata kerül be, akiknek összesen 3 óra áll rendelkezésükre. 

A Sirha Budapest Desszert Verseny a kezdetek óta elengedhetetlen része a kiállításnak, szervezője Kolonics Zoltán, Magyarország egyik legelismertebb kreatív cukrásza. A verseny célja alkalmat teremteni a szakma feltörekvő és elhivatott tehetségeinek, hogy számot adhassanak technológiai tudásukról, felkészültségükről, újító szellemiségükről és művészi adottságaikról. 

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének szervezésében a kiállításon rendezik a hagyományos Pataki János emlékversenyt. A felnőtteknek és tanulóknak szervezett megmérettetés részvevői tortadíszítés, cukrász artisztika és cukorvirág kompozíció kategóriákban mérik össze tudásukat. A díszmunkák a kiállítás mind a három napján megtekinthetők.

Ugyancsak a cukrász ipartestület rendezi a Magyarország Tortája 2020. verseny élő zsűrizési körét a Sirha Budapesten. A zsűrizés folyamán a versenyzők és a látogatók is láthatják, hallhatják a versenymunkák értékelését, ezáltal a szakma megismerheti a nevezett tortákat és inspirációt is kaphat saját termékeihez. Az értékeléskor a nevezett torták készítői sem a zsűri, sem a közönség előtt nem ismertek. A kollégák közönséglelátóról, kivetítő segítségével követhetik az eseményt.

A Hungexpo Zrt. és a Trade magazin negyedik alkalommal rendezi meg a Sirha Budapest nemzetközi innovációs termékversenyt, melynek célja, hogy a kiállítók bemutathassák a két kiállítás közötti időszakban piacra vezetett innovatív termékeiket, és szolgáltatásaikat. A kategóriánkénti dobogós helyezettek munkáit a kiállítás területén kiemelt helyen mutatják be a látogatóknak. A verseny idei kategóriái: élelmiszer és ital; sütőipari-, és cukrászati termékek; technológiák (konyhagépek, sütőipari berendezések, élelmiszeripari technológiák, higiéniai technológiák, szoftverek); szállodaipari termékek, bútorok, textilek, dekoráció, asztali teríték, valamint csomagolóipar és logisztika. 

Egyéb szakmai programok 

A kiállítással és versenyekkel egy időben a Sirha Budapest számos szakmai programnak ad otthont.

A kiállítás egyik újdonsága a Sirha Business Café, ahol a kávé mellett üzleti workshopok várják az érdeklődőket, a kiállítás minden napján más-más témában. A látogatók itt válaszokat kaphatnak az adott ágazat emblematikus szereplőitől a kávé-, pék- cukrász- vagy bárbiznisz területét érintő üzletfejlesztési kérdéseikre, megismerhetik az új trendeket és a piac legnagyobb kihívásait.

A Trade Magazin szervezésében bemutatkozó Future Store, a Jövő Áruháza már a kezdetektől fogva visszatérő eleme a kiállításnak. Az A pavilonban ezúttal három kereskedelmi koncepció mentén mutatják be a trendeket. Az egyik az eladó nélküli bolt, a másik az online webshopok és offline boltok együttes megjelenése és működése, a harmadik a hagyományos offline, de vásárlói élményeket fókuszba helyező üzlet. 

A Sirha Budapest, mint szakkiállítás, fontos fóruma a nemzetközi kapcsolatépítésnek, melyet az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata, az Enterprise Europe Network is támogat a PRIMOM Alapítvánnyal közösen megszervezett nemzetközi üzletember-találkozó eseményével. Az előzetes regisztrációhoz kötött félnapos üzleti rapid meetingek célja, hogy elősegítse az európai kis- és középvállalkozások nemzetközi kapcsolatainak bővítését a Sirha Budapesten. Legutóbb 138-an összesen 93 találkozót bonyolítottak le, a találkozások 53%-a nemzetközi volt.

Konferenciák, előadások

A Közétkeztetési Szakácsverseny döntőjével párhuzamosan rendezik a Közétkeztetési Konferencia 2020 elnevezésű programot, ahol a részvevőket a minőségi alapanyagokat, a fogyasztási kedvet befolyásoló tényezőket és gazdálkodási-pénzügyi témákat érintő előadások várják. A konferencia témái között fontos helyet foglal el a fenntarthatóság, a gazdaságosság és a környezettudatos működés.
 
A Magyar Pékszövetség hűtési technológiákról szóló előadásainak és bemutatóinak keretében a résztvevők megismerkedhetnek a modern hűtési megoldások előnyeivel. Az érdeklődők az előadások mellett termékfejlesztési javaslatokat és szemléletformáló, hasznos ötleteket is kaphatnak. 

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete a versenyek mellett több kóstolót is tart a kiállítás ideje alatt, köztük az elmúlt év díjnyertes fagylaltjainak kóstolóját. 
A csomagolóipar legjelentősebb felvevőpiaca az élelmiszeripar, és ez fordítva is igaz: utóbbi egyik legjelentősebb beszállítója a csomagolóipar. Éppen ezért a kiállítás egyik fontos eleme lesz a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ)Csomagolóipar az élelmiszeripar szolgálatában – új követelmények és megoldások” című konferenciája, amelyre a csomagolóipari és logisztikai szakembereket várják a szervezők.

Magyarország vezető laboratóriumának, a Wessling Hungary Kft.-nek a szervezésében rendezik a kiállítás idején a Hogyan gyártsunk jobb élelmiszert? - Laboratóriumi vizsgálatok a finom, biztonságos és versenyképes termékekért című szakmai tanácskozást. 

Hasznos információk

Helyszín:
HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ
(1101 Budapest, Albertirsai út 10. ) ’A’ és ’G’ pavilon
Belépés az F pavilonon keresztül, megközelítés a III-as kaputól.

Nyitvatartás: 
2020. február 4-6.
Minden nap 10.00 és 18.00 óra között

Belépés:
A kiállítás látogatása 2020-ban is a legutóbb megszokott módon, az F pavilonon keresztül lehetséges. A Hungexpo revitalizációs programja miatt a parkolóhelyek száma korlátozottabb, kérjük, aki teheti tömegközlekedéssel érkezzen. Fontos, hogy a Sirha Budapest Nemzetközi Élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításra csak a szakmai képviselők léphetnek be. Számukra a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A regisztráció során a látogatónak meg kell adnia vállalata adatait, melyet a szervezők, a szakmaiság biztosítása érdekében ellenőriznek és szükség esetén szűrnek. A rendezvényre belépőjegy is vásárolható a kiállítás honlapján előzetesen, illetve a helyszínen. A díjmentes regisztrációs felület, illetve bővebb információ a kiállítás honlapján található: 
www.sirha-budapest.com   

www.hungexpo.hu    


* NEWS * ; Ipari hírek ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Kiállítás ; Hungexpo


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre