Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.02.25.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Csúcsmodell csúcsformában: az új Opel Insignia GSi a Brüsszeli Autószalonon ünnepli világpremierjét
2020.01.10
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Sportos az Opel Insignia GSi új csúcsmotorja és Twinster összkerékhajtása
- Februártól megrendelhető az új Insignia Grand Sport és Sports Tourer
- A takarékos új motornemzedék akár 18 százalékkal kevesebbet fogyaszt

- Műszaki csemege a hengerlekapcsolás, a FlexRide-futómű és a lamellás hűtő
- Biztonság: új IntelliLux LED® Pixel világítással és kiváló asszisztensrendszerekkel

Rüsselsheim. Az új Opel Insignia a Brüsszeli Autószalonon (január 9-19.) ünnepli világpremierjét, és várhatóan már februártól megrendelhető. Brüsszelben látható először a Grand Sport limuzin és a Sports Tourer kombi mellett a sportos GSi karakteres dizájnja, az összetéveszthetetlen függőleges, „kardfogú” frontnyílásokkal és a dinamikus köténnyel. A sportos sztár, az Opel Insignia GSi új, 169 kW/230 LE teljesítményű motorját új, kilencfokozatú automata váltó, elektrohidraulikus fékerő-rásegítő, mechatronikus FlexRide-futómű és Torque Vectoring nyomatékérzékelős Twinster összkerékhajtás egészíti ki. Az ötajtós NEDC1-fogyasztása városban 8,9 l/100 km, országúton 5,8 l/100 km, kombináltan 6,9 l/100 km, 161 g/km CO2 / WLTP2-fogyasztás kombináltan 8,5-8,3 l/100 km, 198-193 g/km CO2).

Akár 18 százalékkal csökkent az új Opel Insignia fogyasztása

A rüsselsheimi zászlóshajó GSi, a Grand Sport és a Sports Tourer is teljesen új fejlesztésű, extra hatékony benzin- és dízelmotorokkal jön ki. Ráadásul új, kis súrlódású váltómű csökkenti a fogyasztást, illetve emeli a menetkényelmet. A vevő tetszése szerint választhat hatfokozatú manuális sebességváltó, különösen takarékos fokozatmentes erőátvitel, valamint nyolc- és kilencfokozatú automata között. Kiegészítésképpen teljes felületű aktív hűtőlamellák – Aero-Shutter – teszik áramvonalasabbá az új Insignia frontját. Az elődmodellhez képest 18 százalékot elérő mértékben ment lejjebb a NEDC szerint mért fogyasztás, a kombinált CO2-emisszió pedig 100 gramm per kilométerrel (NEDC szerint). Ezáltal kategóriája leghatékonyabb és legtakarékosabb modelljei közé tartozik az új Insignia.

Finom változtatásokkal tökéletesítették az Opel dizájnerei az autó belsejét is. A példásan ergonomikus, AGR-tanúsítványú (Aktion Gesunder Rücken e.V. – Egészséges Hát Munkacsoport) aktív ülések és sok komfortfunkció mellett különféle szövetdekorációk és bőrhuzatok kaphatók. A mindenekelőtt a komfortot és a klasszikus megjelenést értékelőknek az Elegance és az Ultimate felszereltségi kivitel felel meg tökéletesen, a sportos beállítottságúak pedig az új Insignia GS Line és GSi volánjánál érezhetik magukat legjobban.

Mindehhez modern biztonsági- és asszisztensrendszerek járulnak, amelyek közül kimagaslik az új, adaptív IntelliLux LED® Pixel világítás, összesen 168, tehát oldalanként 84 LED-elemmel! Ezek az eddiginél is gyorsabban és precízebben reagálnak, mindig a lehető legjobb látást biztosítják, anélkül, hogy elvakítanának szembejövőket vagy előrébb haladókat.

„Büszkék vagyunk új zászlóshajónkra! Az Insignia fantasztikusan néz ki, a kategóriájában élenjáró műszaki megoldásokat kínál, amilyen az IntelliLux LED® Pixel világítás, a takarékos benzin- és dízelmotor-választék, az adaptív FlexRide-futómű és a kiváló wellness-ülőgarnitúra. Ismét a GSi a család csúcsmodellje, amely olyan precízen viselkedik az úton, mint egy vérbeli sportkocsi “, jelentette ki az Opel főnöke, Michael Lohscheller.

Maximális örömautózás bármilyen úton

Az új Opel Insignia GSi azok sportszere, akik az igazán különlegest becsülik. A gombnyomással aktiválható, sportos hangolású összkerékhajtás, Torque Vectoring megoldással, egyedülálló a szegmensben. A 4x4-es hajtás két tengelykapcsolóval helyettesíti a hátsó híd szokásos differenciálját, és bármilyen menethelyzetben tökéletesen viszi át az erőt az útra. Ezzel a technikával élénkebben fordul rá a kanyarokra az új Opel Insignia GSi, kiváló oldalvezetéssel nyújt maximális stabilitást és példás útfogást. A még aktívabb vezetési élmény érdekében a kormánykerék alatti billentyűkkel is működtethető az új kilencfokozatú automata. Aki pedig egyenletes vonalvezetésű úton, például autópályán extra hatékonyan utazna, egyszerűen kikapcsolhatja az összkerékhajtást, miáltal csak az első kerekek hajtanak, a lehető legtakarékosabban.

Az Opel Insignia GSi a legendás Nürburgring Nordschleifén kapta meg végső csiszolását. A különösen dinamikusra hangolt futóműnek extrém magas szintű az útfogása. Tovább tökéletesítették a négydugattyús, vörösre fényezett, harapósan fogó Brembo fékeket és a már eleve direkt kormányzást. Új, elektrohidraulikus fékerő-rásegítő fokozza a fékhatást és javítja a pedálérzést. Ráadásul csökkent a fékezés zajkeltése – ami főképp araszoló forgalomban emeli a komfort szintjét. Az Insignia GSi-ben széria a mechatronikus FlexRide-futómű, amely a pillanat töredéke alatt adaptálja a lengéscsillapítást és a kormányzást, ezenkívül megváltoztatja a gázpedál jelleggörbéjét, illetve a szériában beépített kilencfokozatú automata kapcsolási pontjait. A vezető választhat a Standard, Tour, Sport és – a GSi exkluzivitása – Competition (verseny) menetmód között. Vegytiszta menetdinamika és vezetési élmény!

Új motor- és váltómű-generáció, dinamika, kis fogyasztással

Az új Insigniával csökkentette a komplexitást az Opel, ugyanakkor bővítve a vevők választási lehetőségét. Míg az elődmodellben még három motorcsaládból alkalmaztak benzin- és dízelmotorokat, most valamennyi három- és négyhengeres egy teljesen új generáció tagja. Az alapmotorok az 1,4 literes benzines (107 kW/145 LE, a fogyasztási adatokat lásd a táblázatban) és az 1,5-ös dízel (90 kW/122 LE). E háromhengeresek akár 50 kilogrammal könnyebbek az előző nemzedék összehasonlítható motorjainál, és használatosak az új Astrában is. Fölöttük helyezkednek el az Insignia kétliteres négyhengeresei; a dízel (az év folyamán később lesz elérhető) és a benzines, amelynek teljesítménye 147 kW/200 LE, illetve a GSi-ben 169 kW/230 LE. PS. A kétféle kétliteres benzines ráadásul az Opel első hengerlekapcsolásos motorjai. Amikor kicsi a terhelés, a változó vezértengely-vezérlés kiiktat két hengert, jelentősen csökkentve a fogyasztást – dinamika, ésszerűen!

A motorház légáramlását a modern, teljes felületű aktív Aero-Shutter hűtőzsalu szabályozza, hozzájárulva a fogyasztás csökkentéséhez és a mindennapi használat hatékonyságához. Intelligens vezérlés kombinálja a termikus, elektromos és áramlási paramétereket, automatikusan nyitva és zárva a lamellákat. Vannak az Aero-Shutternek termikus előnyei is: leállítás után lassabban hűl ki a motor, hidegindítás után pedig gyorsabban melegszik be. Ez főképp télen hat előnyösen a fogyasztásra és a komfortra, mert nemcsak a motor melegszik fel hamarabb, hanem a váltómű és a fűtés is.

Új generációs benzines és dízel turbómotorok

Limuzin;                      ,1.4T;        ,2.0T;        ,GSi 2.0T;        ,1.5D
Teljesítmény;           ,107/145;    ,147/200;    ,169/230;        ,90/122
(kW/LE, fordulatszám); ,5000;        ,4500;        ,5000;            ,3250
Max. nyomaték;            ,236;        ,350;        ,350;            ,300
(Nm, fordulatszám); 500-3500;    ,1500-4000;    ,1500-4000;        ,1750-2500
Kipufogási norma;    ,Euro 6d;    ,Euro 6d;    ,Euro 6d;        ,Euro 6d
Erőátvitel;    ,6-fokozatú váltómű; ,9-fokozatú automata; ,9-fokozatú automata; ,6-fokozatú váltómű

Ideiglenes fogyasztási adatok NEDC1 szerint (l/100 km)
                ;        ,6,2-6,1;    ,8,7;        ,8,9;            ,4,8-4,6
                ;        ,4,6-4,3;    ,5,1-4,8;    ,5,8;            ,3,5-3,3
                ;        ,5,2-5,0;    ,6,4-6,2;    ,6,9;            ,4,0-3,8
                ;        ,120-115;    ,149-144;    ,161;            ,105-100

Ideiglenes kombinált fogyasztási adatok WLTP2 szerint
                ;        ,6,2-5,8;    ,7,6-7,3;    ,8,5-8,3;        ,4,9-4,6
                ;        ,144-135;    ,176-171;    ,198-193;        ,130-121
                
Sports Tourer;            ,1.4T;        ,2.0T;        ,GSi 2.0T;        ,1.5D
Teljesítmény;            ,107/145;    ,147/200;    ,169/230;        ,90/122
(kW/LE, fordulatszám); ,5000;        ,4500;        ,5000;            ,3250
Max. nyomaték;            ,236;        ,350;        ,350;            ,300
(Nm, fordulatszám);  ,1500-3500;    ,1500-4000;    ,1500-4000;        ,1750-2500
Kipufogási norma;    ,Euro 6d;    ,Euro 6d;    ,Euro 6d;        ,Euro 6d
Erőátvitel;    ,6-fokozatú váltómű; ,9-fokozatú automata; ,9-fokozatú automata; ,6-fokozatú váltómű

Ideiglenes fogyasztási adatok NEDC1 szerint (l/100 km)
                ;        ,6,2-6,1;    ,8,7;        ,8,9;            ,4,9-4,84,9-4,8
                ;        ,4,7-4,4;    ,5,2-4,9;    ,5,9;            ,3,7-3,53,7-3,5
                ;        ,5,3-5,0;    ,6,5-6,3;    ,7,0;            ,4,2-4,0
                ;        ,122-117;    ,151-146;    ,163;            ,111-105

Ideiglenes kombinált fogyasztási adatok WLTP2 szerint
                ;        ,7,7-7,4;    ,11,4-11,3;    ,12,2-12,0;        ,6,2-6,0
                ;        ,147-138;    ,179-175;    ,205-199;        ,135-127
                
IntelliLux LED® Pixel világítás: precízió 168 LED-elemmel

A szó legjobb értelmében fénypont az új Opel Insignia ezentúl kizárólag LED-es világítása. A skála az Insigniához először kínált extra kis energiafogyasztású LED-fényszórótól az új, adaptív IntelliLux LED® Pixel világításig terjed. Az Insigniában eddig 32 LED-elem érdeme volt a lehető legjobb látás sötétben, de mostantól már 168 darab, tehát oldalanként 84 borítja fényárba az utat. A volumengyártóknál ez a szegmens csúcsa!

A távfény kévéje észrevétlenül igazodik ezredmásodpercek alatt. A folyamatosan reagáló LED-ek nagy számának köszönhetően folyamatos a fénysugár alkalmazkodása. Még pontosabban „világítja körül” a szembejövőket, és precízebb a fény szegélyvonala. Szélesebb lett a bevilágított terület, úgyhogy a „kivágott” részen kívül semmi sem marad sötétségben. Szóval az új fényszóró gyorsabban, precízebben és finomabban reagál a mindenkori közlekedési helyzetre.

További plusz az új IntelliLux LED®-generáció autópálya-világítása. Balkanyarban még jobban elfordul balra a fénykéve, így a vezető messzebbről látja meg például a jelzőtáblákat. Jobbkanyarban pedig erősebben fordul jobbra a fénysugár, nehogy vakítsa a szembejövőket. A további funkciók a kanyar- és rossz időjárási világítástól a városi és országúti fényen át a beparkolási világításig terjednek.

Előrelátó csatlakoztatás, asszisztensrendszerek teljes kínálata

Zászlóshajóhoz illően az új Opel Insignia felvonultatja az asszisztens- és infotainment-rendszerek teljes kínálatát. A hátrapillantást új, digitális tolatókamera javítja. A parkolóhelyről kiállást az ehhez kapható tolatóasszisztens segíti. Van még figyelmeztetés frontális ütközésveszélyre, automatikus vészfékezéssel és gyalogosfelismeréssel, sáv- és nyomtartó asszisztens, holttér-figyelő, adaptív sebességszabályozó vészfékezéssel, jelzőtábla-felismerés, automatikus parkolóasszisztens és vetített kijelzés.

Az Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis infotainment-rendszerek portfóliójának tartalma a Multimedia Radio, a Multimedia Navi és a Multimedia Navi Pro, különféle csatlakoztatott navigációs szolgáltatásokkal. Kompatibilis okostelefonokat menet közben, drót nélkül tölti fel a Wireless Charging. Az opcionális E-Call funkcióval vészhelyzetben pillantok alatt érhető el egyetlen gombnyomással a segítség, sőt a légzsákok vagy övfeszítők működésekor automatikusan megy ki a hívás.

[1] A közölt CO2-emissziós és fogyasztási adatok ideiglenesek, azokat az előírt WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) mérési eljárással állapítottuk meg (EU-szabályozás 2017/948), és az adatokat visszaszámítottuk NEDC-re, hogy biztosítsuk az összehasonlíthatóságot más járművekkel (VO (EG) Nr. 715/2007, VO (EU) Nr. 2017/1151 és VO (EU) Nr. 2017/1153).

[2] Az itt közölt fogyasztási- és CO2-emissziós adatokat a 2018. szeptember 1.-től előírt WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure – világszerte egységes könnyűjármű tesztelési eljárás) mérési módszerrel, a VO (EG) Nr. 715/2007 és VO (EU) Nr. 2017/1151 szerint állapítottuk meg. Az adatok kiegészítésképp következnek az NEDC szerinti fogyasztási- és CO2-emissziós adatok után, és azokkal nem összetévesztendők. A reálisabb mérési feltételek következtében a WLTP szerint mért fogyasztási- és CO2-emissziós adatok sok esetben nagyobbak az NEFZ szerint mérteknél.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre