Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az új Opel Grandland X konnektoros hibrid már fronthajtással is kapható
2019.12.13
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Szabad a választás az összkerékhajtású és a fronthajtású kivitel között
- Csúcsformában a 165 kW/224 LE rendszerteljesítményű Opel Grandland X Hybrid
- Akár 57 kilométert is elér a tisztán elektromos hatótáv (WLTP-menetciklus1 szerint)

- 11.690.000 forintos belépő ár, Enjoy kivitelben
- Az elektromos offenzívában 2024-ig kijön valamennyi Opel-modell villamos változata

Rüsselsheim. Jön a következő villamosított Opel: a tisztán elektromos Opel Corsa-e és az összkerékhajtású Grandland X konnektoros hibrid után már megrendelhető az elegáns SUV fronthajtással is. Ezáltal a Grandland X az első Opelként áll rendelkezésre kétféle hibrid változatban, mint a teljesítményét négy kerékkel az útra átvivő Grandland X Hybrid4 (WLTP1-fogyasztás:1,4-1,3 l/100 km, CO2-emisssszió 32-29 g/km; NEFZ2-fogyasztás: 1,6-1,5 l/100 km, 36-34 g/km CO2; mindkettő súlyozott, kombinált), illetve az ugyanolyan hatékony, elsőkerék-hajtású Grandland X Hybrid. Az új fronthajtású változat 11 690.000 forinttól indul.

A fronthajtású autó rendszerteljesítménye 165 kW/224 LE, húzós nyomatéka pedig eléri a 360 newtonmétert. A Grandland X első kerekeit 1,6 literes benzines turbómotor és villanymotor hajtja. WLTP1-fogyasztása 1,5-1,4 l/100 km, CO2-emissziója 34-31 g/km (NEDC2: 1,7-1,5 l/100 km, 37-35 g/km CO2; mindkettő súlyozott, kombinált, ideiglenes adatok). Tisztán elektromos üzemre kapcsolva a Grandland X Hybrid akár 57 kilométert tehet meg CO2-mentesen (WLTP1 szerint; NEDC2: 60-65 kilométer; ideiglenes adatok).

Komfortja – mint mindegyik Opelé – elsőrangú: a Grandland X Hybrid maximális stabilitása és kényelmes rugózása az igényes Multilink hátsó hídnak köszönhető. Vezetőjét és utasait a Navi 5.0 IntelliLink nagy, színes érintőképernyője csatlakoztatja. A biztonságot szériában fokozzák olyan asszisztensek, mint az automatikusan vészfékező, gyalogosfelismerő frontális ütközésveszély-figyelmeztetés, a sávtartó asszisztens és a fáradtság-felismerő. Ezekhez járul az elektromos klímakompresszor, illetve fűtés, valamint a regeneráló fékrendszer, amely lassításkor visszanyeri és az akku töltésére használja a mozgási energiát, meghosszabbítva az elektromos hatótávot.

Modern hibrid villanymotorral és közvetlen befecskendezésű benzines turbóval

Az új Opel Grandland X Hybridet a hibridhajtás követelményeinek megfelelően beállított 1,6 literes, közvetlen benzinbefecskendezésű turbómotor és villanymotor hajtja. A 133 kW/180 LE teljesítményű négyhengeres közepes és nagy sebességeknél dolgozik, a másik lassú és közepes tempónál gondoskodik arról, hogy nulla emisszióval lehessen megtenni a napi ingázások zömét. A villamos hajtás 81 kW/110 lóerejét elektromos nyolcfokozatú automata továbbítja az első kerekekre.

A helyzetnek és preferenciáinak megfelelően háromféle menetmód, Elektro, Hybrid és Sport közül választhat az Opel Grandland X Hybrid vezetője. A Hybrid-mód automatikusan biztosítja állandóan a legjobb haladást, nagy hatékonysággal. Városban egyszerűen átkapcsol az autós Elektro-módra – és máris nulla emisszióval közlekedik. Ha nagyobb menetdinamikára van igény, a Sport-mód kombinálja a két motor erejét. A Grandland X Hybrid 8,9 másodperc alatt gyorsul nulláról százra, csúcssebessége 225 km/óra.

Akárcsak az összkerékhajtású változat, az új Grandland X Hybrid is 13,2 kWh kapacitású lítiumion-akkut hordoz helytakarékosan a hátsó ülések alatt, semmit sem csorbítva az utas- és csomagtéren. Egyszerű és praktikus a szériában hozzá tartozó 3,7 kW-os fedélzeti töltő (opció: 7,4 kW). Mode 3 kábellel és 7,4 kW-os fedélzeti töltővel, a töltőállomástól függően, akár két órán belül is visszanyerhető a teljes kapacitás. A színes érintőképernyő értékes információkat ad hatótávról, töltőáramról és fogyasztási statisztikáról.

Ellazító autózás: Free2Move szolgáltatás, myOpel app, OpelConnect

Az OpelConnect átfogó szolgáltatásai kényelmesebbé teszik az utazást a Grandland X Hybridben. A myOpel appal távolból programozható a töltési idő, vagy kapcsolható be a klímaberendezés. Az OpelConnect szolgáltatásban olyan funkciók vannak, mint a Live-navigáció, valós idejű útinformációkkal, a jármű adatainak lehívása, vagy műszaki segítség, illetve a mentők közvetlen elérése, a piros gombbal. Légzsákos vagy övfeszítő baleset után automatikusan megy ki a vészhívás.

Folytatódik az Opel elektromos offenzívája: 2024-ig valamennyi modellt villamosítanak

Az új fronthajtású Grandland X Hybrid lendületet ad az Opel elektromos offenzívájának. Már jövőre kijön a Vivaro-e, a márka első akkumulátoros-elektromos haszonjárműve. 2021-ben követi a szintén villamos Combo Life, Combo Cargo és Zafira Life. 2024-re villamosítanak minden Opel-típuscsaládot.
 
[1] A közölt fogyasztási- és CO2-emissziós ideiglenesek, a WLTP tesztmódszer szerint megállapítva (VO (EG) Nr. 715/2007 és VO (EU) Nr. 2017/1151). EG-típusbizonyítvány és konformitási igazolás még nincs. Az adatok és a hivatalos típusbizonyítványi értékek között eltérések lehetnek.

[2] A közölt CO2-emissziós és fogyasztási adatok ideiglenesek, azokat az előírt WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) mérési eljárással állapítottuk meg (EU-szabályozás 2017/948), és az adatokat visszaszámítottuk NEDC-re, hogy biztosítsuk az összehasonlíthatóságot más járművekkel (VO (EG) Nr. 715/2007, VO (EU) Nr. 2017/1151 és VO (EU) Nr. 2017/1153). EG-típusbizonyítvány és konformitási igazolás még nincs. Az adatok és a hivatalos típusbizonyítványi értékek között eltérések lehetnek.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre