Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A terepjárókhoz vezető út
2019.12.20
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Az elmúlt három évtizedben a SEAT különböző tanulmányautók megalkotásával jutott el az SUV modellek világához

- A tengerparti világot idéző Marbella Concept tanulmánytól a hálózatba kapcsolt 20v20 koncepcióig, ezek a modellek inspirálták a SEAT jelenlegi modellkínálatát
- Mindegyik tanulmány közös jellemzője a jelentős hasmagasság, a kompakt formavilág és az innovatív technológia

Martorell / Budapest, 2019. december 20.– Ateca, Arona és Tarraco. Ők a SEAT jelenlegi kínálatának három SUV modelljei az Ateca 2016-os színrelépése óta. Azonban a kezdetek ennél jóval messzebbre nyúlnak vissza. Több, mint három évtized alatt számos tanulmány egyengette az utat napjaink SEAT terepjárói számára. „Erős, sportos arányok, feltűnően egyedi megoldások az autók orrkialakításánál és a részletek iránti maximális figyelem a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal kombinálva. Ezek a hasonlóságok közösek a korábbi tanulmányokban és ezek köszönnek vissza a jelenlegi kínálatban is.” – nyilatkozta Xavier Villanueva, a SEAT külső formatervezője. A következőkben azokról az elődökről emlékezünk meg, akik napjaink SEAT terepjáróinak megalkotásához szolgáltak inspirációul.

SEAT Marbella Playa Concept tanulmány: 1991-ben a Nirvana megjelentette „Smells like teen spirit” című slágerét, ugyanebben az évben pedig a SEAT a Frankfurti Autószalonon mutatta be Marbella Playa Concept autóját. A merész formatervezési gyakorlat végeredménye egy pickup modell lett, amely ideális társ volt a szabadidő természetben való eltöltéséhez. A Marbella modellhez képest magasabb tanulmány más hűtőrácsot, 40 lóerős motort és 4x4-es megjelenést kapott. „Kiemelkedett élénk, fiatalos színeivel és kerek formájú első ködlámpáival.” – teszi hozzá Xavier.

Salsa Emoción tanulmány: Egészen 2000-ig kell visszamennünk az időben, hogy láthassuk, ahogy az ausztrál úszó, Ian Thorpe öt érmet nyer az olimpiai játékokon Sydneyben és ezzel párhuzamosan megismerhessük a SEAT Technikai Központja 25. évfordulójának tiszteletére készült tanulmányautót. A modell lényegesen nagyobb hasmagassággal rendelkezett - terepes üzemmódban elérte a 310 millimétert is – amely irányt mutatott a jövő terepjáróinak felépítéséhez is. „Itt jelennek meg először az oldalsó elemeken végigfutó vonalak, amelynek továbbfejlesztett változatát később az IBX koncepción láthattuk. Ez utóbbi már sokban hasonlított az SEAT Arona modellen látható vonalakhoz.” – teszi hozzá a tervező. A Párizsi Autószalonon bemutatott tanulmány 250 lóerős motorjának köszönhetően bármilyen talajon kitűnően boldogul. Lényegében napjaink crossover modelljeinek sokoldalúsága volt tetten érhető a Salsa Emoción tanulmánynál. A koncepció három vezetési módot kínált (terepes, sport és közúti) egy „Multi Driving Concept” rendszeren keresztül.

Tribu: Ugyanabban az évben, amikor Steve Jobs bemutatta az első iPhone modellt (2007) a SEAT a Genfi Nemzetközi Autószalonon prezentálta a nagyközönségnek Tribu névre hallgató tanulmányát. A Tribu volt az első, amely minden SUV jellemzőt egyesített: terepes megjelenését nagyméretű hasmagasság és kompakt körvonal teszi teljessé. A Salsa Emoción tanulmányhoz hasonlóan a Tribu is három vezetési módot kínál (városi, sport és szabadonfutó) és vele kezdődött a terepes képességek és a városi karakter kombinálása is. „Az Ateca modellen ennél most négyzetesebb kerékjáratokat találunk, a hátsó lámpák háromszög alakú megjelenése pedig olyan stílust teremtett, amely inspirációt jelentett később a Tarraco megalkotásánál.” – tette hozzá Xavier Villanueva.

IBX: 2011. elején megjelent egy kevéssé ismert fényképes alkalmazás, az Instagram, amelynek mára több, mint 1 milliárd felhasználója van. Ugyanebben az évben a SEAT Genfben mutatta be az IBX koncepciót, amely továbbfejlesztette a Tribunál megismert terepjárós felépítést, csak még karakteresebb vonalakkal. „A magas orrkialakítás, a kompakt utastér, a feszesen formált felületek és a határozott vonalvezetésű fényszórók csak néhány azok közül a jellemzők közül, amelyek most az Ateca és Arona modelleken is visszaköszönnek.” – hangsúlyozza Xavier. Ezen kívül az IBX tanulmányt a legkorszerűbb technológiai megoldásokkal szerelték fel, mint amilyen például a teljes LED világítás és az elektromos hibrid erőforrás.

20v20: Míg a mozikban világszerte hódított a „Star Wars: Az ébredő Erő” című film, a SEAT bemutatta a nagyközönségnek legújabb terepjáró tanulmányát, közvetlenül az első sorozatgyártású SUV modell, az Ateca érkezése előtt. A 20v20 elsőként Genfben volt látható és a sportos kupé formavilágot ötvözte egy feltűnő SUV karakterrel. De legnagyobb vonzereje a hálózatba kapcsolhatóságban rejlett, amely napjaink autóiban már alapvető jellemzőnek számít. A középpontban egy érme méretű érintésvezérelt eszköz, a Personal Drive állt, amely mobil navigációs rendszerként és az autó klímaberendezésének távirányítójaként is funkcionált. „Olyan volt, mintha az autód szívét mindig magaddal vihetnéd a zsebedben.” – véli Xavier.

Altea Freetrack és Leon Cross Sport: Ez a két további tanulmány segített az SUV modellek útjának teljesen simára egyengetésében. A 2007-es Genfi Nemzetközi Autószalonon bemutatott Altea Freetrack volt a Multi Drive koncepció csúcsa. A 2015-ben Frankfurtban leleplezett Leon Cross Sport pedig egyesítette a kompakt sportautók teljesítményét és az összkerékhajtású modellek sokoldalúságát.

Tanulmányból útrakész modellek: Ezek a koncepciók mind hatással voltak a SEAT Ateca, Arona és Tarraco modellek génjeire. Habár mindegyik önálló személyiséggel rendelkezik, mindhárom modell formaterve magán hordozza a „Barcelonában készült - Made in Barcelona” jellegzetességeit. Az eredmény pedig egy egyre bővülő szegmens Európában, amely a márka kiszállításainak több, mint 40 százalékát adja.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Seat

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre