Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre. Megfelelő időben az Ön cégét is eladhatjuk.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Péküzem, 85 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Fémszerkezetgyártó cég eladó, 100 M Ft: Világszínvonalú gyártó cég eszköz értéken eladó.
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Eladó működő cégeket keresünkEladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

Működő cég eladása
Cégből kiszállás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.08.15.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Átalakulás 2019-2029: A Continental felügyelő bizottsága támogatja a gyorsított technológiai átállást
2019.11.20
Forrás: Continental, Hírek
¤ Az „Átalakulás 2019-2029” globális szervezeti program folytatása a hosszú távú versenyképesség megerősítését célozza meg

¤  A felügyelő bizottság határozatának megfelelően jóváhagyja a 2019. szeptember 25-i ülésen megtárgyalt terveket

¤  Az elektromos mobilitásra való gyorsított átállás miatt változtatásokra van szükség, világszerte több helyszínen is leáll a termelés

¤  A kijelző- és vezérlőtechnológiák rohamos digitalizációja, egyre növekvő nyomás a konkurencia és a költségek felől: a babenhauseni helyszínen leáll a gyártás, a spanyolországi Rubít érintő jövőbeni kilátásokról még tárgyalásokat folytatnak

¤  Az alkalmazottak támogatása: szélesebb belső munkaerőpiac, kiterjesztett átképzési megoldások, valamint helyszínek közötti együttműködés

¤  A hangsúly a jövedelmező növekedési területekre kerül: autonóm és hálózatba kapcsolt vezetés, szolgáltatások a mobilitási ügyfelek számára, valamint a gumiabroncs, ipari és végfelhasználói üzletágak

Budapest, 2019. november 20. - A Continental AG felügyelő bizottsága a 2019. november 20-i ülésén elfogadta a vállalat Rodingban és Limbach-Oberfrohnában (Németország), Newport News-ban (USA), valamint Pisában (Olaszország) működő lokációit érintő strukturális változtatásokat. A terveket a felügyelő bizottság korábban, a 2019. szeptember 25-én tartott ülésén már megtárgyalta. A bejelentés szerint az azóta eltelt időben a vezetőség és az érintett helyszínek üzemi tanácsai egyeztetéseket folytattak a helyzetről és a következő lépésekről. A határozatnak megfelelően a felügyelő bizottság jóváhagyja az igazgatótanács döntését, miszerint a vállalat az elkövetkező évek során felhagy a benzines és dízelmotorok hidraulikus alkatrészeinek gyártásával. Minderre az autóipar elektromos mobilitásra való nagyfokú átállása miatt van szükség, amit az egyre szigorodó emissziós törvények még tovább is gyorsítanak. Ennek következménye, hogy a hidraulikus alkatrészekre vonatkozó kereslet drasztikus módon csökken.

A felügyelő bizottság egy további határozatának értelmében jóváhagyta a németországi Babenhauseben létesített helyszínt érintő strukturális átalakítást, melynek döntése értelmében a kijelző- és vezérlőtechnológiák gyártása 2025 végére befejeződik. Ezen felül egyes, eddig Babenhausenben történő kutatási és fejlesztési tevékenységek 2021 végéig új helyszínre kerülnek. A lépés okai az iparág analógról digitális technológiára való hirtelen váltásában, valamint az egyre nagyobb ütemben romló versenyképességben és az ebből eredő, meredeken növekvő költségnyomásban keresendőek.

A határozatok meghozatala után a Continental a tervek szerint folytatja az Átalakulás 2019-2029 programot, melynek célja, hogy növelje a vállalat hosszú távú versenyképességét, és biztosítsa jövőbeni életképességét.

A vállalat vezetősége továbbá arról is tájékoztatta a felügyelő bizottságot, hogy a lehető leghamarabb tárgyalásokat fognak folytatni a spanyolországi Rubíban működő helyszín üzemi tanácsával a jövőbeni kilátásokról. A vállalat jelenleg körülbelül 760 embert foglalkoztat Rubíban, akik többnyire analóg kijelzőket és vezérlőket gyártanak.

A hangsúly a jövő növekedési területeire került

"Jól haladunk. A mai határozatával a felügyelő bizottság támogatását fejezte ki a nagyon is sürgető technológiai átállásunk iránt, és ezzel egyben a versenyképességünk megerősítése és a jövőbeni életképességünk iránt is. A hangsúlyt, gyors és szigorú módon, a jövedelmező növekedési területekre helyeztük. Ide tartoznak az asszisztált, autonóm és hálózatba kapcsolt vezetés, a mobilitási ügyfelek számára nyújtott szolgáltatások, valamint a gumiabroncs, ipari és végfelhasználói üzletágaink. A jövő munkahelyei ezekről a növekedési területekről fognak kikerülni."
- mondta Dr. Elmar Degenhart, a Continental vezérigazgatója.

A következő lépésekkel kapcsolatban Dr. Degenhart az alábbiakat nyilatkozta: „Egy ideje intenzív, konstruktív tárgyalásokat folytatunk a munkavállalói képviselőkkel. Jelenleg az a legfontosabb kérdés, hogy hogyan tudjuk felelősségteljesen, valamint előrelátóan életbe léptetni a szükséges intézkedéseket, melynek eredményeképp erősebben jöhetünk ki a jelenlegi átszervezésből. A lehető legnagyobb mértékben támogatni fogjuk az érintett alkalmazottakat.”

A lehető legjobb támogatás az alkalmazottak számára az átalakulás alatt
A munkavállalói képviselőkkel együttműködésben a Continental jelentősen kiterjesztette vállalati szintű belső munkaerőpiacát a szervezeti program által érintett alkalmazottak számára. Továbbá, a vállalat nemrég megalapította a Technológiai és Átalakulási Intézetet (Continental Institute of Technology and Transformation – CITT), amely személyre szabott kurzusokkal, előadásokkal, valamint továbbképzésekkel szolgál az alkalmazottak számára, akik így új feladatokra képezhetik át magukat. A cél a munkavállalók elhelyezkedésének hosszú távú támogatása, valamint az, hogy még szélesebb körű foglalkoztatási lehetőségekhez juthassanak. Így az alkalmazottak a belső, és egyben külső munkaerőpiacon elérhető álláslehetőségekhez is továbbképzést szerezhetnek.

A tágabb átképzési lehetőségek és a kibővített belső munkaerőpiac segítségével a megszűnt, vagy nemsokára megszűnő pozícióban lévő munkavállalók új szerepet kaphatnak a globális vállalati hálózaton belül, aminek köszönhetően a szakképzett munkaerő megmarad. Továbbá, a Continental az érintett régiók más vállalataival is együttműködik lokális szinten, hogy segítsen új állást találni az alkalmazottaknak.

Tájékoztatás a lokációkat érintő intézkedésekről, melyeket a felügyelő bizottság a 2019. szeptember 25.-i ülésen tárgyalt meg, majd 2019. november 20.-án hagyott jóvá.

1. Roding (Németország): 2024-ben befejeződik a benzin- és dízelmotorok hidraulikus alkatrészeinek (nagynyomású szivattyúk) gyártása és fejlesztése, aminek következtében a helyszín bezárásra kerül. A jelenlegi állapot szerint mindez körülbelül 520 állást fog érinteni.

2. Newport News, Virginia (USA): A jelenleg körülbelül 720 embert foglalkoztató helyszín 2024-ben bezár. Benzinmotorok hidraulikus alkatrészei (befecskendezők) készülnek a gyárban.

3. Limbach-Oberfrohna (Németország): 2028-ban leáll a benzin-és dízelmotorok hidraulikus alkatrészeinek (befecskendezők) üzletága. A jelenlegi állapot szerint mindez körülbelül 850 állást fog érinteni ezen a helyszínen.

4. Pisa (Olaszország): 2023-tól 2028-ig befejeződik a benzin-és dízelmotorok hidraulikus alkatrészeinek (befecskendezők) gyártása. A jelenlegi állapot szerint mindez körülbelül 750 állást fog érinteni ezen a helyszínen.

5. Babenhausen (Németország): Az Instrumentation & Driver HMI üzleti egység kijelző- és vezérlőtechnológiának gyártása 2025 végéig fokozatosan leáll. Emellett egyes kutatási és fejlesztési tevékenységek 2021 végéig új helyszínre kerülnek át. A jelenlegi állapot szerint mindez több mint 2200 állást fog érinteni. Az üzleti egységet továbbra is Babenhausenből fogják irányítani, beleértve a fejlesztési és adminisztrációs tevékenységeket is.

www.continental.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Önvezető ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Continental

Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

2020.08.18-19., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Szántóföldi Gép- és Technológiai bemutató

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre