Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Hűen az ígérethez: már félmillió darab hálózatról tölthető BMW és MINI gurul a világ útjain
2019.12.19
Forrás: BMW Sajtóközlemény
2019. december 19-én átadták a BMW Weltben a BMW Group sorozatgyártásban kínált ötszázezredik hálózatról tölthető modelljét.

A következő mérföldkő az utakon guruló tisztán elektromos meghajtású, illetve plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt BMW és MINI modellek számának megkettőzése 2021 végére.

2019. december 19-én átadták a BMW Weltben a BMW Group sorozatgyártásban kínált ötszázezredik hálózatról tölthető modelljét. A következő mérföldkő az utakon guruló tisztán elektromos meghajtású, illetve plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt BMW és MINI modellek számának megkettőzése 2021 végére.

Az elektromos mobilitás iránymutató úttörőjeként a BMW Group újabb környezetvédelmi mérföldkőhöz érkezett: a müncheni központú vállalatcsoport már félmillió darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt gépkocsit értékesített világszerte. 2019. december 19-én Sebastian Mackensen, a BMW Group Németország értékesítési vezetője egy különleges BMW 330e limuzin (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,6 – 1,9 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 15,4 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 37 – 43 gramm / km) kulcsait adta át tulajdonosának a BMW Weltben.

A félmillió darab hálózatról tölthető gépkocsi a legjobb kézzelfogható bizonyíték: tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modelljeink rendkívül széles portfóliója minden ügyfelünk igényét kielégíti. Eme nagyszerű mérföldkőhöz érkezve most pedig még magasabb fokozatba kapcsolunk: célunk, hogy két éven belül egymillió darab hálózatról tölthető modellünk guruljon a világ útjain. Így járulunk hozzá leghatékonyabban a klímavédelemhez” – mondta Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke.

Minden részletre kiterjedő modellújítási és –fejlesztési intézkedések

2020-ban a BMW X3 a BMW Group első olyan modelljévé érik, amelyet négyféle hajtáslánc-technológiával rendelhetnek meg a bajor prémiumgyártó ügyfelei: benzinmotorral, dízelmotorral, tisztán elektromos meghajtással és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával. A tisztán elektromos meghajtású BMW iX3 (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: kevesebb, mint 20 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km; előzetes értékek) legnagyobb piacának Kína ígérkezik, ahol a BMW első elektromos SAV modelljének globális piacra szánt példányai is napvilágot látnak majd.

A BMW iX3 a BMW eDrive hajtáslánc-technológia ötödik generációjának világpremierjét is elhozza, amely a tisztán elektromos hatótávolság és a nagyfeszültségű akkumulátor mérete közötti vadonatúj egyensúllyal kecsegtet. Mindez a minden korábbinál hatékonyabb hajtáslánc-technológia jövőbe mutató alkatrészeiben gyökerezik.

A BMW Group technológiai zászlóshajójaként érkező BMW iNEXT – amely 2021-ben ünnepli világpremierjét – már a nagymértékben automatizált járművezetés innovációi mentén váltja valóra a tisztán elektromos mobilitás élményét. A BMW iNEXT a müncheni központú vállalatcsoport dingolfingi gyárában készül majd, a belsőégésű erőforrással és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellekkel közös gyártósoron.

2021-ben ezt követően a BMW i4 is megérkezik az utakra, amely egy magával ragadó formanyelvbe csomagolva kínálja fel az ügyfeleknek a tisztán elektromos meghajtás, a prémium minőség és a közép-méretosztálybeli Gran Coupé karosszériaváltozat egyedülálló harmóniáját. A BMW i4 Münchenben készül majd.

Járműtechnológiai úttörőként betöltött szerepének és 2013-as piaci premierje óta töretlen értékesítési sikerének köszönhetően a BMW i3 meghatározó ikonként vezeti a zéró emissziójú prémium kompaktok mezőnyét. A BMW Group az elkövetkező években továbbfejleszti a modellt és egészen 2024-ig meghosszabbítja tömegtermelését. 2019 utolsó hónapjaiban ráadásul egy újabb tisztán elektromos meghajtású négykerekűvel bővült a BMW Group hálózatról tölthető portfóliója: megérkezett a MINI Cooper SE (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 0,0 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 14,8 – 16,8 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 0 gramm / km), amelynek világszerte osztatlan népszerűségét a rövid időn belül befutott több mint 90 ezer ügyfél-érdeklődés jelzi.

Ambiciózus célok a hálózatról tölthető BMW és MINI modellek értékesítése terén

Tizenkét darab hálózatról tölthető gépkocsijával a BMW Group jelenleg a világ egyik vezető zöldautó-gyártója. A vállalatcsoport 2016 óta vezeti Németországban a hálózatról tölthető modellek abszolút eladási listáját, eme impozáns pozícióját pedig rövid időn belül Európa teljes területére és az egész világra kiterjeszti. A BMW Group egyértelmű értékesítési célokat fogalmazott meg a következő évekre: 2021-re az Európában eladott összes autója egynegyedét tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellek teszik ki, amely arány 2025-re az értékesítési portfólió egyharmadára, 2030-ra pedig 50 százalékára nő.

Széleskörű modellpalettánk szinte mindegyik karosszériaváltozatát hálózatról tölthető formában is elérhetővé tettük ügyfeleink számára, a MINI-től egészen a BMW 7-es sorozatig. A választás szabadsága ügyfeleink kezében van: nem csupán a kívánt karosszériaváltozatot, de a kívánt hajtáslánc-technológiát is saját preferenciáik szerint rendelhetik meg” – nyilatkozta Pieter Nota, aki a BMW AG igazgatótanácsának tagjaként egy személyben felel a BMW, a MINI és a Rolls-Royce márkák értékesítési hálózatáért, globális marketingjéért és ügyfélszolgálati részlegeiért.Ügyfeleinknek ilyen sokrétű modellpalettára van szükségük, hogy megtalálják a mobilitási igényükhöz leginkább passzoló változatot” – tette hozzá.

A „választás szabadsága”

A BMW Group modellpalettáján egymás mellett sorakoznak a kivételesen hatékony belsőégésű erőforrásokkal szerelt, a tisztán elektromos meghajtású és a plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt gépkocsik. A „választás szabadságát” éltető portfólióval a bajor prémiumgyártó így a világ minden táján képes kiszolgálni még a legváltozatosabb ügyféligényeket is, miközben a károsanyag-kibocsátás maximális mértékű csökkentése terén is iránymutató szerepet tölt be. A BMW Group összes modellje a márkára jellemző vezetési élményt élteti, amely a hajtáslánc-technológia típusától függetlenül, kivételesen magas fokú hatékonysággal és minden korábbinál alacsonyabb emisszióval párosul.

Exkluzív járműátadás a BMW Weltben

A BMW egyik müncheni ügyfelét kiváltképp nagy meglepetés érte, amikor megérkezett a BMW Weltbe, hogy átvegye új autója kulcsait: a különleges, exkluzív hangulatú járműátadáson Sebastian Mackensen, a BMW Group Németország értékesítési vezetője adta át tulajdonosának a BMW 330e limuzin kulcsait. Az autó a sorozatgyártásban kínált félmilliomodik hálózatról tölthető BMW modellként gurult le a gyártósorról. „A BMW 330e számomra két világ legjobbjainak harmóniáját jelenti. Útjaim nagy részét károsanyag-kibocsátás nélkül tudom megtenni – főként a belvárosban –, a hosszabb utazások alkalmával azonban a belsőégésű motor rugalmasságára támaszkodhatok” – fogalmazott az autó tulajdonosa, Florian Merk.

Nagy örömmel tölt el, hogy a BMW Weltben átadhatom félmilliomodik hálózatról tölthető modellünket. Németországban senki nem adott el annyi tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt gépkocsit, mint mi. Hozzávetőlegesen 60 ezer darab hálózatról tölthető BMW és MINI modell gurul csak Németország útjain, 2020-ban pedig újabb innovációkról rántjuk le a leplet” – tette hozzá Sebastian Mackensen.

A BMW Group átfogó szaktudásra tett szert az elektromos mobilitás terén

Évtizedes tapasztalatának köszönhetően a BMW Group átfogó szaktudásra tett szert az elektromos mobilitás iránymutató járműtechnológiáinak kifejlesztése és tömegtermelése terén. Mindez lehetővé teszi, hogy a vállalatcsoport a legkorszerűbb BMW eDrive hajtáslánc-technológia alkatrészeit is házon belül fejlessze ki, beleértve az elektromos motort, a vezérlőelektronikát, az akkumulátorcellákat és a nagyfeszültségű energiatároló egységeket. A BMW és a MINI hálózatról tölthető modelljei így a márkára jellemző, legendás vezetési élményt is génjeikben hordozzák.

www.bmw.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre