Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Okosan és biztonságban télen a Skodával
2019.12.20
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› Simply Clever alkalmazások segítik az autósokat a téli hónapokban
› Innovációs megoldások a megnövelt biztonság és fokozott kényelem érdekében
› Hasznos fedélzeti asszisztensek állnak rendelkezésre

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. december 20. – Jöhet a hó: az innovatív Simply Clever megoldásoknak köszönhetően a Skoda vezetőknek nem jelent problémát a fagy, a hó és a jég. A Skoda márkakereskedésekben készséges segítséget kaphat bárki az autó téli felkészítésében.

A téli hónapok ismételten komoly kihívásokkal szembesítik az autósokat. Korábban sötétedik, a hőmérséklet jelentősen lecsökken, jegesedés és hó nehezítheti a közlekedést. Aki időben felkészítette autóját, annak nem kell aggódnia a hideg évszak beköszöntével sem. A Skoda márkakereskedésekben szakszerű segítséget kaphat az autós, az autó téli felkészítésében a szerelők készségesen együttműködnek. A téli átvizsgálás során ellenőrzik az autó összes biztonsági funkcióját, a fagyálló folyadék szintjét, valamint az akkumulátor töltöttségét és állapotát, mert nincs annál kellemetlenebb, ha hideg reggelen nem indul a kocsi. Magától értetődik a téli gumik és a téli ablakmosó folyadék vizsgálata.

De még azt az autóst is érhetik meglepetések, aki időben és alaposan felkészítette autóját a téli hónapokra. Havazás után a szabadban tárolt autóról bizony le kell takarítani az odafagyott havat és jeget. Időről időre fel kell tölteni az ablakmosótartályt, valamint illik megtisztítani az első és a hátsó lámpákat egyaránt. Mindezt általában hidegben, sötétben és sokszor sűrű hóesésben. Igazi áldás, ha ilyenkor kéznél vannak segítő eszközök. A Skoda vezetők előnyben vannak, hiszen a Simply Clever megoldásokat pont ilyen helyzetekre találták ki.

Simply Clever megoldások télen

Sok autós kezdi jégkaparással a reggelt decemberben, januárban és februárban. Ilyenkor jól jön a Skodák tanksapkája mögé bújtatott jégkaparó. Ezzel az eszközzel egyúttal meg lehet mérni a téli gumi profilmélységét is. A téli guminál előírás a 4 milliméteres profilmélység, de ne várjuk meg, amíg ennyire elkopik, mert havas úton a kapaszkodó barázdák nélkül lehetetlen az elindulás. Aki gyakran közlekedik télies körülmények között tudja, hogy milyen hamar elfogy a tartályból az ablakmosó folyadék. Ha ki akarunk látni az autóból, bizony gyakran kell utántöltenünk a tartályt. A Skoda a Scala és a Kamiq modellekben vezette be egyszerű, de mégis nagyszerű újítását: az ablakmosótartály zárófedele egyben tölcsér, ami meggátolja, hogy a folyadékot mellé öntsük. Ez a Simply Clever megoldás minden más Skoda modellnél tartozékként elérhető.

Hasznos útitárs télies időben az esernyő is. Jó tudni, hogy minden Skodában rendelkezésre áll egy. A vezető oldali ajtóban található és mindig kéznél van, ha megnyílnak az ég csatornái. Ugyancsak praktikus, hogy minden ajtóban találunk láthatósági mellényt, a csomagtartóba beépített és egy mozdulattal kivehető, hordozható LED-es elemlámpa pedig világosságot varázsol a sötét éjszakában. A Skoda Kamiq esetében például Ambition felszereltségtől felfelé szériatartozék.

A Simply Clever megoldások mellett még számos olyan alkalmazás áll a Skoda vezetők rendelkezésére, amelyek javítják a komfortot és a biztonságot télen. A fűthető első szélvédő, külső tükrök és mosófolyadék fúvókák biztosítják, hogy mindig tiszta legyen a kilátás és az ablaktörlők is megfelelően végezhessék munkájukat még fagyos időben is. További komfortnövelő tényező a fűthető kormánykerék, vagy a kiegészítő állófűtés, amelyet a Skoda online szolgáltatások révén akár okostefonról is vezérelhetünk.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Škoda

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre