Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Red Dot díjat kapott a Skoda sikeres kommunikációja
2019.12.19
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A megtisztelő díj egyúttal a kiemelkedő kreativitás elismerése
› A Skoda változatos: tekintélyes múltú autógyártó, sikeres autósport márka és fontos szponzora számos világeseménynek

› Eddig 13 Red Dot díjat kaptak Skoda modellek

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. december 19. – A Red Dot Award: Brand & Communication Design 2019 zsűrije a Skoda kommunikációjának ítélte oda a Red Dot díjat a márka kategóriában. A díj egyúttal a Skoda magas minőségi vizuális kreativitásának az elismerése. Idén tavasszal a Skoda Scala elnyerte a Red Dot díjat terméktervezési kategóriában.

A Red Dot Award: Brands & Communication Design 2019 díjaira vállalatok, dizájnerek és ügynökségek 54 országból mintegy 8700 pályamunkával jelentkeztek. Hogy meggyőzzék a nemzetközi, 25 tagú szakértői zsűrit, a vállalatoknak be kellett mutatniuk jövőképüket, márkaértékeiket és azt az egyedi identitást, ami megkülönbözteti őket versenytársaiktól. Ebben kulcsszerepet kapott Skoda márka kommunikációja, ami az elmúlt évben három újítást is bemutatott: a Skoda weboldalán futó Skoda Storyboard tartalmi felületet, a "A valóság motivál" szlogennel fémjelzett kommunikációs kampányt, valamint az idén kiadott, háromkötetes Skoda Auto Chronicle kiadványt. A zsűri ezekért ítélte oda a Red Dot díjat.

Jens Katemann, a Skoda Auto kommunikációs vezetője elmondta: "A vállalati kommunikációt holisztikusan fogjuk fel. A kommunikációs és marketing részlegünk által gondozott Skoda Storyboard tartalmi felületen sokrétű, érdekes és mélyreható történetek által, többféle multimédiás formátum és csatorna révén mutatjuk be termékeinket, szolgáltatásainkat és a márka csodálatos világát. A témák sokasága és változatos kifejezése sikerünk kulcsa. Hadd illusztráljam ezt egy példával: az új Skoda Octavia nemzetközi bemutatóján a Skoda Storyboardra feltöltött digitális sajtóanyagot több mint 54 ezer újságíró, blogger, illetve a márka hű követője tekintette meg. A frissen megjelent krónikánk elismerése jelzi azt is, hogy a zsűri értékelte, hogy szerintünk továbbra is van létjogosultsága a minőségi, korszerűen kifejező és tartalmas nyomtatott kiadványoknak."
Marc-Andreas Brinkmann, a Skoda Auto marketingvezetője hozzátette: "A holisztikus marketing szemlélet és az innovatív tartalmak egyre fontosabbá válnak a következetes, vonzó és hiteles márkaépítésben. Ezt a hitelességet fejezi ki a "A valóság motivál" globális kampány, amely felsorakoztatja márkaértékeit és bemutatja a Skoda filozófiájának alappilléreit: légy innovatív, meglepő, emberi és egyszerűen éld az életed! Ugyanakkor az ügyfeleink változatosságát ünnepli és arra szólít fel mindenkit, hogy bátran kövesse a benne szunnyadó személyes motivációkat: bízzon magában és kövesse álmait! Biztos vagyok abban, hogy ezekkel az értékeinkkel győztük meg a zsűrit, hogy ítéljék nekünk a Red Dot díjat."

A Skoda különösen változatos márka. A cseh autógyártó jövőre lesz 125 éves. Májusban a márka belépett az elektromobilitás világába, amikor bemutatta a teljesen elektromos Citigoe iV és a hálózatból tölthető Superb iV modellt. A Skoda ugyanakkor számos rangos világesemény kiemelt támogatója. Ilyen például a Tour de France kerékpáros verseny, valamint a hoki világbajnokság. Mindkét sporteseményt régóta támogatja a márka, amely az autósportban is sikeres 118 évet tudhat magáénak.

Red Dot díjat kapott a Skoda Scala kivételes termék dizájnja

Tavasszal a nemzetközi zsűri a Skoda Scala terméktervezését Red Dot díjjal jutalmazta. Ez volt a 13. Red Dot díj, amelyet valamelyik Skoda modellnek ítéltek oda.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Škoda

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre