Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Knorr-Bremse a Busworld Europe 2019 kiállításon: Hatékony megoldások a fenntartható tömegközlekedési koncepciókhoz
2019.10.18
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
München/Düsseldorf, 2019. október 18. – A müncheni Knorr-Bremse Haszongépjármű rendszerek és a düsseldorfi Kiepe Electric közös standon állít ki a Brüsszelben 2019. október 18. és 23. között tartandó Busworld Europe kiállításon.

Az 5. csarnok 514-es strandján megismertetjük a látogatókat a fenntartható tömegközlekedési koncepciók stratégiáival, termékeivel és szolgáltatásaival, például az elektromosbusz-flottákkal.

- A buszflották számára gyártott elektromos részegységekkel a Knorr-Bremse jövőbiztos megoldásokat kínál a városi tömegközlekedés számára.

- A Kiepe Electric intelligens flottakezelése (SFM), a mozgás közbeni töltést biztosító In Motion Charging (IMC®) technológiája és az elektromos buszkészletek új lehetőségeket nyitnak a fenntartható városi közlekedés számára.

- A Knorr-Bremse haszongépjármű rendszerek új elektromos hajtástermékeket kínálnak buszokhoz.

„Megoldásaink a kibocsátásmentes hajtást, teljes elektronikus rendszerek fejlesztését és telepítését, az abszolút teljesítményt és a kiváló minőséget célozzák meg, amelyek lehetővé teszik a fenntartható tömegközlekedés működtetését,” ismerteti a vállalat termék- és szolgáltatásportfólióját Dr. Heiko Asum, a Kiepe Electric ügyvezető igazgatója. Ezen megoldások között található az intelligens flottakezelő rendszer (SFM), a folyamatosan fejlesztett mozgás közbeni töltés (IMC®) technológia és a jövőorientált elektromos buszkészlet koncepció.

- A Kiepe Electric mozgás közbeni töltés 500 (IMC®) technológiája a leghatékonyabb és leghatásosabb töltési koncepció elektromos buszok feltöltésére. Mivel az akkumulátorok feltöltéshez a buszoknak nem kell megállniuk, így ezzel a technológiával elkerülhető a zsúfoltság a töltőállomáson. Az IMC-technológiának köszönhetően a buszok menet közben töltik fel akkumulátorukat a felsővezetéken át. A felsővezeték nélküli útszakaszokon a járművek átváltanak akkumulátoros hajtásra.
    
- A Kiepe Electric innovatív intelligens flottakezelő (SFM) rendszere egy öntanuló AI energiairányítási rendszer, amely stabilabbá teszi az ütemezett karbantartást és ezáltal növeli a hálózati kapacitást. Az SFM összegyűjti az energiafogyasztási, az út- és a teljesítményadatokat, valamint lehetővé teszi a buszok automatikus és előrejelző vezérlését. Az SFM kiterjed az összes töltési koncepcióra, ideértve az IMC-t is.

- Az intelligens flottakezelőt a Kiepe Electric legújabb elektromos vontatórendszeréhez terveztük. Ez magában foglalja a Kiepe flottakezelést (KFM), amely lecsökkenti a karbantartási költségeket, valamint előrejelzi a karbantartásokat és javításokat; továbbá magában foglalja a Kiepe vontatásvezérlő rendszert (KTC) és a Kiepe Electronic új vontatási inverterét (KTI).

- Az elektromos buszkészletével a Kiepe Electric a rendszertapasztalatait jövőbiztos kínálattá alakította át az ügyfelei számára. Ez magában foglalja komplex rendszerek, az előrejelző karbantartás, az intelligens flottakezelés és a digitalizált megoldások telepítésre kész összeállítását.

- A Kiepe Electric átszervezte az utángyártói szolgáltatásait, új szolgáltatások hozzáadásával az ügyfelek jövőbeli igényeihez igazította portfólióját. Járművek adatkezelése (Big Data elemzés) és az ezekből származó szolgáltatások, mint például a feltételalapú karbantartás növelik a járművek rendelkezésre állását, csökkentik a szolgáltatásszint-szerződéseken alapuló, élettartamból eredő költségeket. Az energiahatékonysági javaslatok és a trolibuszok akkumulátorkezelése (amely olyan szempontokat is figyelembe vesz, mint az újrahasznosítás) mellett a szolgáltatásportfólió standard részét jelentik a pótalkatrészek, és a kifutó alkatrészek kezelése is.

Knorr-Bremse: elektromos hajtás és biztonság a buszflották számára

A Knorr-Bremse Haszongépjármű rendszerek bemutatja a fék- és biztonsági technológiájának átfogó portfólióját. Az idei Busworld Europe kiállítás középpontjában az új elektromos hajtástermékek állnak, amelyek magukban foglalják az intelligens légelőkészítéssel rendelkező csavarkompresszorokat (iAPU) is. A csavarkompresszorok ideális megoldást jelentenek olyan járművek számára, amelyek kiváló minőségű sűrített levegőt igényelnek (például a városi buszok), és ahol a nagy kimeneti teljesítményhez alacsony zaj- és vibrációs szintnek kell társulnia. Az iAPU szabályozza a csavarkompresszor elektromos motorját. Az iAPU ezen kívül innovatív energiamegtakarítási funkciókat nyújt, mint például az intelligens regenerálási és kihasználási motorfék fázisok, valamint olyan kényelmes funkciókat, mint a jármű általános teljesítményének támogatása.

Ezen túlmenően a Knorr-Bremse Haszongépjármű rendszerek olyan hatékony és biztonságos megoldásokat kínálnak, amelyek jelentős előnyöket nyújtanak a buszflották számára. 2012 óta az elektronikus rögzítőfék (EPB) bizonyította életképességét az európai és észak-amerikai ügyfelek körében. Ezen a sikeren felbuzdulva az elektronikus rögzítőfék immár külön kézi aktiválású rendszerként is elérhető. Az EPB segít elkerülni a baleseteket azáltal, hogy bizonyos feltételek mellett a fék automatikus beavatkozása révén a jármű elmozdul vagy elgurul - olyan, mintha a járművezető a parkolási mód kiválasztása nélkül hagyná el a járművét.

Videó: Intelligens flottakezelő (SFM) : https://www.youtube.com/watch?v=ZHeO_dP17D4

www.knorr-bremse.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Energia, közmű, akkumulátor ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Knorr-Bremse

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre