Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.01.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


Knorr-Bremse a Busworld Europe 2019 kiállításon: Hatékony megoldások a fenntartható tömegközlekedési koncepciókhoz
2019.10.18
Forrás: Knorr-Bremse, Sajtóközlemény
München/Düsseldorf, 2019. október 18. – A müncheni Knorr-Bremse Haszongépjármű rendszerek és a düsseldorfi Kiepe Electric közös standon állít ki a Brüsszelben 2019. október 18. és 23. között tartandó Busworld Europe kiállításon.

Az 5. csarnok 514-es strandján megismertetjük a látogatókat a fenntartható tömegközlekedési koncepciók stratégiáival, termékeivel és szolgáltatásaival, például az elektromosbusz-flottákkal.

- A buszflották számára gyártott elektromos részegységekkel a Knorr-Bremse jövőbiztos megoldásokat kínál a városi tömegközlekedés számára.

- A Kiepe Electric intelligens flottakezelése (SFM), a mozgás közbeni töltést biztosító In Motion Charging (IMC®) technológiája és az elektromos buszkészletek új lehetőségeket nyitnak a fenntartható városi közlekedés számára.

- A Knorr-Bremse haszongépjármű rendszerek új elektromos hajtástermékeket kínálnak buszokhoz.

„Megoldásaink a kibocsátásmentes hajtást, teljes elektronikus rendszerek fejlesztését és telepítését, az abszolút teljesítményt és a kiváló minőséget célozzák meg, amelyek lehetővé teszik a fenntartható tömegközlekedés működtetését,” ismerteti a vállalat termék- és szolgáltatásportfólióját Dr. Heiko Asum, a Kiepe Electric ügyvezető igazgatója. Ezen megoldások között található az intelligens flottakezelő rendszer (SFM), a folyamatosan fejlesztett mozgás közbeni töltés (IMC®) technológia és a jövőorientált elektromos buszkészlet koncepció.

- A Kiepe Electric mozgás közbeni töltés 500 (IMC®) technológiája a leghatékonyabb és leghatásosabb töltési koncepció elektromos buszok feltöltésére. Mivel az akkumulátorok feltöltéshez a buszoknak nem kell megállniuk, így ezzel a technológiával elkerülhető a zsúfoltság a töltőállomáson. Az IMC-technológiának köszönhetően a buszok menet közben töltik fel akkumulátorukat a felsővezetéken át. A felsővezeték nélküli útszakaszokon a járművek átváltanak akkumulátoros hajtásra.
    
- A Kiepe Electric innovatív intelligens flottakezelő (SFM) rendszere egy öntanuló AI energiairányítási rendszer, amely stabilabbá teszi az ütemezett karbantartást és ezáltal növeli a hálózati kapacitást. Az SFM összegyűjti az energiafogyasztási, az út- és a teljesítményadatokat, valamint lehetővé teszi a buszok automatikus és előrejelző vezérlését. Az SFM kiterjed az összes töltési koncepcióra, ideértve az IMC-t is.

- Az intelligens flottakezelőt a Kiepe Electric legújabb elektromos vontatórendszeréhez terveztük. Ez magában foglalja a Kiepe flottakezelést (KFM), amely lecsökkenti a karbantartási költségeket, valamint előrejelzi a karbantartásokat és javításokat; továbbá magában foglalja a Kiepe vontatásvezérlő rendszert (KTC) és a Kiepe Electronic új vontatási inverterét (KTI).

- Az elektromos buszkészletével a Kiepe Electric a rendszertapasztalatait jövőbiztos kínálattá alakította át az ügyfelei számára. Ez magában foglalja komplex rendszerek, az előrejelző karbantartás, az intelligens flottakezelés és a digitalizált megoldások telepítésre kész összeállítását.

- A Kiepe Electric átszervezte az utángyártói szolgáltatásait, új szolgáltatások hozzáadásával az ügyfelek jövőbeli igényeihez igazította portfólióját. Járművek adatkezelése (Big Data elemzés) és az ezekből származó szolgáltatások, mint például a feltételalapú karbantartás növelik a járművek rendelkezésre állását, csökkentik a szolgáltatásszint-szerződéseken alapuló, élettartamból eredő költségeket. Az energiahatékonysági javaslatok és a trolibuszok akkumulátorkezelése (amely olyan szempontokat is figyelembe vesz, mint az újrahasznosítás) mellett a szolgáltatásportfólió standard részét jelentik a pótalkatrészek, és a kifutó alkatrészek kezelése is.

Knorr-Bremse: elektromos hajtás és biztonság a buszflották számára

A Knorr-Bremse Haszongépjármű rendszerek bemutatja a fék- és biztonsági technológiájának átfogó portfólióját. Az idei Busworld Europe kiállítás középpontjában az új elektromos hajtástermékek állnak, amelyek magukban foglalják az intelligens légelőkészítéssel rendelkező csavarkompresszorokat (iAPU) is. A csavarkompresszorok ideális megoldást jelentenek olyan járművek számára, amelyek kiváló minőségű sűrített levegőt igényelnek (például a városi buszok), és ahol a nagy kimeneti teljesítményhez alacsony zaj- és vibrációs szintnek kell társulnia. Az iAPU szabályozza a csavarkompresszor elektromos motorját. Az iAPU ezen kívül innovatív energiamegtakarítási funkciókat nyújt, mint például az intelligens regenerálási és kihasználási motorfék fázisok, valamint olyan kényelmes funkciókat, mint a jármű általános teljesítményének támogatása.

Ezen túlmenően a Knorr-Bremse Haszongépjármű rendszerek olyan hatékony és biztonságos megoldásokat kínálnak, amelyek jelentős előnyöket nyújtanak a buszflották számára. 2012 óta az elektronikus rögzítőfék (EPB) bizonyította életképességét az európai és észak-amerikai ügyfelek körében. Ezen a sikeren felbuzdulva az elektronikus rögzítőfék immár külön kézi aktiválású rendszerként is elérhető. Az EPB segít elkerülni a baleseteket azáltal, hogy bizonyos feltételek mellett a fék automatikus beavatkozása révén a jármű elmozdul vagy elgurul - olyan, mintha a járművezető a parkolási mód kiválasztása nélkül hagyná el a járművét.

Videó: Intelligens flottakezelő (SFM) : https://www.youtube.com/watch?v=ZHeO_dP17D4

www.knorr-bremse.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Logisztika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Knorr-Bremse ; Kiállítás


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2038
Ipari hírek7038
Business4420
Autó, jármű, közlekedés5437
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1080
Rába112
Scania444
Robot, automatika1048
ABB424
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika836
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1359
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1303
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre