Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.01.29.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Opel Insignia új küllemmel és osztályelső világítással
2019.12.04
Forrás: Opel, Sajtóinformáció
- Még pengébb, dinamikusabb az Opel Insignia Grand Sport és Sports Tourer
- Stadionvilágítás az új IntelliLux LED® Pixel fényszóró 168 LED-jével
- Valamennyi Insignia világítása kizárólag energiatakarékos LED-es

- Új digitális tolatókamera és tolatóasszisztens fokozza a biztonságot
- Világpremier a Brüsszeli Autószalonon, 2020 januárjában

Rüsselsheim. Pengébb, dinamikusabb, biztonságosabb – és fényalagutat fúr az éjszakába az Opel két csúcsmodellje. Világpremierjük a Brüsszeli Autószalonon lesz (2020 január 10-19.), és akkortól lehet megrendelni is. Már első pillantásra látszik, mit nyújt az új Opel Insignia: friss dizájnja még elegánsabbá, erőteljesebb megjelenésűvé teszi. Különös mértékben járul hozzá ehhez az iránymutató LED-technikájú, karcsú fényszóró. Az új adaptív IntelliLux LED® Pixel fényszórópár mindegyike 84 LED-es, s az eddiginél gyorsabban, precízebben reagálva javítja tovább a látást. Fényárba borítja az utat, anélkül hogy más közlekedőket elvakítana, a szegmens messze legjobbjaként.

Az új Opel Insignia tele van modern csúcstechnikával: a Grand Sport limuzin és a Sports Tourer kombi biztonságát először fokozza digitális tolatókamera, amely radaralapú tolatóasszisztenssel kombinálva mutatja a mögöttes forgalmat. A portfóliót sokféle asszisztens egészíti ki, az automatikusan vészfékező és gyalogosfelismerő frontális ütközésveszély-figyelmezetéstől a vetített kijelzésig. A vezetőt és az utasokat az elsőrangú infotainment-kínálat nagy érintőképernyője és vezetőinformáló monitorja csatlakoztatja a külvilághoz. Az E-Call segélyhívó rendszer éppúgy nem hiányzik, mint a kompatibilis okostelefonok drótnélküli feltöltése a középkonzolon.

Ráadásul, könnyű szerkezetével és a teljesen megújult hajtómű-paletta gazdaságos benzin-, illetve dízelmotorjaival minden eddiginél hatékonyabb lett az Opel Insignia, sikeresen folytatva a márka csúcsmodelljeinek hagyományát. Az első generációt a 2009-es piaci bevezetéskor „Európai Év Autójává“ választották, majd az elmúlt tíz év alatt, két generációból, összesen 1,2 millió Insignia gördült le Rüsselsheim futószalagjáról.

IntelliLux LED® Pixel-fényszóró: precizitás 168 LED-del

A szó legjobb értelmében fénypont az új Opel Insignia világítása. A jövőben kizárólag teljesen LED-es rendszereket alkalmaznak az Insigniában először kínált extra energia-hatékony LED-fényszórótól az új adaptív IntelliLux LED® Pixelig. Eddig 32 LED szolgálta a lehető legjobb látást, ezentúl viszont 168 darab új generációs LED ad „stadionvilágítást” – kategóriacsúcs a volumengyártóknál!

„Újabb nagy előrelépés az IntelliLux LED® Pixel világítás. Pihentetőbbé és biztonságosabbá teszi a hosszú éjszakai meneteket“, magyarázza az Opel fejlesztési főnöke, Christian Müller. „Az új fényszóró még gyorsabban, pontosabban és finomabban reagál a mindenkori forgalmi helyzetre. Mindig úgy áll be, hogy a lehető legjobb legyen az útpálya kivilágítása. Ezáltal tökéletes a látás, mások elvakítása nélkül.“

A két vezérlőkészülék – az egyik a frontkamerához, a másik a fényszóróhoz kapcsolódik – ezredmásodpercek alatt, észrevehetetlenül igazgatja a fénykévét. A folyamatosan reagáló LED-ek nagy számának jóvoltából simák az átmenetek. A szembe jövő vagy előrébb haladó járműveket „körülvilágítja”, az eddiginél pontosabb fényszegéllyel, és szélesebb is lett a fénykéve, úgyhogy a „kivágott” rész körül semmi sem marad sötét.

A fénykéve hosszúsága és iránya a menethelyzettől és a környezettől függ. A funkciók a kanyar- és rossz időjárási világítástól a városi-, országúti- és autópálya-fényig, illetve a beparkolás-segítésig terjednek. Különösen az adaptív autópálya-világítást optimalizálták: balkanyarban még jobban balra fordul a fénycsóva, így olyan távolságból lehet észrevenni jelzőtáblákat, amely korábban sötétben maradt, jobb kanyarban pedig erősebben jobbra fordul, nehogy véletlenül elvakítson szembejövőket. Az ultrakarcsú fényszórók oldalanként 84 LED-jét három sorban rendezték el. Ezekhez járul a kanyar- és a tompított-fény modulja, valamint a főfényszóró alatt a LED-es nappali menetfény.

Merész, letisztult, elegáns: új front- és fardizájn fokozza a vonzerőt

„Az új Insignia tovább viszi a merész és letisztult Opel-dizájnfilozófiát“, mondja az Opel dizájnfőnöke, Mark Adams. „Az új front kiemeli a sportosan elegáns karaktert. Az Insignia alacsonyabbnak, szélesebbnek hat, a legapróbb részletig felmutatja a német precizitást.“

Az új, krómkeretes hűtőmaszk szélesebb lett, prominensen előreálló lamellákkal. Középen a krómlécen nagyobb Opel-villám csillog; maga a krómléc pedig egy szintbe került az eddiginél mélyebben elhelyezett LED-es menetfénnyel. Ettől, és kétoldalt alul, a légbeömlők és ködlámpák sportos kombinációjától mutatkozik az Insignia elölről szélesebbnek és mélyebbnek, stabil kiállásúnak.

Hátulról azonos képet mutatnak az Insignia Grand Sport és a Sports Tourer letisztult, cicomátlan vonalai. A kötény alól már nem kerek, hanem markánsabb, ovális kipufogóvégek látszanak ki.

A karcsú, horizontális vonalak a belső térben folytatódnak. Megfelelő pontokon felcsillanó króm hangsúlyozza ki az enteriőr nívóját.

Teljes program: új tolatókamera, tolatóasszisztens és egyebek

Zászlóshajóhoz illően sorakoztatja fel az új Opel Insignia az asszisztens- és infotainment-rendszerek teljes arzenálját. A hátrapillantást új digitális tolatókamera javítja: tolatáskor, a lökhárítóból „nézve”, éles, pontos képet vetít a kocsi mögötti történésekről az infotainment-képernyőre. A parkolóhelyről kiállást a hozzá kapható tolatóasszisztens teszi biztonságosabbá: radar-érzékelőkkel pásztáz 90 fokos szögben, jobbra-balra húsz méterig az Insignia mögött, és hangjelzéssel, illetve a monitoron megjelenő jelzéssel figyelmeztet. A kínálathoz további asszisztensek tartoznak, mint:

- frontális ütközésveszély-jelzés, automatikus vészfékkel és gyalogosfelismeréssel,
- nyom- és sávtartó-asszisztens,
- holttér-figyelő,
- adaptív sebességszabályozó, vészfék-funkcióval,
- jelzőtábla-felismerés,
- automatikus parkolóasszisztens,
- vetített kijelzés – hogy az úton maradjon a tekintet.

Az Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis infotainment-rendszerek portfóliója a Multimedia Rádiótól a Multimedia Navin át a Multimedia Navi Pro-ig terjed. A csúcskészülék csatlakoztatott navigációs szolgáltatásokat nyújt, valós idejű közlekedési információkkal, online térképfrissítéssel és előrelátó navigálással; az utóbbi új jelképeket kapott, és frissebb modernebb hatású lett. Az E‑Call vészhívó funkcióval szükség esetén egy pillanat alatt lehet gombnyomással elérni a segítséget. Légzsákos vagy övfeszítős balesetkor automatikusan indít vészhívást a rendszer.

Továbbra is magas szintű az Insignia komfortja. A vezető és az első utas, kívánságra, az Egészséges Hát Munkacsoportnál tanúsított ergonomikus aktív ülésen foglalhat helyet. A kompatibilis okostelefonokat drót nélkül tölti fel menet közben a Wireless Charging. Az Insignia Sports Tourer pedig a hátsó lökhárító alatti lábmozgatásra nyitja fel vagy csukja le automatikusan a csomagtér-ajtót.

Világító- asszisztens-, biztonsági- és komfort-berendezéseinek átfogó csomagjaival, extra hatékony dízel- és benzinmotorjaival minden adottsága megvan az új Insigniának, hogy folytassa az Opel csúcstípusának sikereit.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Internet ; Ipari hírek ; Business

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.17-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre