Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.01.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps


A luxus új formája: Az új Mercedes-Maybach GLS
2019.11.21
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Az új Mercedes-Maybach GLS

A luxus új formája

Stuttgart/Kanton. A Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC a luxus új formáját képviseli a SUV szegmensben. Az új modell a GLS műszaki alapjaira épülő csúcskategóriás luxusautóval bővíti ki a Mercedes-Maybach márka kínálatát. Tágas belső tere kimagasló minőségű anyagokkal rendelkezik, a rendkívül hatékony hangszigetelés pedig biztonságos és kellemes atmoszférát teremt. A széria AIRMATIC légrugózás mellett, opcionálisan rendelhető az E-ACTIVE BODY CONTROL futómű az új és különleges Maybach vezetési üzemmóddal együtt, amely még nagyobb komfortot biztosít hátul. A beszállás is igen kényelmes: ajtónyitáskor a légrugózás alacsonyabbra engedi a karosszériát, amely alól csendesen előtűnik a megvilágított, alumínium fellépő. A kimondottan a Maybach modell számára készült négyliteres, V8-as turbómotor 558 lóerő és 730 Nm leadására képes, amely diszkrét, de erőteljes mozgást biztosít az autónak. Az erőforrás 48 V-os EQ Boost kiegészítő hibrid rendszerrel is rendelkezik. A Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC piaci bevezetése 2020 második felében kezdődik.

A Mercedes-Benz csillaga a motorháztetőn klasszikus formájában jelenik meg, miközben a Maybach hűtőrács aprólékosan megmunkált, függőleges króm lamellái elegáns hatást keltenek. Az ablakok körül és az oldalpaneleknél található króm betétek pedig méltóságot és eleganciát kölcsönöznek a modellnek. A 22 vagy 23 colos kerekek kimondottan a Mercedes-Maybach számára készültek, de a kipufogók egyedi kialakítása is a modell cseppet sem hétköznapi kialakítását erősíti. Ugyanez érvényes a márkajelzésre, amely a modell különböző pontjain, így például a D-oszlopon is megtalálhatók. Maybach-specifikus különlegességként a kéttónusú fényezés hétféle elegáns színkombinációban érhető el.

A Mercedes-Maybach GLS további látványos részei az elektromosan előbújó fellépők, amelyek lehetővé teszik a különösen kényelmes és biztonságos be- és kiszállást. Az alumíniumból készült fellépők fekete gumírozott betéteket és kiegészítő megvilágítást kaptak, különösen széles tartományban lefedve a hátsó ajtókat, amely nem csak praktikus, hanem különösen látványos is. A fellépők visszahúzott állapotukban (menet közben) láthatatlan módon megbújnak az oldalsó küszöbpanelek mögött. A hátsó ajtók nyitásával a fellépők automatikusan, egyetlen másodperc alatt felveszik helyzetüket, de ez az alapbeállítás meg is változtatható az MBUX központi rendszer speciális menüjében. A tágas hátsó helykínálat érdekében a Mercedes-Maybach GLS kizárólag két üléssorral érhető el.

A luxuskategória felszereltségei: puha bőr és elektromosan állítható ülések

A Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC felszereltsége már alaphelyzetben is a luxust képviseli. A két hátsó ülés elektromosan hátradönthető. A műszerfal és az utastér számos része páránzott nappabőr borítást kapott, opcionálisan pedig számos különböző belső rendelhető. A sötétítővel ellátott, elektromosan nyitható/dönthető panoráma tetőablak szintén szériatartozék, a klimatizált, masszázsfunkcióval rendelkező ülésekkel együtt. Külön kérésre a fix középkonzol tágas négyüléses modellé alakítja a típust, amelynek hátsó traktusa tökéletesen alkalmas a munkára és a pihenésre egyaránt. A konzolban összecsukható asztalokat és hűtőt is találunk, elegendő hellyel a pezsgősüvegek számára. A hűtőhöz tökéletesen illeszkedő pezsgőspoharak a Mercedes-Maybach kiegészítőinek kínálatából érhetők el.

A Mercedes-Maybach GLS számára a márka saját illatot fejlesztett ki, amelyet az opcionális AIR BALANCE csomag a beállításoknak megfelelően adagol: a fehér osmanthus virág könnyed illatát a bőr hangsúlyosabb jegyei és a fűszeres tea teszik igazán egyedivé.

Az erőátviteltől a futóművön át, egészen a fényszórókig, a Mercedes-Maybach GLS műszaki rendszerei a Mercedes-Benz SUV modellek legmagasabb kényelmi szintjének alapjaira épülnek. A Maybach hozzáadott értéke számos területen érezhető, így például a zajszigetelés tekintetében is, amely a hátsó ülések mögé beépített kiegészítő modul segítségével a csomagtér zajaitól is megkíméli az utasteret. A hátsó ülések különálló klímaberendezése is szériafelszerelés, amelynek kiegészítő légbeömlői és hősugárzói révén a kívánt hőmérséklet gyorsabban és huzatmentesen állítható be. A futómű és a hajtáslánc egyedi Maybach üzemmóddal is rendelkezik, amely főleg a hátsó ülésen helyet foglaló utasoknak kínál még nagyobb kényelmet a hagyományos modellekhez képest.

A szériafelszereltséghez tartozó MBUX hátsó tablet, amely a középkonzolon vagy a hátsó ülések közötti könyöklőben kapott helyet, az intuitív vezérelhetőség mellett, kiegészítő kényelmi és szórakozási funkciókat is lehetővé tesz. Az utasok által használt digitális eszközök integrációjához pedig minden elterjedt szabvány rendelkezésre áll.

Műszaki adatok: Elérhető a letölthető dokumentumban.

Sikeres almárka: Mercedes-Maybach

A Mercedes-Maybach márka az exkluzív luxust, a maximális kényelmet és a modern technológiát képviseli az autóipari tervezés, szolgáltatások és kiegészítők világában. A stílus és a státusz úttörője. A névadó Wilhelm Maybach életcélja az volt, hogy a legjobból, a lehető legjobbat hozza létre. A Mercedes-Maybach 2014-ben jött létre a Mercedes-Benz almárkájaként. 2015-ös piaci bevezetése óta több mint 45.000 Mercedes-Maybach S-osztály talált gazdára. 2018-ban több Mercedes-Maybach S-osztályt vásároltak, mint valaha: minden hetedik értékesített S-osztály Maybach volt.

www.mercedes-benz.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2038
Ipari hírek7038
Business4420
Autó, jármű, közlekedés5437
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1080
Rába112
Scania444
Robot, automatika1048
ABB424
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika836
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1359
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1303
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre