Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A luxus új formája: Az új Mercedes-Maybach GLS
2019.11.21
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
Az új Mercedes-Maybach GLS

A luxus új formája

Stuttgart/Kanton. A Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC a luxus új formáját képviseli a SUV szegmensben. Az új modell a GLS műszaki alapjaira épülő csúcskategóriás luxusautóval bővíti ki a Mercedes-Maybach márka kínálatát. Tágas belső tere kimagasló minőségű anyagokkal rendelkezik, a rendkívül hatékony hangszigetelés pedig biztonságos és kellemes atmoszférát teremt. A széria AIRMATIC légrugózás mellett, opcionálisan rendelhető az E-ACTIVE BODY CONTROL futómű az új és különleges Maybach vezetési üzemmóddal együtt, amely még nagyobb komfortot biztosít hátul. A beszállás is igen kényelmes: ajtónyitáskor a légrugózás alacsonyabbra engedi a karosszériát, amely alól csendesen előtűnik a megvilágított, alumínium fellépő. A kimondottan a Maybach modell számára készült négyliteres, V8-as turbómotor 558 lóerő és 730 Nm leadására képes, amely diszkrét, de erőteljes mozgást biztosít az autónak. Az erőforrás 48 V-os EQ Boost kiegészítő hibrid rendszerrel is rendelkezik. A Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC piaci bevezetése 2020 második felében kezdődik.

A Mercedes-Benz csillaga a motorháztetőn klasszikus formájában jelenik meg, miközben a Maybach hűtőrács aprólékosan megmunkált, függőleges króm lamellái elegáns hatást keltenek. Az ablakok körül és az oldalpaneleknél található króm betétek pedig méltóságot és eleganciát kölcsönöznek a modellnek. A 22 vagy 23 colos kerekek kimondottan a Mercedes-Maybach számára készültek, de a kipufogók egyedi kialakítása is a modell cseppet sem hétköznapi kialakítását erősíti. Ugyanez érvényes a márkajelzésre, amely a modell különböző pontjain, így például a D-oszlopon is megtalálhatók. Maybach-specifikus különlegességként a kéttónusú fényezés hétféle elegáns színkombinációban érhető el.

A Mercedes-Maybach GLS további látványos részei az elektromosan előbújó fellépők, amelyek lehetővé teszik a különösen kényelmes és biztonságos be- és kiszállást. Az alumíniumból készült fellépők fekete gumírozott betéteket és kiegészítő megvilágítást kaptak, különösen széles tartományban lefedve a hátsó ajtókat, amely nem csak praktikus, hanem különösen látványos is. A fellépők visszahúzott állapotukban (menet közben) láthatatlan módon megbújnak az oldalsó küszöbpanelek mögött. A hátsó ajtók nyitásával a fellépők automatikusan, egyetlen másodperc alatt felveszik helyzetüket, de ez az alapbeállítás meg is változtatható az MBUX központi rendszer speciális menüjében. A tágas hátsó helykínálat érdekében a Mercedes-Maybach GLS kizárólag két üléssorral érhető el.

A luxuskategória felszereltségei: puha bőr és elektromosan állítható ülések

A Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC felszereltsége már alaphelyzetben is a luxust képviseli. A két hátsó ülés elektromosan hátradönthető. A műszerfal és az utastér számos része páránzott nappabőr borítást kapott, opcionálisan pedig számos különböző belső rendelhető. A sötétítővel ellátott, elektromosan nyitható/dönthető panoráma tetőablak szintén szériatartozék, a klimatizált, masszázsfunkcióval rendelkező ülésekkel együtt. Külön kérésre a fix középkonzol tágas négyüléses modellé alakítja a típust, amelynek hátsó traktusa tökéletesen alkalmas a munkára és a pihenésre egyaránt. A konzolban összecsukható asztalokat és hűtőt is találunk, elegendő hellyel a pezsgősüvegek számára. A hűtőhöz tökéletesen illeszkedő pezsgőspoharak a Mercedes-Maybach kiegészítőinek kínálatából érhetők el.

A Mercedes-Maybach GLS számára a márka saját illatot fejlesztett ki, amelyet az opcionális AIR BALANCE csomag a beállításoknak megfelelően adagol: a fehér osmanthus virág könnyed illatát a bőr hangsúlyosabb jegyei és a fűszeres tea teszik igazán egyedivé.

Az erőátviteltől a futóművön át, egészen a fényszórókig, a Mercedes-Maybach GLS műszaki rendszerei a Mercedes-Benz SUV modellek legmagasabb kényelmi szintjének alapjaira épülnek. A Maybach hozzáadott értéke számos területen érezhető, így például a zajszigetelés tekintetében is, amely a hátsó ülések mögé beépített kiegészítő modul segítségével a csomagtér zajaitól is megkíméli az utasteret. A hátsó ülések különálló klímaberendezése is szériafelszerelés, amelynek kiegészítő légbeömlői és hősugárzói révén a kívánt hőmérséklet gyorsabban és huzatmentesen állítható be. A futómű és a hajtáslánc egyedi Maybach üzemmóddal is rendelkezik, amely főleg a hátsó ülésen helyet foglaló utasoknak kínál még nagyobb kényelmet a hagyományos modellekhez képest.

A szériafelszereltséghez tartozó MBUX hátsó tablet, amely a középkonzolon vagy a hátsó ülések közötti könyöklőben kapott helyet, az intuitív vezérelhetőség mellett, kiegészítő kényelmi és szórakozási funkciókat is lehetővé tesz. Az utasok által használt digitális eszközök integrációjához pedig minden elterjedt szabvány rendelkezésre áll.

Műszaki adatok: Elérhető a letölthető dokumentumban.

Sikeres almárka: Mercedes-Maybach

A Mercedes-Maybach márka az exkluzív luxust, a maximális kényelmet és a modern technológiát képviseli az autóipari tervezés, szolgáltatások és kiegészítők világában. A stílus és a státusz úttörője. A névadó Wilhelm Maybach életcélja az volt, hogy a legjobból, a lehető legjobbat hozza létre. A Mercedes-Maybach 2014-ben jött létre a Mercedes-Benz almárkájaként. 2015-ös piaci bevezetése óta több mint 45.000 Mercedes-Maybach S-osztály talált gazdára. 2018-ban több Mercedes-Maybach S-osztályt vásároltak, mint valaha: minden hetedik értékesített S-osztály Maybach volt.

www.mercedes-benz.hu  


* NEWS * ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre