Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.19.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A családok ideális társa: Az új Mercedes-Benz GLB és az új Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC
2019.11.21
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
- Az új Mercedes-Benz GLB és az új Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

A családok ideális társa

Stuttgart. Erőteljes arányok rövid túlnyúlásokkal és terepjárós kialakítással, valamint opcionális 4MATIC összkerékhajtás jellemzik a legújabb Mercedes-Benz modellt, amely egy sokoldalú SUV. Tágas családi autóként a GLB az első kompakt Mercedes-Benz, amely opcionálisan hétüléses kialakítással is elérhető. Az erőteljes és hatékony négyhengeres motorokkal, a legújabb vezetési segédrendszerekkel és intuitív MBUX központi rendszerrel elérhető új családtag a Mercedes-Benz jelenlegi kompakt modellgenerációjának minden erősségével rendelkezik. 4,634 méteres hosszával pedig még nagyobb teret enged az érvényesülésre. Az új Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC versenytárs nélküli alternatívát nyújt a kompakt SUV modellek kategóriájában.

„Immár minden harmadik Mercedes-Benz személyautó SUV, és minden negyedik valamilyen kompakt modell, így a GLB kompakt SUV-ként a két legnépszerűbb szegmens legfontosabb tényezőit egyesíti” – mondta Britta Seeger, a Daimler AG vezetőségi tagja és a Mercedes-Benz Cars értékesítésért felelős vezetője. „A GLB ráadásul olyan lehetőségeket is kínál, amelyek eddig még nem álltak az ügyfelek rendelkezésére ebben a szegmensben, például már hét üléssel is elérhető.”

„Ikonikus formaterve a Mercedes-Benz GLB-t félreismerhetetlen SUV-karakterrel ruházza fel” – mondta Gorden Wagener, a Daimler AG formatervezési vezetője. „A tiszta formák és az erőteljes felületek tökéletesen megtestesítik az érzéki letisztultságról szóló formatervezési filozófiánkat.”

A GLB 2829 milliméteres tengelytávja tíz centiméterrel hosszabb, mint például az új B-osztályé. Ez a funkcióközpontú utastér-kialakítással együtt bőséges helykínálatot eredményez. Az első üléssor fejtere 1069 milliméter, amely optimális érték a szegmensben. Az ötüléses verzió 967 milliméteres térdhelye hátul különösen kényelmes utazást biztosít.

A csomagtartó az ötüléses verzió esetében alaphelyzetben 570 literes és egészen 1805 literig bővíthető, így egy tágas kombi kvalitásait nyújtva. Opcionálisan a második üléssor hosszirányban állítható, amelynek révén a csomagtér további 190 literrel megnövelhető.

Sikertörténet: a kompakt modellcsalád nyolcadik tagja

Az új GLB a mexikói Aguascalientesben található gyárban, illetve a kínai piac számára Pekingben készül. A piaci bevezetés 2019 végén kezdődik. Az új GLB kompakt családi SUV-val együtt a Mercedes-Benz kompakt modellcsaládja immár nyolc modellből áll: az A-osztály, az A-osztály limuzin és a hosszított tengelytávú A-osztály limuzin, a B-osztály, a CLA Coupé, a CLA Shooting Brake és a GLA már elérhetők a piacon. 2018-ban világszerte több mint 609 ezer ügyfél vehette át kompakt modelljét. Az első A-osztály 1997-es bemutatása óta több mint hétmillió kompakt modellt adott át a Mercedes-Benz.

Minden élethelyzetre készen: akár hét üléssel is

A GLB a Mercedes-Benz első kompakt autója, amely három üléssorral, opcionálisan pedig két további különálló üléssel is elérhető. Ezen utóbbi ülések legfeljebb 1,68 méter magas személyeknek kínálnak megfelelő ülőhelyet. A kivételesen gazdag biztonsági alapfelszereltségek között megtaláljuk az állítható fejtámlákat, az övfeszítővel és överőhatárolóval rendelkező biztonsági öveket az összes külső üléshez, az oldalsó függönylégzsákot, amely a harmadik üléssor utasait is védi, valamint az ISOFIX és Top Tether csatlakozókat gyerekülések számára. Ezek segítségével akár négy teljes értékű gyerekülést is elhelyezhetünk a második és a harmadik üléssorban.

A harmadik üléssor kényelmi extrái között megtalálhatunk két pohártartót az ülések között, valamint két tárolórekeszt gumírozott belső borítással a bal és a jobb oldalon, továbbá egy-egy USB csatlakozóval. Az üléseket pedig a csomagtartó síkjába döntve süllyeszthetjük be, hatékonyan növelve a rendelkezésre álló csomagtér méretét.

A variálhatóság részletei: Elérhető a letölthető dokumentumban.

Terepre hangolva: a külső formaterv

A GLB erőteljes arányai kihangsúlyozzák formatervének terepjárós irányultságát: a felületek kiemelése, a törésvonalak csökkentett száma és a panelek precíz illesztése érzéki letisztultságot tükröz, a fokozott sportosság és a modern kialakítás hatásával. A függőleges elülső rész és a magabiztosságot sugárzó első lámpák a terepjárós gének egyértelmű bizonyítékai, a rövid első és hátsó túlnyúlásokkal együtt.

Az érzéki hangulatot a hangsúlyos vállvonal dominálja, amely a C-oszlopnál fokozott emelkedéssel növeli a sportosságot. A nagyméretű ajtók könnyű beszállást tesznek lehetővé, ráadásul kialakításukkal a küszöböket is megvédik a szennyeződéstől, így minden esetben tiszta be- és kiszállást tesznek lehetővé. Körben strapabíró műanyag elemek fokozzák a terepjárós karaktert és a praktikumot, elöl és hátul pedig fémhatású betétek találhatók. A magas tetőlécek polírozott alumíniumból készülnek.

Kimagasló minőségű alumínium részletek: a belső tér

A műszerfal egyetlen egységből áll, amely egy kivágást tartalmaz a vezető és első utas előtti részen. A vezető előtt található a Widescreen Cockpit, amely az MBUX rendszer segítségével irányítható. A modell újdonsága az utas előtt elhelyezett alumínium hatású betét, amely az utastérben is terepjárós hangulatot áraszt. A mellette elhelyezkedő kerek légbeömlők alatt találhatók a klímavezérlő nyomógombjai, melyeknek összhatása olyan, mintha egyetlen alumíniumhengerből lettek volna kivágva.

A belső tér robusztus karaktere a középkonzolon folytatódik. A csőszerű elemek itt is kiváló helyet biztosítanak a kiegészítőknek és kezelőszerveknek. Az ajtók vízszintes kapaszkodója tovább erősíti a terepjárós jelleget, amely a Progressive csomagban és magasabb felszereltségi csomagok esetén ugyancsak alumínium hatású betéteket kap.

Terepen is tökéletesen megvilágítja a környezetet

A GLB-hez a LED High Performance fényszórók és a MULTIBEAM LED adaptív fényszórók is elérhetők opcionálisan. Az utóbbi különösen gyors és precíz, elektronikusan vezérelt fényszórást tesz lehetővé - az adott forgalmi helyzettől függően.

Opcionálisan LED-es ködlámpa is elérhető, amely még szélesebben világítja meg az utat, mint az elsődleges fényszórók, alacsony helyzete pedig csökkenti az elvakítás és a visszaverődés esélyét.

A nagy média kijelzővel felszerelt 4MATIC modellek megkapják az Off-Road Technikai csomagot. A MULTIBEAM LED fényszóróval együtt ezek a modellek speciális, terepezéshez ideális megvilágításra képesek, amely sokkal könnyebbé teszi az éjszaka történő tájékozódást az egyenetlen talajon. Ilyenkor a MULTIBEAM LED lámpák kanyarfényszórói folyamatosan világítanak 50 km/h-s sebesség alatt, ami különösen széles és fényes megvilágítást biztosít a jármű előtt.

Műszaki információk

A GLB a Mercedes-Benz jelenlegi kompakt modellpalettájának technológiáját örökli. A legfontosabb részletek:

• A négyhengeres benzines és dízelmotorok teljesen átalakultak és továbbfejlődtek a kompakt modellcsalád új generációjában: az elődökhöz viszonyítva jóval erősebbek és nagyobb nyomatékkal rendelkeznek, illetve hatékonyságuk nőtt, a károsanyag-kibocsátásuk pedig csökkent. A benzines kínálat beszálló modelljét a hengerlekapcsolással rendelkező GLB 200 adja (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,0-6,2 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 137-142 g/km).

• A vezetési segédrendszerek funkciói és támogatása az S-osztály szintjéhez mérhető: a továbbfejlesztett kamerás és radaros rendszereknek köszönhetően a GLB akár 500 méterre előre is lát, és bizonyos helyzetekben félautomata vezetésre is képes. Például a kanyarok, körforgalmak és kereszteződések előtt képes a megfelelő sebesség megválasztására, amelyet a DISTRONIC aktív távolságtartó tempomat magától elvégez a térkép- és a navigációs adatok alapján. Az Active Steering Assist új funkciójaként többek között az aktív sávtartó rendszer is elérhető. Amennyiben az aktív parkolási segítséggel ellátott PARKTRONIC megtalálható a fedélzeten, a GLB kibővített automatikus újraindításra is képes például autópályás torlódásoknál.

• Komfort futómű: a GLB elöl McPherson, hátul pedig a zajt és a vibrációkat kiválóan szigetelő, többlengőkaros futóművel rendelkezik. Opcionálisan adaptív lengéscsillapítás is elérhető a típushoz. Ennek segítségével a vezető a DYNAMIC SELECT üzemmódválasztóval választhat a kényelmes vagy a sportos beállítás között.

• Az intuitív módon működtethető MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotainment rendszer jellemzői a technológia abszolút csúcsát képviselik: briliáns kijelzők és grafikák, személyre szabható megjelenítés, színes vetített kijelző, kiterjesztett valóságú navigáció, tanulékony szoftver és a „Hey Mercedes” paranccsal aktiválható hangfelismerés.

• ENERGIZING komfort vezérlés: összeköti a gépjármű különböző kényelmi felszereltségeit, valamint a zenei és megvilágítási hangulatokkal, illetve különböző masszázsok segítségével különféle wellness programokat alakít ki. Az ENERGIZING COACH az adott helyzet függvényében ajánlja fel ezeket a programokat. Amennyiben a vezető Mercedes-Benz vivoactive® 3 okosórát vagy más kompatibilis Garmin® eszközt használ, a rendszer a személyes értékeit, így például stressz-szintjét vagy alvásminőségét is figyelembe veszi az ajánláshoz.

Ha még nagyobb tapadásra van szükség: 4MATIC összkerékhajtás

A GLB modellekhez opcionálisan elérhető a 4MATIC összkerékhajtás, és a változtatható nyomatékelosztás. A sportos összkerékhajtás karakterét a DYNAMIC SELECT üzemmódváltóval lehet befolyásolni: a három különböző módnak megfelelően a rendszer az összkerékhajtás kuplungját a körülményeknek megfelelően a takarékostól a sportosig vezérli. Normál körülmények között az ’Eco/Comfort’ programban 80:20 százalékos a hajtóerő elosztása az első és a hátsó tengely között, ami a ’Sport’ módban 70:30-ra változik. Offroad módban a kuplung köztes differenciálzárként működve 50:50 százalékos elosztásra vált.

Könnyű terepen különösen hasznos: Off-Road Technikai csomag

Az Off-Road Technikai csomag egy további vezetési módot is tartalmaz, mely finomhangolja a motor teljesítményleadását, a 4MATIC rendszer karakterét és az ABS működését a könnyű terepen. A vezetési mód a DYNAMIC SELECT gombbal aktiválható.

Az Off-Road Technikai csomag további elemei:

• A média kijelzőn megjeleníthető az aktuális vezetési helyzet ábrája. A realisztikus megjelenítés a hossz- és oldalirányú dőlésszögeket és a különböző műszaki beállításokat is megmutatja, hogy a vezető még könnyebben hozhasson döntést.

• A lejtmenetvezérlő rendszer igény szerint automatikusan bekapcsol és kb. 2 és 18 km/h közötti sebességre állítható, mely a műszercsoporton vagy az opcionális szélvédőre vetített kijelzőn olvasható le. A rendszer célzott fékezéssel segíti a beállított sebesség tartását meredek lejtőn, úgy, hogy közben az irányítás lehetőségét mindvégig megőrzi a vezető számára.

Erőteljes és hatékony: a motorok

A négyhengeres benzines és dízelmotorok teljesen átalakultak és továbbfejlődtek a kompakt modellcsalád új generációjában: az elődökhöz viszonyítva jóval erősebbek és nyomatékosabbak, miközben hatékonyságuk nőtt, károsanyag-kibocsátásuk pedig csökkent. A benzines modellkínálat beszálló modelljét az M 282-es kódjelű 1,33 literes turbómotorral felszerelt GLB 200 adja. Az erőforrás a részterheléskor képes két henger lekapcsolására, amivel még tovább fokozza a hatékonyságot.

A GLB 250 4MATIC (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7,2-7,4 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 165-169 g/km ) M 260-as kódjelű kétliteres turbómotorja alumínium motorblokkal rendelkezik, amelynek alsó része kiszélesedik a CONICSHAPE® elv alapján. Ez egy speciális, házon belül fejlesztett eljárással kerül kialakításra. Ez csökkenti a dugattyúk súrlódását, ezáltal pedig az üzemanyag-fogyasztást. Az alumínium négyszelepes hengerfej, a CAMTRONIC kétoldali változó szelepvezérlés pedig még tovább fokozza a hatékonyságot. A továbbfejlesztett emisszióvezérlő rendszerének köszönhetően a kétliteres dízelmotor (OM 654q) a 8G-DCT duplakuplungos automata váltóval (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,9-5,5 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 128-146 g/km ) már most teljesíti az Euro 6d norma szerinti második szintű RDE ciklus előírásait.

www.mercedes-benz.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok24
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás77
* NEWS *7365
Ipari cégek2332
Ipari hírek7348
Business4654
Autó, jármű, közlekedés5731
BUD325
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 214
e-sport16
Audi520
Mercedes893
Opel305
Suzuki266
BMW244
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1107
Rába112
Scania445
Robot, automatika1072
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia129
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő230
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika890
Internet553
YouTube95
D nyomtatás66
Fém, gépipar1394
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer215
FMCG, kereskedelem36
Logisztika308
Ingatlan, építőipar367
Energia, közmű, akkumulátor1384
Solar77
Bosch790
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás900
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
A Becker Románia UR10 együttműködő robotok által automatizált ragasztóadagolás és összeszerelési folyamatok révén növeli a termelékenységet
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre