Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.12.10.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A családok ideális társa: Az új Mercedes-Benz GLB és az új Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC
2019.11.21
Forrás: Mercedes-Benz, Sajtóinformáció
- Az új Mercedes-Benz GLB és az új Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC

A családok ideális társa

Stuttgart. Erőteljes arányok rövid túlnyúlásokkal és terepjárós kialakítással, valamint opcionális 4MATIC összkerékhajtás jellemzik a legújabb Mercedes-Benz modellt, amely egy sokoldalú SUV. Tágas családi autóként a GLB az első kompakt Mercedes-Benz, amely opcionálisan hétüléses kialakítással is elérhető. Az erőteljes és hatékony négyhengeres motorokkal, a legújabb vezetési segédrendszerekkel és intuitív MBUX központi rendszerrel elérhető új családtag a Mercedes-Benz jelenlegi kompakt modellgenerációjának minden erősségével rendelkezik. 4,634 méteres hosszával pedig még nagyobb teret enged az érvényesülésre. Az új Mercedes-AMG GLB 35 4MATIC versenytárs nélküli alternatívát nyújt a kompakt SUV modellek kategóriájában.

„Immár minden harmadik Mercedes-Benz személyautó SUV, és minden negyedik valamilyen kompakt modell, így a GLB kompakt SUV-ként a két legnépszerűbb szegmens legfontosabb tényezőit egyesíti” – mondta Britta Seeger, a Daimler AG vezetőségi tagja és a Mercedes-Benz Cars értékesítésért felelős vezetője. „A GLB ráadásul olyan lehetőségeket is kínál, amelyek eddig még nem álltak az ügyfelek rendelkezésére ebben a szegmensben, például már hét üléssel is elérhető.”

„Ikonikus formaterve a Mercedes-Benz GLB-t félreismerhetetlen SUV-karakterrel ruházza fel” – mondta Gorden Wagener, a Daimler AG formatervezési vezetője. „A tiszta formák és az erőteljes felületek tökéletesen megtestesítik az érzéki letisztultságról szóló formatervezési filozófiánkat.”

A GLB 2829 milliméteres tengelytávja tíz centiméterrel hosszabb, mint például az új B-osztályé. Ez a funkcióközpontú utastér-kialakítással együtt bőséges helykínálatot eredményez. Az első üléssor fejtere 1069 milliméter, amely optimális érték a szegmensben. Az ötüléses verzió 967 milliméteres térdhelye hátul különösen kényelmes utazást biztosít.

A csomagtartó az ötüléses verzió esetében alaphelyzetben 570 literes és egészen 1805 literig bővíthető, így egy tágas kombi kvalitásait nyújtva. Opcionálisan a második üléssor hosszirányban állítható, amelynek révén a csomagtér további 190 literrel megnövelhető.

Sikertörténet: a kompakt modellcsalád nyolcadik tagja

Az új GLB a mexikói Aguascalientesben található gyárban, illetve a kínai piac számára Pekingben készül. A piaci bevezetés 2019 végén kezdődik. Az új GLB kompakt családi SUV-val együtt a Mercedes-Benz kompakt modellcsaládja immár nyolc modellből áll: az A-osztály, az A-osztály limuzin és a hosszított tengelytávú A-osztály limuzin, a B-osztály, a CLA Coupé, a CLA Shooting Brake és a GLA már elérhetők a piacon. 2018-ban világszerte több mint 609 ezer ügyfél vehette át kompakt modelljét. Az első A-osztály 1997-es bemutatása óta több mint hétmillió kompakt modellt adott át a Mercedes-Benz.

Minden élethelyzetre készen: akár hét üléssel is

A GLB a Mercedes-Benz első kompakt autója, amely három üléssorral, opcionálisan pedig két további különálló üléssel is elérhető. Ezen utóbbi ülések legfeljebb 1,68 méter magas személyeknek kínálnak megfelelő ülőhelyet. A kivételesen gazdag biztonsági alapfelszereltségek között megtaláljuk az állítható fejtámlákat, az övfeszítővel és överőhatárolóval rendelkező biztonsági öveket az összes külső üléshez, az oldalsó függönylégzsákot, amely a harmadik üléssor utasait is védi, valamint az ISOFIX és Top Tether csatlakozókat gyerekülések számára. Ezek segítségével akár négy teljes értékű gyerekülést is elhelyezhetünk a második és a harmadik üléssorban.

A harmadik üléssor kényelmi extrái között megtalálhatunk két pohártartót az ülések között, valamint két tárolórekeszt gumírozott belső borítással a bal és a jobb oldalon, továbbá egy-egy USB csatlakozóval. Az üléseket pedig a csomagtartó síkjába döntve süllyeszthetjük be, hatékonyan növelve a rendelkezésre álló csomagtér méretét.

A variálhatóság részletei: Elérhető a letölthető dokumentumban.

Terepre hangolva: a külső formaterv

A GLB erőteljes arányai kihangsúlyozzák formatervének terepjárós irányultságát: a felületek kiemelése, a törésvonalak csökkentett száma és a panelek precíz illesztése érzéki letisztultságot tükröz, a fokozott sportosság és a modern kialakítás hatásával. A függőleges elülső rész és a magabiztosságot sugárzó első lámpák a terepjárós gének egyértelmű bizonyítékai, a rövid első és hátsó túlnyúlásokkal együtt.

Az érzéki hangulatot a hangsúlyos vállvonal dominálja, amely a C-oszlopnál fokozott emelkedéssel növeli a sportosságot. A nagyméretű ajtók könnyű beszállást tesznek lehetővé, ráadásul kialakításukkal a küszöböket is megvédik a szennyeződéstől, így minden esetben tiszta be- és kiszállást tesznek lehetővé. Körben strapabíró műanyag elemek fokozzák a terepjárós karaktert és a praktikumot, elöl és hátul pedig fémhatású betétek találhatók. A magas tetőlécek polírozott alumíniumból készülnek.

Kimagasló minőségű alumínium részletek: a belső tér

A műszerfal egyetlen egységből áll, amely egy kivágást tartalmaz a vezető és első utas előtti részen. A vezető előtt található a Widescreen Cockpit, amely az MBUX rendszer segítségével irányítható. A modell újdonsága az utas előtt elhelyezett alumínium hatású betét, amely az utastérben is terepjárós hangulatot áraszt. A mellette elhelyezkedő kerek légbeömlők alatt találhatók a klímavezérlő nyomógombjai, melyeknek összhatása olyan, mintha egyetlen alumíniumhengerből lettek volna kivágva.

A belső tér robusztus karaktere a középkonzolon folytatódik. A csőszerű elemek itt is kiváló helyet biztosítanak a kiegészítőknek és kezelőszerveknek. Az ajtók vízszintes kapaszkodója tovább erősíti a terepjárós jelleget, amely a Progressive csomagban és magasabb felszereltségi csomagok esetén ugyancsak alumínium hatású betéteket kap.

Terepen is tökéletesen megvilágítja a környezetet

A GLB-hez a LED High Performance fényszórók és a MULTIBEAM LED adaptív fényszórók is elérhetők opcionálisan. Az utóbbi különösen gyors és precíz, elektronikusan vezérelt fényszórást tesz lehetővé - az adott forgalmi helyzettől függően.

Opcionálisan LED-es ködlámpa is elérhető, amely még szélesebben világítja meg az utat, mint az elsődleges fényszórók, alacsony helyzete pedig csökkenti az elvakítás és a visszaverődés esélyét.

A nagy média kijelzővel felszerelt 4MATIC modellek megkapják az Off-Road Technikai csomagot. A MULTIBEAM LED fényszóróval együtt ezek a modellek speciális, terepezéshez ideális megvilágításra képesek, amely sokkal könnyebbé teszi az éjszaka történő tájékozódást az egyenetlen talajon. Ilyenkor a MULTIBEAM LED lámpák kanyarfényszórói folyamatosan világítanak 50 km/h-s sebesség alatt, ami különösen széles és fényes megvilágítást biztosít a jármű előtt.

Műszaki információk

A GLB a Mercedes-Benz jelenlegi kompakt modellpalettájának technológiáját örökli. A legfontosabb részletek:

• A négyhengeres benzines és dízelmotorok teljesen átalakultak és továbbfejlődtek a kompakt modellcsalád új generációjában: az elődökhöz viszonyítva jóval erősebbek és nagyobb nyomatékkal rendelkeznek, illetve hatékonyságuk nőtt, a károsanyag-kibocsátásuk pedig csökkent. A benzines kínálat beszálló modelljét a hengerlekapcsolással rendelkező GLB 200 adja (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 6,0-6,2 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 137-142 g/km).

• A vezetési segédrendszerek funkciói és támogatása az S-osztály szintjéhez mérhető: a továbbfejlesztett kamerás és radaros rendszereknek köszönhetően a GLB akár 500 méterre előre is lát, és bizonyos helyzetekben félautomata vezetésre is képes. Például a kanyarok, körforgalmak és kereszteződések előtt képes a megfelelő sebesség megválasztására, amelyet a DISTRONIC aktív távolságtartó tempomat magától elvégez a térkép- és a navigációs adatok alapján. Az Active Steering Assist új funkciójaként többek között az aktív sávtartó rendszer is elérhető. Amennyiben az aktív parkolási segítséggel ellátott PARKTRONIC megtalálható a fedélzeten, a GLB kibővített automatikus újraindításra is képes például autópályás torlódásoknál.

• Komfort futómű: a GLB elöl McPherson, hátul pedig a zajt és a vibrációkat kiválóan szigetelő, többlengőkaros futóművel rendelkezik. Opcionálisan adaptív lengéscsillapítás is elérhető a típushoz. Ennek segítségével a vezető a DYNAMIC SELECT üzemmódválasztóval választhat a kényelmes vagy a sportos beállítás között.

• Az intuitív módon működtethető MBUX (Mercedes-Benz User Experience) infotainment rendszer jellemzői a technológia abszolút csúcsát képviselik: briliáns kijelzők és grafikák, személyre szabható megjelenítés, színes vetített kijelző, kiterjesztett valóságú navigáció, tanulékony szoftver és a „Hey Mercedes” paranccsal aktiválható hangfelismerés.

• ENERGIZING komfort vezérlés: összeköti a gépjármű különböző kényelmi felszereltségeit, valamint a zenei és megvilágítási hangulatokkal, illetve különböző masszázsok segítségével különféle wellness programokat alakít ki. Az ENERGIZING COACH az adott helyzet függvényében ajánlja fel ezeket a programokat. Amennyiben a vezető Mercedes-Benz vivoactive® 3 okosórát vagy más kompatibilis Garmin® eszközt használ, a rendszer a személyes értékeit, így például stressz-szintjét vagy alvásminőségét is figyelembe veszi az ajánláshoz.

Ha még nagyobb tapadásra van szükség: 4MATIC összkerékhajtás

A GLB modellekhez opcionálisan elérhető a 4MATIC összkerékhajtás, és a változtatható nyomatékelosztás. A sportos összkerékhajtás karakterét a DYNAMIC SELECT üzemmódváltóval lehet befolyásolni: a három különböző módnak megfelelően a rendszer az összkerékhajtás kuplungját a körülményeknek megfelelően a takarékostól a sportosig vezérli. Normál körülmények között az ’Eco/Comfort’ programban 80:20 százalékos a hajtóerő elosztása az első és a hátsó tengely között, ami a ’Sport’ módban 70:30-ra változik. Offroad módban a kuplung köztes differenciálzárként működve 50:50 százalékos elosztásra vált.

Könnyű terepen különösen hasznos: Off-Road Technikai csomag

Az Off-Road Technikai csomag egy további vezetési módot is tartalmaz, mely finomhangolja a motor teljesítményleadását, a 4MATIC rendszer karakterét és az ABS működését a könnyű terepen. A vezetési mód a DYNAMIC SELECT gombbal aktiválható.

Az Off-Road Technikai csomag további elemei:

• A média kijelzőn megjeleníthető az aktuális vezetési helyzet ábrája. A realisztikus megjelenítés a hossz- és oldalirányú dőlésszögeket és a különböző műszaki beállításokat is megmutatja, hogy a vezető még könnyebben hozhasson döntést.

• A lejtmenetvezérlő rendszer igény szerint automatikusan bekapcsol és kb. 2 és 18 km/h közötti sebességre állítható, mely a műszercsoporton vagy az opcionális szélvédőre vetített kijelzőn olvasható le. A rendszer célzott fékezéssel segíti a beállított sebesség tartását meredek lejtőn, úgy, hogy közben az irányítás lehetőségét mindvégig megőrzi a vezető számára.

Erőteljes és hatékony: a motorok

A négyhengeres benzines és dízelmotorok teljesen átalakultak és továbbfejlődtek a kompakt modellcsalád új generációjában: az elődökhöz viszonyítva jóval erősebbek és nyomatékosabbak, miközben hatékonyságuk nőtt, károsanyag-kibocsátásuk pedig csökkent. A benzines modellkínálat beszálló modelljét az M 282-es kódjelű 1,33 literes turbómotorral felszerelt GLB 200 adja. Az erőforrás a részterheléskor képes két henger lekapcsolására, amivel még tovább fokozza a hatékonyságot.

A GLB 250 4MATIC (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 7,2-7,4 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 165-169 g/km ) M 260-as kódjelű kétliteres turbómotorja alumínium motorblokkal rendelkezik, amelynek alsó része kiszélesedik a CONICSHAPE® elv alapján. Ez egy speciális, házon belül fejlesztett eljárással kerül kialakításra. Ez csökkenti a dugattyúk súrlódását, ezáltal pedig az üzemanyag-fogyasztást. Az alumínium négyszelepes hengerfej, a CAMTRONIC kétoldali változó szelepvezérlés pedig még tovább fokozza a hatékonyságot. A továbbfejlesztett emisszióvezérlő rendszerének köszönhetően a kétliteres dízelmotor (OM 654q) a 8G-DCT duplakuplungos automata váltóval (vegyes üzemanyag-fogyasztás: 4,9-5,5 l/100 km, vegyes széndioxid-kibocsátás: 128-146 g/km ) már most teljesíti az Euro 6d norma szerinti második szintű RDE ciklus előírásait.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre