Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.12.10.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A SEAT kiszállításai októberben több, mint 30 százalékkal nőttek, az év első tíz hónapjában pedig 11 százalékos volt az emelkedés
2019.11.08
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- Az autógyártó történetének legeredményesebb októberét zárta 43.900 kiszállítással
- Január óta a SEAT kiszállításai 11,1 százalékkal bővültek, tíz hónap után pedig majdnem elérték a közel félmillió járművet, amely új rekord a vállalat életében

- A SEAT már most több autót értékesített Németországban és Svájcban, mint a teljes 2018-as évben, új rekordot felállítva a kiszállítások tekintetében
- A kiszállítások Franciaországban, Olaszországban, Svájcban, Hollandiában, Svédországban és a Dániában is több, mint 20 százalékkal emelkedtek
- A CUPRA kiszállításai január és október között 79 százalékkal bővültek

Martorell / Budapest, 2019. november 8.- A SEAT kiszállításai az év vége felé járva új rekordhoz közelednek. Január és október között a spanyol vállalat világszerte 498.700 kiszállítást teljesített, amely 11,1 százalékkal több, mint a tavalyi év ugyanezen időszakában (2018. január – október: 449.000 darab). Ezzel az eredménnyel a SEAT közel 50.000 darabbal több járművet adott át ügyfeleinek és megdöntötte a 2018. hasonló időszakában felállított rekordot.

Az előző hónapban a SEAT kiszállításai a szeptemberhez hasonlóan tovább bővültek, ezúttal 30 százalék feletti volt az emelkedés. Egészen pontosan a vállalat 43.900 járművet adott át ügyfeleinek, amely 31,3 százalékkal több, mint a 2018-ban regisztrált 33.400 darab. Ez a növekedés részben a 2018. szeptemberében életbe lépő WLTP szabvány eredménye, amikor a WLTP alkalmazását közvetlenül megelőző hónapokban meredeken nőtt, majd utána csökkent a kiszállítások száma. A SEAT történetének legjobb októberét zárta, túlszárnyalva a 2017-es év eredményét is (2017. október: 40.200 darab)

Wayne Griffiths, a SEAT értékesítés és marketing területekért felelős alelnöke és a CUPRA vezérigazgatója igen pozitívan értékelte ezeket az eredményeket. „Még két hónap van hátra az év végéig és a SEAT már közel 500.000 kiszállításnál jár, amely darabszámot a vállalat 70 éves története során mindössze két alkalommal sikerült átlépni. Várhatóan új kiszállítási csúccsal zárjuk az évet és olyan magasságokba érhetünk, amely stabil alapot biztosít számunkra a következő év kihívásaival való szembenézéshez.” Griffiths hozzátette: „A CUPRA kiszállításai szintén meredeken emelkednek. A sportos márka ügyfelei – köszönhetően a CUPRA Ateca teljesítményének - már 20.600 járművet vehettek át, amely 78,9 százalékos növekedés a 2018. január és október közötti időszakhoz képest.”

A SEAT világszintű kiszállításai változatlanul nőttek, elsősorban a Németországban, Franciaországban és Olaszországban regisztrált eredményeknek köszönhetően. A SEAT Németországban több autót adott át ügyfeleinek január és október között (2019. január – október: 115.100 darab; + 17,4 százalék), mint a teljes 2018-as évben, megdöntve ezzel eddigi kiszállítási rekordját az országban. Ezen kívül Franciaország a SEAT negyedik legnagyobb piaca (31.300 darab; + 20,6 százalék), őt követi Olaszország 22.600 (+ 28,1 százalék) kiszállítással. A SEAT eredményei Spanyolországban és az Egyesült Királyságban – az iparágban tapasztalt tendenciákkal dacolva - tovább javultak. Az ügyfeleknek átadott autók száma Spanyolországban 1,7 százalékkal 94.900 darabra emelkedett, míg az Egyesült Királyságban közel 10 százalékos bővülést (59.700 darab; + 9,1 százalék) regisztrált a márka.

Voltak olyan európai országok, ahol kiemelkedő, 20 százalék feletti volt a bővülés. Ilyen például Svájc ( 11.000 darab;+ 21,9 százalék), Hollandia (9.800 darab; + 26,8 százalék), Svédország (7.600 darab; + 27,4 százalék) és Dánia (6.300 darab; + 51,6 százalék) piaca is. Németországhoz hasonlóan Svájcban is több SEAT került tulajdonosához az év első tíz hónapjában, mint a teljes 2018-as évben, a márka történetének legeredményesebb időszakát zárva ezzel Svájcban. Ezen kívül a vállalat jelentős növekedést ért el Mexikó (20.300 darab; + 6,3 százalék), Ausztria (18.300 darab;+ 8,6 százalék), Portugália (9.500 darab; + 11,6 százalék) és Írország (4.100 darab; + 11,3 százalék) piacain.

A SEAT és a CUPRA felkészülten várja a 2020-as évet

A SEAT és a CUPRA kínálata tovább bővül, ezzel is új lehetőségeket biztosítva a márkák ügyfelei számára. A mindkét márka számára igen eseménydúsnak ígérkező év első két újdonsága a SEAT Mii elektromos változata és a CUPRA Ateca Limited Edition modellje.

A CUPRA Ateca Limited Edition szériából készülő 1.999 darab a következő néhány hétben érkezik a kereskedésekbe. Az újdonság rézszínű szénszálas aerodinamikai elemeket kapott, amelyek kiemelkednek a karosszéria Grafén szürke fényezéséből és kiegészítik a Petrol kék alcantara kárpitozású sport kagylóüléseket. Ezen kívül az új tervezésű, exkluzív 20 col peremátmérőjű rézszínű könnyűfém keréktárcsák nem csupán esztétikailag visznek újat az autó külső megjelenésébe, de növelik a nyomtávot és elrejtik a szériafelszereltség részeként szerelt 18 colos Brembo fékeket is.

A SEAT első, tisztán elektromos járműve, a Mii electric jelenti a vállalat elektromos offenzívájának kezdetét. A belsőégésű aggregáttal szerelt jármű áráért kínált modellváltozat kiemelkedő praktikumot és dinamikát kínál 61 kW teljesítményű elektromos motorjával. A Mii electric hatótávolsága elérheti a 260 kilométert, akkumulátorkapacitásának 80 százalékát pedig mindössze egy óra töltés alatt elérheti (40 kW teljesítményű, egyenáramú (DC) töltővel).

A SEAT minden idők legjobb üzemi eredményénél jár

A rekord nagyságú kiszállítások igen pozitív pénzügyi eredményekkel párosulnak, amely a kiszállítások összetételének is köszönhető. Itt ugyanis igen nagy számban szerepelnek SUV modellek, amelyek a SEAT 2019. január és szeptember közötti kiszállításainak a 43 százalékát tették ki. A Volkswagen Csoport október 30-án közzétett eredményei szerint a SEAT üzemi eredménye 4,2 százalékkal 248 millió euróra emelkedett (2018. január – szeptember: 237 millió euró). Ezen kívül a forgalom 14 százalékkal nőtt és elérte a 8,828 milliárd eurót (2018. január – szeptember: 7,744 milliárd euró).

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Seat

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre