Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.12.10.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az Audi elismerései 2019. augusztus és október között
2019.11.25
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- A német „auto motor und sport” szakmai magazin által szervezett „Autonis” közönségszavazáson a „Nagyméretű autók” kategóriában az Audi A6 Avant győzedelmeskedett

- „Auto motor und sport”: az Audi az első helyen a formatervezés és a hálózatba kapcsolhatóság tekintetében

Ingolstadt / Budapest, 2019. november 25. – Az Audi két kategóriagyőzelmet szerzett az „Autonis” közönségszavazásán, ahol a tekintélyes autós magazin, az „auto motor und sport” olvasói értékelték a legújabb autós formaterveket. Az A1 hódította el az első helyet a „Kompakt autók” kategóriájában, megszerezve a szavazatok 24,2 százalékát. Az A6 Avant a szavazatok 34,2 százalékával végzett az élen a „Nagyméretű autók” mezőnyében. A 2019-es közönségszavazás volt a 15. alkalom, amikor az autós magazin olvasói megválaszthatták a legjobbakat, idén például 10 kategóriában 100 modell versenyzett a szavazatokért. Két győzelmével az Audi – a Porsche márkával együtt – a legsikeresebb márka.

A „Car Connectivity Award” egy másik, szintén az „auto motor und sport” magazin által szervezett olvasói szavazás, amely a legjobb hálózatba kapcsolási technológiákra összpontosít. Az Audi tizenegy kategóriából három csoportban végzett az élen. A telefon integrációja kapcsán a résztvevők 24,9 százaléka a Q5 modell Audi connect key megoldását találta a legjobbnak. A „Vezetéstámogató kényelmi rendszerek” kategóriájában az adaptív menetasszisztens a szavazatok 29,3 százalékával végzett az élen, az Audi e-tron 55 quattro pedig a „Hálózatba kapcsolt elektromos autók” mezőnyében szerezte meg az első helyet a szavazatok 25,1 százalékával. Az „auto motor und sport” magazinnak és „Moove” testvérlapjának több, mint 12.000 olvasója szavazott a „Car Connectivity Award” keretében.
(2019. szeptember)

Auto Bild: az Audi A6 kategóriájának legjobb vállalati autója

Az „Auto Bild” autós magazin „Legjobb cégautó” választásán az Audi A6 tarolt a luxus kategóriában. A legjobb cégautónak járó olvasói díj egy viszonylag új elismerés, először 2018-ban hirdette meg az „Auto Bild” szerkesztősége. Az olvasók most hét kategóriában összesen 60 modell közül választhatták ki a legjobbakat.
(2019. október)

Aranyláz Cannes-ban: több díjjal jutalmazták az Audi e-tron filmet

Két Arany Delfin díjjal az AUDI AG egyike az idei Cannes Corporate Media & TV Awards díjátadó legnagyobb nyerteseinek. A „Phenomenon/The Change is now” film a 900 jelöltből álló mezőny élén végzett és elnyerte a nemzetközi zsűritől a legjobbnak járó díjat a „Vállalatok közötti marketingkommunikációs film” és „Eseménynyitó film” kategóriákban. A berlini székhelyű kreatív ügynökséggel, a HONEST Productions GmbH-val közösen készült érzelemgazdag film az Audi e-tron San Francisco-i világpremierjére készült és bemutatja, hogy az emberi érzékelés és tudatosság milyen változásokon megy keresztül az elektromos mobilitás révén. A francia riviéra áhított elismerése mellett ez a produkció nyert két VDA Autovision Ottocar díjat az „Esemény nyitó film” (arany kitüntetés) és a „Legjobb forgatókönyv” (fekete kitüntetés) kategóriákban. A díjakat a Frankfurti Nemzetközi Autószalon (IAA) keretében adták át Frankfurtban. A 2019-es hamburgi World Media Fesztiválon a filmet arannyal jutalmazták az „Eseménynyitó film” kategóriában és a legjobb filmnek járó GRAND PRIX elismerést is begyűjtötte.
(2019. október)

Annual Multimedia Award díjátadó: arany a „Q8 Unleashed – An Audi Original Series” filmnek

Az Annual Multimedia Award díjátadón az Audi a „Tartalommarketing” kategóriában aratott győzelmet a „Q8 Unleashed – An Audi Original Series” minisorozatával és az új Audi terepjáró bemutatkozását kísérő online kampánnyal. A versenyben németországi, osztrák és svájci digitális márkakommunikációs munkákat emelnek ki és jutalmaznak arany és ezüst elismerésekkel 1996 óta. Az iparág nagyrabecsült tagjaiból álló zsűri így jellemezte az értékelést: „Arany díjazásban azok a projektek részesülnek, amelyek innovációjuk és kiemelkedő megvalósításuk révén kiemelkednek a tömegből illetve meghatározzák az elkövetkező néhány év trendjeit.” A „Namics” online ügynökséggel és a „Kropac Media” produkciós céggel együttműködve létrehozott digitális előzetes kommunikációs kampány felkeltette a médiagyártók, csatornák, bloggerek és rajongók érdeklődését az Audi Q8 világpremierje iránt, amelyet a kínai Sencsen városában tartott a márka.
(2019. október)

connect: az Audi e-tron „nagyon jó” értékelést kapott

„Mestermű” – ez volt a címe a „connect” magazinban megjelent írásnak, amely az Audi e-tron 55 quattro modellt mutatta be. A szerkesztőség és partnerük, a P3 Communications által végzett teszt a hálózatba kapcsolhatóság minden szempontját alaposan körbejárta: a felhasználói interfésztől kezdve a navigáción keresztül az okostelefon alkalmazásig. A maximálisan elérhető 500 pontból 430 pontot begyűjtve az Audi e-tron volt az első olyan autó a „connect” tesztjei során, amely „nagyon jó” értékeléssel végzett. Mint ilyen, sikerült túlszárnyalnia egyik testvérmodelljét, ugyanis az A6 még 2019. elején szerzett „jó” értékelést a „connect” tesztjén.
(2019. szeptember)

Automotive Brand Contest: az Audi AI:ME alkalmazás sikere

A nagy tekintélyű Német Formatervezési Tanács a „Digitális Élmény” kategóriában az Audi AI:ME kiterjesztett valóság alkalmazását választotta győztesnek. Az alkalmazás a 2019-es Shanghaji Autószalonon bemutatkozó Audi AI:ME tanulmányt mutatja be egy elképesztő kiterjesztett valóságélményen keresztül, amely minden fontos témát körbejár, a formatervtől kezdve egészen a személyre szabhatóságig. A díjat az Automotive Brand Contest részeként adják át, amely az autómárkák nemzetközi formatervezési versenye.
(2019. szeptember)

Red Dot Design Award díj: az Audi Korea díjnyertes lifestyle eseményei

A világ egyik legtekintélyesebb formatervezési díjaként ismert Red Dot Design Award részeként az Audi Korea négy elismeréssel gazdagodott az életmód marketing területén szervezett programjaiért. A három eseményt 2018-ban illetve 2019. áprilisában bonyolították és a „Márka és kommunikációs dizájn” szektor „Térbeli kommunikáció” kategóriájának fődíjával jutalmazták az rendezvényeket. Egy másik, 2018-as esemény nyerte el a „Formatervezés és identitás” kategória első helyét. A legjobb márka és kommunikációs dizájnért folyó Red Dot vetélkedésben 45 országból 8.610 projekt vett részt. Négy elismeréssel az Audi Korea tovább folytatja a dizájn szektorban eddig elért sikerszériáját, hiszen munkájukat 2017-ben és 2018-ban is díjakkal ismerte el a Red Dot Design Award és az iF Design Award zsűrije.
(2019. augusztus)

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2018-ban az Audi összesen mintegy 1,812 millió Audi gépkocsiját, 5,750 Lamborghini sportautóját és 53.004 Ducati motorkerékpárját szállította ki ügyfeleinek. A 2017-es év során az AUDI AG 60,1 milliárd euró forgalom mellett 5,1 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Audi ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre