Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.04.21.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A BMW Group több mint 30 milliárd eurót fektet be a jövő járműtechnológiáinak kifejlesztésébe
2020.03.19
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Group töretlen elköteleződéssel és kutatás-fejlesztésre fordított nagyarányú befektetésekkel készíti elő az autóipar új korszakát, amelyben a személyes mobilitás minden eddiginél inkább az ügyfelek igényeit szolgálja majd.

A koronavírus terjedésével összefüggésben Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke a vállalatcsoport március 18-i virtuális sajtótájékoztatóján elmondta: „Szolidaritásra és felelős magatartásra van szükség. Társadalmi kötelességünk, hogy az erősek a gyengék védelmére keljenek. A BMW Group maximálisan támogat minden olyan intézkedést, amely a koronavírus terjedésének megállítását célozza.” A müncheni központú vállalatcsoport a gyártás előrelátó optimalizálásával készül a globális piac keresletingadozására, miközben rendelkezésre álló eszközeinek széles skáláját kihasználva maximalizálja termelési rugalmasságát.

Manfred Schoch, a BMW Üzemi Tanácsának elnöke az igazgatótanács és az üzemi tanács által közösen megfogalmazott alapelveket hangsúlyozta: „A BMW Üzemi Tanácsa a mostanihoz hasonló krízisek idején is törekszik egyértelmű támogatásáról biztosítani a vállalatcsoport munkatársait. A legfontosabb kollégáink egészségének védelme, illetve munkahelyük és jövedelmük biztosítása. Az üzemi tanács által elfogadott három alapelv mindezt lehetővé teszi: rugalmas beosztás, otthoni munkavégzés, a vállalatcsoport legújabb szabályozása értelmében pedig rövidített munkanapok. Intézkedéseink előírják, hogy alkalmazotti státuszban dolgozó munkatársaink jelen körülmények között is nettó jövedelmük minimum 93 százalékát megkapják. Biztos vagyok benne, hogy a most elfogadott három alapelv mentén biztonságosan jutunk túl a koronavírus okozta krízisen.

Komolyan vesszük felelősségvállalásunkat, legyen szó akár munkatársaink egészségének megőrzéséről, akár nyereséges működésünk lehető legoptimálisabb egyensúlyának fenntartásáról. Egy dolog biztos: a koronavírus jelen van, de idővel elmúlik. Intézkedéseink egyértelműen lekövetik a BMW Group gyors és rugalmas alkalmazkodási képességét” – tette hozzá Oliver Zipse.

A jövő mobilitásának záloga az új technológiákban rejlik. 2025-ig több mint 30 milliárd eurót fektetünk be kutatás-fejlesztési folyamatainkba, hogy hosszú távon szilárdítsuk meg innovációs iránymutatóként betöltött pozíciónkat – és ezzel párhuzamosan vállalati fejlődésünket. Rendkívül fontos, hogy képesek legyünk a leginkább eltérő technológiákat is rendszerbe integrálni, hiszen azok a vállalatok formálják az autóipar jövőjét, akik egyenlő mértékben tudják kifejleszteni és kombinálni a hardvert, illetve a szoftvert. E téren abszolút jó irányba tartunk” – folytatta a BMW AG igazgatótanácsának elnöke.

Meghatározó döntések meghozatala a megfelő időben

A BMW Group hosszú távon is előnyt szerezhet azon, idő előtt meghozott stratégiai döntéseiből, amelyekkel már az autóipar átalakulása közepette jelentős versenyelőnyre tett szert. „Iránymutató stratégiai döntéseinket a legjobbkor hoztuk meg. Célunk, hogy az így megszerzett előnyre építkezve túlszárnyaljuk az iparági trendeket” – mondta Oliver Zipse.

A BMW Group szisztematikusan fejleszti ki széleskörű portfóliója hálózatról tölthető modelljeit, amelyekkel már jóval idő előtt teljesítette a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat. A 2017-ben útnak indított „Performance > NEXT” program égisze alatt a vállalatcsoport újabb és újabb innovációkkal fokozza a hatékonyság és a működési teljesítmény kettősét, az elmúlt nyolc évben pedig mintegy 46.000 munkatársa kapott átfogó képzést az elektromos mobilitás területén. A szoftver-szaktudás egyre növekvő jelentősége mentén a BMW Group 2018-ban a „Critical Techworks IT” közös vállalkozást is útnak indította, hogy megalapozza leendő munkatársai széleskörű szaktudását. A BMW Group már több mint 5.300 munkatársát képezte ki a mesterséges adatelemzés területén, amellyel az egyik legtöbb IT-szakembert foglalkoztató vállalattá nőtte ki magát Németországban. A BMW Group az elektromos mobilitás tömegtermeléséhez szükséges nyersanyagok hozzáférhetőségét ugyancsak hosszú távon bebiztosította: az idei évtől a vállalatcsoport az akkumulátorcellák sorozatgyártásához felhasznált kobaltot és lítiumot közvetlenül szerzi be, ahonnan egyenesen saját beszállítóihoz juttatja gyártásra.

A BMW Group mindeközben maximálisan szem előtt tartja ügyfelei változó igényeinek kielégítését és az ezekhez szükséges, újabbnál újabb innovációk kifejlesztésére központi tényezőként tekint. Mint ilyen, a vállalatcsoport a jövőben is töretlenül folytatja technológiai szaktudása továbbfejlesztését.

A holnapok sikereihez a pénzügyi stabilitás a kulcs

A jövőbe mutató technológiák kifejlesztéséhez szükséges előzetes kiadások kompenzálásaként a BMW Group továbbra is szisztematikusan dolgozik a „Performance > NEXT” program által megkezdett hatékonyság folytatásán.

Egyértelmű célokat fogalmaztunk meg magunknak 2020-ra. Kiemelt jelentőséggel bír a nyereséges működés fenntartása, „Performance > NEXT” programunk intézkedései és kezdeményezései pedig a lehető legjobb irányba állítottak minket” – nyilatkozta Nicolas Peter, a BMW AG igazgatótanácsának pénzügyért felelős tagja. „Folyamatosan mérhető fejlődést produkálunk, amelynek a nyereségre vetítve is érezhetően pozitív hatása lesz – legyen szó akár az értékesítési mutatókról, akár az anyagköltségekről, akár a közvetett beszerzésről” – tette hozzá.

A minden korábbinál gyorsabb digitális folyamatok és az optimalizált struktúra kifejlesztése kulcsfontosságú a pénzügyi hatékonyság növelése szempontjából. A „Performance > NEXT” program intézkedései 2022 végéig előreláthatóan 12 milliárd eurót takarítanak meg a vállalatcsoportnak. Az új modellek kifejlesztésének ideje ezzel párhuzamosan mintegy harmadával csökken. A fejlett, intelligens járműstruktúrák megjelenésével 2021-től a hagyományos hajtáslánc-változatok több mint 50 százaléka eltűnik, helyüket hálózatról tölthető hajtáslánc-változatok veszik át. A Performance > NEXT” program átfogó intézkedései e téren éreztetik majd leginkább hatásukat, kiváltképp a 2022 utáni években.

A BMW Group tervezőmérnökei folyamatosan dolgoznak az egyes modellek komplexitásának minimalizálásán: a közvetett beszerzések nagyobb összhangjának és hatékonyságának kifejlesztésén, valamint az anyag- és termelési költségek teljes vállalatcsoportra kiterjesztett csökkentésén. A BMW Group számos új modell bevezetésével erősíti teljesítményét, különösen azokban a szegmensekben, amelyekben a legmagasabb a megtérülés aránya. A vállalatcsoport egyik kiemelt célja, hogy a luxusszegmensben idén kétszer annyi modellt értékesítsen, mint 2018-ban.

Egyértelmű intézkedések, amelyek a károsanyag-kibocsátás csökkentését célozzák

A BMW Group folyamatosan dolgozik azon, hogy új modelljei egyre kevesebb káros anyagot bocsássanak ki. A vállalatcsoport mindig is élen járt a környezetbarát technológiák alkalmazásában, és mindent megtesz azért, hogy modellpalettája károsanyag-kibocsátási értéke pedig idén is maradéktalanul megfeleljen az Európában értékesített új autókkal szemben támasztott környezetvédelmi követelményeknek. Utóbbi mintegy 20 százalékkal szigorodott a tavalyi előírásokhoz képest. Portfóliója károsanyag-kibocsátási értékének hatékony csökkentése érdekében a BMW Group jelentős mértékben továbbfejleszti hagyományos hajtáslánc-változatait, miközben teljes mellszélességgel serkenti a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiákkal szerelt modellek térnyerését. A müncheni központú vállalatcsoport a 2007 óta folyamatosan fejlesztett EfficientDynamics technológiák és a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák hatékony együttműködésére építve kíván megfelelni a jövő üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási előírásainak.

Az elektromos mobilitás úttörőjeként a BMW Group már most a hálózatról tölthető autók piacvezető gyártója, amely megállás nélkül dolgozik a környezetbarát portfólió folyamatos bővítésén. A vállalatcsoport célja, hogy 2021 végére világszerte több mint egymillió darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellje guruljon az utakon. Ehhez addigra öt zéró emissziójú autót tesz elérhetővé ügyfelei számára: a hat éve piacon lévő és folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendő BMW i3, illetve az első tisztán elektromos meghajtású MINI, a MINI Cooper SE után idén érkezik meg a márkakereskedésekbe a BMW iX3, majd 2021-ben a BMW iNEXT és a BMW i4 – egytől egyig a BMW Group tisztán elektromos hajtáslánc-technológiájának legkorszerűbb, ötödik generációjával felvértezve.

Érkezik a BMW 7-es sorozat tisztán elektromos hajtáslánc-technológiája

A BMW 7-es sorozat következő generációja új mérföldkőként ünnepli majd világpremierjét. A BMW Group zászlóshajója „a választás szabadságát” kínálja a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek, hiszen négyféle hajtáslánc-technológiával lesz elérhető: a rendkívül hatékony benzines és dízelüzemű erőforrások mellett a luxuslimuzin plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellváltozata is új generációját ünnepli, a palettán pedig most először a tisztán elektromos meghajtású 7-es BMW is bemutatkozik – ugyancsak a vállalatcsoport által kifejlesztett tisztán elektromos hajtáslánc-technológia legkorszerűbb, ötödik generációjával. Átfogó modellpalettájával a BMW Group egyértelmű célja, hogy minden ügyfelének megadja „a választás szabadságát”: hogy minden ügyfele olyan hajtáslánc-technológiával rendelhesse meg kiválasztott modelljét, amely a lehető leghatékonyabb módon elégíti ki személyes mobilitási igényeit.

2023 végére a BMW Group huszonöt tagúra bővíti fel hálózatról tölthető modellpalettáját, amelynek több mint fele tisztán elektromos hajtáslánc-technológiával közlekedik majd. Ehhez intelligens járműszerkezeti lehetőségekre van szükség, hogy a rendkívül rugalmas tömegtermelési rendszer tisztán elektromos meghajtással, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával, benzinmotorral és dízelmotorral is fel tudja szerelni ugyanazt a modellváltozatot. A BMW Group idejekorán megkezdte az előkészületeket és a fejlesztési munkálatokat, hogy gyárai a világ minden táján „a választás szabadságát” szem előtt tartva szolgálhassák ki az ügyfeleket. A BMW Group várakozásai szerint 2021-re a hálózatról tölthető modellek iránt mutatkozó ügyfélkereslet a 2019-es mutatók kétszeresére nő, 2025-re pedig a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiákkal szerelt modellek értékesítése meredek emelkedésnek indul, várhatóan évenkénti több mint 30 százalékos gyarapodással.

*A teljes pénzügyi eredményességet is tartalmazó sajtóanyag a BMW Group PressClub globális oldalán érhető el:
https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0306823EN/innovation-leadership:-bmw-group-plans-over-30-billion-euros-on-future-oriented-technologies-up-to-2025   

www.bmw.hu    


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤95
Hirdetések19
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek29
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek5
Fémipari cég eladó6
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás4
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás78
* NEWS *7420
Ipari cégek2388
Ipari hírek7404
Business4693
Autó, jármű, közlekedés5787
BUD328
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 215
e-sport17
Audi521
Mercedes894
Opel305
Suzuki267
BMW293
Das WeltAuto51
Seat295
Škoda292
VW400
Tesla6
Munkagép, haszongép1112
Rába112
Scania446
Robot, automatika1074
ABB432
FANUC146
igm114
KUKA 70
Universal Robots43
Mesterséges intelligencia130
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)41
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő231
Lézer77
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika894
Internet557
YouTube96
D nyomtatás66
Fém, gépipar1395
Hegesztés124
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar19
Agrár198
Élelmiszer216
FMCG, kereskedelem36
Logisztika312
Ingatlan, építőipar370
Energia, közmű, akkumulátor1404
Solar80
Bosch791
Siemens434
Knorr-Bremse114
Apollo Tyres2
Bridgestone80
Continental139
Hankook Tire220
Michelin114
Kiállítás910
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport28
Múzeum, ipartörténet12
Ipari Blog80
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch négymilliárd euró árbevételt ért el az Ipar 4.0-val egy évtized alatt
A UR egyszerű és gyors integrálása a végeffektorokkal
Az ABB új GoFa™ kobotja elnyerte a rangos Red Dot Best of the Best díjat
Az új KR DELTA robot ott nyújt meggyőző teljesítményt, ahol különösen fontos a higiénia
Az ABB Rómában, az Örök Városban támogatja az e-mobilitást
Vevői referencia Magyarországról – Hungaro-Ventilátor Kft.
Salzgitter Mannesmann Renewables GmbH cső csomópont hegesztőrendszer
Digitalizálással enyhíthető az ivóvízszektorra nehezedő nyomás
Az ABB és az Amazon Web Services a teljesen elektromos jövő felé kormányozza a járműflottákat
Önálló beavatkozásra képes fékrendszert fejleszt a Continental és a Pannon Egyetem
Az Alseca Engineering UR5 kobot alkalmazásával biztosította a magas minőséget és duplázta meg termelékenységét ultrahangos hegesztési és marási műveleteiben
Alkalmazási jelentés – Volvo Terex építőipari gépek Motherwellben, Skóciában
Életet menthetnek a Bosch hálózatba kapcsolt eszközei
A Külgazdasági és Külügyminisztérium támogatásával és a HIPA közreműködésével 120 fővel bővíti kutatási és fejlesztési részlegét a Siemens Mobility
A Bosch mesterséges intelligenciával teszi hibamentessé a gyártást
A felügyelő bizottság jóváhagyta a szervezeti átalakulás következő szakaszát
Vevői referencia Magyarországról – SBS Kft.
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az automotív iparágban
A Continental pozitív szabad cash flow-t ért el 2020-ban, és jelentős piaci növekedésre számít 2021-ben
Az ABB-t ismét a világ egyik leginnovatívabb vállalatának választották
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre