Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre.
Keresünk: Bérbeadott ingatlanokat céggel vagy cég nélkül is. ;
Eladó: Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Eladó: Élelmiszer cég 600 M Ft forgalommal, 150 M árréssel, 90 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.05.26.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A BMW Group több mint 30 milliárd eurót fektet be a jövő járműtechnológiáinak kifejlesztésébe
2020.03.19
Forrás: BMW Sajtóközlemény
A BMW Group töretlen elköteleződéssel és kutatás-fejlesztésre fordított nagyarányú befektetésekkel készíti elő az autóipar új korszakát, amelyben a személyes mobilitás minden eddiginél inkább az ügyfelek igényeit szolgálja majd.

A koronavírus terjedésével összefüggésben Oliver Zipse, a BMW AG igazgatótanácsának elnöke a vállalatcsoport március 18-i virtuális sajtótájékoztatóján elmondta: „Szolidaritásra és felelős magatartásra van szükség. Társadalmi kötelességünk, hogy az erősek a gyengék védelmére keljenek. A BMW Group maximálisan támogat minden olyan intézkedést, amely a koronavírus terjedésének megállítását célozza.” A müncheni központú vállalatcsoport a gyártás előrelátó optimalizálásával készül a globális piac keresletingadozására, miközben rendelkezésre álló eszközeinek széles skáláját kihasználva maximalizálja termelési rugalmasságát.

Manfred Schoch, a BMW Üzemi Tanácsának elnöke az igazgatótanács és az üzemi tanács által közösen megfogalmazott alapelveket hangsúlyozta: „A BMW Üzemi Tanácsa a mostanihoz hasonló krízisek idején is törekszik egyértelmű támogatásáról biztosítani a vállalatcsoport munkatársait. A legfontosabb kollégáink egészségének védelme, illetve munkahelyük és jövedelmük biztosítása. Az üzemi tanács által elfogadott három alapelv mindezt lehetővé teszi: rugalmas beosztás, otthoni munkavégzés, a vállalatcsoport legújabb szabályozása értelmében pedig rövidített munkanapok. Intézkedéseink előírják, hogy alkalmazotti státuszban dolgozó munkatársaink jelen körülmények között is nettó jövedelmük minimum 93 százalékát megkapják. Biztos vagyok benne, hogy a most elfogadott három alapelv mentén biztonságosan jutunk túl a koronavírus okozta krízisen.

Komolyan vesszük felelősségvállalásunkat, legyen szó akár munkatársaink egészségének megőrzéséről, akár nyereséges működésünk lehető legoptimálisabb egyensúlyának fenntartásáról. Egy dolog biztos: a koronavírus jelen van, de idővel elmúlik. Intézkedéseink egyértelműen lekövetik a BMW Group gyors és rugalmas alkalmazkodási képességét” – tette hozzá Oliver Zipse.

A jövő mobilitásának záloga az új technológiákban rejlik. 2025-ig több mint 30 milliárd eurót fektetünk be kutatás-fejlesztési folyamatainkba, hogy hosszú távon szilárdítsuk meg innovációs iránymutatóként betöltött pozíciónkat – és ezzel párhuzamosan vállalati fejlődésünket. Rendkívül fontos, hogy képesek legyünk a leginkább eltérő technológiákat is rendszerbe integrálni, hiszen azok a vállalatok formálják az autóipar jövőjét, akik egyenlő mértékben tudják kifejleszteni és kombinálni a hardvert, illetve a szoftvert. E téren abszolút jó irányba tartunk” – folytatta a BMW AG igazgatótanácsának elnöke.

Meghatározó döntések meghozatala a megfelő időben

A BMW Group hosszú távon is előnyt szerezhet azon, idő előtt meghozott stratégiai döntéseiből, amelyekkel már az autóipar átalakulása közepette jelentős versenyelőnyre tett szert. „Iránymutató stratégiai döntéseinket a legjobbkor hoztuk meg. Célunk, hogy az így megszerzett előnyre építkezve túlszárnyaljuk az iparági trendeket” – mondta Oliver Zipse.

A BMW Group szisztematikusan fejleszti ki széleskörű portfóliója hálózatról tölthető modelljeit, amelyekkel már jóval idő előtt teljesítette a legszigorúbb környezetvédelmi előírásokat. A 2017-ben útnak indított „Performance > NEXT” program égisze alatt a vállalatcsoport újabb és újabb innovációkkal fokozza a hatékonyság és a működési teljesítmény kettősét, az elmúlt nyolc évben pedig mintegy 46.000 munkatársa kapott átfogó képzést az elektromos mobilitás területén. A szoftver-szaktudás egyre növekvő jelentősége mentén a BMW Group 2018-ban a „Critical Techworks IT” közös vállalkozást is útnak indította, hogy megalapozza leendő munkatársai széleskörű szaktudását. A BMW Group már több mint 5.300 munkatársát képezte ki a mesterséges adatelemzés területén, amellyel az egyik legtöbb IT-szakembert foglalkoztató vállalattá nőtte ki magát Németországban. A BMW Group az elektromos mobilitás tömegtermeléséhez szükséges nyersanyagok hozzáférhetőségét ugyancsak hosszú távon bebiztosította: az idei évtől a vállalatcsoport az akkumulátorcellák sorozatgyártásához felhasznált kobaltot és lítiumot közvetlenül szerzi be, ahonnan egyenesen saját beszállítóihoz juttatja gyártásra.

A BMW Group mindeközben maximálisan szem előtt tartja ügyfelei változó igényeinek kielégítését és az ezekhez szükséges, újabbnál újabb innovációk kifejlesztésére központi tényezőként tekint. Mint ilyen, a vállalatcsoport a jövőben is töretlenül folytatja technológiai szaktudása továbbfejlesztését.

A holnapok sikereihez a pénzügyi stabilitás a kulcs

A jövőbe mutató technológiák kifejlesztéséhez szükséges előzetes kiadások kompenzálásaként a BMW Group továbbra is szisztematikusan dolgozik a „Performance > NEXT” program által megkezdett hatékonyság folytatásán.

Egyértelmű célokat fogalmaztunk meg magunknak 2020-ra. Kiemelt jelentőséggel bír a nyereséges működés fenntartása, „Performance > NEXT” programunk intézkedései és kezdeményezései pedig a lehető legjobb irányba állítottak minket” – nyilatkozta Nicolas Peter, a BMW AG igazgatótanácsának pénzügyért felelős tagja. „Folyamatosan mérhető fejlődést produkálunk, amelynek a nyereségre vetítve is érezhetően pozitív hatása lesz – legyen szó akár az értékesítési mutatókról, akár az anyagköltségekről, akár a közvetett beszerzésről” – tette hozzá.

A minden korábbinál gyorsabb digitális folyamatok és az optimalizált struktúra kifejlesztése kulcsfontosságú a pénzügyi hatékonyság növelése szempontjából. A „Performance > NEXT” program intézkedései 2022 végéig előreláthatóan 12 milliárd eurót takarítanak meg a vállalatcsoportnak. Az új modellek kifejlesztésének ideje ezzel párhuzamosan mintegy harmadával csökken. A fejlett, intelligens járműstruktúrák megjelenésével 2021-től a hagyományos hajtáslánc-változatok több mint 50 százaléka eltűnik, helyüket hálózatról tölthető hajtáslánc-változatok veszik át. A Performance > NEXT” program átfogó intézkedései e téren éreztetik majd leginkább hatásukat, kiváltképp a 2022 utáni években.

A BMW Group tervezőmérnökei folyamatosan dolgoznak az egyes modellek komplexitásának minimalizálásán: a közvetett beszerzések nagyobb összhangjának és hatékonyságának kifejlesztésén, valamint az anyag- és termelési költségek teljes vállalatcsoportra kiterjesztett csökkentésén. A BMW Group számos új modell bevezetésével erősíti teljesítményét, különösen azokban a szegmensekben, amelyekben a legmagasabb a megtérülés aránya. A vállalatcsoport egyik kiemelt célja, hogy a luxusszegmensben idén kétszer annyi modellt értékesítsen, mint 2018-ban.

Egyértelmű intézkedések, amelyek a károsanyag-kibocsátás csökkentését célozzák

A BMW Group folyamatosan dolgozik azon, hogy új modelljei egyre kevesebb káros anyagot bocsássanak ki. A vállalatcsoport mindig is élen járt a környezetbarát technológiák alkalmazásában, és mindent megtesz azért, hogy modellpalettája károsanyag-kibocsátási értéke pedig idén is maradéktalanul megfeleljen az Európában értékesített új autókkal szemben támasztott környezetvédelmi követelményeknek. Utóbbi mintegy 20 százalékkal szigorodott a tavalyi előírásokhoz képest. Portfóliója károsanyag-kibocsátási értékének hatékony csökkentése érdekében a BMW Group jelentős mértékben továbbfejleszti hagyományos hajtáslánc-változatait, miközben teljes mellszélességgel serkenti a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiákkal szerelt modellek térnyerését. A müncheni központú vállalatcsoport a 2007 óta folyamatosan fejlesztett EfficientDynamics technológiák és a hálózatról tölthető hajtáslánc-technológiák hatékony együttműködésére építve kíván megfelelni a jövő üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási előírásainak.

Az elektromos mobilitás úttörőjeként a BMW Group már most a hálózatról tölthető autók piacvezető gyártója, amely megállás nélkül dolgozik a környezetbarát portfólió folyamatos bővítésén. A vállalatcsoport célja, hogy 2021 végére világszerte több mint egymillió darab tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellje guruljon az utakon. Ehhez addigra öt zéró emissziójú autót tesz elérhetővé ügyfelei számára: a hat éve piacon lévő és folyamatosan növekvő népszerűségnek örvendő BMW i3, illetve az első tisztán elektromos meghajtású MINI, a MINI Cooper SE után idén érkezik meg a márkakereskedésekbe a BMW iX3, majd 2021-ben a BMW iNEXT és a BMW i4 – egytől egyig a BMW Group tisztán elektromos hajtáslánc-technológiájának legkorszerűbb, ötödik generációjával felvértezve.

Érkezik a BMW 7-es sorozat tisztán elektromos hajtáslánc-technológiája

A BMW 7-es sorozat következő generációja új mérföldkőként ünnepli majd világpremierjét. A BMW Group zászlóshajója „a választás szabadságát” kínálja a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek, hiszen négyféle hajtáslánc-technológiával lesz elérhető: a rendkívül hatékony benzines és dízelüzemű erőforrások mellett a luxuslimuzin plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával szerelt modellváltozata is új generációját ünnepli, a palettán pedig most először a tisztán elektromos meghajtású 7-es BMW is bemutatkozik – ugyancsak a vállalatcsoport által kifejlesztett tisztán elektromos hajtáslánc-technológia legkorszerűbb, ötödik generációjával. Átfogó modellpalettájával a BMW Group egyértelmű célja, hogy minden ügyfelének megadja „a választás szabadságát”: hogy minden ügyfele olyan hajtáslánc-technológiával rendelhesse meg kiválasztott modelljét, amely a lehető leghatékonyabb módon elégíti ki személyes mobilitási igényeit.

2023 végére a BMW Group huszonöt tagúra bővíti fel hálózatról tölthető modellpalettáját, amelynek több mint fele tisztán elektromos hajtáslánc-technológiával közlekedik majd. Ehhez intelligens járműszerkezeti lehetőségekre van szükség, hogy a rendkívül rugalmas tömegtermelési rendszer tisztán elektromos meghajtással, plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával, benzinmotorral és dízelmotorral is fel tudja szerelni ugyanazt a modellváltozatot. A BMW Group idejekorán megkezdte az előkészületeket és a fejlesztési munkálatokat, hogy gyárai a világ minden táján „a választás szabadságát” szem előtt tartva szolgálhassák ki az ügyfeleket. A BMW Group várakozásai szerint 2021-re a hálózatról tölthető modellek iránt mutatkozó ügyfélkereslet a 2019-es mutatók kétszeresére nő, 2025-re pedig a tisztán elektromos meghajtású és plug-in hibrid hajtáslánc-technológiákkal szerelt modellek értékesítése meredek emelkedésnek indul, várhatóan évenkénti több mint 30 százalékos gyarapodással.

*A teljes pénzügyi eredményességet is tartalmazó sajtóanyag a BMW Group PressClub globális oldalán érhető el:
https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0306823EN/innovation-leadership:-bmw-group-plans-over-30-billion-euros-on-future-oriented-technologies-up-to-2025   

www.bmw.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; BMW ; Mesterséges intelligencia ; IT, informatika ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület202...., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.10...., Hungexpo:
Ipar Napjai

202....., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre