Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.11.13.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Busztól billencsig, bármivé alakul az Opel Movano
2019.10.24
Forrás: Opel, Hírek
- Csaknem mindenféle alkalmazásra akad megfelelő gyári kivitel
- Maximalista: össztömege 4,5 tonna lehet, raktere 22 köbméter, ülésszáma 17
- Variálható alváza sokféle egyedi megoldást tesz lehetővé

- Széria oldalszél-kiegyenlítés és új holttér-figyelmeztetés szolgálja a biztonságot
- A Navi 50 IntelliLink Pro Apple CarPlay- és Android Auto-kompatibilis

Rüsselsheim. Súlyos sóderrakomány az építkezésre, terjedelmes konténer szállítása az ügyfélnek, vagy több mint egy tucatnyi utas a reptértől a szállodáig: hallatlanul sokféle feladat adódik a profi fuvarozóknál. Mindegyikre megoldást kínál a legnagyobb Opel haszonjármű, a sokoldalú Movano július óta megrendelhető harmadik nemzedéke. Gyári karosszéria- és felépítmény-változataival pontosan hozzáigazítható bármilyen igényhez. Négyféle hosszúság és háromféle magasság készül, a megengedett össztömeg eléri a 4,5 tonnát, a raktérfogat a 22 köbmétert, a szállítható személyek száma pedig a 17-et. A Cargo furgon, a platós, a billencs és a busz közös nevezője a hatékony BiTurbo dízelmotor, a már az alapkiviteltől magas biztonsági színvonal, a teljes csatlakoztathatóság és az attraktív ár/érték-arány. Beszálló ára 7.570.000 forint (kiskereskedelmi áfás ár).

Európa szerte a Movano Cargo, a klasszikus zárt furgon a legnépszerűbb. Ez is sok variációs lehetőséget kínál. A legkisebb, fronthajtású kivitel össztömege 2,8 tonna, hossza 5,04 méter, fordulóköre mindössze 12,0 méteres, raktere eléri a 8,6 köbmétert, maximális teherbírása pedig a 847 kilogrammot – kiváló munkatárs városi környezetben. A legnagyobb változat 6,84 méteres, hátsókerék-hajtással és hátsó ikerkerekekkel 4,5 tonnát visz el. A 17 köbméteres furgon hasznos teherbírása is két tonna fölötti. A személyszállítás és a raktér optimális elegyét a duplafülkés Movano adja, háromféle hosszúság választható, és heten ülhetnek bele. Ebből a kapacitásbajnok raktérfogata 8,3 köbméter, teherbírása 1928 kilogramm.

Építkezésre billenő vagy fix platós, darabáruhoz furgon

3,5 vagy 4,5 tonna maximális össztömeg, első- vagy hátsókerék-hajtás, szimpla vagy ikergumizás – mindez elérhető a Movano billenőplatós, fix platós vagy dobozos felépítményével. A 33.525 eurótól megrendelhető Movano billencs alapfelszerelésként tartalmaz 40 centiméter magas alumínium platófalat, tűzihorganyzott alvázat és elektromos csatlakozópontokat, kiegészítő felépítményekhez. A hátrafelé billenő plató alternatívája a három oldalra billenthető kivitel. Alumínium a platós Movano oldalfala is. A műanyag-bevonatú fapadlóhoz gyűrűkkel rögzíthető a rakomány.

A dobozos felépítményű Movano maximális raktérfogata 20 köbméter, de opcióként 22-re bővíthető. A műanyag-burkolatú, az oldalfalakon falemezzel védett és rögzítő léccel ellátott felépítmény lazán elviseli a durvább igénybevételt. Fontos a jó hozzáférhetőség is: a kétszárnyú ajtó 270 fokig nyílik.

Kombi vagy busz a focicsapatnak vagy tömegközlekedésre

Szállodai busznak vagy a focicsapat hétvégi turnéjához egyaránt megfelel a Movano kombi vagy busz változata. Mindkettő fronthajtású. A kombi nyolc utast vehet fedélzetére a vezetőn kívül, a kettős első ülésen és két háromszemélyes hátsó üléspadon. A Movano busz 17 ülésén a labdarúgó-csapat tartalék-játékosai is elférnek.

Fülkés alváz, duplafülkés, vagy padlólemezes alváz

Különösen terjedelmes a rakomány, vagy olyasmit kell elszállítani, amire a Movano sokféle gyári felépítménye sem ad lehetőséget? Ilyen esetekre kínál megoldást az Opel a Movano padlólemezes alvázának három variánsával – normál fülkével, duplafülkével vagy padlóvázként. Az első két változat egyedi felépítmények és egészen speciális munkaeszközök optimális alapja lehet. A fülkéje mindnek hátrafelé zárt. A padlóvázas Movanóé viszont hátrafelé nyitott, hogy közvetlenül hozzá lehessen férni a raktérhez.

A volán mögötti munkahely modern, biztonságos, komfortos és csatlakoztatott

A modellek sokfélesége mellett alapjellemzője a Movanónak a gazdag felszerelés. Szériában tartalmaz oldalszél-kiegyenlítést, LED-es nappali menetfényt, távirányítós központi zárat, Bluetooth-kapcsolatú rádiót és USB-csatlakozót. További részletek a hivatásszerű fuvarozás biztonságát fokozzák. Ilyen például az opcionális holttér-figyelő a külső tükörben – Movano-újdonság – és az átfogó hátratekintő kamerarendszer. Egy speciális kamera menet közben a jármű mögötti eseményeket mutatja. Mivel válaszfalas furgon vezetője egyébként csak a külső tükrökből pillanthatna hátra, a hátsó kamera nagymértékben javítja a körkilátást. A holttér-figyelő például bekanyarodáskor védhet ki baleseteket kerékpárosokkal. További segítség az opcionális sávasszisztens.

Komfortos és csatlakoztatott munkahelyet többek között a kényelmes vezető-, illetve kísérőüléssel, és 22 rakodóhellyel nyújt, amelyek összesített befogadóképessége 104 liter. Különösen praktikus az utasoldalon kihúzható, 10,5 literes FlexTray fiók. A Navi 50 IntelliLink Pro, az infotainment-kínálat csúcskészüléke, Apple CarPlay- és Android Auto kompatibilis, tökéletesen kapcsolódik a világhálóra. Kezelését hétcolos, színes érintőképernyő teszi egyszerűvé. Az okostelefon Bluetooth® vagy USB útján csatlakozik. Újdonság a Movanóban a telefon drótnélküli töltése a műszerfal megfelelő felületén.

Ugrásszerűen javult a hatékonyság az új motorokkal és a BiTurbo-technikával

Újraértelmezi a hatékonyságot a Movano friss motorgenerációja (NEFZ fogyasztás1, Movano Cargo: városban 9,7-6,1 l/100 km, országúton 8,5-5,3 l/100 km, kombináltan 9,0-5,8 l/100 km, 233-154 g/km CO2). A BiTurbo-dízelek, noha kevesebbet fogyasztanak az előzőknél, nagyobb teljesítményűek és nyomatékosabbak. A vevő front- és hátsókerék-hajtás, illetve modern hatfokozatú sebességváltó és automatizált váltómű között választhat. A szigorú Euro 6d-TEMP (könnyű haszonjármű), illetve Euro VI-d (nagy igénybevételű jármű) kipufogási normáknak megfelelő 2,3 literes motorok skálája 96 kW/131 LE és 132 kW/180 LE közötti. A „Heavy Duty“ (strapabíró) Movano opcióként hátsó-, valamint néhány változatban összkerékhajtással is kapható

[1] A közölt CO2-emissziós és fogyasztási adatok ideiglenesek, azokat az előírt WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure) mérési eljárással állapítottuk meg (EU-szabályozás 2017/948), és az adatokat visszaszámítottuk NEDC-re, hogy biztosítsuk az összehasonlíthatóságot más járművekkel.

Az Opel
Az Opel az egyik legnagyobb európai autógyártó. 1862-ben alapították Rüsselsheimben, az autógyártást 1899-ben kezdte. Az Opel 2017 augusztusa óta a PSA csoporthoz tartozik. Az Opel, Vauxhall testvérmárkájával együtt, több mint hatvan országban van képviselve, és 2018-ban több mint egymillió járművet adott el. Jelenleg az Opel járműkínálatának villamosítására törekszik, fenntartható sikerrel biztosítva ügyfelei jövőbeli mobilitási igényeinek kielégítését. 2024-ig valamennyi európai modellsorozatából lesz elektromos kivitel is. Ez a stratégia a PACE! vállalati terv része, amelynek célja fenntarthatóan nyereségessé, globálissá és elektromossá tenni az Opelt.

www.opel.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

IpariCégek.hu - Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre