Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.11.13.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Scania leleplezte az új generációs városi és elővárosi buszainak családját
2019.10.25
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
Az új Scania Citywide kisebb üzemanyag-, illetve energiafogyasztást, nagyobb utaskapacitást, jobb vezethetőséget, valamint az utasoknak és a járművezetőknek nagyobb kényelmet kínál.

A Scania október 17-én bemutatta az új generációs autóbuszait városi és elővárosi alkalmazásokhoz. A Scania Citywide akkumulátoros elektromos busszal az élen a család mindenféle hajtásmóddal kínál majd buszokat az alternatív üzemanyagok legszélesebb választékára a piacon.

Az új Scania Citywide buszcsaládot kisebb üzemanyag-fogyasztás, nagyobb utaskapacitás, jobb vezethetőség, valamint az utasok és a járművezetők számára is jelentősen nagyobb kényelem jellemzi” – mondta Anna Carmo e Silva, a Scania városi és távolsági buszokkal foglalkozó részlegének vezetője. „Az vezérelt bennünket, hogy egy tágasabb, világosabb és letisztultabb buszt tervezzünk. A globális felmelegedés visszafordításához kulcsfontosságú, hogy a buszok minden kényelmi igényt kielégítsenek, hiszen így lehet több embert meggyőzni, hogy közösségi közlekedésre váltson.

A hét- és a kilencliteres motort, valamint a villanymotort oldalt helyezik el, ami a 12 méteres, alacsonypadlós városi buszokon három további ülés beépítését teszi lehetővé a hátsó tengely mögött. Továbbá az elülső tengely megnövelt teherbírása még két ülés beszerelését engedi meg. Összességében a teljes utaskapacitás körülbelül száz főre nőtt a hajtástól és az elrendezéstől függően.

A városi alkalmazások esetében leggyakoribb, hétliteres motorral felszerelve az üzemanyag-fogyasztás három–öt százalékkal csökkent. A váltó továbbfejlesztett működésével együtt további egy–három százalék érhető el. A stop-start funkció bevezetésével nyolc százalékkal mérséklődött a gázolaj- és a biodízel-fogyasztás, míg a gázüzemű modellek esetében ez az érték akár 15 százalék is lehet.

Az elővárosi alacsonybelépésű buszoknál további üzemanyag-megtakarítás érhető el a Scania Opticruise alkalmazásával. Ezenkívül a csökkentett légellenállás, a domborzathoz előrelátón igazodó sebességszabályzás (CCAP), az elektromos hűtőventilátor, a csak SCR-es kipufogógáz-utánkezelés és a kisebb saját tömeg is kedvezően befolyásolja az üzemanyag-hatékonyságot.

Az új Scania Citywide teljesen új stílusú belsőterét a tető és az oldalfalak világos színei jellemzik. Az oldalablakok nagyobbak és magasabb a tetővonal, ami több természetes fényt eredményez a busz belsőterében. Megnövelték a tető magasságát, az oldalsó tetőpanelek pedig sík kialakításúak, ami az utastér világosságát és térérzetét egyaránt javítja. A szélesebb folyosó és a rejtett mennyezeti világítás a busz teljes hosszában tovább fokozza a tágasság érzetét és a kényelmet. Az utasok és a járművezető is a jobb légáramlású szellőzés előnyét élvezheti. A jobb belső térkialakítás gyorsítja az utasáramlást, ezáltal rövidíti a megállókban töltött időt.

Az alacsonypadlós változat hátsó részén egy további ablak is található a jelenlegi Citywide típushoz képest, ami a motor eltérő elhelyezésének köszönhető. Ráadásul az ügyfelek választhatnak kiegészítő alsó ablakokat is az elülső és a hátsó tengely közé, amelyek még több fényt engednek be az utastérbe.

További kényelemfokozó megoldás a független elülső felfüggesztés, amely simább futáskultúrát biztosít.

Az üzemeltetők számára nagyon fontos a tisztaság fenntartása, így ennek megkönnyítésére a buszt minimálisra csökkentett résekkel és élekkel alakították ki, hogy egyszerűsítsék a mindennapos takarítást. Az új vezetőállás ergonómiáját jelentősen javítja a pedálok jobb elhelyezése, a nagyobb lábtér, a magasságállítási funkciók, a minden irányban fokozatmentes ülésállítás, a jobb kilátás és a kezelőelemek könnyebb elérhetősége. A műszerfalon majdnem mindegyik gomb CAN-alapú, ezért könnyedén személyre szabható különféle helyi alkalmazásokhoz.

Az egész Scania Citywide buszt szokványos elektromos rendszerrel tervezték meg, megkönnyítve az állapotfigyelést és a javítást.

Az új városi és elővárosi buszcsaláddal a virtuális kerítést használó Scania Zone rendszer is elérhető mindegyik hajtáslánchoz, amely segít a járművezetőnek betartani a városokban az egyre szigorúbb forgalmi korlátozásokat a levegőszennyezés visszaszorítása és a biztonság fokozása érdekében.

Teljes mértékben tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleknek az egész rendszert figyelembe kell venniük a legjobb teljes körű üzemeltetési gazdaságosság eléréséhez” – mondta Carmo e Silva. „Ez persze olyan tényezőket is magában foglal, mint az üzemanyag-takarékosság, az üzemidő, a teljesítőképesség, az utasok tetszésének elnyerése és a kapacitás. Mindezeket a szempontokat kíméletlenül figyelembe vettük az új Scania Citywide tervezésekor, így meggyőződésünk, hogy egy rendkívül versenyképes városi és elővárosi buszt kínálunk mostantól a ma és a holnap alkalmazásaihoz.

A Scaniáról
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8.500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része.
További tájékoztatás: www.scania.hu.


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Scania

IpariCégek.hu - Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre