Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.11.13.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


YouTube
YouTube

Térkép
Google Maps
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Sikerrel zárt a második HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás és Konferencia
2019.10.11
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Melyet a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban rendeztek meg. Magyarország egyetlen átfogó egészségipari fórumán, három nap alatt 11 szakmai kerekasztalt, konferenciát, tanácskozást tartottak.

Ezek középpontjában ezúttal a kórházépítés- és fejlesztés, valamint a digitális egészségügyi megoldások álltak.

Az adat ma az egyik legfontosabb érték, nem csoda, hogy ez az egészségügyi fejlesztések fő mozgatórugója is” – mondta az esemény megnyitóján Szabó Zoltán Attila, az Emmi e-health koordinációval kapcsolatos feladataiért felelős miniszteri biztosa. Hozzátette: az adatokkal nemcsak kereskedni, hanem gyógyítani is lehet, a szakemberek és döntéshozók feladata az, hogy mihamarabb megteremtsék ennek a feltételeit. Ehhez fel kell készíteni a magyar egészségügyi informatikai rendszert, ezek a szakmai találkozók is fontos lépések ebben az irányban – mondta a miniszteri biztos.

Azzal, hogy partnerségre léptünk a HUNGEXPO-val, új szakmai platformot szeretnénk létrehozni, amelyen megvitathatók az egészségpolitika napirendjét uraló kérdések”. Ezt Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Karának dékánja mondta. Emlékeztetett rá, hogy a kormány az elmúlt időszakban 12-14 milliárd forintot ruházott be az egészségüggyel kapcsolatos digitális fejlesztésekbe, és a HUNGAROMED nagyon jó alkalom arra, hogy megmutassák a szakmának a fejlesztésben rejlő lehetőségeket.

Ganczer Gábor, a kiállítást szervező HUNGEXPO vezérigazgatója arról beszélt, hogy a cég immár több mint 50 éve dolgozik azon, hogy kiállításai ne csak Magyarországon, hanem a kelet-közép-európai régióban is megkerülhetetlenek legyenek. „A HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítással és Konferenciával sem lehet más célunk, mint egy regionális találkozópont létrehozása, amely a legújabb trendek megismerése mellett alkalmas személyes kapcsolatépítésre, imázs építésre, új ügyfelek elérésére, új termékek bevezetésére és a konkurencia feltérképezésére is” – tette hozzá.

Együtt a szakma

A HUNGAROMED-en számos konferencián, szakmapolitikai kerekasztal-beszélgetéseken vitatták meg az egészségügy előtt álló legfontosabb feladatokat. A központi téma az e-helth mellett a kórházfejlesztés volt. Egyebek között erről szólt a kiállítás második napján szervezett Kórházi Menedzsment Stratégiai Nap, amelyen az egészségügyi intézmények közép- és hosszú távú tervezéséről volt szó.

Ismét a HUNGAROMED-en tartották meg a 41. Medicina Fórumot, az egészségügy vezetőinek és döntéshozóinak legnagyobb összejövetelét, amely ezúttal – az eddigi szokásoktól eltérően – kétnapos volt. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár az egészségügyi intézmények fenntarthatóságának problémájáról, az adósságállomány okairól és a lehetséges megoldásairól tartott előadást. Prioritásnak nevezte a fenntartható kórház finanszírozást, „amelynek szolgálnia kell a betegellátás minőségének javulását és az ellátáshoz való hozzáférés erősítését”.

A kiállításon és a hozzá kapcsolódó konferenciákon külföldi szakemberek is felszólaltak, köztük John Cooper, aki A kórházépítészet és kórházdesign 21. századi megfontolásai címmel tartott előadást.

Mindenki, aki számít

A HUNGAROMED-en ezúttal is részt vettek és kiállítottak a Magyarországon is működő nagy nemzetközi cégek (LG, EIT Health, Beurer, Euromedic). Neves magyar orvostechnikai gyártó cégekkel együtt, kollektív standon állított ki a MediKlaszter, az EIT Health standján pedig bemutatkoztak a magyar egészségügyi startup cégek.

Itt szerveztek először Magyarországon mesterséges intelligencia élő bemutatót – az I. Országos Medikus találkozó keretében –, amely betekintést engedett a mesterséges intelligencia képalkotó diagnosztikai lehetőségeibe a mammográfia és a patológia területén.

Az esemény jelentőségét jelzi, hogy olyan fontos állami szervezetek is kiállítóként jelentek meg, mint az Állami Egészségügyi Ellátó Központ, az Országos Mentőszolgálat, a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Vérellátó Szolgálat.

A kiállítás és konferencia kiemelt szakmai partnerei: a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ, a MediKlaszter, a Medicina Fórum, a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság és a Magyar Kórházszövetség voltak.

További információk ITT: http://hungaromed.hu/   

www.hungexpo.hu 


NEWS: ; Ipari hírek ; Kiállítás ; Hungexpo

IpariCégek.hu - Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre