Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.11.21.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Volkswagen IT-központot nyit a drezdai Gläserne Manufakturban
2019.07.03
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
- A Volkswagen Industrial Cloud-ot Drezdában fejlesztik
- Együttműködés az Amazon Web Services (AWS) és a Siemens szolgáltatásokkal
- Akár 80 új munkahely jöhet létre a Csoport IT-ben Szászország fővárosában

Wolfsburg / Budapest, 2019. július 3. – A Volkswagen új informatikai fejlesztési központot nyitott Drezdában, a Gläserne Manufakturban. A Software Development Center Production-ben (SDC Production) akár 80 újonnan felvett informatikai szakember dolgozhat a Volkswagen Industrial Cloud-on, azaz az Ipari Felhő szolgáltatáson. A jövőben az Ipari Felhő kapcsolja össze a 122 Volkswagen-csoporthoz tartozó gyártóüzemet. A cél az összes adat összevonása, és ennek során következetesen a termelés és a logisztika digitalizálása.

Az SDC megnyitása további előrelépést jelent a Gläserne Manufaktur számára, a csúcstechnológiai helyszín és a Center of Future Mobility (Jövőbeli Mobilitás Központ) kialakítása felé. A nyitás napján már látható volt, az összeszerelés vizuális minőség ellenőrzésének egyik első felhasználása. Az egyik fókuszpont a mesterséges intelligencia használata, amely megfelelően szimulálja az emberi látást. Az SDC kifejlesztette az ajtók és az oldalsó ablakok automatizálási feladatainak vizuális minőség ellenőrzésére szolgáló szoftvert - ez a robot alkalmazás a drezdai Wandelbot start-up cégtől származik.

Martin Hofmann, a Volkswagen Csoport Informatikai vezetője elmondta: "A Gläserne Manufaktur új informatikai fejlesztési központjával szakértői tudásunk tovább növekszik; a technológia fontos területein meglévő készségek biztosítják jövőnket. "

Martin Dulig, Szászország Gazdasági, Munkaügyi és Közlekedési minisztere: "Örömmel hallottuk a Volkswagen döntését a Szászország fővárosában működő szoftverfejlesztő központ létrehozásáról, amely mind a teljes Csoportban, mind világszerte aktív lesz. A Gläserne Manufaktur új egysége a szászországi autóipari és informatikai területeket is erősíti. Az intelligens szoftverek egyre fontosabbá válnak az erőforrás-hatékony gyártási folyamatok javításában. "

Thomas Popp, a Szászországi Kancellária vezetője és a Szászországi Államszövetség hivatalos Informatikai képviselője: "A sikeres informatikai fejlesztés minden összetevője Szászországban megtalálható. Az egyetemek magasan képzett szakemberei, az alkalmazás orientált kutatás és az informatikai ipar különös fontossággal bírnak. A Volkswagen rendkívüli elkötelezettsége, melynek köszönhetően a drezdai digitális gyártási platform fejlesztési központjába fektetett, és a zwickaui gyár teljes körű felújítása az elektromos mobilitás számára bizonyítja a szászországi telephelyi feltételek iránti bizalmat. A Kancellária üdvözli a Drezda környéki digitális ökoszisztéma új informatikai fejlesztőit."

"Örömömre szolgál, hogy Drezdában újból 80 informatikai munkahely jön létre. Ez egyben arra is utal, hogy az ICT-ágazat virágzik Drezdában és Szászországban is, és jelentősen hozzájárul a Szilícium-Szászország gazdasági sikeréhez mintegy 15 milliárd eurós éves árbevételével. Az "Üvegfalú Gyár" új fejlesztése ismét megmutatja, hogy Drezdában az Industry 4.0 már nem a jövő álma "- mondja Dert Hilbert, Drezda polgármestere.

Az Industrial Cloud (Ipari Felhő) az összes gyárból származó adatokat gyűjti össze. Például az alapanyag áramlást hatékonyabban lehet megszervezni, és már a korai szakaszban ki lehet mutatni a szállítási szűk keresztmetszeteket és a folyamatok buktatóit. Lehetővé teszi az intelligens valós idejű vezérlést - egyszerre Wolfsburgban és Sanghajban, Drezdában és Uitenhage-ban (Dél-Afrika). Például, ha egy teherautó elakad egy forgalmi dugóban, egy alkatrész hibás, vagy egy gép elromlik, minden érintett fél tudni fogja azonnal az információt.

Az Ipari Felhő létrehozása az Amazon Web Services (AWS) segítségével történik. Az AWS vezető szerepet tölt be a "dolgok internete" (IoT), a gépi tanulás és a számítógépes szolgáltatások területén. Az Ipari Felhőben ezek a technológiák kifejezetten az autóipari gyártási környezet számára lettek kifejlesztve. A Siemens a Volkswagen első nagy integrációs partnere, know-how-ja hozzájárul az automatizáláshoz, a gépek és rendszerek összekapcsolhatóságához, valamint az ipari IoT világ együttműködéséhez.

Az iparközpontú szoftveripar gyors fejlődésével, a TU Drezda úttörő szerepével a kommunikációs technológiában és a Drezdai Alkalmazott Tudományok Egyetemével (HTW), a szászországi főváros egyértelmű helyzeti előnyökkel rendelkezik. Ezért az Ipari Felhő számára középtávon tervezett 220 szakember több mint harmada Drezdában fog dolgozni. Drezda mellett a müncheni és wolfsburgi Volkswagen szakértők is támogatják a fejlesztési munkát, Berlinben a résztvevő vállalatok pedig közös Ipari Felhő-Innovációs Központot terveznek.

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; VW

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre