Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk ipari cégeket Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.11.21.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Új Volkswagen szoftver részleg alakul
2019.06.21
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
Wolfsburg / Budapest, 2019. június 21. – A Volkswagen AG több, mint 5000 digitális szakértőt kíván összefogni az új "Car.Software" egységben, mely a Csoportban az autós szoftverek fejlesztésért lesz felelős.

A vállalat sokkal több szoftver fejlesztését tervezi az autóban és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatásokban, és a szoftver fejlesztés házon belüli részének növelését a jelenlegi 10%-ról legalább 60% -ra kívánja növelni 2025-re. A jövőben egy egységes szoftver platform jön létre, amely minden alapvető funkcióval rendelkezik, és rendelkezésre áll a Csoport összes járműve számára. Ez a "vw.os" jármű operációs rendszerből, és a Volkswagen Automotive Cloudból áll majd. 2025-ig a Csoport minden új modellje ezen a szoftver platformon fog futni. Az első, ezen a szoftver platformon alapuló jármű az ID.3 lesz, amely az idei IAA Nemzetközi Autószalonon mutatkozik be, és jelenleg több mint 20.000 potenciális ügyfél regisztrált erre a modellre.

"A platform technológia szakértői vagyunk a hardverek tekintetében, és most áthelyezzük ezt a szakértelmet a szoftver fejlesztésbe" - mondja Christian Senger, a Volkswagen márka igazgató tanácsának digitális szolgáltatásokért felelős tagja. "A Csoport minden márkája számára egy egységes alapfunkciókkal rendelkező szoftvert fejlesztünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy drasztikusan csökkentsük a bonyolult rendszereket. Középtávon a Csoport méreteiből fogunk profitálni, ami különleges jelentőséggel bír a szoftverek területén, és hatalmas költségelőnyökhöz vezet" tette hozzá Christian Senger.

Jelenleg a Volkswagen járműveiben mintegy 70 különböző beszállító 200 vezérlőegységét kell integrálni. Emellett a csoporton belül különböző funkciókkal rendelkeznek bizonyos rendszerek, ilyenek például az információs és navigációs szolgáltatások. Egy egységes operációs rendszer, amely ugyanazokkal az alapvető funkciókkal rendelkezik minden márkához, a Volkswagen Automotive Cloud használatával kiegészülve, a Csoport minden modelljénél jelentősen egyszerűsíti majd a helyzetet.

Ugyanez vonatkozik a márkák "digitális ökoszisztémáira", melyeket az egyes szolgáltatásokhoz használnak majd. Minden márkának szüksége van bizonyos alapvető szolgáltatásokra, mint például egy egyszerű keresési funkció az elektromos töltőállomások esetében. A Volkswagen személygépkocsiknál ennek a szolgáltatásnak a neve "We Charge", és ezen keresztül például a "közeli állomások keresése" vagy "a különböző fizetési módok" alapfunkciók minden márkához szabványosíthatók.

A Volkswagen szabványos szoftver platformjával jelentős méretgazdaságosságot kíván elérni. A jövőben a járműpark évente több mint 10 millió teljesen összekapcsolt új járműből áll majd, ami jelentősen csökkenti a szoftver egyes járművekbe történő integrálásának költségeit. Ugyanakkor a növekvő számú járművel rendelkező digitális ökoszisztémák egyre vonzóbbá válnak az új partnerek és az új ügyfelek számára is.

A szoftver kompetencia erősítése, és igazodás a modern digitális fejlesztéshez

2025-ig a Volkswagen több mint 5000 szakértőt kíván csoportosítani egy "Car.Software" programban olyan szakterületeken, mint a szoftver fejlesztés, az elektromos és elektronikai fejlesztés, a konnektivitás, az automatizált vezetés, a felhasználói élmény (UX), a felhő architektúra és az e-kereskedelem. Öt kulcsfontosságú területen dolgoznak majd, és fejlesztik a márkákon átnyúló csomagokat.

A cél, hogy ez a részleg az innovatív szoftver fejlesztés követelményei felé mutató tevékenységet folytasson. Ezért a célért a Volkswagen rugalmas munkamodellek, legújabb együttműködési technológiák és hatékony együttműködési formák megteremtésében fog közreműködni. Ebben az évben mintegy 500 szakértő dolgozik ebben a szoftver egységben, és ez a szám már 2020-ra mintegy 2000-re emelkedik.

A Csoporton belüli márkák és cégek szakértőinek csoportosítása mellett a Volkswagen az alkalmazottak számát is növelni kívánja, különösen új szakemberek toborzásával és a stratégiai résztvevők valamint a felvásárlások koordinálásával. Célja az új szoftver egység aktív bemutatása és az informatikai és technológiai szakértők megcélzása.

"A világ legjobb digitális szakértőivel szeretnénk létrehozni a digitális autók és felhő platformok erőművét. Meggyőződésünk, hogy a Volkswagen meg tudja mutatni az ebben rejlő lehetőségeket, és így a szoftvert a vállalat fő szakmai területévé tesszük "- mondja Christian Senger.

1)A jármű még nincs kereskedelmi forgalomban.

A Volkswagen márkáról – Valóra váltjuk a jövőt
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte mintegy 198 ezer, több mint 7700 tagú kereskedelmi hálózata pedig 74 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

2020.01.22-25., Hungexpo:
AGROmasEXPO

Agrárgép Show

Szőlészet és Pincészet

Magyar Kert

2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.02.13-16., Hungexpo:
FeHoVA


2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai


Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre