Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.20.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Az emberiség tánca a technológiával
2019.09.30
Forrás: Stern Communications - Universal Robots Sajtóközlemény
Olyan korban élünk, melyben a technológia, és főként a robotika és az automatizálási lehetőségek egyéb formái az érdeklődés középpontjában állnak.

A technológiai fejlődés folyamatosan gyorsul, a tudományos felfedezések kéz a kézben járnak a matematikai áttörésekkel, mindemellett pedig olyan alapvető fogalmainkat is napról napra felül kell vizsgálnunk, mint hogy mit is jelent embernek lenni.

A technológiáról szóló párbeszéd az írott történelem kezdetéig vezethető, ám valószínűleg annál is korábbra nyúlik, a kérdéskör minden bizonnyal egyidős az emberiséggel. A technológia, legyen bármilyen primitív vagy fejlett, mindig is egy célt szolgált: hogy kiterjesszük saját képességeinket. Számos eszköz – a kövektől és fabotoktól kezdve a kocsik kerekén át az elektromos csavarhúzóig – testünk kiterjesztéseként funkcionál, és lehetővé teszi, hogy minél többet hozhassunk ki időnkből és energiánkból.

Napjainkra azonban a számítógépek mentális képességeinket ugyanúgy felerősítik, ahogy az eszközök teszik fizikai képességeinkkel. A gyakorlat azt mutatja, hogy legtöbbünk minden elérhető technológiát maga köré gyűjt, mi, a Universal Robotsnál pedig úgy hisszük, azért teszünk így, hogy még jobban kihasználhassuk kevés rendelkezésre álló időnket és energiánkat.

A technológiát azonban más módon is hasznosítjuk, nem is akárhogy. Azáltal, hogy a technológiai vívmányokat saját testünk és elménk képességeinek kiterjesztésére fejlesztjük, arra is alkalmasak, hogy saját képmásunkat tükrözzék vissza – ezt pedig sajátmagunk alaposabb megismerésére használjuk fel. És mivel a technológiai vívmányokban önmagunkat fedezzük fel (talán nárcizmustól is vezérelve), folyamatosan le is nyűgöznek minket, szeretnénk minél inkább elsajátítani, kihasználni a bennük rejlő lehetőséget. Ugyanakkor, mivel ezek a lehetőségek nem csupán tükrözik, de sokszor ki is bővítik emberi képességeinket, néha a félelem is elönt bennünket a technológiai fejlődés láttán.

Szintén hajlamosak vagyunk a technológiát antropomorfizálni, gyakran – akárcsak háziállataink esetében – rávetítjük saját érzéseinket, viselkedésünket. Amikor a technológia szívünkhöz közel áll, aranyos beceneveket adunk neki, mint például ’Siri’, sőt rá is köszönünk. Ha azonban technológiai fejlődés azon vívmányairól beszélünk, melyek negatív érzéseket keltenek bennünk, utáljuk vagy féljük őket, úgy írjuk le mint ’energiaéhes’, ’mohó’ vagy épp ’emberiséget uraló’, és így tovább.

Mi, a Universal Robots-nál úgy sejtjük, a robotokkal és a technológiával kapcsolatos ellenszenv jelentős része ilyen és ehhez hasonló projekció, nincs köze a technológia valós megértéséhez. A gépek semmivel sem képesek többre annál, mint amire mi tervezzük és programozzuk őket. Nélkülünk nem többek, mint egy halom fém és csavar.

A robotika fejlődését látva úgy tűnik, olyan jövőtől félünk, melyben a technológia alárendeltjeivé válunk. Néha egyenesen azt vízionáljuk, hogy a robotok leigáznak és rabszolgaságba hajtanak minket, néha saját jelentéktelenségünkre mutatnak rá, mert úgy érezzük, elveszik tőlünk a munkát. A rettegés hátterében azonban olyan félelmek állnak, melyek valójában nem is a robotokról szólnak, hanem valami egészen másról. A társadalom valóban az automatizáció újabb hullámát éli, mondhatjuk, hogy egy új ipari forradalom zajlik a szemünk előtt. Azonban erre már ezelőtt is láttunk példát, a gőzgép feltalálása óta többször is. Minden alkalommal, amikor egy új automatizácós technológia terjedni kezd, a baljós próféciák a foglalkoztatás megszűnéséről beszélnek, holott az automatizálásnak köszönhetően valójában új munkahelyek születnek – amellett, hogy növekszik az élettartam, javul az egészségi állapot, és növekszik az anyagi jólét.

Fajunk megjelenése óta, sőt jó eséllyel jóval előtte is számos technológiát fejlesztettünk, mely segített a problémamaegoldásban, és támogatta előrejutásunkat. MI több, bátran állíthatjuk, hogy a technológiai fejlődés történetét vizsgálva minden másnál pontosabb képet kapunk arról, hogy emberi fajként mik, kik is vagyunk valójában. A technológia az emberi faj evolúciós fejlődésének elválaszthatatlan részévé vált.

A Universal Robots-ról

A Universal Robots vállalatot 2005-ben alapította cég technológiai vezetője, a 2018-ban Engelberger díjjal jutalmazott Esben Østergaard. Østergaard célja az volt, hogy a robottechnológia mindenki számára elérhetővé váljon, ezért olyan kisméretű, felhasználóbarát, elfogadható árú, rugalmas ipari robotokat fejlesztettek, melyekkel biztonságos a közös munka. Mióta az első kollaboratív robotot (azaz kobotot) 2008-ban útjára indították, a vállalat jelentős növekedést tapasztalt a felhasználóbarát kobotok kapcsán, melyeket immár világszerte értékesítenek. A Teradyne Inc. részét képező vállalat központja Dániában, Odenseben található, és az Amerikai Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Olaszországban, Csehországban, Lengyelországban, Törökországban, Kínában, Indiában, Szingapúrban, Japánban, Dél-Koreában, Tajvanon és Mexikóban is rendelkeznek leányvállalatokkal és helyi irodákkal. 2017-ben a Universal Robots 237 millió dolláros bevételt produkált.

További információért látogasson el a www.universal-robots.com weboldalra vagy nézze meg blogunkat.


NEWS: ; Robot, automatika ; Ipari hírek ; Business ; Universal Robots

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre