Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.20.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook felkérésére magyar diáksportolóknak tartott fociedzést a Real Madrid
2019.09.27
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook 2016 óta a spanyol élcsapat, a Real Madrid támogatója. Most a Hankook meghívására a klub három utánpótlás edzője kíséretében ismét Magyarországra látogatott Álvaro Arbeloa, világ- és Európa bajnok, a Real Madrid márka nagykövete.

A Budapesti Diáksport Szövetség közreműködésével idén 50 lelkes diáksportoló vehetett részt a Real Madrid edzői által vezetett futballedzésen. A fiatal sportolók nemcsak egy életre szóló élménnyel gazdagodtak, hanem lehetőségük nyílt betekinteni abba a profizmusba is, ami miatt a spanyol klub világhírűvé és közkedveltté vált.

Budapest, 2019. szeptember 27. - A Hankook és a Real Madrid egyetért abban, hogy az innováció és állandó fejlesztés révén elért magas színvonalú munka és az a szenvedély, mely mindkét szervezet sajátja, kulcsfontosságú a jólét szempontjából és nagy hatással van a jövőnkre, ezért rendkívül fontos, hogy megosszuk azt a fiatalabb generációkkal. Ennek a gondolatnak a jegyében szeptember 15-én a világhírű labdarúgó klub 50 fiatal játékos számára életre szóló tapasztalatot adott a piacvezető gumiabroncsgyártó kezdeményezésére: a Real Madrid edzői kimerítő futballedzést tartottak a lelkes játékosok számára a Magyar Labdarúgó Szövetség minden sportszakmai igényt kielégítő telki edzőközpontjában.

A Hankook számára nagyon fontos, hogy hozzájáruljon a közösségek életéhez: beteg gyermekek, koraszülöttek, idősek, rászorulók, de a rend- és katasztrófavédelem is számíthatnak a vállalat segítségére. A sportok támogatása jól illeszkedik a vállalat jótékonysági programjaihoz, mivel nagyon fontos a gyermekek fejlődése szempontjából. Az aktív életmód segíti a fizikai egészség megőrzését, koncentrációt és kitartást igényel, míg a csapatsportok nagyszerűen javítják a gyermekek szociális készségeit. A Hankook fontosnak tartja, hogy a gyerekek már egészen fiatalon megtapasztalják a sport örömét.

Juhos Attila, a Hankook Tire Budapest kereskedelmi igazgatója elmondta: „Örömömre szolgál, hogy Magyarország a Hankook európai és globális vállalati stratégiájában is kiemelt helyet foglal el. A kiváló gumiabroncsok gyártásán kívül azonban azt is fontosnak tartjuk, hogy jótékonysági tevékenységekkel, beruházásokkal is hozzájáruljunk a közösségek fejlődéséhez. A Real Madriddal való együttműködésünknek köszönhetően idén második alkalommal nyújthattunk megérdemelten életre szóló élményt a gyerekeknek, ami nagyon jó érzés. Biztos vagyok benne, hogy a fiatal tehetségek jövőbeni sikeréhez hozzájárult az is, hogy a világ legprofibb sportszakembereivel edzhettek.

A lelkes játékosoknak a háromórás edzés során lehetősége nyílt kedvenceik helyébe képzelni magukat a pályán, mivel a Real Madrid testre szabott mezeket is hozott nekik. Álvaro Arbeola a Real Madrid márka nagyköveteként képviselte a világhírű csapatot, és további három Real Madrid edző társaságában foglalkozott a lelkes magyar labdarúgókkal. Az eseményen a fiatalok egyik kedvenc sport-youtubere, Nessaj is jelen volt az ifjú sportolók nagy örömére.

Álvaro Arbeloa, a Real Madrid márkanagykövete az eseményen rámutatott: „Mivel a Real Madrid és a Hankook számára is elsőszámú értékek a fejlődés és a felelősségvállalás, nem korlátozzuk le ezeket csak a pályára vagy a gumiabroncsgyártásra. A hasonló együttműködések bizonyítják, milyen sikerek érhetők el, ha két „nagyság” összefog. Nemcsak a magam, hanem a Real Madrid csapatának nevében is szeretném partnerként és barátként is megköszönni a Hankook Tire-nek, hogy Magyarországon immár második alkalommal tehettünk együtt a gyerekek, a jövő generációjának fejlődéséért.”

A Budapesti Diáksport Szövetségnek kiemelten fontos, hogy megteremtse a diákok számára a fejlődéshez vezető utat. Külön öröm számunkra, amikor egy világhírű egyesület edzői, labdarúgói látogatnak el hozzánk és mutathatjuk be a diáksportban végzett úttörő tevékenységünket.” – tette hozzá Dombi Rudolf, a Budapesti Diáksport Szövetség ügyvezető igazgatója.

Tavaly hasonló rendezvény keretében az SOS Gyermekfalvak hátrányos helyzetű fiataljainak tartott edzést a sztárcsapat edzőgárdája, idén pedig olyan fiatal sporttehetségek kaptak lehetőséget, akik a jövő nagy játékosai lehetnek.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre