Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.20.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Hankook furgonokhoz és kisteherautókhoz fejlesztett téli és négyévszakos abroncsaival egészíti ki az 2019/20 téli szezon kínálatát
2019.09.24
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az abroncsgyártó Hankook két újabb abronccsal bővíti a közelgő téli szezonra szóló portfólióját. Az új Winter i*cept LV a személy- és szabadidőautókon népszerű i*cept abroncscsaládot egészíti ki furgonokhoz és kisteherautókhoz gyártott téli abroncsával.

A vadonatúj, furgonokhoz és kisteherautókhoz gyártott négyévszakos Vantra ST AS 2 abroncs pedig a szegmens megnövekedett keresletére kínál választ.

Neu-Isenburg, Németország, 2019. szeptember 24. – A prémium abroncsgyártó Hankook bemutatta a közelgő téli szezonra furgonokhoz és kisteherautókhoz gyártott Winter i*cept LV abroncsát. A népszerű és magas teljesítményű i*cept sorozat legújabb modellje nemcsak a tél kihívásainak felel meg teljes mértékben, de jelentősen megnőtt a kopásállósága is, így gazdaságosabb megoldást jelent. A Hankook mérnökei a hagyományos modellekhez képest 10%-kal nagyobb kopásállóságot értek el, ehhez pedig szélesebb futófelület társul. A vállmintablokk optimalizált mintázata megelőzi a rendellenes kopást és nagyban hozzájárul az abroncs kopásállóságához és gazdaságosságához, ami a flottamenedzserek számára fontos tényező. A Hankook Winter i*cept LV abroncsa először 24 méretben lesz elérhető: 15–17 colos átmérővel, 175–235 mm-es futófelülettel, 75–60%-os oldalaránnyal és R, valamint T sebességindexekkel.

A Hankook a 3PMSF szimbólummal ellátott, négyévszakos Vantra ST AS 2 abroncsaival is a furgonokhoz és kisteherautókhoz gyártott abroncsok portfólióját bővíti. Az új Vantra ST AS 2 erőssége különösen hideg időben, városi utakon mutatkozik meg, a kifejezetten ehhez az abroncshoz fejlesztett "Ice-Philic” technológia pedig még alacsonyabb hőmérséklet esetén is fokozott tapadást biztosít. A Hankook négyévszakos abroncsainak legújabb darabja 15 méretben érhető el az európai piacon: 14–16 colos átmérővel, 185–235 mm-es futófelülettel, 80–60%-os oldalaránnyal és Q, R, S, T, valamint H sebességindexekkel. További méretek jelenleg fejlesztés alatt állnak.

A személyautók téli abroncskínálata is újdonságokat tartogat. Az ultramagas teljesítményű Winter i*cept evo 2 és Winter i*cept evo 2 SUV aszimmetrikus futófelületű abroncsai, amelyeket kifejezetten Közép- és Nyugat-Európa téli útviszonyaihoz fejlesztettek, sportos, kényelmes kormányozhatóságot biztosítanak nedves és száraz körülmények között, és akár havas útfelületen is jó tapadás és kiváló fékteljesítmény jellemzi őket. A Hankook Winter i*cept evo 2 abroncsa összesen 116 méretben érhető el: 15–20 colos átmérővel, 185–295 mm-es futófelülettel, 30–65%-os oldalaránnyal és T, H, V, valamint W sebességindexekkel – utóbbi főleg nagy terhelés (extra terhelés – XL) esetén ajánlott. A Hankook Winter i*cept evo 2 SUV abroncsa összesen 50 méretben kapható: 15–21 colos átmérővel, 215–315 mm-es futófelülettel, 35–75%-os oldalaránnyal és T – W sebességindexekkel. Más méretek elérhetőek a HRS (defekttűrő abroncs) vagy a Hankook Sealguard technológiával.

A kompakt és középkategóriás autókhoz fejlesztett, a Közép- és Nyugat-Európa téli útviszonyaihoz optimalizált Winter i*cept RS 2 abroncsa összesen 67 méretben került forgalmazásra: 13–17 colos átmérővel, 135–225 mm-es futófelülettel, 80–45%-os oldalaránnyal és T, H, valamint V sebességindexekkel.

A Hankook a személyautók és SUV-k négyévszakos abroncskínálatát is kibővítette és átdolgozta a 2019-es téli szezonra. A Hankook főleg városi használatra kínál alternatív megoldást a személyautókhoz gyártott Kinergy 4S 2 és a szabadidőautókhoz gyártott Kinergy 4S 2 X négyévszakos abroncsokkal. A futófelület V-alakú mintázata és ultramodern összetétele, amely többek között természetes olajkomponenseket is tartalmaz, stabil vezetési és fékezési biztonságot eredményez az év bármely szakában, függetlenül az Európában tapasztalható különböző hőmérsékleti viszonyoktól. A 2019/2020-as téli szezonban a Kinergy 4S 2 54 méretben szerepel a Hankook ajánlatában: 14–19 colos átmérővel, 165–255 mm-es futófelülettel, 70–35%-os oldalaránnyal és T, H, V, W valamint Y sebességindexekkel. A Kinergy 4S 2 X jelenleg 10 méretben elérhető el: 17–20 colos átmérővel, 215–275 mm-es futófelülettel, 65–45%-os oldalaránnyal és H, V, valamint W sebességindexekkel.

A Hankook Tire vállalatról

A Hankook Tire világszerte innovatív, díjnyertes, kiváló minőségű radiál abroncsokat gyárt személygépkocsik, terepjárók, SUV-ok, könnyű tehergépkocsik, teherautók és buszok, valamint a motorsport számára (mind a pályás versenyeken, mind pedig ralin résztvevő csapatoknak).

A Hankook Tire több mint 180 országba szállítja termékeit, és világszinten hozzávetőlegesen 21.000 alkalmazottat foglalkoztat. A világ számos vezető autógyártója első gyári felszerelésként is a Hankook Tire abroncsait választja.

A vállalat mindent megtesz azért, hogy a legmagasabb szinten elégítse ki a vásárlói igényeket a termékek minősége, a technológiai kiválóság és a vezetési élmény területén, Ennek érdekében a Hankook folyamatosan befektet öt kutatás-fejlesztési központjába és nyolc gyártási egységébe. A Hannoveri Technológiai Központban az európai piac igényeire szabva fejlesztik az abroncsokat, különös tekintettel az európai prémium autógyártók első szerelésű abroncsaira.

A Hankook Tire európai központja Neu-Isenburgban található, Frankfurt am Main közelében. A vállalatnak Németországban, Nagy-Britanniában, Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Magyarországon, Csehországban, Oroszországban, Törökországban, Svédországban, Ukrajnában és Lengyelországban vannak képviseletei. A további európai országokban a cég termékeit regionális nagykereskedők terítik. A vállalat globális bevételének kb. 30 százalékát az európai piacokon és a FÁK országaiban realizált értékesítések adják.

A Hankook Magyarországot választotta európai gyárának helyszínéül. A 885 millió eurós befektetésből a Dunaújváros melletti Rácalmáson a világ egyik legkorszerűbb abroncsgyára épült. A gyár 2007 júniusában kezdte meg működését és azóta is folyamatosan fejlődik, bővül. A cég jelenleg mintegy 3000 alkalmazottat foglalkoztat, és személygépkocsik, SUV-ok és könnyű tehergépkocsik számára gyárt gumiabroncsokat. A harmadik beruházási ütem 2015 tavaszán fejeződött be, ezzel a magyar gyár éves gyártókapacitása 19 millióra nőtt. A rácalmási gyárban készült termékek az európai piacot szolgálják ki, és megfelelnek a vezető autógyártók előírásainak és igényeinek is. A Hankook Tire Magyarország Kft. rendelkezik az ISO 9001:2008., ISO/TSO 16949:2009. minőségi és az ISO 14001:2014. környezetvédelmi tanúsítvánnyal. A Hankook Tire 2016 óta szerepel a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexben (DJSI World).

www.hankooktire.com/hu      


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Hankook Tire

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre