Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.20.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A SEAT kiszállításai tovább emelkedtek augusztusban, 2019-ben pedig több, mint 7 százalékos volt a növekedés
2019.09.06
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A spanyol autógyártó 42.100 kiszállítást teljesített augusztusban, túlszárnyalva ezzel 2018-ban felállított rekordját

- Az idei évben eddig 411.600 SEAT modellt vehettek át tulajdonosaik, ami a vállalat történetének legjobb eredménye
- A CUPRA kiszállításai augusztusig 70 százalékkal bővültek
- A Frankfurti Nemzetközi Autószalon sztárjai: a CUPRA Tavascan és a SEAT Tarraco PHEV

Martorell / Budapest, 2019. szeptember 6.- A SEAT kiszállításai tovább emelkedtek augusztus hónapban. A WLTP fogyasztásmérési ciklusra való átállás, amely tavaly augusztusban a forgalomba helyezések hirtelen emelkedését eredményezte illetve az idén augusztusban tapasztalt visszaesés sem akadályozta meg a spanyol márkát, hogy történetének eddigi legjobb eredményét érje el. Augusztusban a vállalat kiszállításai elérték a 42.100 autót, amely 2 százalékkal több, mint az előző év azonos hónapjában regisztrált eredmény (2018. augusztus: 41.200 darab) és 41,6 százalékkal szárnyalta túl a 2017. augusztusában teljesített 29.700 kiszállítást.

A SEAT 2019. januárjától augusztus végéig összesen 411.600 autót adott át ügyfeleinek, amely 7,2 százalékkal több, mint a tavalyi év hasonló időszaka (2018. január – augusztus: 384.000). Ezzel az eredménnyel az autógyártó megdöntötte 2018. ugyanezen időszakában elért korábbi kiszállítási rekordját.

A CUPRA* kiszállításai szintén tovább emelkedtek, január és augusztus között 70,6 százalékkal bővültek és elérték a 17.100 darabot. Mindössze négy hónappal az év vége előtt az új márka már most jelentősen túlszárnyalta a teljes tavalyi évben átadott autók számát (2018. január – december: 14.400 darab).

A SEAT értékesítésért és marketingért felelős alelnöke, valamint a CUPRA vezérigazgatója, Wayne Griffiths hangsúlyozta, hogy „a kiszállításoknak az idei évben is folytatódó emelkedése a SEAT márkát Európa egyik legdinamikusabban bővülő márkájává avatja. Eredményünk szembemegy az autószektor jelenlegi trendjével. Jelentősen növeljük piaci részesedésünket, amellyel a spanyol piacon vezető szerepet töltünk be, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Portugáliában pedig az egyik legszélesebb körben elérhető márkaként vagyunk jelen. A CUPRA márka – a CUPRA Ateca sikerének köszönhetően – új ügyfeleket hozott a SEAT számára.”

A SEAT világszintű kiszállításai január és augusztus között emelkedtek, a növekedés motorja pedig leginkább Németország, Franciaország és Olaszország voltak. Darabszám tekintetében kiemelkedik a piacok sorából Németország ( 94.800 darab; + 14,1 százalék), Spanyolország ( 80.000 darab; + 1,2 százalék) és az Egyesült Királyság ( 46.800 darab; + 3,5 százalék). Németországban és az Egyesült Királyságban a SEAT történetének legjobb eredményével zárta az év első nyolc hónapját, Spanyolországban pedig piacvezető márkaként tovább növelte előnyét a versenytársakkal szemben. Franciaország és Olaszország teszi teljessé az öt legeredményesebb piac sorát 14,9 százalékos (24.800 kiszállítás) illetve 20,7 százalékos (18.400 kiszállítás) bővüléssel.

A SEAT kétszámjegyű növekedést ért el Svájcban ( 8.000 darab; + 10,9 százalék), Hollandiában ( 8.300 darab; +31,2 százalék), Svédországban (6.300 darab; + 21,8 százalék) és Dániában ( 5.200 darab; + 45,2 százalék), de piaci átlag felett teljesített Ausztriában ( 15.900 darab; + 2,7 százalék), Portugáliában ( 7.900 darab; + 6,8 százalék) és Írországban ( 3.900 darab; + 9,7 százalék) is. A SEAT kiszállításai a visszaeső forgalomba helyezések ellenére Mexikóban is emelkedtek ( 16.500 darab; + 6,5 százalék) és a piac történetének eddigi legjobb eredményével zárta az év első nyolc hónapját a márka.

A Frankfurti Nemzetközi Autószalon, amely sosem volt még ennyire felvillanyozó

A SEAT részt vesz a szeptember 10-én, kedden kezdődő Frankfurti Nemzetközi Autószalonon, ahol egyértelműen az elektromos hajtás mellett teszi le a voksát. A SEAT két első, tisztán elektromos modelljének, a Mii elektromos változatának és az el-Born modellnek a bejelentése után a CUPRA itt mutatja be új Tavascan tanulmányautóját, a márka első, tisztán elektromos járművét. Ezen kívül itt lép színre először az új SEAT Tarraco PHEV, a spanyol márka első hálózatról tölthető (plug-in) hibrid elektromos SUV modellje.

*: a CUPRA márka eredményei a SEAT kiszállításaival összevonva kerültek feltüntetésre

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Kiállítás ; Seat

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre