Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.20.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Modellfrissítés az ikon számára – Új California 6.1 digitális vezérlésű kempingfunkciókkal
2019.08.14
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Haszonjárművek Sajtóközlemény
- Digitális vezérlés: új kezelőpanel növeli a kempingezés kényelmét
- Külső megjelenés: új tervezésű orrkialakítás teszi még karakteresebbé a legsikeresebb lakóautót

- Beltér: új fogantyúk, illetve dekorfelületek a konyhában és a szekrényeken; tolóajtók váltják fel a hátsó szekrényredőnyöket; kényelmesebb ágyak
- Menetdinamika: új elektromechanikus szervokormány teszi lehetővé a kormányzást támogató vezetői segédrendszerek alkalmazását

Hannover/Budapest, 2019. augusztus 14. – Augusztus végén, a Düsseldorfi Lakójármű-szalon (Düsseldorf Caravan Salon) alkalmával tartja új Californa 6.1 modellje világpremierjét a Volkswagen Haszonjárművek. A megújult orrkialakítás karizmatikus, a konyhaberendezés és az ágyak egyaránt továbbfejlesztett konstrukciók, a tetőkonzol új multifunkciós kezelőpanelje immár digitalizált technika, miközben az extrafelszerelésként kínált, szintén digitális műszeregység, valamint az infotainment-rendszerek integrált internetkapcsolatot kínáló, új generációja egyaránt további újdonság a lakóautó fedélzetén. Ugyancsak új a már a digitális világ igényei szerint átdolgozott műszerfal, az új elektromechanikus kormányberendezés pedig – olyan vezetői segédrendszerek alkalmazását is lehetővé téve a modellsorozat tagjaiban, mint a sávtartást segítő Lane Assist – jelentősen növeli a biztonságot és kényelmet.

Mindenütt a világjárók kedvenc lakóautója a már több mint 175 ezer példányban értékesített California, amely a Volkswagen Transporter (Bulli) hatodik generációjának alapjain műszakilag éppúgy széleskörű frissítésen esett át, mint optikailag – ez a California 6.1. Az első képeken a California Ocean 6.1, e lakóautó csúcsmodellje látható. Különösen markáns az új orrkialakítás, ahol a krómozott Ocean-hűtőrács felső része a LED-technikájú nappali menetfényekkel alkot közös egységet, míg alatta a gazdaságos motorok számára további nagyméretű légbeömlő nyílás húzódik. A California Ocean 6.1 új lökhárítójának krómozott díszléc kölcsönöz még nemesebb hatást. Az Ocean felszereltségi változat külseje krómozott elemeiben tér el a Beach és a Coast kivitelektől. Így vagy úgy, még karakteresebb dizájnja a California 6.1 szélességét emeli ki, még egyénibb fellépést biztosítva a lakóautó minden változata számára.

A mindennapokban zárt transzporterként is kiválóan használható California mindig is átgondolt részletmegoldásaival tűnt ki. Ezek közé tartozik például a Coast és az Ocean változatok kompakt konyhaberendezése, amely továbbfejlesztve olyan új részletmegoldásokkal bővült, mint a kiegészítő kettős USB-csatlakozás. Szembetűnő és praktikus megoldás az összes szekrényajtó új alumíniumfogantyúja, de a konyhapult (mosogató, tűzhely, hűtőszekrény) fedelének nyomógombos nyitása is új. A hátsó szekrények redőnyös megoldását új tervezésű tolóajtók váltották fel, a lakóautók stílusához illő alumíniumfogantyúk pedig hátul ugyanolyan dizájnnal tűnnek fel, mint a konyhaszekrényeken. Új az összes szekrény nemes hatású, erezett fafelülete a Világos tölgy (Bright Oak) és a sötétebb Grafitszürke (Graphite Grey) árnyalatban, s a beltér tervezői az új, sötétebb tónusú Palládiumszürke üléskárpitokat is a megújult dekorfelületekhez igazították.

Még kényelmesebbek mostantól az ágyak: a tetőágy a jövőben tányérrugókkal készül, az ággyá lehajtható kétszemélyes hátsó ülés révén pedig egyfajta nappalivá is átalakítható a beltér.

Elegendő ehhez egyszerűen lehajtani az üléspad támláját, a hátsó ágyhosszabbítás magasságát pedig a különböző fokozatok szerint beállítani, s például olvasáshoz vagy lazításhoz máris kellemes nappalivá változott a beltér. Hatékonyabban véd az erős fény ellen a felnyitható tető alá integrált felső ágyat körülvevő, immár sötétszürke szövetharmonika. Az új napkelte-funkció különösen kellemessé varázsolja az ébredést, a tető és lakótér egyénileg választható LED-fényforrásai ugyanis ekkor célzottan lassan, igény szerint beállítható időtartam alatt érik el kívánt fényerejüket. A napkelte-funkció, mint a California 6.1 minden fontos kempingbeállítása, a tetőkonzol új fejlesztésű kezelőfelületéről vezérelhető, ahol jóval több funkcióval és színes megjelenítéssel nagyméretű érintőképernyő váltotta fel az eddigi monokróm kijelzőt. A kezelőpanelre a legkülönfélébb információk hívhatók le, egyebek mellett a következő menüpontok szerint: „Kemping” („Camping”) (-üzemmód), „Hűtőszekrény” („Cool Box”), „Világítás” („Light”), illetve a rendszer számára a „Beállítások” („Set-up”). A California Ocean 6.1 esetében mindemellett a „Felhajtható tető” („Pop-up Roof”) menüpontban az itt az alapkivitelhez tartozó elektrohidraulikus tetőmozgatás, míg az „Állóhelyzeti fűtés” („Auxiliary Heating”) menüben a csúcsmodellben ugyancsak felár nélküli meleglevegős állófűtés kezelhető. Különösen praktikus az új „Állásszög” („Level”) funkció, amely a kempingpozícióban álló California hossz- és keresztirányú dőlésszögéről tájékoztat, a Bulli így könnyen vízszintesre szintezhető. A napkelte-funkció a „Világítás” („Light”) menüben állítható be és az „Ébresztés” („Alarm”) pontban aktiválható.

Az új Digital Cockpit formájában extrafelszerelésként első ízben a műszeregység is digitális kivitelű lehet az ugyancsak új tervezésű műszerfalban. Hasonlóképpen megújult a rádió-navigációs-berendezések kínálata, amely a Composition Audio és a Composition Colour (6,5 col képátlójú érintőképernyővel) rádióval indul, s további újdonságként a Discover Media (8,0 col képátlójú érintőképernyővel) és a Discover Pro (9,2 col képátlójú érintőképernyővel) navigációs rendszerek formájában a modulrendszerű infotainment-koncepció harmadik generációjának (MIB3) technikái is megjelentek a California 6.1 választékában.

Mindegyik rendszer legfontosabb új eleme az integrált eSIM-kártya (a Composition Audio rendszerhez extrafelszerelésként rendelhető), amely a Volkswagen We felé szolgál csatlakozásként, s ezzel számos online-funkciót, illetve -szolgáltatást tesz elérhetővé. Az új infotainment rendszerek mindezeken túl olyan megoldásokat is kínálnak, mint az Apple Music és a TIDAL streaming-szolgáltatás integrációja, a természetes hangvezérlés és az App Connect Wireless alkalmazás. Az App Connect ezen új változatával olyan iPhone-alkalmazások csatlakoztathatók első ízben vezeték nélkül, Bluetooth-kapcsolattal az infotainment-rendszerhez, mint például a Media Library vagy a Google Maps.

Menetdinamikai szempontból a legfontosabb műszaki fejlesztés a hidraulikus kormányberendezést felváltó elektromechanikus szervokormány. Ezzel az immár szabályozható kormányzással a California 6.1 számos új vezetői segédrendszer választékával érkezhet 2019 végén a piacra, amelyek bővített kínálata egyebek mellett az éppen igénybe vett forgalmi sáv tartását segítő berendezést (Lane Assist), a parkolási asszisztenst (Park Assist), az oldalvédelmet (manőverezéskor figyelmeztet az akadályokra) és a vontatmány-asszisztenst (Trailer Assist) (az utánfutóval manőverezést segíti) is magában foglalja. Újdonság és már alapkivitelben rendelkezésre áll az oldalszél-asszisztens, amely az oldalirányú széllökésekkel szemben stabilizálja a lakóautót.

A Volkswagen Haszonjárművek a hajtásrendszerek kínálatát is átdolgozta: az alapkivitelben első-, opcióként pedig összkerékhajtású California 6.1 gazdaságos, 2,0 literes turbófeltöltésű dízelmotorokkal1 (2.0 TDI) érkezik, amelyek egyaránt megfelelnek az Euro 6d-TEMP-EVAP kipufogógáz-szabvány előírásainak.

A California 6.1 minden új megoldásától függetlenül érvényes, hogy a Volkswagen Haszonjárművek – mint eddig mindig – mindazon ötletes részletmegoldásokat is megtartotta, amelyek oly egyedülállóan praktikussá és ezzel végső soron ikonná avatták e lakóautót, mint például a tolóajtóba integrált kempingasztal és a hátsó ajtóban tárolható kempingszékek. A California Beach, Coast és Ocean világpremierjére augusztus végén, a Düsseldorfi Lakójármű-szalon (Düsseldorf Caravan Salon) alkalmával került sor.

1) Ez a modell egyelőre nem kapható kereskedelmi forgalomban.

A Volkswagen Haszonjárművek
„Világszerte a legjobb szállítási megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek”
A Volkswagen Haszonjárművek a Volkswagen-csoport önálló márkájaként globálisan fejleszt, gyárt és értékesít könnyűkategóriájú haszongépjárműveket. Termékei között szerepel a Transporter, a Caddy, a Crafter és az Amarok sorozat. Ügyfeleivel konzultálva a Volkswagen Haszonjárművek színvonalas járműkoncepciókat, valamint telematikai és logisztikai megoldásokat kínál, mégpedig a természeti erőforrások kímélése és a lehető legmagasabb színvonalú gazdaságosság jegyében. A márka 2018-ban mintegy 499,700 könnyűkategóriájú haszonjárművét értékesítette, amelyek Hannoverben (Németország), Poznańban (Lengyelország), és Wrześniában (Lengyelország) készültek. A Volkswagen Haszonjárművek világszerte több mint 21 ezer munkatársat foglalkoztat.

www.vwh.hu    


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Kiállítás ; VW

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre