Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.
Eladó ipari cégek kínálatunkból: Mezőgazdasági gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
Futárszolgálat, 39,9 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Péküzem, 85 M Ft ;
Eladó ipari ingatlan: Veterán autók tárolására ideális 10 ha erdőben 880 nm igényes épület eladó
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI AJÁNLATOK:  Keresünk eladó ipari céget Eladó ipari cégekEladó ipari ingatlanokHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Kiállítás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2020.02.23.
Kereső
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső


Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu

MASCUS


Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube
Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens új megoldása optimalizálja az állóeszközök teljesítményét a projektek megvalósítása és működtetése során
2019.09.20
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Digital Industries Software és a Bentley Systems szeptember 5-én jelentették be, hogy új állóeszközéletciklus-irányítási (CALM - Capital Asset Lifecycle Management) megoldásuk mostantól elérhető a Teamcenter® szoftverhez.

A két vállalat együttműködésével kidolgozott új megoldás célja a vállalatok zöld- és barnamezős tőkeberuházásai során jellemzően felmerülő nehézségek, például a jelentős csúszások és költségtúllépések leküzdésének támogatása. A nehézségek hátrányosan befolyásolhatják az adott üzem vagy rendszer hatékonyságát, okuk pedig lehet a rendszerek átjárhatatlansága, illetve a digitalizáció nyújtotta lehetőségek hiányos kihasználása. A kihívások kezelése és az állóeszközök teljes életciklusa során elérhető nagyobb hatékonyság érdekében a Teamcenter CALM megoldásai segítik a vállalatok digitalizációs átmenetét az állóeszközökkel kapcsolatos tervezési, kialakítási, beszerzési, építési és üzemeltetési feladatok terén. A Teamcenter CALM megoldása konszolidálhatja az eszközök adatait, és digitális összekötő szálat szőhet a projektek megvalósítása és az operatív tevékenységek között, zárt láncú digitális ikret (a fizikai eszköz virtuális leképezését) hozva létre a projekttervek, a kivitelezés, valamint az operatív teljesítmény vizualizációja és szimulációja céljából.

A Teamcenter állóeszközéletciklus-irányítási megoldása a Siemens Digital Industries Software-rel történő együttműködésünk legújabb gyümölcse. A múlt hónapban élesítettük közösen kifejlesztett PlantSight felhőalapú szolgáltatásunkat, amely a Siemenstől és a Bentley-től is beszerezhető, és segítségével bármely működő feldolgozóüzemben azonnal megmutatkozhatnak a digitális iker előnyei. Mostantól a CALM-megoldás, amely kizárólag a Siemenstől vásárolható meg, vállalatszerte alkalmazható a Teamcenterrel együtt a beruházási programok döntéshozatali folyamatainak előmozdítása és javítása érdekében” – mondta Greg Bentley, a Bentley Systems vezérigazgatója. – „Kihasználva a Bentley iTwin technológiáit, nagyvállalati szintre emeli a digitális ikerrel járó vívmányokat!

Az állóeszközök képezik a szervezetek termelő tevékenységének alapját, és a vállalatok a forrásaik jelentős részét ezekbe az állóeszközökbe, így létesítményekbe, üzemekbe, gyárakba, a működésük hátterét jelentő létfontosságú infrastruktúrába fektetik. Ma még sok, az állóeszközök tervezésében, gyártásában, illetve üzemeltetésében érintett szereplőnek kell digitálisan feldolgoznia állóeszközeit a nagyobb hatékonyság érdekében. Küszködnek a beruházási projektekkel és az üzemeltetéssel kapcsolatos adatok vállalati szintű aggregálásával, kezelésével és nyomon követésével: mindez a hatékonyság csökkenéséhez vezet a beruházási projektek megvalósítása és az állóeszközök teljes életciklusa során. A McKinsey & Company szerint a megaprojektek 98%-ánál merül fel költségtúllépés vagy csúszás, átlagosan 80%-kal növelve a költségeket és 20 hónappal késleltetve a megvalósítást. A projektmegvalósítás során felmerülő hatékonysági problémák a tulajdonos, illetve az üzemeltető szintjéig is eljutnak, ahol aztán évtizedekig is fennállhatnak. Az újabb beruházási projekteket és korszerűsítéseket pedig továbbra is ugyanolyan, nem hatékony módon végzik, ördögi körben forogva.

A CALM-megoldás korszerű lehetőségeket kínál a beruházási programok irányítására, valamint szimulációalapú megközelítést nyújt a tervezéshez, az építéshez és az operatív tevékenységekhez. Az új szimulációs és optimalizálási technológiák kihasználásával a beruházási programban érintett felek kezdetben monitorozhatják, majd javíthatják állóeszközeik teljesítményét. A megoldás egységesíti az eltérő rendszerekből származó projekt- és üzemeltetési információkat, beleértve a külső CAD/CAE/BIM-eszközökből, illetve a PlantSightból kapott 1D, 2D és 3D tervezési és műszaki adatokat, egyetlen digitális szálat alkotva az állóeszközök adatait illetően, amelyhez biztonságos, nyomon követhető és összehangoltan működő vállalati ökoszisztémán keresztül lehet hozzáférni.

A rendszer vállalati szintű vizualizációkkal és betekintéssel, valamint bizonyított, adatalapú nagyvállalati üzleti folyamatokkal teszi teljessé az állóeszközökkel kapcsolatos információkat az adatok evolúciójának kezelése, a követelmények megértése és a változások hatásainak kézben tartása érdekében, vezérlőpultokat és analitikákat alkalmazó döntéstámogatást téve lehetővé. Ez a kombináció páratlan betekintést és rálátást kínál, javítva a projektek biztonságát és a kockázatok kezelését. Végül pedig a digitális szál segítségével létrehozható egy olyan teljes körű digitális iker, amely szimulációkat tesz lehetővé, és amellyel közelebb hozható egymáshoz a virtuális és a valóságos világ egy zárt láncú döntési környezetben, folyamatosan optimalizálhatóvá téve a vállalat állóeszközeit.

Szorosan együtt dolgoztunk a Bentley Systems vállalattal annak érdekében, hogy megoldást nyújtsunk az ügyfeleinknél felmerülő kihívásokra a folyamatos és a darabgyártás területén, és így hatékonyan valósíthassák meg vállalataik beruházási projektjeit állóeszközeik kézben tartása mellett” – nyilatkozta Tony Hemmelgarn, a Siemens Digital Industries Software elnök-vezérigazgatója. „A Teamcenterhez kifejlesztett CALM-megoldás támogatja a digitalizációs stratégiát és elősegíti a hatékonyság szervezeti szintű fokozását. Segíthet a vállalatoknak, hogy már az életciklus korai szakaszában digitálisan dolgozhassák fel állóeszközeiket: ehhez az állóeszközök teljes életciklusa során a Teamcenterre építi a vállalati szintű adatkezelést és együttműködést, a megvalósíthatóságtól és tervezéstől kezdve a korszerűsítésen át egészen az üzemen kívül helyezésig.

A Teamcenter CALM megoldása kizárólag a Siemensen keresztül kerül forgalomba. A Teamcenter állóeszközéletciklus-irányítási szoftverről bővebb információt honlapunkon talál a Teamcenter for Capital Asset Lifecycle Management címszó alatt.

A Siemens Digital Industries (DI) operatív vállalata vezető innovátor az automatizálás és digitalizáció területén. Szoros együttműködésben partnereivel és ügyfeleivel a DI a digitális transzformációt elősegítő folyamat-megoldásokat szállít különböző iparágakba. A Digitális Vállalat portfoliójával a DI vállalatmérettől függetlenül szállít a teljes értékláncba integrálható és digitalizálható teljeskörű termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat. Az egyes iparágak igényeire szabott megoldásokkal a DI egyedi portfóliója támogatja az ügyfeleket abban, hogy javuljon termelékenységük, és rugalmasabbak legyenek. A DI folyamatosan bővíti portfólióját a legújabb innovációkkal, és a legmodernebb technológiákat folyamatosan beépíti gyakorlatába. A Siemens Digital Industries globális központja Nürnbergben található, Németországban, világszerte 75.000 munkavállalót foglalkoztat.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Internet ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?
IpariCégek.hu - Ipari cégek, Ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás,
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés és Videók készítése

Videók készítése, Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


2020.02.27-03.01., Hungexpo:
Boat Show

2020.04.01-05., Hungexpo:
Construma

Otthon Design

RENEO


2020.05.05-08., Hungexpo:
Ipar Napjai

2020.08.07-09., Szentlőrinc:
Szentlőrinci Gazdanapok 2020.08.07-09.

Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?


2020.10.14-16., Hungexpo:
Automotive Hungary

AutótechnikaVideók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre