Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás  Riport  Hírek közzététele 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.10.20.
Kereső

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A LOT felszállt Budapestről Szöulba
2019.09.23
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A LOT Polish Airlines első közvetlen, menetrendszerinti járata megkezdte ma útját Budapestről Szöulba. Mostantól ultramodern Boeing 787 Dreamlinerek repülik ezt az útvonalat, hetente három alkalommal.

Ez a LOT első Lengyelországon kívülről Ázsiába irányuló, hosszú távú járata, és a harmadik, a LOT által magyarországi viszonylatban üzemeltetett közvetlen hosszú távú járat. A Magyarországról történő új járatnyitások a közép-kelet-európai légiközlekedési piac konszolidációjának újabb állomását jelentik, ahol a LOT egyre inkább vitathatatlan vezető szerepet alakít ki.

A LOT Polish Airlines, Európa leggyorsabban növekvő légitársasága a mai napon menetrendszerinti járatot indított a magyar és a dél-koreai főváros között. Mostantól Boeing 787 Dreamlinerek repülik ezt az útvonalat, hetente háromszor, az alábbi menetrend szerint:

BUD-ICN LO2001 12:25–6:05 (+1) – keddenként, péntekenként és vasárnaponként

ICN-BUD LO2002 07:35–12:20 – hétfőnként, szerdánként és szombatonként

A Budapest-Szöul járat indítása újabb mérföldkő a LOT történetében, és a második, magyarországi bázisunk építésének újabb állomását is jelenti. Biztos vagyok benne, hogy a szolgáltatásaink a koreai és a magyar utasok tetszését is el fogják nyerni. A két főváros közötti turisztikai és üzleti potenciál hatalmas – az éves utasforgalom ezen az útvonalon eléri a 75 000 főt, a közép-kelet-európai régió és Szöul között utazók száma pedig több mint 580 000 évente. A közép-kelet-európai térség egyik vezető légitársaságaként a LOT reagál az utasok igényeire, és egy helyett máris két európai fővárosba, Varsóba és Budapestre üzemeltet járatokat Szöulból” – mondta Rafał Milczarski, a LOT Polish Airlines vezérigazgatója.

Dr. Rolf Schnitzler, a Budapest Airport vezérigazgatója elmondta: „Nagy öröm látni, hogy a LOT budapesti bázisának megnyitása óta mennyit fejlesztettünk annak érdekében, hogy tovább javítsuk az utasok csatlakozási lehetőségeit, beleértve a dedikált LOT átszálló pultokat és az új business lounge-ot, vagy a hosszú távú járatok utasait kiszolgáló nagy területű várókat, mint a B utasmóló. A LOT lengyel légtársaság szöuli járata 11 órára rövidíti le az utat a magyar utazók számára Kelet-Ázsia felé, ami üzleti, tanulási, vagy szabadidős célból utazók számára egyaránt remek lehetőség.

Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára kiemelte: „Nem jöhetett volna létre a járat, ha nem három baráti ország fog össze. Örömteli, hogy a LOT lengyel légitársaság Magyarország és Lengyelország régi kapcsolatára alapozva magára vállalta, hogy betölti a magyar nemzeti légitársaság szerepét, de a koreai kormánnyal fennálló bizalmi kapcsolatra is szükség volt.

A Budapest-Szöul járat menetideje mintegy 11 óra. Budapesten kiváló átszállási lehetőség nyílik a LOT innen közlekedő további járataira, Brüsszel, Prága, Stuttgart és Varsó irányába.

Az utasok három osztály közül választhatnak a LOT Dreamlinerek fedélzetén; a LOT Business Class teljesen lehajtható üléseket és a legjobb éttermekre emlékeztető konyhát, a LOT Premium Economy Class nagyobb személyes teret, illetve kényelmes, lábtartóval és combtámasszal felszerelt üléseket, koktélasztalokat és széles menüválasztékot, a LOT Economy Class pedig modern üléseket, saját szórakoztató képernyőt és USB csatlakozót biztosít.

A Budapest-Szöul útvonalon közlekedő utasoknak a LOT többek között koreai menüt, a koreai nyelven is rendelkezésre álló fedélzeti szórakoztató rendszerben pedig koreai filmeket is ajánl. A légitársaság célja, hogy hamarosan minden járaton a személyzetnek legyen koreai nyelvet beszélő tagja.

A közvetlen járat elindítása Budapest és Szöul között újabb jele annak, hogy mennyire hiszünk Magyarországban, mint a közép-kelet-európai régió egyik legfontosabb piacában. Ugyanakkor ez a járat a működésünk szempontjából is új fejezetet nyit, hiszen a LOT 90 éves történetében ez az első Lengyelországon kívülről Ázsiába irányuló járat” – nyilatkozta Rafał Milczarski, a LOT vezérigazgatója.

A Budapest-Szöul járatnyitás a LOT budapesti bázisának fejlesztése terén is újabb nagy lépést jelent. 2020. március 30-tól, azaz kevesebb, mint két évvel az Amerikába irányuló közvetlen járatok elindítását követően, a LOT által a magyar fővárosból üzemeltett útvonalak száma tizenkettőre fog emelkedni, így az utasok közvetlenül érhetik el Varsó, Krakkó, London City, Bukarest, Brüsszel, Stuttgart, Prága, Belgrád, Szófia, New York, Chicago és most Szöul repülőterét. Az újonnan bejelentett európai járatainak üzemetetése érdekében a LOT 3 Embraer 195 típusú repülőgépet fog Budapesten állomásoztatni. A jövő nyári szezon kezdetétől a légitársaság budapesti flottáját 4 rövid távú repülőgép és egy Boeing 787 Dreamliner fogja alkotni.

Jelenleg mintegy 80 légi utaskísérő és egy tucatnyi magyar pilóta dolgozik a LOT budapesti járatain. A légitársaság emellett új munkavállalókat is felvesz; 2019 végére varsói és budapesti bázisain körülbelül 150 új pilótát tervez foglalkoztatni.

A Budapest-Szöul járatnyitás a LOT által 2016 elején indított nyereséges növekedési stratégia része, melynek eredményeképpen a légitársaság három év alatt Európa leggyorsabban növekvő légitársasága lett, megduplázta flottáját és több mint 70 új útvonalat nyitott világszerte. 2019 végére további B787 Dreamlinerek állnak szolgálatba, melynek révén a légitársaság szélestörzsű gépeinek száma tizenötre emelkedik.

2018-ban a LOT több mint 8,9 millió utast szállított, ami 2017-hez képest 2 milliós növekedést jelent. A légitársaság 2019-ben 10 millió vendéggel számol. A LOT Polish Airlines a Miles & More törzsutas program teljes jogú tagja, és 2003 óta a Star Alliance légitársasági szövetséget erősíti.

A LOT budapesti járataira jegyek az összes értékesítési csatornán, köztük a lot.com honlapon, a LOT ügyfélszolgálatán, a LOT Travel irodáin és más utazási irodákon keresztül is vásárolhatók.

www.bud.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; BUD

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Videók készítése , Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.huMASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre