Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


K e r e s ü n k termelő ipari cégeket fejlesztésre és felvásárlásra is, k o n k r é t befektetési és vételi i g é n y e k r e.

Nyereséges fémipari cég végelszámolás közeli áron eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
ÜZLETI AJÁNLATOK:   KERESÜNK Eladó Ipari cégeket  ,  Eladó ipari cégek  ,  Eladó ipari ingatlanok  ,  Hirdetések Oldaltérkép   Híreink   Rólunk  
SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   HIRDETHET   Hírek közzététele  Riport 
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtatás   Cégfelvásárlás 

A cég eladása

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2019.09.21.
Kereső

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IpariCégek.hu érdekeltség az
EladóCégek.hu, keresője:

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok
Részletes kereső

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube

Segítség az IpariCégek.hu honlap
használatához:
Oldaltérkép ;
Rólunk ;
Híreink ;

Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu
YouTube videó csatornánk:
- hírei ;
- lejátszási listái ;

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

A Siemens végrehajtotta az első nagy gázturbina cserét az Egyesült Államokban
2019.09.06
Forrás: Siemens, Hírek
A Siemens Gas and Power arra törekszik, hogy a világ mai és jövőbeni, legégetőbb energetikai problémáiban segítséget nyújtson az ügyfeleinek.

A nélkülözhetetlen alkalmazások keretében olyan termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat szállít, amelyek zöldebbé teszik a fosszilis energiát. Az egyik legutóbbi példa erre egy Alabamában végzett projekt, amelyben a Siemens végrehajtotta az első nagy gázturbina szekció cserét az USA-ban - a fenti kötelezettségvállalás részeként. Ezen a módon a Siemens hozzájárul ahhoz, hogy a folyamatosan fejlődő energiaágazatban az energia zöldebb és fenntarthatóbb legyen.
 
Ez év elején a Siemens új projektbe kezdett, melynek az a célja, hogy kicseréljék a PowerSouth McWilliams erőművének (Alabama, Covington County) gázturbina szekcióját (V84.2) egy újabb és hatékonyabb egységre, ami számos előnnyel jár. Az újabb SGT6-2000E egység a megbízható teljesítményéről ismert, és ebben az esetben is tökéletes, gazdasági szempontból megvalósítható alternatívát nyújtott azzal szemben, hogy rendszeres időközönként cseréljék az alkatrészeket és elvégezzék a karbantartásokat. A McWilliams erőművet a Siemens innovatív Si3D turbinalapátjaival szerelték fel, melyek aerodinamikus kialakítással és optimális hatékonysággal rendelkeznek.

A csere végrehajtását követően a McWilliams erőmű 114 megawatt (MW) teljesítményű és tisztább energiát állít elő, szemben a korábbi, átlagosan 102 MW-tal, ami elsősorban annak tudható be, hogy a bruttó nyílt ciklus hatékonyságot kb. 31 százalékról kb. 35 százalékra sikerült növelni. Ezen felül a NOx emisszió 13-16 részecske per millióról (ppm @ 15 százalék O2) 10 ppm-re csökkent.

"Ez a projekt fantasztikus példája annak, amikor a zsenialitás, a szakértelem és a tisztább energia előállítása iránti elkötelezettség együttesen mérhető előnyökhöz képesek juttatni mind az ügyfeleket, mind a fogyasztókat," mondta Vinod Philip, a Siemens Gas and Power üzletág Service Power Generation részlegének vezérigazgatója. "Mivel a világ egyre jobban odafigyel arra, hogy hogyan állítjuk elő és használjuk fel az energiát, a Siemenshez hasonló vállalatoknak segíteniük kell az ügyfeleiket az ezzel kapcsolatos problémák megoldásában, mégpedig innovatív és tisztább energetikai megoldásokkal, mint például a Brownfield Engine Exchange program."

Az egész világon szükség van a BEX programokra, mivel az energiahatékonyság elengedhetetlen az éghajlattal kapcsolatos célok eléréséhez. A BEX számos működő turbina esetében költséghatékony és gyors megoldást jelent a hagyományos karbantartásra, javíthatja a hatékonyságot, és egyben csökkentheti az üvegházhatású gázok kibocsátását is.
A fosszilis energia zöldebbé tételére irányuló erőfeszítések másik figyelemre méltó példája a brazíliai Braskem projekt. Ebben a modernizációs projektben két SGT-600 gázturbinában 60%-ban hidrogént tüzelnek. Ennek eredményeképpen hatékonyabb lesz a petrolkémiai komplexum ipari egységének gyártási folyamata, és csökkenhet a kibocsátás.

A Siemens élen jár a széntelenített energetikai rendszerek kialakításában, és a zöldebb energia előállítása folyamatosan központi kérdés, mivel az alacsony széntartalmú fosszilis energiák nyitják meg az utat a fenntartható jövő felé. Ennek keretében a Siemens folytatja a fenntartható energetikai megoldások terén végzett innovációt, például az alacsony széntartalmú vagy szénmentes üzemanyagok, a Power-to-X, a hálózati stabilitás, az akkumulátor tárolás, az energiahatékonyság, az üzemanyag-rugalmasság területén és sok egyéb területen is.

A szénmentesítés olyan cél, amelyet a Siemens és az ügyfelei is magukénak éreznek, a zöldebb jövő érdekében. A Siemens vállalta, hogy 2030-ra szénmentes lesz.

www.siemens.hu   


NEWS: ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Ipari cégek ; Siemens

IpariCégek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégből kiszállás, Cégfejlesztés
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

Fordító
Google Translate

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

Üzlet, üzleti ajánlatok ;
- Keresünk termelő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület


Eladó domainek:
befektet.hu
balatonitelek.hu, budaitelek.hu, pestitelek.hu, videkitelek.hu, raktaringatlanok.hu, spahotel.net, thermalhotel.net, stb., INFO: Domaint.hu


2019.09.26-29., Budapest,
OMÉK

2019.10.16-18., Hungexpo:
Automotive Hungary

Autótechnika

MASCUSSzponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Akciós tőzsdetanfolyam
¤ Tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.huSZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Hirdethet   Hírek közzététele   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Kiállítás   Agrár   Élelmiszer   Fém, gépipar   Autó   Önvezető   Robot   MI   D nyomt.   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu: Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás:
cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés. Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés: cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés.
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre