Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  


ELADHATJA, HA meghirdeti ipari ingatlanát. EGYET FIZET, TÖBBET KAP: Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

Keresünk: eladó ipari cégeket konkrét szakmai vételi és fejlesztési igényekre, Fémipari, Műanyagipari, Élelmiszeripari cégeket is.
Eladó: Péküzem, 77 M Ft ; Húsüzem, 80 M Ft ; Húsfeldolgozó üzem, 85 M Ft ; Mg-i gépgyártó saját termékkel, 800 M Ft ;
VÉTEL - ELADÁS     ÜZLETI Ajánlatok:  KERESÜNK Eladó működő cégeketELADÓ cégekingatlanokdomainHirdetések Oldaltérkép   Híreink  
SZolgáltatásaink:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   és  Videók készítése   HIRDETHET  
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmisz.   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomtat.   Kállítás   Cégfelvásárlás  IpariBlog  Riport  Hírek közzététele 

Eladó fémipari cégek
Működő cég eladása
Cégből kiszállás
A Cégeladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF
2021.03.01.
KeresőIpariCégek.hu érdekeltség az EladóCégek.hu
még több témaköri írással és az eladó ipari cégek kereslete-kínálata ott is elérhető.
Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

IparCégek.hu érdekeltség az
Ipariingatlanok.hu:
Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok Részletes keresőMASCUS

Térkép
Google Maps

YouTube
YouTube


A kompakt kategória szuper sportautói
2019.07.04
Forrás: Mercedes-Benz, Hírek
Affalterbach. Lenyűgöző teljesítmény, egyedülálló menetdinamika, kifejező megjelenés – a Mercedes-AMG vadonatúj kompakt sportmodelljei, az A 45 4MATIC+ és A 45 S 4MATIC+, illetve a CLA 45 4MATIC+ és CLA 45 S 4MATIC+ a kvalitások tekintetében újra megerősítik pozíciójukat a szegmensben.

Az újdonságok megtartották elődeik értékeit megtartva, de emellett komoly fejlesztésekkel kerülnek piacra. A teljesen új fejlesztésű 2-literes turbómotorok, amelyek két teljesítményszinttel érhetők el, a világ legerősebb szériagyártású négyhengeres erőforrásai. Már a 387 lóerős alapmodell is erősebb az előző generációnál, az S-kivitel pedig a 421 lóerős változatával már a magasabb kategóriákat idézi. A hajtáslánc tekintetében szintén fontos láncszem az új fejlesztésű AMG SPEEDSHIFT DCT 8G nyolcfokozatú duplakuplungos automata váltó, valamint a szabadon változtatható nyomatékelosztással rendelkező AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtás, amely az AMG TORQUE CONTROL önzáró differenciálmű révén a hátsó tengely kerekei között külön-külön szabályozni tudja a nyomatékot. Mindezeken felül megjelent Drift üzemmód is, ami látványos erőcsúsztatásokat tesz lehetővé.

Dizájn: még hangsúlyosabb AMG formajegyek

Az új Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ és CLA 45 4MATIC+ család tagjai mostantól még hangsúlyosabb megjelenéssel büszkélkedhetnek; radikálisan sportos vonalvezetésük már álló helyzetben is dinamikus vezetési élményt ígér. A kompakt AMG modellek történetük során először kapták meg a jellegzetes AMG hűtőrácsot, ami különösen agresszív fellépést kölcsönöz a ‘cápaorral’, a keskeny fényszórókkal, valamint a lapos, „Powerdome“-domborításokkal is ellátott motorháztetővel kiegészítve.

Az alapverziók szériában 18 colos, 10-küllős, titánszürkére fényezett könnyűfém keréktárcsákon és 245/40 R18-as gumiabroncsokon gördülnek, míg az S-modellek gyönyörű, aerodinamikailag optimalizált 19 colos, 5-duplaküllős kerekeket kapnak, amelyeken 245/35 R19 (A 45 S 4MATIC+), illetve 255/35 R19 (CLA 45 S 4MATIC+) méretű abroncsok feszülnek.

Hátulnézetből az új AMG sorozat megjelenését az egyedi hátsó köténylemez mellett a két hangsúlyos dupla kipufogóvég határozza meg: az alapváltozatok 82, míg az S-kivitelek 90 mm átmérőjű kipufogóvégekkel büszkélkedhetnek. Az S-kivitelek esetében a kipufogóvégek AMG felirattal vannak ellátva. A nagyobb teljesítmény miatt a karosszériák számos pontján különböző erősítéseket alkalmaztak a tervezők. Az AMG kipufogórendszerek mindegyike egy speciális szeleppel van ellátva, ami a fordulatszám és a terhelés függvényében automatikusan működésbe lép. A kiválasztott menetprogramtól függően a hangzás harmonikusan diszkrét vagy dinamikusan sportos (Sport+ üzemmódban) is lehet.

Motor: új négyhengeres turbó, magasabb kategóriákat idéző teljesítménnyel

Az akár 421 lóerő leadására képes, teljesen új fejlesztésű 2-literes turbómotor a világ legerősebb sorozatgyártású négyhengeres erőforrása. Az előző négyhengeres AMG erőforrás teljesítménye is lenyűgöző volt, de az AMG mérnökeinek ezt további 40 lóerővel sikerült túlszárnyalniuk, miközben a forgatónyomaték 475-ről 500 Nm-re emelkedett – de már a 387 lóerőt és 480 Nm-t leadni képes alapkivitel is felülmúlja a korábbi négyhengeres AMG motor tudását. Az akár 211 lóerő/literes teljesítmény a szupersportautók színvonalán van. Az új, fantasztikus teljesítményű erőmű Affalterbachban, az AMG „One Man, One Engine“, magyarul „Egy ember, egy motor“ filozófiája alapján készül.

A 421 lóerős S-kivitelek a gyorsulás tekintetében is rekordidőre képesek: álló helyzetből 100 km/h sebességre az A 45 S 4MATIC + fantasztikus 3,9, míg a CLA 45 S 4MATIC+ kereken 4 másodperc alatt képes felgyorsulni. Az alapmodellek gyorsulásához szükséges idő is csupán 0,1 szekundummal hosszabb. A csúcssebességet 250, illetve az S-változatoknál 270 km/h-ban korlátozza az elektronika, de az opcionális AMG Driver’s csomag megrendelésével az alapkiviteleknél is csak 270 km/h-nál lép fel az elektronikus korlátozás.

Az új AMG erőforrások elképesztő teljesítményük mellett kiváló reakcióval büszkélkedhetnek. Az alapváltozat 480 Nm-es csúcsértéket 4.750-5.000/perc, míg az S verzió 500 Nm-ét 5.000-5.250/perc között adja le. Ezáltal alacsonyabb fordulatszámokon javult a gázreakció, a fordulatszám növekedésével pedig lineárisan erősödik a négyhengeres erőforrás. A maximális teljesítmény a modellváltozat függvényében 6.500/percnél, illetve 6.750/percnél jelentkezik, a leszabályozási fordulatszám 7.200/perc.

A percenként akár 169 ezret pörgő turbófeltöltő – amely 2,1 bar maximális töltőnyomást biztosít – speciális csapágyazást kapott, a hengerfalak súrlódását csökkentő, NANOSLIDE bevonattal vannak ellátva, a közvetlen benzinbefecskendezés pedig kétfokozatú. A mérnököknek különös hangsúlyt kellett fektetniük a hűtés optimalizálásra is, a nagy teljesítménynek ugyanis rendkívül magas a hűtésigénye. A fejlesztők egy olyan rendszert alkottak, amiben a hengerfej és a forgattyúsház hűtése eltérő mértékben megoldott. A hatékonyságot egyebek mellett ECO Start-Stop rendszer és vitorlázó funkció fokozza, a károsanyag-kibocsátást pedig benzines részecskeszűrő csökkenti.

A vegyes fogyasztási adat az NEDC mérési ciklusra levetítve a Mercedes-AMG A 45 4MATIC+ és A 45 S 4MATIC+ modellek esetében 8,3-8,4 l/100 km (vegyes CO2-kibocsátás: 189-192 g/km). A CLA 45 4MATIC+ modellnél 8,1-8,2l/100 km a vegyes fogyasztási adat (vegyes CO2-kibocsátás: 185-188 g/km), míg a CLA 45 S 4MATIC+ modellek esetében 8,1-8,3 l/100 km (vegyes CO2-kibocsátás: 186-189 g/km).

AMG SPEEDSHIFT DCT 8G duplakuplungos váltómű: spontán és villámgyors

A lenyűgöző menetteljesítményben és a sportautós viselkedésben fontos szerepet kap az új fejlesztésű AMG SPEEDSHIFT DCT 8G nyolcfokozatú duplakuplungos automata váltómű. A fokozatok kiosztását úgy határozták meg a tervezők, hogy a vezető a sebességtartománytól függetlenül spontán gyorsulást tapasztalhasson. A kapcsolások villámgyorsak, akárcsak a reakcióidők. Az alapbeállításokat a kiválasztott AMG DYNAMIC SELECT menetprogram határozza meg. A tervezők kiemelten ügyeltek arra, hogy manuális üzemmódban a rendszer azonnal kövesse le a járművezető kapcsolófüleken keresztül leadott parancsait. A lehető legjobb gyorsulást álló helyzetből a minden változathoz szériában járó RACE-START rajtautomatika szavatolja.

AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtás AMG TORQUE CONTROL differenciálművel

Az összes kivitelhez szériában járó, teljesen változtatható nyomatékelosztású AMG Performance 4MATIC+ összkerékhajtás alapjaiban meghatározza a második generációs kompakt AMG modellek viselkedését. A rendszer lelke az új AMG TORQUE CONTROL hátsó differenciálmű, amelynek köszönhetően a vezérlés már nem csak a tengelyek, de a hátsó kerekek között is fokozatmentesen képes elosztani a nyomatékot, minden helyzetben – akár kedvezőtlen tapadású útfelületen vagy extrém körülmények között, például versenypályás használat során – optimális tapadást biztosítva.

Mindezeken felül az új megoldás lehetővé tette a driftprogram alkalmazását: a Drift mód, amit „RACE“ menetprogramban a váltófülekkel lehet aktiválni (ennek feltétele, hogy az ESP ki legyen kapcsolva, illetve a váltó manuális üzemmódban legyen), szériában jár az S-modellekhez, illetve az alapváltozatokhoz az opcionális AMG DYNAMIC PLUS csomag részeként elérhető el. Az AMG Performance 4MATIC+, valamint az AMG TORQUE CONTROL rendszer viselkedése függ a kiválasztott menetprogramtól, valamint az adott AMG DYNAMICS beállítástól.

A 3-fokozatú menetstabilizáló rendszer (ESP) az ún. SPORT HANDLING MODE beállításban egyedi hangolással dolgozik, amely engedékenyebb szabályozással és nagyobb lehetséges drift-szögekkel támogatja a fokozottan sportos vezetési stílust.

Futómű: AMG-specifikus megoldások, fokozottan dinamikus hangolás

Az új kompakt AMG modellek futóműve szintén páratlan, a mérnökök alaposan átdolgozták a teljes futóművet. Az elsődleges cél a dinamikus sportautós viselkedés megteremtése volt. Új fejlesztések a rugók, és a lengéscsillapítók, a feszes hangolás pedig a minimalizált karosszériadőlést szolgálja. Elöl MacPherson, hátul pedig többlengőkaros (négy lengőkaros) felépítést található, illetve a speciális elrendezés, valamint az átdolgozott lengőkarok révén a hajtási befolyásokat is jelentős mértékben mérsékelték a tervezők. A komfortot és a dinamikát opcionálisan az AMG RIDE CONTROL adaptív lengéscsillapítással lehet tovább fokozni: a beállítás függvényében az autó puhábban vagy feszesebben csillapít, még jobban alkalmazkodva az adott körülményekhez.

Nagy teljesítményű fékrendszer: megbízható és fáradhatatlan

A fékrendszert szintén nagyon komolyan vették az affalterbachi szakemberek; az alapverziókban szolgáló fékrendszer is igen rövid fékutakat biztosít és fáradhatatlan teljesítményt garantál, az S-kivitelek azonban ezt a teljesítményt is túlszárnyalják. A 387 lóerős 45 AMG-k első tengelyénél 4-dugattyús féknyergek szolgálnak, 350 mm átmérőjű, 34 mm széles tárcsákat szorítva, a hátsó tengelynél pedig egydugattyús nyergeket és 330 x 22 mm-es féktárcsákat találunk. A tárcsák elöl-hátul belső hűtésűek és lyuggatottak. A szürke féknyergeken fehér AMG feliratok díszelegnek.

Az S-modellek – illetve az opcionális AMG DYNAMIC PLUS csomag megrendelése esetén az alapmodellek is – elöl még komolyabb fékeket, 6-dugattyús nyergeket és 360 x 36 mm-es tárcsákat kapnak. Ez esetben a féknyergek vörös színben pompáznak és fekete AMG logóval vannak ellátva.

Hat menetprogram: széles skálán befolyásolható karakterisztika

Mostantól 6 menetprogram állhat a vezető rendelkezésére: a „Slippery“ (esős), „Comfort“, „Sport“, „Sport+“ és „Individual“ az összes változatban megtalálható, az S-modellek – valamint az opcionális AMG DYNAMIC PLUS csomag megrendelése esetén az alapkivitelek – pedig egy fokozottan sportos „RACE“ beállítást is kínálnak. A menetprogramok számos jelentős változtatást tartalmaznak az autó legfontosabb, menetdinamikát befolyásoló rendszereiben, mint például a motorkarakterisztikában, a gázreakcióban, illetve a futóművet, a kormányzást, a váltóművet vagy az összkerékhajtást illetően.

A személyre szabhatóságot még tovább fokozza az AMG DYNAMICS funkció: az egyedileg programozható „Individual“ menetprogramban eldönthetjük, hogy „Basic“ (alap), „Advanced“ (haladó), Pro (tapasztalt) vagy „Master“ (profi) alapbeállítása legyen a menetdinamikai rendszereknek.

Belső tér: szoros kapcsolat az ember és a gép között

A kiváló minőségű, modern kialakítású beltér sportos elemeivel, magas felszereltségével, illetve a korszakalkotó MBUX multimédiás rendszer révén szoros kapcsolatot teremt az ember és a gép között. Az új AMG modellek komoly oldaltartással rendelkező sportüléseket kapnak, amelyek a kiváló tartást biztosítanak. A kárpitozás alapesetben fekete színű ARTICO műbőr és DINAMICA mikroszálas anyag kombinációja, amely a vörös színű, jellegzetesen AMG-s dupla díszvarrásokkal kiegészítve klasszikusan sportos környezetet teremt. A vörös designo biztonsági övek, a vörös díszcsíkkal ellátott fekete DINAMICA mikroszálas díszbetétek és a vörös gyűrűvel kiegészített krómozott szellőzőrostélyok tovább fokozzák a sportos hangulatot. Opcionálisan természetesen más kárpitozásokat, illetve díszbetéteket is lehet választani.

Az A 45 S és CLA 45 S modellekben a vörös helyett sárga kontrasztszín fokozza a sportosságot, valódi motorsport-hangulatot teremtve. Az S-kivitelekhez továbbá szériában jár a sárga díszvarrással ellátott, Nappa bőr és DINAMICA mikroszálas AMG Performance kormánykerék, amely felül sárga középállás-jelölést, AMG gombokat (amikről közvetlenül vezérelhetjük az AMG programokat), AMG logót, valamint hangulatvilágítást is kap.

Az MBUX multimédiás rendszerben az új AMG 45 modellek esetében egy speciális AMG menüpontot is találunk, amelyben számos kiegészítő információt tekinthetünk meg: az AMG menü (manuális módban) fokozatkijelzőt, motor- és váltóolaj-hőmérsékletet, AMG DYNAMIC SELECT beállítást, G-erő mérőt, stopperórát/köridőmérőt, valamint aktuális motoradatokat jelenít meg.

További AMG-specifikus újdonság az AMG TRACK PACE alkalmazás, amely versenypályán nyújt hasznos segítséget a különféle telemetriai adatok megjelenítésével. Az AMG TRACK PACE, amire egy virtuális versenymérnökként tekinthetünk, szériában jár az új 45-ös kompakt AMG S-kivitelekhez. Az adatokat a multimédiás kijelzőn, a műszercsoportban, valamint az opcionális Head-up Display vetített kijelzőn is megtekinthetjük. A leghíresebb versenypályák előre vannak telepítve, így az AMG TRACK PACE többek között az ideális ívek megtalálásában is segítséget nyújt mondjuk a legendás Nürburgringen. Az Augmented Reality funkciónak köszönhetően az MBUX lehetővé teszi, hogy a multimédiás kijelzőn vagy a vetített kijelzőn megjelenjenek egy eltárolt versenypálya ideális ívei, így a vezető egy virtuális instruktor segítségével javíthatja köridejét, illetve tanulhatja meg az adott versenypályát.

www.mercedes-benz.hu  


* NEWS * ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes


Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét több mint
20 éves gyakorlati tapasztalatunkkal megvalósíthatjuk.
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?

IpariCégek.hu
vétel - eladás

KapcsolatKapcsolat ; ÁSZF

YT videó csatornánk hírei ;
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu

KERESÜNK ELADÓ Működő ipari cégeket fejlesztésre, felvásárlásra

10 ha erdőben igényes épület mélyen bekerülési ára alatt eladó
10 ha erdőben 880 nm igényes épület

KERESÜNK Eladó FRÖCCSÖNTŐ cégeket vételre, fejlesztésre

Eladó domainek:
befektet.hu,
ipariingatlanok.com,
balatonitelek.hu, videkitelek.hu,
budaitelek.hu, pestitelek.hu,
budapestitelek.hu, pestmegyeitelek.hu, telekblog.hu, raktaringatlanok.hu,
INFO: Domaint.hu
Szponzorált link:
BankWeb Pénzügyek
¤ Online tőzsde tanfolyam
¤ Bankweb tőzsde
¤ Arany befektetések
¤ Mi a váltó? Hogyan használjuk?
¤ Váltó használata
¤ Mire jó egy üzleti terv?
¤ Szakkönyvek
¤ Hogyan indítsunk vállalkozást?

Videók készítése,
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu

SZOLGÁLTATÁSAINK:  Cégkeresés   Eladási, vételi tanácsadás   Befektető ajánlás, keresés, közvetítés   Cégfejlesztés   Videók készítése   Hirdethet   ÁSZF
NEWS:  Ipari cégek   Ipari hírek   Agrár   Élelmiszer   Fém, gép   Autó, jármű   Robot   MI   D nyomt.   Kiállítás   Oldaltérkép  Rólunk   Híreink   Adatvédelem
Főbb kategóriák
¤ ÜZLETI AJÁNLATOK ¤94
Hirdetések18
Hirdethet7
Domain eladó21
EladóIpariCégek.hu: Eladó ipari cégek28
Eladó működő cégeket keresünk23
Keresünk eladó cégeket22
EladóFémipariCégek.hu: Eladó fémipari cégek4
Fémipari cég eladó5
Cégből kiszállás9
Cégeladás13
Működő cég eladása9
A cégeladás3
Cégvétel2
Eladási, vételi tanácsadás17
EladóIpariIngatlanok.hu: Eladó ipari ingatlanok25
Ipari ingatlan eladás, vétel3
Videók készítése3
Cégfelvásárlás72
* NEWS *7058
Ipari cégek2038
Ipari hírek7038
Business4420
Autó, jármű, közlekedés5437
BUD322
Autómegosztás, fuvarmegosztás30
Önvezető 201
e-sport11
Audi514
Mercedes875
Opel305
Suzuki264
BMW72
Das WeltAuto51
Seat287
Škoda287
VW384
Tesla6
Munkagép, haszongép1080
Rába112
Scania444
Robot, automatika1048
ABB424
FANUC146
igm111
KUKA 68
Universal Robots39
Mesterséges intelligencia124
Kiterjesztett-Virtuális valóság (AR-VR)39
Radar, szenzor, ultrahang, érzékelő223
Lézer76
Mágnes, MR, MRI24
IT, informatika836
Internet514
YouTube94
D nyomtatás66
Fém, gépipar1359
Hegesztés118
CNC96
Műanyag61
Fa, papír, nyomdaipar18
Agrár197
Élelmiszer211
FMCG, kereskedelem36
Logisztika300
Ingatlan, építőipar363
Energia, közmű, akkumulátor1303
Solar74
Bosch786
Siemens433
Knorr-Bremse113
Apollo Tyres2
Bridgestone34
Continental134
Hankook Tire219
Michelin112
Kiállítás882
Hungexpo252
ÉBSZ Építőgép Kiállítás6
OMÉK17
BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok77
NAK, Szántóföldi Napok10
Riport26
Múzeum, ipartörténet11
Ipari Blog79
Link24
Robot link5
Legutóbbi *Robot, automatika* cikkek
Keresünk automatika, robot cégeket fejlesztésre, felvásárlásra
A Bosch a Microsofttal közösen fejleszt szoftveralapú járműplatformot
igm hegesztőrobot Ausztriában a Liebherr nenzingi üzemében
Az ABB új generációs kobotokat dob piacra, hogy újabb ágazatok és felhasználók számára tegye hozzáférhetővé az automatizálás lehetőségét
Kampányt indít a japán gyártásautomatizálási óriás, hogy megtalálja Magyarország leghosszabb ideje szolgáló FANUC berendezését
Az ABB bemutatja *A robot podcast* sorozatát, mellyel a robotika és az automatizálás izgalmas világát fedezhetjük fel
A Teradyne bejelentette a Universal Robots új elnökét
igm 25 tonnás forgató-billentő manipulátor – egy erős manipulátor nagyméretű munkadarabokhoz
Az ABB innovatív, mágneses alapú lebegő szállító rendszerrel bővíti a rugalmas gyártási portfólióját
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei a műanyag- és polimerfeldolgozásban
Együttműködő robotok - Az automatizálás lehetőségei az elektronikai iparban
Robotok programozása egy szempillantás alatt: kézi vezérlés a KUKA ready2_pilot segítségével
A Bosch 2020-ban a vártnál jobban teljesített
ABB: Negyedik negyedévi és 2020-as egész évi eredmények
Jövőképünk 2030-ig: A KUKA mindenki számára elérhetővé teszi az automatizálást
Új bemutató berendezés az igm wiener neudorfi központjában
Az ABB korszerűsíti Helsinki egyik legjelentősebb turistalátványosságát
Alkalmazkodás, üzleti folytonosság és kobotok: összeszerelés
A jövő piaca – Milliárdos megrendeléseket kapott a Bosch a fedélzeti számítógépeire
100 éve robotok
UR kobotok problémamentes távvezérlése a Covid-19 idején
Új tesztjármű- és prototípuskészítő központot nyitott Mladá Boleslavban a Škoda Auto
Budapest Airport: két év alatt 167 millió euró repülőtér-fejlesztésre
Robot link
ABB robotpincérek szolgálnak fel a Lego kockák otthonában
Intelligens navigáció és vezeték nélküli töltés mini-holdrobotok számára
A Hankook csoport tagvállalata, a Model Solution a Consumer Electronics Show 2021-en mutatja be high-tech termékeit
Hálózatba kapcsolt kerékpáros megoldás nyert Innovációs Díjat a CES®-en
CES 2021 – A Bosch a mesterséges intelligenciával és a hálózatba kapcsolt megoldásokkal az ember és a környezet védelmében
Az ABB ipari robotjai megkapják a Wizard Easy Programming szoftvert
Ajánló
Elsősorban működő, vagyonnal rendelkező cégek eladásának, vételének megoldásával foglalkozunk, több mint 20 éves gyakorlati tapasztalattal.
Eladási kínálatunk és főbb kereséseink elérhetők az EladóIpariCégek.hu keresőben.

Hogyan tudja jól eladni működő cégét?

Keresünk eladó működő cégeket konkrét vételi igényekre

Fémipari cégek is eladók kínálatunkban
EladóIpariIngatlanok.hu:
Eladhatja, ha meghirdeti ipari ingatlanát:
Hirdethet tulajdonos ipari ingatlant

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - Ipari cégek, ipari hírek, Cégkeresés, Eladási, vételi tanácsadás
(cégeladás, cégvétel, ipari ingatlan eladás, ipari ingatlan vétel, ipari ingatlan értékbecslés), Cégből kiszállás (előkészítéstől a megvalósításig),
Befektető ajánlás, keresés, közvetítés, Cégfejlesztés (cégértékelés, cégérték növelés, hatékonyság növelés, kockázatkezelés),
és Videók készítése (több mint 15.000 videó készítés és közzététel tapasztalatával).
Minden videónk saját készítésű, minden jogot fenntartunk! © Copyright Gál József
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
A www.iparicegek.hu szakmai portált a domain név tulajdonosa és az IpariCégek.hu Tanácsadó Kft. üzemelteti.

Minden szöveges oldal - az idézetek kivételével - saját készítésű, minden jog fenntartva!
A közzétett hírek jogtiszták, a hírforrástól érkezők, a Forrás feltüntetésre kerül. Oldalainkon sem hírügynökségtől, sem sajtótól nincs hírfelhasználás.
Az IpariCégek.hu portálon szereplő adatok tájékoztató jellegűek! Bármiféle adatfelhasználásból eredő kárigényt kizárunk!

© Copyright Gál József, IpariCégek.hu - www.iparicegek.hu


Váltás MOBIL nézetre